Betrouwbaar
Brian Priske V2

Pro Shots | Edit 1908.nl

Transfers

'Driejarig contract voor Priske'

Van de redactie

Feyenoord gaat in de komende achtenveertig uur zijn nieuwe hoofdtrainer bekend maken, aldus Tipsbladet. De 47-jarige Deense Brian Priske zou dit weekend een driejarig contract hebben ondertekend.

Het genoemde medium noemt een transfersom van elf miljoen Deense kronen, wat omgerekend neerkomt op de eerder genoemde anderhalf miljoen euro van het geaccepteerde 'take it or leave it' aanbod van afgelopen vrijdag.

De Rotterdammers hebben onderhandeld over de afkoopsom van Priske zijn contract bij Sparta Praag. Daarin stond een afkoopclausule van enkele miljoenen euro's, maar de deal is gunstiger uitgepakt voor Feyenoord na dagen van informeel aftasten. Eerder werd er een akkoord bereikt met de trainer zelf.

Volgens het Scandinavische medium begint Feyenoord op maandag 1 juli mét Brian Priske aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ben erg benieuwd welke versterkingen we er aan de bovenkant bij gaan krijgen. Blijft doodzonde dat Timber, Wieffer en Hartman geblesseerd zijn en dus niet spelen op het EK. Hartman had zeker weten minuten gemaakt en denk zelfs basis. Dit kost je simpelweg een hele bak met geld.
OT: gehoord dat Feyenoord niet meewerkt aan een leegloop aankomende zomer.
Zei Rutger vorig jaar ookal dat Gimenez, Geertruida en Hancko zo goed als zeker zouden vertrekken.
Krabbendam geeft aan dat Hancko alleen weg wil als er een absolute topclub komt en dat geloof ik wel. Een Liverpool is zijn droomclub en zou hem niet misstaan denk ik maar dan moeten ze eerst nog wel aankloppen. Gimenez en Geertruida gaan wel weg maar dat is ook prima.
Ook Wieffer heeft aangegeven een stap te maken als bijvoorbeeld Atletico Madrid weer aanklopt deze zomer
Timber heeft een contract tot 2026 en moet verkocht worden als hij niet wil verlengen. Geertruida vertrekt sowieso, Santi verwacht ik ook. Bij Wieffer (2026) en Hancko (2027) zal Feyenoord er alles aan doen om ze te behouden, verwacht ik. Desnoods met een enorme opwaardering. Maar als de Europese grootmachten komen, zullen we kansloos zijn...
@Bombarda is dit gelul in de ruimte??
https://www.footballtransfers.com/nl/transfernieuws/nl-eredivisie/2024/**/sem-steijn-moet-eerste-aanwinst-van-brian-priske-bij-feyenoord-worden
Ja want er staat alleen dat volgens footballtransfers Steijn een ideale opvolger zou zijn voor Stengs. Niet dat Feyenoord hem daadwerkelijk op de korrel heeft.
Gefeliciteerd en welkom Brian Priske bij de mooiste club van Nederland !
Rot op met je Sem Steijn. Wat een beperkte speler is dat.
Met een zeikende vader ook nog..
Dat is ook een beperkte trainer voor de top..
Alleen moet hij daar zelf nog achter komen.
@Bombarda Als Bijlow of Wellenreuther vertrekt, heeft Feyenoord dan nu al een keeper op het oog voor wie ze zullen gaan? Of is Feyenoord nog steeds aan het rondkijken?
Ik las dat de naam van Vaessen op het lijstje van Feyenoord staat.
Voor een back-up keeper is Vaessen geen slechte optie denk ik.
Hem op doel zetten tegen de neusjes
Wellenreuther 1e keeper maken en verlengen. Is een topper!!!
Hebben we interesse in Sem Steijn?
Dat heb je zeker van die FootballTransfers NL, die komen alleen maar met nep nieuws gebaseerd op statistieken. Moet je heel gauw negeren dat account. Laatst stond er bijvoorbeeld dat PSV Timber als ideale vervanger van Veerman ziet, nou dat zegt genoeg over de betrouwbaarheid....
