Primeur Bevestigd
ivanusec-feyenoordweb3 [bron: vecernji]

vecernji | Edit 1908.nl

Transfers

Ivanušec persoonlijk rond

FeyenoordTM

De transfer van Feyenoord-target Luka Ivanušec is nu wel héél dichtbij. De Kroatisch international heeft een persoonlijk akkoord gevonden met de regerend landskampioen van Nederland.

Eerder wisten Feyenoord en GNK Dinamo Zagreb al een principe-akkoord te bewerkstelligen; nu is er ook een individueel convenant bereikt met de speler in kwestie. Die overeenstemming zal Ivanušec tot medio 2028 verbinden aan de Rotterdamse club.

De 1.75 meter lange Kroaat moet nog wel aan een Europees tweeluik deelnemen met Dinamo Zagreb, voor er bij Feyenoord handtekeningen gezet worden. Dinamo neemt het in de voorrondes van de Champions League op tegen AEK Athene. De duels, die eerder uitgesteld werden door schermutselingen, staan aanstaande dinsdag (thuis, 20:00) en zaterdag (uit, 20:45) op de planning.

Feyenoord verwacht dat het nog één week zal duren voordat de Kroaat medisch gekeurd kan worden. Ivanušec kan daarna zijn contract ondertekenen. Hij woont mogelijk al het aankomende competitieduel van Feyenoord bij als toeschouwer op zondag 20 augustus bij Sparta Rotterdam op Het Kasteel.

Het engelengeduld van Feyenoord is deze zomer aardig op de proef gesteld. Sinds de first concrete call van begin juli zijn er inmiddels al zevenendertig volledige dagen verstreken. Hoofdtrainer Arne Slot zag ondertussen nog altijd géén vervanger voor de naar Fenerbahçe vertrokken Sebastian Szymański binnenkomen. De oefenmeester kaartte dat na afloop van de Eredivisie-opening tegen Fortuna Sittard (0-0) aan.

"Wij hebben op dit moment géén aanvallende middenvelder door het vertrek van Sebastian Szymanski en het tijdelijke vertrek van Ezequiel Bullaude. Vandaag moesten we tegen Fortuna Sittard (0-0) een speler opstellen die niet gewend is om altijd op die positie te spelen. We zijn nog zoekende hoe ons middenveld het beste bij elkaar past. We hebben nog geen uitgemaakte aanvallende middenvelder in huis."

De komst van Ivanušec kan de geroepen uitkomst bieden. De rechtspoot kan niet alleen als linksbuiten uit de voeten, maar ook als aanvallende middenvelder. Feyenoord en Dinamo zullen naar verwachting het principe-akkoord na het tweeluik tegen AEK Athene definitief ombuigen naar een formeel, rechtsgeldig totaalakkoord.

ivanusec-feyenoordweb2

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Die gaat geheid geblesseerd raken tegen AEK. Typisch Feyenoord-pech
Hoe langer je wacht, hoe langer het duurt.
😂😂😂 Is de inkt al droog?
Hij was toch allang persoonlijk rond? Dat is dan toch niets nieuws? Eerst zien, dan geloven, want hij zou al vaker binnenkort komen en hij is er nu nog steeds niet.
Het schiet niet op. Wordt serieuze gooi gedaan naar het record van Zerrouki als het gaat om hoe lang een transfersoap kan duren.
Zerrouki duurde ruim twee jaar. Waarom weet ik nog steeds niet.
je kunt toch lezen? het is zagreb die hem wilt behouden tot NA AEK....... net zoals de neuzen moeten wachten op sutalo tot NA AEK
Wat kan mij Zagreb nou schelen man! 😂

Na gisteren moet elke beoogde aanwinst subiet tekenen en zich op zuid melden! 🤙🏽
Onbegrijpelijk dat feyenoord de bereidheid heeft om vijf weken op deze jongen te wachten. Hij moet wel heel erg goed zijn toch als je zo veel geduld hebt. Mast ondertussen heb hé de eerste schade al opgelopen en heb je de eerste prijs van het seizoen ook al verspeeld. En je hebt al drie spelers zo in de war gemaakt dat ze geen bal meer raken door ze niet op hun eigen positie te zetten. Je verhuurdt je enige nr 10. En vervolgens moet je dan maar hopen dat zagreb mee werkt en zich straks niet bedenkt. Wat een slechte transferwindow. Wat laat te kloesse zijn trainer hier in De steek
Arne en Dennis doen het samen he. Overigens eens met dat er van het middenveld wel een flink zooitje is gemaakt
Zoveel commentaar en dan verhuurdt schrijven...
Volgens mij is de enige nr. 10 verkocht en niet verhuurd, als je Kokcu bedoeld.
Mensen die Babadi noemen, denk eens even na...

