Primeur Bevestigd
luka-ivanusec-bron-gnkdinamo

Transfers

Ivanušec-deal in afrondende fase

FeyenoordTM

Feyenoord en GNK Dinamo Zagreb staan momenteel in direct contact om de definitieve overgang van Luka Ivanušec rond te maken. Er is geen enkele twijfel dat alle betrokken partijen de deal snel willen afronden.

Beide clubs verkeren in de afrondende fase. Dat houdt in dat de deal dit weekend nog wel eens definitief bewerkstelligd zou kunnen worden. Eerder werd er naast een principe akkoord ook een persoonlijk akkoord gevonden.

De Kroatisch international bevindt zich op de rand van zijn langverwachte transfer naar Feyenoord. De overstap is nooit in gevaar gekomen sinds de first concrete call van eenenveertig dagen geleden.

To be continued very soon...

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

To be continued very soon... ⏳....wat is dat bij jou ?
Waarom gaat het met de ene target zo snel (Idrissi) en met de ander (Luka Ivanušec) zo lang?
Sinisterra zal nu wel uit zicht blijven....
Waarom gaat het met de ene target zo snel (Idrissi) en met de ander (Luka Ivanušec) zo lang?
Sinisterra zal nu wel uit zicht blijven....
Omdat je bij de ene te maken hebt met een speler die sportief overbodig is, en bij de ander met een speler waar ze sportief enigszins van afhankelijk zijn.
Dan had ik liever een Saito gezien ! Idrissi is zo voorspelbaar
@FTM heeft feyenoord alternatieven op het oog voor wanneer Stojkovic niet haalbaar blijkt of voor Dinamo kiest?

En is de eventuele komst van Bitello na de eventuele komst van Ivanusec van de baan?
Ik lees alleen nieuwe spelers die we moeten kopen, wat is er mis met Milambo, Zechiel, Sauer en Groen?
Die hebben nog wat tijd nodig. Spelen dit jaar ook CL.
Leeftijd/ervaring. Met alle respect voor de jongens die jij opsomt maar Feyenoord is gebaad bij een sterk elftal om naast de Eredivisie ook in Europa hoge ogen te gooien.

Feyenoord 1 is niet de probeer vijver van die jonge talenten die klaarblijkelijk nog wel wat ontwikkeling kunnen gebruiken. Dat is 0/21 wel, maar zoals we weten hebben zij meerdere boten gemist om op ‘niveau’ te concurreren met leeftijdsgenoten of iets oudere.

Feyenoord is oa ook gebaad bij kwaliteit injecties van meerdere spelers. Echter worden we van Idrissi (let op) niet beter dan dat we waren. En dat was volgens slot zelf wel de bedoeling dit seizoen. Ik erger mij dan ook steeds meer aan het feit dat wij zogenaamd achter toppers aanzitten die we niet kunnen betalen en de gescoute spelers (tot op heden) links laten liggen, tenminste als ik de berichtgeving vanuit hier moet geloven.

Feit is dat we nog een kleine 2 weken hebben om die gerichte kwaliteit injecties kunnen halen. Dus straks ik september kunnen we de balans opmaken en een oordeel vellen.
Op zich eens met je verhaal. Echter die spelers zullen nooit het tempo van eerste hebben ook niet na uitleen aan andere clubs het is echt ook belangrijk, dat hebben we o.a. aan Hartman gezien dat het soms gewoon goed is om er een voor de leeuwen te gooien.

Ik zeg niet dat je dat in CL moet doen of iedere wedstrijd maar geef de jeugd het gevoel dat zij er ook toe doen. Je ziet het wel gebeuren bij o.a. een AZ ofzo. Die hebben een schitterende speler weten te kopen die op jonge leeftijd ook in Europese wedstrijden lekker meedoet. Gaat het elke wedstrijd goed? Nee dat misschien niet
Een invalbeurt is prima idd. Ik zeg ook niet dat ze helemaal niet mogen spelen.