Ik ben benieuwd welke transfersom ondertussen reëel is voor Santi. Eerste half jaar uitstekend, maar heel eerlijk: hij laat afgelopen half jaar echt heel weinig zien. Geïnteresseerde clubs zien dat ook. Zouden we met 30 miljoen niet in onze handjes mogen klappen? Hetzelfde geldt voor Geertruida, met eenjarig contract. Ik zie allemaal bedragen en actuele waardes voorbij komen, maar ik kan me niet voorstellen dat we meer dan 15 miljoen voor hem gaan vangen. Voor Wieffer, Timber en Hancko ligt het anders. Al ligt Timber wel maar tot 2026 vast, dus die zullen we echt gaan verkopen. Wieffer tot 2027 en Hancko zelfs tot 2028. Maar als de echte topclubs komen, zullen we ze niet kunnen behouden...
Je heb natuurlijk gelijk dat Gimenez de laatste tijd uit vorm is.
Maar zolang 020 25 miljoen wil hebben voor Akpom. En die Franse club meer dan 20 voor Mikautadze. Dan zal Gimenez die wel gewoon 40 doelpunten in korte tijd heeft gemaakt toch nog gewoon tussen de 35 en de 45 miljoen waard zijn?
Het is natuurlijk complete onzin dat je niet meer dan 15 miljoen gaat vangen voor Geertruida.
Als je realistisch kijkt - 1 jaar contract en sowieso geen verlemging vanuit de speler -denk ik dat je eerder onder de 15 mln dan boven de 15 mln uitkomt. Ik hoop het uiteraard niet, maar we gaan het zien 👀
@Bombarda Wat is er waar van de interesse van Lazio voor Stengs? En van de vraagprijs van 15 miljoen? Thanks!
En van interesse van Feyenoord kant voor Sem Steijn?
Dat heb je zeker van die FootballTransfers NL, die komen alleen maar met nep nieuws gebaseerd op statistieken. Moet je heel gauw negeren dat account. Laatst stond er bijvoorbeeld dat PSV Timber als ideale vervanger van Veerman ziet, nou dat zegt genoeg over de betrouwbaarheid....
Ter verduidelijking van mijn bericht hieronder: ik denk dat vooral bij een vertrek van Hancko en Timber daar spelers voor moeten worden teruggehaald die direct een leidersrol in het elftal kunnen vertolken. Anders staan er te weinig mensen in de as die het elftal tactisch en mentaal bij de hand kunnen nemen. Hoewel je ervoor zou kunnen kiezen om Stengs naar 8 te halen als Timber vertrekt. Daar speelde hij bij Antwerp ook vaak als spelbepaler. Als Stengs zelf blijft tenminste. Behalve voetballend vermogen en passen bij de manier van spelen, zouden nieuwe spelers op die positie dus ook leiderschapskwaliteiten hebben en een flink aantal wedstrijden op een goed niveau hebben gespeeld. Idealiter is dat een speler van 22-26 jaar met restwaarde, maar daar moet je je niet op blind staren. Trauner was een gouden aankoop voor Feyenoord en Luuk de Jong heeft veel waarde voor PSV.
Ik zie hancko niet weggaan
Timber
Wieffer
Santi
Geertruida
Pedersen
Kasawirjo
Lopez
Jahanbacks
Wallemark
Deze spelers zie ik weg gaan
Twijffel gevallen
Hancko naar denk het niet
Bijlow
Timber
Paixao
Feyenoord moet echt spelers halen op de posities
Lcv
Rback
Am
Rbuiten
Spits
Lback
Cm liefst 2
Hancko lijkt me het moeilijkst te vervangen van allemaal. Gezien zijn contractduur moeten ze daar echt de absolute hoofdprijs voor vragen. Zie maar eens een leider van de defensie te vinden, die liefst linkspoot is, opbouwend sterk en met ruimte in de rug kan spelen. Het zou een enorme opsteker zijn als hij zou blijven. Overigens zou Feyenoord zelfs dan een extra LCV (liefst linkspoot) moeten aantrekken die binnen afzienbare tijd kan doorgroeien tot opvolger. De positie is nu niet dubbel bezet. Voor de rest weet je bij Geertruida wel zeker dat hij vertrekt en zal dat waarschijnlijk ook het geval zijn voor Wieffer, Timber en Gimenez. Stengs lees ik ook dat er belangstelling is, maar die 10 miljoen met bonussen die Lazio zou bieden is een lachertje. Dan zou Feyenoord amper winst maken op een assistkoning die er pas net een seizoen is.
Zie Timber ook niet vertrekken die blijft nog een jaar
@Dani010