Ja, die jongen loopt na dit seizoen uit contract, maar denk je nu echt dat PSV hem naar een directe concurrent laat gaan voor een zacht prijsje? Denken jullie nu echt dat PSV die paar luttele miljoenen wilt hebben en daarmee concurrent Feyenoord beter maakt?

Of die jongen tekent bij in Eindhoven, of ze verkopen 'm aan een club uit het buitenland.
Of Babadi weigert te verlengen en bluft volgend jaar transfervrij te verkassen? Ja de kans is extreem klein maar je kan niks met zekerheid zeggen
Kan babadi niet de krullenbol zijn?😉
Ben ik de enige die meestal alleen scrolled naar reacties/nieuwtjes van @FTM en de rest van het gezeur negeert?
Zeker na de wedstrijd van gisteren. Wat een ongefundeerde meningen.
Haha ja soms lees ik een reactie
Het scheelt straks kilometers scrollen wanneer hij in Rotterdam is. Dan missen we 5 vragen per uur over hem.....
Anders had hij toch wel aangegeven dat hij de wil heeft om bij te tekenen. Proberen kan altijd, lukt het niet helaas. Kun je hem nu niet overnemen pak je hem in de winter of volgend jaar😉😂
Feyenoord ze prio moet een nummer 10 zijn! Dat is echt wat we missen! Zymanski wordt echt heel erg gemist! Nu word Timber afgebrand om dat die niet best was, klopt ook maar Timber is ook geen nummer 10! Slot moet een keuze gaan maken voor de nummer 6, of Wieffer of Zerrouki. Op de nummer 8 Timber of Stengs en dan moet er een nummer 10 komen! En dan niet Ivanusce daar neerzetten want hij is op ze best op de linksbuiten plek!
Ik ben het helemaal met je eens. Nummer 10 moet prio zijn
Precies man
Toch verwacht ik Guus op 10 😉
wat ik niet begrijp dat Feyenoord zich zo laat ringeloren door Dinamo Zagreb, omdat ze meteen wel een speler naar Ajax lieten gaan en als het achteraf toch niet doorgaat wat is dan het alternatief
Is Sutalo al in amsterdam dan?
Laatste wat ik vorige week las, was dat Dynamo hem ook gewoon nog tegen AEK erbij wil hebben
mensen kwaken maar wat.....lezen zelf niks.
Niemand mag nog weg bij Dinamo
Waarom niet? Er wordt hier gemeld dat het op 1 haar na klaar is.
Op 1 haar na....dus Ivanusec staat al in Ridderkerk? En Sutalo in abcoude?

Nee ze zitten allebei nog bij Dinamo, want niemand mag weg voor de wedstrijden tegen AEK
Ik heb er oprecht vertrouwen in dat hij naar Rotterdam gaat komen. En zo niet baal ik net zo hard als jij.
Nou dat weet ik niet hoor. Denk niet dat ik zo hard zou balen.....
Ja het is een naam die we niet kennen en hij is international.
Prima dat hij waarschijnlijk gaat komen.
Maar geen enkele garantie op wat dan ook als zulke spelers komen.
Dus ik maak mij er niet zo druk om wat komt.

Maar buiten dit alles.
Het begint over iemand die roept dat Feyenoord weer eens wat fout doet omdat andere spelers van dat team wel al naar, in dit geval, ajax gaan.

En dat is gewoon onzin.
Want ook die speler mag pas weg na de europese wedstrijden tegen AEK.
Enige verschil is dat Ajax kennelijk iets eerder een akkoord met de speler had en voor beide clubs geld een principe akkoord met de club en in beide gevallen na de tweeluik met Athene dat er pas getekend gaat worden. Ik zie geen verschil hoor.
Goed punt. Nooit gehoord over een alternatief. Hou m'n hart inmiddels ook vast. Mag ik sceptisch zijn na wekenlang getouwtrek?
Het zou echt een stunt zijn als het isaac babadi is. Talent, pas 18 jaar en echt een goede vervanger voor bullaude. Tevens basis materiaal!!! Heeft tenslotte nog maar 1 jaar contract.
Vertel mij eens waarom die club uit Eindhoven hem laat gaan naar hun grootste concurrent?