Het is alleen belangrijk dat de eerste 15/16 van hoog niveau zijn. En daarnaast jeugd inpassen is wat mij betreft prima.
Is Feyenoord in bad geweest? 🤣🤣🤣
In bad geweest? Heb ik mij ergens versproken of begrijp ik je niet?
Aaaah thnx. Wauw… haha en ik was afgelopen week zelf nog een taalnazi hiero
De jongens die ze kopen zijn practisch ook allemaal jonge talenten... Nogmaals wat is er mis met onze eigen jongens? Waarom Hendriks weg en één of andere vage Braziliaan van 21 terughalen voor een hoop centen...
@FTM; kansen dat Stojkovic aansluit; hoe realistisch acht jij dit met jouw kennis/ contacten? In het geruchtencircuit lijkt de kans eerder af dan toe te nemen….maar daarvoor zijn het geruchten….Eduard Spertsyan was al beoordeeld als kostbaar, toch?
Is al medisch gekeurd bij zagreb dus hij gaat daar tekenen.
mmmm, mijn kroatisch is niet dusdanig, maar dit lijkt hier te worden bevestigd? https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/pao-dogovor-oko-jednog-od-najiscekivanijih-dinamovih-pojacanja-modri-izdvajaju-milijune-lijecnicki-je-odraden-15365942
vertaling:

On Thursday, Lokomotiva's pearl Luka Stojković (19) had a medical examination in Dinamo, the results were positive and there are no more obstacles for Stojković's transfer from Kajzerica to Maksimir. The clubs have agreed on terms, Lokomotiva will receive three million euros plus certain bonuses, as well as 10 percent of the foreign transfer.

Stojković is also satisfied with what Dinamo offered him, in Dinamo he will earn approximately three times more than he could earn in Lokomotiva and now the only thing that follows is the signing of the contract on all the agreed terms. This could happen as early as Friday, but it may be extended to the beginning of next week, since Maksimir are now focused on visiting Athens, on Saturday's match with AEK.

For the most part, everything is "clean" for the time being, and if there is no spectacular turnaround, only paper formalities remain for Stojković to enter the blue dressing room. Dinamo's coach Igor Bišćan must certainly be happy with this kind of unraveling of the transfer "tape", because in Stojković he got an extremely talented and potent player, who will definitely enrich Dinamo's roster qualitatively.
Dank je alleen volgens mij is er door de kroatische media ook al meerdere malen gemeld dat alleen sutalo verkocht gaat worden en ivanusec wordt gehouden ik geloof ze niet
Staat nu op soccernews. Maar geloof het pas wanneer het hier op de site komt.
Wat is dat hete nieuws dan vandaag?
Nou gisteren met ivanušec en volgens mij is de dag nog lang niet voorbij en ftm zei niet dat het vandaag de hete dag zou worden hij hoopte het dus wees chill wacht rustig
29 graden hier in de tuin , heet zat 🌞
4e rangs acteur Idrissi .....its happening......
Statistieken 2e seizoenshelft gezien van Idrissi ?
Dit soort gasten en helaas veel lullen mekaar alleen maar na joh . Idrissi is echt een prima speler voor Feyenoord en dat zal hij ook dit jaar weer gaan laten zien. Sommige willen het niet zien of denken het beter te zien ; fijn voor ze toch
Ach....van alles roepen maar de feiten niet weten ...triest en erg simpel ..maar klopt ..fijn
Je mag hier geen uitgesproken mening hebben want oh wee , dan komen alle kammeraadjes met roze brilletjes weer uit hun holletjes gekropen om te papagaaien zonder inhoud , zo schattig.....Idrissi is niet het niveau dat je moet nastreven , brengt te weinig kwaliteiten die je echt beter maken. Zijn acties zijn zo voorspelbaar , komt nauwelijks iemand buiten om voorbij en lijdt ontiegelijk veel balverlies. Maar ja dat kun je die kinderen hier niet aan hun verstand brengen.
Lachwekkend simpel, onze groene haas 🤞. Ach toe maar, hij denkt serieus dat hij het beter weet, fijn voor hem 👌
Ik ben niet zo negatief als Groene haas maar Idrissi heeft niet echt mijn voorkeur. Je moet verder en groeien qua kwaliteit.
Klopt, idirissi maakt je niet beter.
Nee joh...nog een paar **********...
Idrissi vanaf gisteren in NL en vanochtend rond met Fey.
It's Happening. NO CAP