Dit lees ik net;

Feyenoord heeft Walemark medegedeeld dat hij volgend seizoen niet hoeft te rekenen op speeltijd en dat hij daarom opzoek mag naar een andere club, weet het Zweedse medium. Na de laatste Eredivisie-wedstrijd van dit seizoen was de Zweed nog hoopvol. "Na de vakantie keer ik terug in Rotterdam", vertelde Walemark aan RTV Rijnmond. "Dan sluit ik aan bij de voorbereiding en vanaf daar zien we wel verder."
Dit lijkt er dus niet meer van te komen.
Is niks en word niks helaas
Maar wat vang je nog voor hem Max 3 miljoen
Ondanks dat het hier al 100 duizend keer ontkent is hoop ik nog steeds op De Vrij.
Als Timber weggaat, Robertone halen. Vorige zomer wilden we 10 miljoen voor hem betalen maar dat vond Almeria niet genoeg. Nu ze gedegradeerd zijn mogelijk wel.

Ijzersterke Argentijnse spelmaker van 27 die op alle posities op het middenveld terecht kan. Was 2 jaar lang uitblinker bij Spaanse degradatiekandidaat cq degradant. Zal 1 vd de beste spelers vd ED zijn.
Bij vertrek van Timber (en anders misschien ook wel) zul je er wel een goede multifunctionele middenvelder bij willen hebben. Robertone zou er een kunnen zijn. Uit het rijtje aanbevelingen van 1908 vond ik Marcel Ruiz interessant. Gronbaek van Bodo is een interessante speler op 10 en 8. Als Priske wat lager drukzet en de bal sneller naar voren wil hebben kan ik me voorstellen dat hij vaker zal opteren voor een spelverdeler zoals Stengs of Robertone op 8 i.p.v. 10. In dat geval heb je op 10 meer een loper nodig. Dan heb ik wel liever een technisch begaafde speler met overzicht zoals Szymanski dan een draver als Til. Gronbaek lijkt me zo'n speler.
Ruiz interessant maar een stuk minder goed en ook minder veelzijdig (alleen op 6 of 8) dan Robertone. Kan nog wel groeien maar zie hem niet beter worden dan laatsgenoemde nu al is.
Gronbaek schat ik hoger in maar verder hetzelfde verhaal. En voor hem ben je waarschijnlijk ook minstens 10 miljoen kwijt.

Doe dus maar Robertone (tenzij zich een nog beter alternatief aandient maar lijkt me onwaarschijnlijk gezien zijn hoge kwaliteit-prijsverhouding). Beste zsm halen aangezien Timber en Wieffer zo goed als zeker weggaan. Prio rechtsbuiten vul je zo indirect in omdat Stengs daar ook prima kan. Zodra we dan grote verkopen doen, kun je alsnog een rechtsbuiten halen.

PS: gezien het feit dat 2 van je beste middenvelders wegwillen (en volop in de belangstelling staan van koopkrachtige clubs), snap ik de huidige prioriteit voor een rechtsbuiten niet. Paixao en Stengs kunnen dat invullen en er bestaat ook nog een klein kansje dat Minteh terugkeert (Newcastle's vraagprijs van 47 miljoen euro gaat in ieder geval niemand betalen, 30 miljoen zou al belachelijk veel zijn).
Reiss Nelson krijgt weinig speeltijd bij Arsenal, zou dit weer een optie zijn voor huur? Denk te duur om te kopen aangezien hij vorig jaar bijgetekend heeft.
Feyenoord moet het in eerste instantie proberen zonder het huren van spelers.
Kijk naar Minteh heeft hier uiteindelijk redelijk gespeeld en vragen ze 40 miljoen voor waar wij niks van terugzien.
Zou toch aardig zijn bij een huurconstructie. Een doorverkooppercentage bedingen vanaf een bepaald bedrag……. Bij deze bijvoorbeeld: Als Minteh na ons verkocht wordt dan krijgen wij 20% van alles boven de 20 miljoen. Hadden we toch nog misschien 4 miljoen ontvangen.