Leuke gedachte, maar totaal onhaalbaar toch?
Omdat hij nog 1 jaar contract heeft en als er verder niemand doorpakt voor hem en ze willen nog wat geld voor hem vangen dan moeten ze hem wegdoen.
Ze zijn aan het onderhandelen over verlenging, maar als Feyenoord het goed aanpakt met die jongen zelf...waarom niet?
Nee toch? In de Space bleef hij even stil en zei toen geloof ik dat het hem lastig LEEK.....

@FTM?
Logisch als het onder embargo ligt.
Als hij hier in de comments gaat zeggen dat het klopt, dan kan hij net zo goed een artikel publiceren
Was tijdens zijn space 'uitzending'

Maar we gaan het zien....geduld is een schone zaak 😉
Mijn reactie was eigenlijk naar Jitz.

Ik heb die space wel geluisterd, maar wat jij zegt is me niet opgevallen. Maar ik was dan ondertussen ook andere dingen aan het doen en heb niet alles volledig meegekregen haha
Haha ja daar ga je al....FTM heel die uitzending voor niks gedaan 🤪
@FTM verwacht je vandaag nog met nieuws te komen over eventuele volgende versterking(en)??
Enige wat ik me afvraag is waarom een principe-akkoord vooraf al niet een definitief akkoord kon worden. Er kan toch een contract opgemaakt worden waarin staat dat hij per 20 augustus naar ons toe komt? Onder voorbehoud van medische keuring, maar dat is altijd al zo (kan altijd iets misgaan tegen Athene). Ik heb best vertrouwen dat het goedkomt, maar ik vraag me dus af waarom Feyenoord niet voor dit zekerheidje kon gaan.
Omdat stel dat hij nu deze week zijn hamstring afscheurt Feyenoord dan de deal nog kan afblazen. Heel logisch.
Tja, dan heeft Zagreb nu niets, alleen een zwaar geblesseerde speler. En wat hebben ze als er al een contract ligt en Feyenoord blaast af? Ook niets, alleen een zwaar geblesseerde speler…. Risico ligt eerder bij Feyenoord, maar dat kan de medische keuring opvangen.
hmm, zou ook kunnen. ben blij als deze jongen binnen is gehaald. ben de soap wel zat.
Ik denk, maar ik heb er geen verstand van, dat jij nu omschrijft wat een principe akkoord is.
Bedrag ligt vast, datum overgang ligt vast, andere afspraken zijn gemaakt onder voorbehoud dat hij geen blessures oploopt
Ok, maar dat zou dan ook al bindend moeten zijn en dat is het naar verluidt niet.
Nee dat begrijp ik dus ook niet. Mondelinge afspraken zijn ook bindend, hoewel soms lastig te bewijzen.
Maar nogmaals, ik heb er nul verstand van haha
Had ik ook al een keer gezegd gewoon in laten zetten zware blessure ga de deal niet door.
Jij denkt dat DTK dit niet op heeft laten nemen....?
Handtekening is bindend mondeling heb je bij Symanski gezien.
Het gaat wel snel valt mij op, paar weken geleden beweerde een groot deel van de internetsupporters dat we met twee vingers in de neus kampioen zouden worden en nu kunnen we er niks meer van.
De waarheid ligt zoals gewoonlijk ergens in het midden, de technische staf zal tijd nodig hebben om er weer een soepel draaiend geheel van te maken.
Blijkbaar zijn velen al vergeten, dat de eerste seizoenshelft vorig jaar ook niet om over naar huis te schrijven was, in oktober stonden we geloof ik 8 punten achter amsterdam.
Hartman, Paixao, Wieffer hebben zich vooral in de tweede seizoenshelft enorm ontwikkeld, maar vergeet niet, dat het jonge jongens zijn, waar een terugslag best begrijpelijk is.
Het middenveld vorig seizoen viel toen precies op z'n plek, Wieffer in een prima verdedigende rol, leverde de ballen in bij Kokcu die alle ruimte kreeg, omdat Szymanski constant zonder bal in beweging was.
Als je dan meerekent, dat het duo Hartman/Paixao prima functioneerde en Gimenez de 2e seizoenshelft fit was en we dat nu missen, is het niet verwonderlijk dat het stroever loopt, dat zal toch echt tijd nodig hebben.
Je hebt gelijk. Daarnaast speelde Feyenoord gisteren het grootste deel van de wedstrijd met 10 man. Dat heeft hoe dan ook veel invloed op de wedstrijd. Als Ivanusec komt dan kan hij in een 'berghuis' rol vanaf links spelen. Dus zwerven en vaak uitzakken om het spel te maken. Dan kan Stengs naar 8 en heb je nog een nummer 10 nodig met meer diepgang. Als die komt ( of Ueda die rol op zich kan nemen zoals hij bij Cercle ook wel deed) zal het elftal veel meer in evenwicht zijn.
En daar ligt nou precies het probleem.. teveel dezelfde middenvelders die te weinig in beweging zijn
Embargo ( TM meldde het gister) betekent verboden handelen met een bepaald land. En met wie mag er niet gehandeld worden Rusland dus onze nieuwe 10 komt daar vandaan zoals Zakharyan / Spertsyan.
Embargo staat voor een economisch politiek verbod op handel met een specifiek land. Daarnaast wordt het ook gebruikt om een tijdelijk verbod op publicatie in de pers aan te duiden, of het beperken van informatie tot een specifieke groep.