Helaas boys.
Als dit waar is dan is het flink balen
Is toch prima, als onze kroaat een paar keer geel pakt, mag Idrissi er eentje inschieten.. vond hem vorige jaar niet goed, maar ook weer niet zo slecht.
Ik geloof dat je bron een bijna goede gok heeft gedaan, gezien in het artikel van 1908 staat dat Idrissi momenteel onderweg is
Als ik het moet geloven; is die gisteren in NL en vanochtend akkoord overeengekomen op de club.
Doet er verder ook niet echt toe. Hij komt in ieder geval helaas.

Voor Eredivisie ok, maar had toch op groffer geschut gehoopt..

De it's happening vanuit Rutger volgde later haha.
Zeker mee eens, nu maar hopen dat Bitello komt. Zodra Ivanusec er dan ook bij is, dan zal Idrissi nog wel eens op de bank kunnen belanden
Als Ivanusec wel komt is er volgens mij alleen nog perse een middenvelder nodig met diepgang en scorend vermogen. Hierbij ga ik er even vanuit dat Bitello na de komst Ivanusec alleen haalbaar is als er nog spelers worden verkocht (als ze zo'n hoog budget hadden was er wel wat harder doorgepakt op de transfermarkt) en optimistisch dat Geertruida blijft en Stojkovic toch komt.
Basiselftal: Bijlow, Geertruida, Trauner, Hartman, Wieffer, Stengs, Til, Ivanusec, Gimenez, Paixao.

Schaduwelftal: Wellenreuther, Nieuwkoop, Beelen, Hendriks (of vervanger), Lopez, Zerrouki, Timber, Stojkovic, Idrissi (of Sinisterra), Ueda, Jahanbaksh.

Dit lijkt me een zeer haalbaar elftal, waarin alle kwaliteiten zijn die je nodig hebt. IJzersterke defensie, prima controleur, Stengs die als centrale middenvelder de passes geeft (deed hij bij Antwerp ook prima), Ivanusec als linksbuiten in een vrije rol, Til en Paixao voor de diepgang en Gimenez als killer in de 16. Het schaduwelftal zou ook voor een top 5 plek kunnen gaan in de Eredivisie, en veel spelers zijn multifunctioneel, dus veel concurrentie.
Er is toch nooit sprake geweest dat Til bij ons komt spelen? Of heb ik iets gemist?
Nee maar valt wel in de lijn ter verwachtingen
Stojkovic net medisch gekeurd bij zagreb
Ik zou Til lekker bij psv op de bank laten zitten.
Houd toch op man met til, heeft bij ons het tweede seizoenshelft geen pepernoot geraakt. Til is sowieso een speler met een hele matige techniek.
Ik wist dat Til als een rode lap ging werken😉Je moet kijken naar wat het team nodig heeft en wat je kunt betalen. Het lijkt me dat als Ivanusec komt er geen 8 of 10 miljoen meer voor een middenvelder kan worden neergelegd. Til is technisch beperkt, maar als hij wat ruimte krijgt is Til levensgevaarlijk en gaat hij uitstekend samen met spelers als Stengs en Ivanusec die goed kunnen passen en passeren, maar vooral naar de bal toe komen. Als de ruimtes heel klein zijn kun je Stengs doorschuiven naar 10 en mag Til banken. Overigens heb je ook nog Stojkovic, als die nog komt. Als dat echt zo'n talent is kan die gaan concurreren. En als Feyenoord een middenvelder kan betalen die technisch een klasse beter is dan Til en 10-15 doelpunten scoort zou ik juichen, maar daar ging ik maar even niet vanuit.
Mensen doen Idrissi echt zo zwaar te kort… vorig jaar gewoon veruit je gevaarlijkste aanvaller, zeker 2e seizoenshelft. Voordeel nu is dat hij gewoon echt fit binnen komt tov vorig jaar. Had liever Sini gezien, maar die kans was altijd maar 5% denk ik. Zolang @ftm niks meldt dat het definitief is blijf ik een sprankje hoop houden!
Giménez was onze gevaarlijkste aanvaller... Daarna Paixao.