Ik weet ook wel dat dat niet gebeurt, maar zou wel eerlijk zijn. Wij hebben de waarde voor Minteh gecreëerd.
Dat zou zeker eerlijker zijn en dan heeft het ook nut om een speler te huren zonder koop optie
Als je maar max 15m wil betalen voor een speler, zul je op een andere manier, de normaal onhaalbare opties moeten binnenhalen toch? Het gaat erom dat zo'n gehuurde speler wat toevoegt in de tijd dat hij er is. Meestal blijken die gehuurde onhaalbare opties directe versterkingen te zijn. Ik vind het dus wel slim, om ook in deze vijver te blijven vissen. Dat doen clubs die rijker zijn dan ons ook gewoon.
Maar ja de voetbalwereld is nog eerlijk, sterker nog het is één grote slangenkuil waarbij het alleen nog maar om geld gaat
Dat is de prijs die volgens VP gevraagd word voor hem.
Ik denk dat het buiten zijn andere kwaliteiten wel fijn is dat Priske toch al redelijk ervaren is. Het lijkt erop dat Feyenoord behoorlijk wordt leeggeplukt komende zomer. Het is uitstekend dat daar tegenwoordig flinke transfersommen voor zullen worden gevangen. Maar voor Priske en de directie is het een enorme uitdaging om een selectie samen te stellen en zo klaar te stomen dat ze snel kunnen presteren. Daarom hoop ik ook van harte dat er niet alleen jonge talenten terugkomen als de sterkhouders vertrekken, maar ook een paar spelers in de leeftijd 23-29 jaar die het elftal direct op sleeptouw kunnen nemen. Categorie Hancko, Trauner en Aursnes.
Zo'n zomer als deze brengt ook enorme risico's. Heel veel miljoenen is fijn, maar het kan je ook lui maken. Cruciaal dat je waardige vervangers haalt als je wilt blijven meedoen om plek 1 en 2. En geen wilde aankopen.
Zeker. Ik heb wel vertrouwen in Te Kloese en consorten, maar als er echt zoveel vertrekken is het wel een enorme uitdaging. Je hebt spelers nodig die het elftal direct bij de hand kunnen nemen (categorie Hancko), talentvolle spelers die binnen afzienbare tijd kunnen groeien naar een goede basisspeler (categorie Wieffer of Gimenez), talenten die de tijd krijgen en je wil ook ruimte voor talentvolle eigen spelers als Milambo en Sauer houden om door te stromen.
Moeten we de doodskisten al klaar zetten?
Waarom worden dit soort mensen niet direct verwijderd van de website? Voor je het weet verandert het hier in de FR12-commentsectie.
Nou ja hij heeft wel n punt.Als het ff slecht gaat staan ze zo bij hou in de tuin.
Ga dit soort opmerkingen nog even goed praten ook. Wanneer heeft er iemand in de tuin van een trainer of speler gestaan voor het laatst? Of is er überhaupt iets met een doodskist gebeurd?
Iets met nieuw stadion en investeerders?Zo lang het goed gaat hoor je niemand gaat t slecht moet jij opletten wat er dan gaat gebeuren.Ook bij ons lopen er teveel doorgesnoven sukkels tussen.Nu is die geweldig en als het slecht gaat de eerste 6 wedstrijden kan die oprotten en worden ze wakker
Off-topic @Bombarda Is Moukoko een optie? Zag net dat ie wel weg mag bij Dortmund
Kan feyenoord niet betalen .Die jongen heeft een goed salaris
"Feyenoord gaat in de komende achtenveertig uur zijn nieuwe trainer bekendmaken [...]" Klopt dit wel? Het is toch al sinds vrijdag bekend dat hij het is?

Verder: ik ben nauwelijks bekend in de wereld van de contracten van trainers; is drie jaar een beetje een normale termijn?