Wel de hele definitie pakken he😉
Embargo betekent ook dat media een bericht krijgen met nieuwswaarde van een bron waarbij wordt afgesproken dat dit nieuws pas na een bepaalde tijd gepubliceerd mag worden.
Dit lijkt mij waarschijnlijker. Alhoewel de nieuwe 10 schijnbaar geen Nederlander is, dus ook Rusland zou kunnen. Afwachten maar weer.
Zat ik ook al aan te denken. Omdat hij niets kan zeggen. En dat wij het later begrijpen waarom.
Zou mooi zijn, maar denk van niet. Wel een speler die morgen 2e duel voorronde speelt vermoed ik, gezien het embargo.
Een embargo in journaliste hoek betekend dat je het niet mag uitbrengen of dat er een bepaalde datum aan word gehangen
Betekent in dit geval dat het hem verboden is om informatie te delen volgens mij
Dat vermoed ik ook. En, zou het het hier eerder delen, denk ik niet dat hij nooit meer iets gaat krijgen van die bron.
Feyenoord wist al vroeg welke basis spelers weg zouden gaan en dan begint het seizoen en heb je geen 10 en geen linksbuiten dat is toch wanbeleid?
Je had de aankopen veel eerder moeten halen nu hoor je ook weer van spelers we moeten nog aan elkaar wennen.
En dan riepen sommigen oh dat geeft niet de eerste 3 potjes winnen we toch wel, nou je ziet het,
Tegen domme rode kaarten valt niet op te ballen.

Het beleid is prima. Het enige waar DtK op heeft voorgesorteerd is een vertrek van Giminez.
Niks geen wanbeleid. Betaalbare spelers die je gelijk beter maken zijn gewoon zeer schaars. Ivanusec is zo'n buitenkansje maar die was niet meteen beschikbaar. Prima om daar even op te wachten.
Ter vergelijking: PSV heeft in de winterstop ca 80 miljoen gecasht en kon ons dus aftroeven met Pepi en Lang die beiden boven ons budget waren. Met minder geld is het gewoon lastig.
PSV moest met een groot deel van dat geld gaten dichten. Ze doen nu weer hetzelfde..geld uitgeven wat ze ( nog) niet hebben, in de hoop dat ze met CL deelname en verkoop van Sangare dat geld alsnog krijgen
Klopt, maar dat geldt natuurlijk ook voor ons. En 60 miljoen (Kökcü en CL) is een stuk minder.
Dat Feyenoord problemen op het middenveld kent is op zich niet zo verwonderlijk aangezien Kokcu, Szymanski en bullaude nu missen. Daarnaast is de wedstrijd niet helemaal een goede graadmeter gezien de vroege rode kaart. Maar wat me wel opvalt dat Slot spelers niet op een plek zet waar ze goed uit de voeten kunnen. Waarom niet Stengs op 10, Timber op 8 en Wieffer of Zerrouki op 6? Als Ivanusec, idrissi en hopelijk nog een beetje goede diepgaande nummer 10 komen worden de opties groter. Toch zou ik dan ook graag nog Chavez zien komen die een echte nummer 8 is en nog steeds transfervrij is.
Chavez heeft zijn contract afgekocht zodat hij naar Rusland kan. Betaal je zo 5-8 miljoen tekengeld plus dik salaris.