Idrissi is leuk voor erbij. Echter moet de lat omhoog.
Paixao moet veel meer lef tonen in zijn acties, zeker als die vanaf links speelt. Veel meer opzoeken, zoals Idrissi wel doet.
En ben het met je eens dat de lat omhoog moet, maar daar hoort ook financieel een plaatje bij en dan vooral salaris, denk dat dat nog net te hoog gegrepen is voor ons.
Net als Feyenoord net te hoog gegrepen is voor Idrissi. daar ga je echt de oorlog niet mee winnen
🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂 tuurlijk joh , overhyp hem ff lekker....manmanman......
Gaat er nog een nieuwe TD komen die taken van DTK uit handen kan nemen iemand zoals Arnesen is toch echt noodzakelijk.
T is natuurlijk wel een slechte zaak dat feyenoord iedere x bij idrissi uit moet komen maar wat ik al zei met ivanusec stojkovic en bitello kan ik me er bij neerleggen
Ivanusec en idrissi spelen allebei linksbuiten. Dan kan Paixao zich op de rechterflank richten. Lijkt me een upgrade.
Stojkovic is gekeurd bij Dinamo Zagreb
@FTM is het dus al 100% zeker dat sinisterra niet meer komt
Leeds wil sini niet verhuren
Leeds wil minimaal 15 mil wat ik weet
En je gaat nooit als feyenoord zijnde sini iets meer dan een jaar geleden verkopen aan leeds voor 25 mil en dan overkopen voor 15 mil dan krijg je dalijk brobbey scenario's en je gaat nooit je transferrecord inkomend verdubbelen dus gewoon idrissi maar we hebben al veel kwaliteit door ivanušec en er komt nog zeker kwaliteit bij geloof me
Met Brobbey maakte Ajax juist verlies...
Ja klopt dus ik bedoel te zeggen is als je nou sini terug koopt voor 15 mil en je verkoopt hem delijk ook voor verlies is toch zonde
Dus kortom 10 milj in een jaar verdiend aan Sini. Als die weer een redelijk jaar draait kan die weer voor 20+ de deur uit, zou voor deze speler niet al te moeilijk moeten zijn. Dus snap je redenatie niet echt hierin.
Heeft iemand al een shirt met badge besteld? Ik wilde graag het shirt met CL badge kopen, maar als ik deze aan mijn winkelmand toevoeg staat de badge apart in mijn winkelmand. Alsof het een soort plakplaatje is wat je er zelf op kunt plakken. Iemand al ervaring met het kopen van een shirt met badge? Als ik het er zelf op moet plakken of strijken dan laat maar zitten
Bitello en ivanusec moeten echt komen. Als je die 2 hebt is je elftal in balans, een type kokcu op 8
Niet echt. Zoals Boskamp opmerkte heb je dan bijna alleen spelers die de bal in de voeten willen en geen diepgang.
Je moet niet zo sceptisch doen je moest sini kopen leeds wilde hem niet verhuren en liever idrissi huren dan brobbey scenario en sini kopen voor rond 15 mil en idrissi is zo slecht nog niet en je zou idrissi zelfs nog op de bank kunnen zetten
Ivanušec-Gimenez-paixao
Stengs
Wieffer Zerrouki

Idrissi Gimenez paixao
Ivanušec
Stengs wieffer
Kun alles wel meteen wel invullen met idrissi
Iedereen wist bij voorbaat al dat de terugkeer van sinni ee kansloze missie zou gaan worden en dat de uitgerangeerde 4e keus van Sevilla op huurbasis zou overkomen om ons te komen " versterken "...bizar gewoon wat een ellendige armoede , triest gewoon....
@FTM Wat is het plan met Sauer nu Idrissi lijkt te komen?
Sauer krijgt geen kans. Geen ex Az speler
Een trainer die ons in 2 jaar tijd volledig opnieuw heeft opgebouwd , basis heeft gelegd voor de toekomst en Feyenoord zowel landelijk als Europees weer op de kaart heeft gezet en jij komt met dit soort reacties . Pleurt op naar fr12 joh
Jammer van Sini FTM, maar was te verwachten dat het Idrissi zou worden...