Daarnaast ben ik wel nog benieuwd naar welke stafleden/assistenten en eventuele spelers hij nog meeneemt.
1. Het is gelekt in de media, Feyenoord zelf heeft nog niets bekend gemaakt

2. Drie jaar is zeer gangbaar

3. Een nieuwe assistent is nog onbekend, komt van buiten Praag in ieder geval. De spelersdans kan langzaamaan opstarten, maar vooral pas na verkoop van een speler van ons.
Wat dacht je van officieel bekend maken binnen 48 uur ?
Ja snap ik. Dacht alleen dat dat al het geval was.
Goede regel sinds het internettijdperk. Zolang het niet op feyenoord.nl staat.... 😀
Het is pas officieel bij de persconferentie en het foto moment
@Bombarda zit er wel enige waarheid in de geruchten uit Italië over onze spelers of is het veel fictie
Italiaanse geruchten staan tegenwoordig bijna gelijk aan de Turkse geruchten: flinke korrel zout
@Bombarda gaan wij als Feyenoord supporters hier blij van woorden met die rechts buiten primeur
Het is afwachten voor wie we gaan
Hoezo zijn er onder dit artikel een paar mensen die over een rechtsbuiten beginnen? Heb je ergens een tipje van de sluier gegeven @Bombarda
Heb gezegd dat dat de topprio is voor versterking 👏🏽
Ik heb er even het lijstje van rvas erbij gepakt.
Ik gok Andreas Dreyer mogelijk vanwege de Danish connection.
Uhm laat maar te duur dan zou ik Jurasek wel wat vinden
Alleen eerst ek en evt maatje voor Lingr.
ja die kon natuurlijk ook alleen weer een prijzig grapje.
Denk je dat er binnenkort nieuws is rondom deze positie? Kan me nog herinneren dat dit vorig jaar ook gezegd werd over de linksbuiten positie en we pas 2 maanden later een nieuwe speler hadden.
Nieuws ja, daadkracht ligt in handen van Feyenoord
Als geert weggaat wordt een vervanger aan de bovenkant onmogelijk maar bij aantal spelers kan dat best hoor.
Hoop stiekem dat timber nog blijft en eigenlijk wieffer ook nog wel…. En uiteraard hancko ook door priske, lang contract, goed naar zn zin etc etc
Timber en Wieffer vertrekken beide. Geen twijfel.
nee denk ik ook niet zie eerder inderdaad wieffer vertrekken en zelfs die moet ik nog zien.
Volgens mij is al meerdere keren op deze website aangegeven dat Timber al heeft gezegd deze zomer een transfer te willen maken en niet gaat bijtekenen dus die is 100% weg.
Dan vergis jij je behoorlijk. Timber gaat vertrekken, wil een stap maken + contract t/m medio 2026. Net als Bijlow, Geertruida (jaartje minder)
Timber 100%! Heeft Rutger al min of meer aangegeven. Moet ook wel, gaat niet verlengen en nog maar 2 jaar contract.

Timber is weg deze zomer.
Wil pas wat melden als Feyenoord concreet wordt
Denen hebben vaak een goede klik bij Feyenoord:
1. Kristensen won de dubbel in 1974: kampioen en UEFA Cup
2. Nielsen was jarenlang rots in de verdediging en won de dubbel in 1984.
3. Eriksen schoot 22 keer raak in 1985/86.
4. Tomasson werd in 1999 kampioen en won in 2002 de UEFA Cup.
5. De 21 doelpunten van Jørgensen brachten ons het langverwachte kampioenschap in 2017.

Trainer Priske mag zich wel toevoegen aan onze Deense helden.
Je vergeet:

6. Jacob Rasmussen

En bovenal………

7. Patrick Mtiliga
Wat een tijd was dat, hè? Leo Beenhakker als technisch directeur zonder netwerk en zich dan mislukte spelers liet aansmeren. Iedereen wist van tevoren dat we aan die Larsen niets zouden hebben, net zo waardeloos als Pratto. Larsen heeft geen enkele officiële wedstrijd gespeeld.
Lars Elsstup, John Eriksen, Jan Sorense en kan er nog wel meer opnoemen, maar ben wel positief gestemd met onze nieuwe trainer...
John Eriksen had ik genoemd: 22 erin schieten in één seizoen is echt goed.
Elstrup en Sorensen vielen tegen.
Sorry over het hoofd gezien, maar ik had in die tijd al seizoenskaart en vond Eriksen echt geen goeie spits hoewel hij wel vak op de juiste plek stond.

