team-vrouwen

Tekst: Feyenoord.nl

Vrouwen

Eerste oefenwedstrijden Feyenoord V1 bekend

Van de redactie

Feyenoord V1 is onlangs op het trainingsveld alweer begonnen aan de voorbereiding op het seizoen 2024-2025, en vandaag is er meer bekend geworden over de eerste oefenwedstrijden die er op het programma staan voor de ploeg van Jessica Torny.

Eerste oefenwedstrijd op Varkenoord
De oefencampagne van het nieuwe voetbaljaar begint voor Feyenoord op het eigen Varkenoord. Op zaterdag 3 augustus is R.S.C. Anderlecht, dat vorig seizoen kampioen werd van België, de tegenstander. De wedstrijd begint om 14:00 uur.

Toegang is gratis, dus kom vooral kijken! Mocht je niet in de gelegenheid zijn om naar Rotterdam te komen: de wedstrijd wordt ook live uitgezonden op Feyenoord ONE.

Op bezoek in Alkmaar
Na de wedstrijd tegen Anderlecht is er een korte onderbreking in het programma van de voorbereiding. De oefencampagne gaat verder op vrijdag 30 augustus, als Feyenoord op bezoek gaat bij competitiegenoot AZ. Aftrap van de wedstrijd op het AFAS Trainingscomplex in Wijdewormer is om 11:00 uur.

Restant programma later bekend
Op dit moment is het resterende programma van de voorbereiding nog niet bekend. Feyenoord komt later met meer informatie hierover.

Delen

Reacties

Nog geen reacties