Kop op en laat Idrissi maar vlammen!
Idrissi is een speler voor het rechterrijtje hij komt een auto nog niet eens voorbij
Misschien ben ik de enige....maar hij heeft toch echt een aandeel gehad in ons kampioenschap!

Stel dat het echt Idrissi wordt, steun hem dan ipv meteen af te vallen! Met onvoorwaardelijke support word je kampioen en niet om je spelers af te vallen en/of uit te fluiten!!!!!
Als je ivanusec stojkovic bitello haalt kan ik me opzich wel neerleggen bij idrissi
Ik lees dat Stojkovic naar Dinamo Zagreb gaat. Vindt zich nog te jong voor buitenland en DZ betaalt goed.
Ook als alleen ivanusec en bitello komen en ze een andere 10 halen. Alleen idrissi en ivanusec er nog bij is niet voldoende zeker omdat idrissi de ene keer een 3 is en de andere keer een 7
Dan wel moet feyenoord bitello en stojkovic wel halen
Het is zowat weken in de afrondende fase.
Feyenoord dat warming up shirts en jacks uitbrengt maar nog steeds honderden supporters die wachten op uitshirt. Het ene nog niet verholpen en het andere komt al. Moeten ze zich echt kapot voor schamen Feyenoord en castore
En dan nog even afgezien van de prijs: 95 euro voor zo'n afschuwelijk simpel jack met een opgeplakt Feyenoord logo. Ik weet ook niet hoe het zit met het bestellen van shirts, maar als ik bijvoorbeeld aangeef dat ik met Champions League badge wil, staat die apart in mijn winkelmand. Alsof ze hem apart meesturen zeg maar. Verwachten ze dat ik dat ding er zelf op strijk of wat?

Deal werd met veel bombarie gebracht, maar volgens mij is Castore (vooralsnog) gewoon echte rommel.
In ieder geval de levering is 1 grote rommel waarbij ze de hoeveelheid bestellingen niet aankunnen. En inderdaad ook een aanral dingen die er ook zeer goedkoop uitzien voor de hoofdprijs. Hebben ook een paar mooie dingen gebracht moet ik ook toegeven
Mensen die roepen dat ze toch liever Bitello zien🫢 Stojkovic is de beoogde vervanger van Bullaude, een investering/speler voor de toekomst. Bitello blijft op tafel, omdat hij wordt gezien als een directe versterking voor de basis elf. Het is dus én Ivanusec én Bitello én Stojkovic én evt. nog Idrissi/Sinisterra..
Dat is ook wat ik denk. Of het allemaal haalbaar is een 2e maar dit klinkt het meest logisch aangezien Bullaude ook niet veel speelde. Vandaar dat het ook goed mogelijk is dat als ze Stojkovic aan zouden trekken dat een verhuur aan Dinamo Zagreb niet onlogisch zou zijn..
Is stojkovic echt nodig? Is hij bijvoorbeeld beter dan een milambo of aankomend talent van persie

Investeer dan aan de bovenkant en dan kun je per wedstrijd/fitheid ed schuiven. Bitello zal echt ook nog moeten wennen hier. Als hij komt natuurlijk.
Stojkovic speelt op een andere positie dan Milambo en van Persie.
Doen we gewoon vol mee voor kampioenschap. Met zo'n selectie... en.we hebben de beste trainer
Zou het niet zo kunnen zijn dat als part of de deal Feyenoord Ivanušec en Stojkovic aantrekt en dat ze Stojkovic een jaar verhuren aan Dinamo Zagreb..🤔
Marino Pusic Gefeliciteerd met je 52 ste verjaardag! 🥳🥂🎂
Mocht Stojkovic idd niet doorgaan doorschakelen naar Lisztes ( Ferencvaros) of Karabec ( Sparta Praag).