Ook kan ik me geen mooie goal van hem herinneren en belangrijke ook niet.., nou misschien de 1-1 bij Borussia Gladbach uit, maar toen gingen we er 5-1 af... :-(((
Ik had toen ook een seizoenkaart, maar was nog te jong om daar herinneringen aan te hebben. Maar 22 keer op de goede plek staan is ook een kwaliteit. Dat kon van Elstrup niet worden gezegd.
Wat wordt hier nu steeds bedoeld met aankopen aan de bovenkant. Ik weet dat dat een term van Slot is, maar bedoelen mensen hier ermee dat we Sinisterra voor 20+ miljoen moeten halen?

Ik denk dat wij vanaf nu moeten opleiden en duur verkopen om daarna de bovenkant van clubs onder ons weer af te struinen en door te ontwikkelen.
Zo staat Feyenoord er gelukkig zelf ook in. Laatste keer dat Feyenoord aanwinsten van de bovenkant deed, waren Gullit, Cruyff en Van Hooijdonk?

Elia kwam van Werder, Kuyt en vPersie van Fener. Dat is geen bovenkant. Benieuwd wie ik over het hoofd zie!
Gaat toch niet zozeer om waar speler vandaan komt maar of die direct het elftal versterkt? Kuyt en Van Persie deden dat. En achteraf gezien hancko ook (stond er direct en bovendien meteen van topniveau).
Kwam van het lager geklasseerde Sparta Praag en blijft, net als iedere andere aanwinst, altijd een gok
Daarom staat er ook achteraf gezien.

En of club later geklasseerd is doet er niet toe. Gaat om individuele kwaliteiten van een speler.
Als dit is hoe je "aan de bovenkant" definieert is Minteh technisch gezien een versterking aan de bovenkant, omdat ie op papier van Newcastle komt. Reiss Nelson ook wat dat betreft. En Jahanbakhsh. Etc.

Oftewel, hoger of lager geklasseerd is niet zo relevant in deze context ;)
Hancko was een versterking aan de bovenkant omdat hij beter of evengoed was bij binnenkomst als de basisspeler die hij verving, Senesi.
Het is een beetje een grijs gebied, maar vooral een vervelende term. Laat Feyenoord lekker spelers halen waar veel rek en ontwikkeling in zit: daar is de club de laatste jaren groot mee geworden :)
Precies. Ik vind 'directe versterking' een betere term. Dit zijn spelers die per direct minimaal gelijkwaardig of liefst beter zijn t.o.v. spelers die er al zijn of net zijn vertrokken. Schouten en Lang worden bij PSV gezien als directe versterkingen (of aan de bovenkant zo je wil) terwijl ze niet van sterkere clubs afkomen. Bij Feyenoord gold dat onder meer voor Hancko, Trauner en Aursnes.
Beetje vage term idd. Een gezonde mix is uiteindelijk wat je wil imo. Te ver de ene kant op en je krijgt Ajax onder Mislintat. Te ver de andere kant op en je krijgt Feyenoord onder Van Geel.
Gullit kwam van Haarlem, maar je punt is duidelijk 😀
Kevin Hofland en Tim de Cler binnenhalen. Dat waren nog eens tijden 😉.
Alleen loop je dan wel achter op PSV en vroeg of laat komt Ajax terug dus je moet nu profiteren nu het kan. Als je je sterkhouders nu verkoopt en alleen maar talenten haalt, sta je gauw weer te spelen om plek 3. Als je wil bij blijven, moet je af en toe de knip trekken voor een topper. Dat kan ook met 10 miljoen, of een goede huurdeal. Het is maar waar je naartoe wil als club zijnde. Als je (naast een opleidingsclub, want dat ben je altijd wel) ook echt een topclub wil worden, moet je investeren. Maar dat is mijn mening.
Eens. En je kan ook in jonge spelers aan de bovenkant investeren die het niveau gelijk aan kunnen en een mooie rest waarde hebben qua investering. Als je alleen maar Dik verkoopt en gemiddeld terug haalt raak je de aansluiting kwijt. Je moet juist een goede mix vinden
Zoiets als met Minteh dus. Je moet een beetje geluk hebben met wat je dan binnenhaalt. Belangrijk is om structureel top 2 te blijven halen in NL. Dan speel je groot deel van de tijd champions league. Commercieel aan de weg blijven timmeren, jeugd doorontwikkelen. Gebeurt volgens mij allemaal.
Ja, maar je moet uitkijken voor de concurrentie. PSV zit niet stil en Ajax gaat sowieso ooit terugkomen, je weet niet wanneer. AZ dacht bijvoorbeeld ook gewoon hun beleid voort te zetten, maar de concurrentie zette even aan en hun vallen weer terug, mede omdat ze weigerde aan te passen. Je moet echt op je hoede zijn dat je niet weer terugvalt. Daarom kan het verstandig zijn om op te zoek te gaan naar de Hancko's, Trauners en Aursnes, spelers die je direct beter maken, in plaats van alleen de Wieffers, Timber, Gimenez op te halen die allen tijd nodig hebben. In die tijd, kan je zo weer ingehaald worden en is je voorsprong ineens weg.
@Bombarda hoe zit het er nu voor met Carranza? Al vooruitgang?
Rustig aan, er is al geschreven dat het weken duurt
Net een filmpje bekeken maar voor mij is Carranza een blind paard zonder techniek....pfff... https://www.youtube.com/watch?v=RXT6EJCOROk
Ik las toevallig dat er een bod is ingediend door Napoli voor santi... is hier iets van waar?
Die hebben ook voorkeur voor Lukaku + Osimhen eerst verkopen, dus maak je voorlopig nog niks wijs betreft die link
Nog even Slavia in Sparta veranderen..
en nu spelers binnenhalen van categorie " aan de bovenkant" :) Welkom Brian..
Feyenoord doet normaliter geen aanwinsten aan de bovenkant, maar haalt spelers waar nog rek in zit
Want aan spelers van de bovenkant zit geen rek? Een jongen van 21 kan ook gewoon een bovenkant versterking zijn hè? Dat hoeven niet alleen dertigers te zijn.
Ja klopt alleen gaf DtK aan dat ze in een andere vijver gingen vissen. Dat heeft met niveau en geld te maken natuurlijk. Dan kom je al sneller in een hoger segment.
Alsof er geen rek meer zou zitten in spelers die voor 'aan de bovenkant' gehaald worden.
Neemt niet weg dat ik ze ook niet verwacht. Hooguit als álle sterkhouders (Bijlow, Geertruida, hancko, wieffer, timber en Gimenez) vertrekken.
Dat “Tipsbladet” maar in de gaten gaan houden voor de primeurtjes de komende jaren
Bold pakte de primeur

