background-hoepel-170823

Foto en tekst: Feyenoord.nl

Jeugd

Eerste profcontract voor Jerayson Hoepel

Van de redactie

Jerayson Hoepel heeft zijn eerste profcontract bij Feyenoord getekend. De 15-jarige aanvaller van Feyenoord Academy zette in het Perscentrum van De Kuip zijn handtekening onder een contract dat hem tot medio 2026 aan de club verbindt.

Rini Coolen, Head of Academy van Feyenoord, had tijdens de ondertekening mooie woorden over voor Hoepel. ‘Jerayson is typisch zo’n speler waar mensen graag voor naar het voetbalveld komen. Hij is een snelle en technisch vaardige buitenspeler die opvalt door zijn uitstekende individuele acties. We gaan hem de komende jaren op Varkenoord verder helpen bij zijn ontwikkeling en hopen dat hij zijn doelen kan verwezenlijken.’

‘Dit is een prachtig moment voor mij waar ik lang naar uit heb gekeken,’ vertelde Hoepel nadat hij in het bijzijn van zijn familie zijn handtekening had gezet. ‘Het maakt me erg trots om bij Feyenoord mijn eerste profcontract te mogen tekenen. De komende jaren ga ik er alles aan doen om uiteindelijk de stap naar Feyenoord 1 te kunnen maken.’

Hoepel zette zijn eerste stappen op het voetbalveld van AVV Zeeburgia en speelt sinds de zomer van 2018 in de jeugdopleiding van Feyenoord. Op Varkenoord maakt de aanvaller dit seizoen deel uit van Feyenoord Onder 16, dat onder leiding staat van trainer Erik van der Ven. Tevens debuteerde Hoepel afgelopen maart met succes bij Oranje Onder 15. In de gewonnen ontmoeting met België (0-3) wist hij direct tot scoren te komen.

Delen

Reacties

Wat duurd het allemachtig lang met die transfers!
Waneer komt er nou een een topper binnen!
Jeetje leuk voor zijn familie en netwerk rondom hem heen. Maar hier zit ik niet op te wachten
Feyenoordsupporters gelukkig wel als een van de grotere talenten een contract krijgt. Doei
Dit is geen groot talent maar men moet hem wel een contract aan bieden ivm. toekomstige jeugd vergoeding als hij naar een andere bvo verhuisd. Een ieder bvo doet dit eenmaal.
Jij hebt hem overduidelijk nooit zien spelen, anders had je dit niet gezegd.
Aan bieden heb je niks, aan een aanbieding wel.
Hij is door de eerste Hoepel gesprongen 😅
Dat jij dan weer reageert met een woordgrap is natuurlijk zo krom als een hoepel
Ga niet voor jou door een hoepel springen🤣🤣🤣