En doorpakken op Bitello zsm.
@FTM worden de kansen van een terugkeer van Sini groter of kleiner? Ben toch wel benieuwd of de realisme boven de 50% komt
Hij meldt net op X dat het lijkt uit te draaien op Idrissi. Bijna rond.
Zonde maar was te verwachten, zelfs Ajax zou een sinisterra niet kunnen binnenhalen
Wat weten de Kroatische media er nou van. Zelfs als Stojkovic in Zagreb shirt z’n eerste wedstrijd speelt geloof ik FTM nog.
Top dat gaat over
Bitello
Sini/ idrissi
Nino
Stojkovic
...........
Want ivanušec is binnen
Top. Die Kroatische kranten komen ook niet geloofwaardig over net als bij ons 🙈
Top, wanneer verwacht je een update te kunnen geven??
Zou het niet misschien zo kunnen zijn dat Feyenoord Ivanušec en Stojkovic binnen hengelt en dat Dinamo Zagreb Stojkovic 1 jaar huurt als part of de deal..?! 🤔
Dat denk ik niet nou dat weet ik wel zeker je gaat geen speler van 3 mil kopen als vervanger van bullaude zie je zeker nodig hebt en dan uitlenen
Het is een investering.. Bullaude speelde ook niet en de kans dat deze jongen de opvolger van Ivanušec zou kunnen zijn bij Dinamo is groot en dat betekent dus veel speeltijd en op niveau ontwikkelen aangezien Feyenoord uiteindelijk veel middenvelders heeft.
Hoop echt dat we deze dagen nog iets horen over een uitgaande transfer. Een mooie klapper voor Geert of een club voor Kasanwirjo, Ali, Dilrosun of Timber zou top zijn. En dan doorpakken.
Al die blinde paniek om Stojkovic, omdat één account op twitter dit meldt.

Denk aan je hart en wacht het nieuws gewoon even af
Überhaupt snap ik de ophef om een dergelijk kaliber speler niet op het moment. Feyenoord moet zich eerst eens richten op de directe versterkingen. Ben het nieuws inzake jeugdspelers, toekomstige parels en spelers voor FC Dordrecht wel zat.
Absoluut. Ik denk (HOOP) dat de grotere transfers meer achter gesloten deuren plaatsvinden. Een Ivanusec, Bitello & Sini (ben alleen bang dat Sini ijdele hoop is)
Toch wel te begrijpen? Tot nu toe is er enkel middelmaat gekocht dat niet kan aanhaken aan het niveau met Zerrouki en vd Belt als absolute dieptepunten.

Men smacht naar een kwaliteitsaankoop, ook al is dat een joch van 19 die niemand kent.

Men is wanhopig
Wat maakt iedereen hier zich nou druk om een 19-jarige speler. Kom op zeg, we gaan de CL in.

Nice to have voor de toekomst als het lukt, mooie primeur maar ook niet einde wereld als hij naar Zagreb gaat. Halen we hem over 2 jaar gewoon voor 10mio op en mag hij met ons de CL in.
Jammer dat er nog geen versterkingen richting Sparta zijn binnengekomen, ik vrees zondag opnieuw puntverlies omdat er op dit moment totaal geen creativiteit in het elftal zit
"Feyenoord nog in de race voor Stoikovic"
Die Kroaten lullen maar wat
Luka Ivanušec dođi uskoro Rotterdam Nizozemsku!
Trebamo te u našem timu Feyenoord.
Veselimo ti se.
Vidimo se uskoro u Rotterdam.
Javi nam se!
www.feyenoord.nl
Je kan hem in Google translate gooien.