https://bold.dk/fodbold/nyheder/priske-pa-blokken-i-besiktas-og-feyenoord
Is er ook al duidelijkheid over wanneer Nadje wordt gepresenteerd?
Wanneer worden de assistenten verwacht aankomende week @Bombarda
Gaat/gaan van buiten Sparta Praag komen, kan even duren nog.

Voor nu: Priske, Reijnen, De Wolf
@Bombarda is het zeker dat Reijnen geen werkvergunning krijgt en dus bij Feyenoord blijft?
@Bombarda; gaat die performance coach van Deense elfal en Sparta Praag ook niet mee?
@Bombarda;

Gaat/gaan van buiten Sparta Praag komen, kan even duren nog.

Voor nu: Priske, Reijnen, De Wolf

Schreef u 23:14u.

Hieronder copy paste van jullie artikel:

'Priske wil assistenten meenemen bij overstap naar Feyenoord'
27 mei 2024 17:11
60 reacties
Stan

De trainer zou op zijn beurt graag de overstap maken naar Rotterdam-Zuid, maar wil volgens het AD daarbij wel zijn twee assistenten Lars Fris en Christian Clarup aan zijn staf toevoegen.

Lars Friss blijft in Praag en wordt daar hoofdtrainer...

Nu is mijn vraag komt Christiaan Clarup nu wel of niet mee met Priske?
Ah, helder. Nee, geloof van niet. Gaan echt verder dan Praag kijken.
Bedankt voor je antwoord!

ik hoop persoonlijk van wel, want als performance coach/ fysiek- en conditie trainer van Deens elftal moet je ook wat in je mars hebben.

Fr12.nl zegt dit;

Het is op dit moment nog onduidelijk hoe de technische staf van Feyenoord eruit gaat zien. De verwachtingen zijn wel dat Priske conditie- en fysiektrainer Christian Clarup meeneemt naar Rotterdam.

Hoop dat u er naast zit... ;-)


Slaapwel voor nu of straks.