opendag-jim-breeman-sports-photography-209

Foto: Jim Breeman Sportsphotography | Tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Programma Open Dag: Feyenoord Festival 2024 bekend

Van de redactie

Het programma voor de Open Dag: Feyenoord Festival op zondag 21 juli is bekend. Heb jij je gratis ticket al besteld en wil je meer lezen over het programma en de activiteiten tijdens deze gezellige dag? Lees dan verder.

Voetbalshow in de Kuip
In De Kuip organiseert Feyenoord een mooie voetbalshow. Vanaf 11:00 uur kun je alvast plaatsnemen voor de warming-up. Hier worden door DJ Jorrit en DJ T-Style lekkere Feyenoord-hits gedraaid met op de schermen de mooie beelden van het afgelopen seizoen. Vanaf 14:00 uur begint de voetbalshow zelf, waarin presentators Sander de Kramer en Qucee je meenemen in een programma vol optredens en verrassingen. Het Feyenoord Festival staat in het teken van Skills Challenges. Tijdens de show spelen supporters, Feyenoord Onder 21 en Feyenoord Vrouwen 1 daarom verschillende spectaculaire voetbalspellen.

De dag draait natuurlijk om het presenteren van de selectie van Feyenoord 1 en Feyenoord Vrouwen 1. Uiteraard wordt de Open Dag geheel volgens traditie ook dit jaar afgesloten de landing van de helikopter. Die is met Chris-Kévin Nadje, Anis Hadj Mousa, Jeyland Mitchell, Gijs Smal en Brian Priske nu al goed gevuld.

Het programma
11:00 uur - Opening poorten festivalterrein & start buitenactiviteiten
11:00 uur - Warming up (voorprogramma) in De Kuip
14:00 uur - Start voetbalshow in De Kuip
14:40 uur - Presentatie Feyenoord Vrouwen 1
15:10 uur - Presentatie Feyenoord 1
15:30 uur - Einde voetbalshow in De Kuip

Buitenprogramma
Binnen de hekken van De Kuip zijn er talloze leuke activiteiten tijdens het Feyenoord Festival. Wat meteen opvalt is het Prijsvrij Vakanties Reuzenrad, dat een perfect uitzicht biedt op alle festiviteiten. Verder zijn er tal van mogelijkheden om je skills te testen.
Ben jij een held in trucjes? Laat ze dan zien bij de speciaal ingerichte Feyenoord Skillwall, waar je ook een van Nederlands beste freestylers kunt ontmoeten. Ben je meer van het snelle combinatievoetbal? Doe dan mee aan een van de wedstrijdjes op het mobiele Cruyff Court. Ook kun je EA FC spelen bij Feyenoord Esports of plaatsnemen in de Feyenoord ONE-bioscoop. Kortom, genoeg te doen voor alle leeftijden!

Meedoen aan de Skill Challenges in de Kuip!
Het is ook mogelijk om mee te doen aan de Skill Challenges in De Kuip. Ben jij DJ en droom je ervan om te draaien in De Kuip? Geef je dan snel op voor de MediaMarkt DJ Skills Challenge. Inschrijvingen lopen tot 12 juli, dus meld je snel aan. Moet jij het meer hebben van je vaste trap? Meld je dan aan voor de Prijsvrij Crossbar Challenge en wie weet win jij deze unieke ervaring!
Een overzicht van alle activiteiten en meer informatie vind je op de pagina Open Dag.

Tickets bestellen
Om het Feyenoord Festival het bezoeken heb je een gratis ticket nodig om toegang te krijgen. Deze zijn verkrijgbaar in de Feyenoord Ticketshop.

Delen

Reacties

Carranza niet in de helikopter? Of is die voor Heli 2😂
Hmmm buiten programma weer binnen de hekken. Was zo druk vorig jaar dat het niet relaxed was voor de kids. Konden amper ergens aan meedoen. Maar even kijken dan....
Betekent dit ook dat het programma voor het trainingskamp bijna bekend wordt gemaakt? Feyenoord zelf ook gecontacteerd, maar die kunnen niets zeggen. @Bombarda misschien?
Volgens mij zelfde plek als vorig jaar, Oostenrijk