Er staat we hebben je nodig, kom naar Rotterdam etc etc
Luka Ivanušec kom snel Rotterdam Holland!
We hebben je nodig in ons Feyenoord-team.
We kijken er naar uit je te zien.
Tot ziens in Roermond.
Neem contact met ons op!
www.feyenoord.nl
Verdorie weer te lang gewacht te Kloese.
Stojkovic naar Dinamo Zagreb. Jammer op naar de volgende. Geen handvol maar land vol 🥳
Wacht nou eerst eens af tot FTM wat anders meld, zoals die zelfs 3 minuten voor jouw reactie op X gemeld heeft
Op Telgram werd juist vermeld dat Feyenoord nog altijd volop in de race is🤔
1908 telegram kanaal. Ik zag gister dat iemand hier de link postte ervan.
Zal even proberen of mij dat ook lukt
https://t.me/altijdoveralFeyenoord

Het is me gelukt
Kunnen we groot nieuws verwachten vandaag?
Spaanse media melden dat Idrissi weer voor een jaar aan Feyenoord wordt verhuurt. Sini komt dus definitief niet.
Ze melden het op basis van VI toch? Krabbendam wist zeker dat Idrissi gisteren zou tekenen. Waar is zijn primeur?
Lijkt er wel op dat Krabbendam gelijk heeft/krijgt. 1908 meldt net dit op X:
"Geen nieuws over Luis Sinisterra, die zoals geschreven heel erg duur is en veel overige belangstelling geniet. Met de huidige kennis lijkt het op een nieuwe huurperiode van Oussama Idrissi uit te gaan draaien. Geen akkoord, wel dichtbij."
Stojkovic naar Zagreb, best jammer.....
Was het niet gewoon onderhandelingstechniek/blufpoker?

Prima die bitello ziet er beter uit en er zijn meer talenten ook vanuit eigen jeugd
T.a.v ivanusec bedoel je? Nee dan denk ik dat niet...

En die bitello ziet er beter uit, alleen denk ik toch meer buiten speler, althans zo komt het over
Tav stojkovic

Ivanusec geslepen voetballer
Oh oke ja tegenover stojkovic, dan is bitello beter denk ik, maar beide komen niet
Hopelijk komt het zsm rond.

Stojković Kunnen we wel vergeten nu.

@ftm nog nieuws over Bitello?
Hoop echt dat we na ivanusec direct doorschakelen op bitello van het pedersen geld!!! Die jongen moet gewoon ggehaald worden. Dan neem ik idrissi maar voor lief als die komt ipv sini.
Stojkovic naar Dinamo Zagreb. Medische keuring doorstaan. Nooit interesse gehad om naar Feyenoord te gaan aldus Kroatische media
Hoeveel inkomende transfers verwacht jij nog ??
Mensen dit zegt toch al genoeg wacht nou rustig af
Als je gekeurd bent, is het toch gewoon klaar?
Gekeurd volgens de Kroatische media, die gelukkig nog nooit gelijk hebben gehad
Die hebben al 1336x bericht dat Ivanusec toch niet gaat komen.

Zou voor velen toch genoeg moeten zijn om de betrouwbaarheid in te kunnen schatten.
Ging mij niet per se om dit geval.
Zou je wel zeggen, maar ik verbaas me soms echt over de intelligentie van de meesten hier
Hmm oke , dus je verwacht nog wel een surprise .....
Je zegt dat Feyenoord nog steeds volop in de race en vol in zet op de komst van Stojkovic. Waarom is hij er dan nog niet? Oprechte vraag. Ik bedoel die (+/-) 3 miljoen voor de speler die je zo graag wil hebben is dan toch zo neergelegd?

Is Feyenoord van plan om al die genoemde spelers in 1x te presenteren? Wat mis ik hier…
Nou daar trappen we niet meer in, laten we het rustig afwachten
Die laatste zin is pijnlijk als dat waar is.....@FTM?
Stojkovic medisch gekeurd bij Dinamo? Hoe zit het nu met hem @Feyenoord tm?
Ik geloof alleen 1908 zou me niet al te druk maken
Haha... Hj is alleen wel medisch gekeurd bij Zagreb. 😂
Ik zelf ook gisterenavond hij was er niet
Jij al heel je leven je praat alleen maar **** continue
'Continu' bedoel je zeker? ;-)

En je bent in de war met iemand anders.