Zerrouki, Timber en Wieffer zijn te duur om 2 van hen op de bank te zetten. Hopelijk vindt Wieffer snel zijn draai als 8. Intelligente vent dus vertrouw ik wel op met Slot's coaching.
De prio aan het begin van de transferwindow was een linksbuiten. Daar hadden we Chaibi, Nakamura en Ivanusec voor op het oog. Het is Ivanusec geworden. Vreemd dat deze speler nu uitkomst moet bieden voor de 10 positie. Tevens was ik in de vooronderstelling dat Stengs voornamelijk voor de 10 positie werd gehaald. Dit lijkt me aannemelijk aangezien we na de aankoop van Stengs ook Isaksen nog op de korrel hadden. Kortom dames en heren.
Het beleid wordt steeds verwarrender.

Als ik te negatief ben laat ik me graag corrigeren. Op basis van inhoud aub.
Het klopt dat Ivanusec in principe voor links wordt gehaald (daar excelleert hij sinds een half jaar) en ik heb ook begrepen dat Stengs op tien zou gaan spelen. Het verhaal daarbij was dat hij veel ervaring heeft opgedaan en meer loopt dan eerder in zijn carrière. Dat hebben we nog niet gezien.

Ik corrigeer je niet, denk alleen wel dat het goed is om de trainer de tijd te geven de puzzelstukjes te leggen. Stengs zal nog niet op tien spelen omdat de trainer waarschijnlijk iets anders/meer van een tien bij Feyenoord verwacht. Veel afjagen, druk zetten en meeverdedigen. Stengs heeft daar nog aardige stappen te maken.
Maar Slot zegt letterlijk dat we geen 10 in de selectie hebben. Hij ondergraaft hiermee zijn eigen beleid. Heb ook het vermoeden dat hij dit door ergernis van het resultaat eruit gooit.

En als je eerst overtuigt bent dat Stengs veel heeft geleerd en al na een potje op rechtsbuiten gooit, dan kun je toch wel spreken van een inschattingsfout? Hoewel het druk zetten tegen PSV de eerste 25 minuten vrij aardig ging.
Ja, ik denk dat er mogelijk een inschattingsfout is gemaakt, namelijk dat Stengs er meteen zou staan. Of er al beter zou staan. Hij speelt nog geen volle wedstrijden en dat zal oom nog wel even duren.

Het is nu nog even puzzelen, net als voorgaande jaren. Ik verwacht dat Stengs over een maand wel de vaste tien zal zijn. Tenzij de concurrent waarover wordt geschreven beter is.

Paixao op rechts, Ivanusec op links.
Wordt uiteindelijk paixao rechts, Ivanusec links en Stengs op 10. Of paixao rechts, Idrissi links en Ivanusec op 10
Ja met Gimenez erbij ziet dat eruit als een volwaardige aanvalslinie.
Stengs vind ik zwaar overbetaald. Flegmatieke mooiweer voetballer, die heel even in België een opleving heeft gehad. Als je dan ziet dat de Lampjes gewoon even Noa Lang halen dan begin ik alweer langzaam jeuk te krijgen waar ik t niet wil hebben qua beleid
Ben het met je eens. Prio zou nu nummer 10 moeten zijn in mijn ogen.
Begrijp je wel eigenlijk. Al denk ik dat Slot nu gewoon verkeerde keuzes heeft gemaakt. Met Alireza( of een andere buitenspeler) op rechts en Stengs op 10 had iig het middenveld beter in elkaar gezeten. Ueda schijnt ook gewoon op 10 te kunnen spelen,dus dat had ook gekund. Timber is geen 10, Wieffer geen 8 dus hij zal tussen hen en Zerrouki moeten kiezen voor twee posities. Met z'n drieën op het middenveld werkt niet
Mooi nieuws en goed dat dit nu duidelijkheid geeft voor veel wanhopigen.

Even vraagje off-topic Sinisterra niet bij selectie van LUFC. Zou wel vet zijn als dat de krullenbol is waar Feyenoord nog naar kijkt. Hij werd onder Slot wel echt goed op links. Zie liever hem komen dan Idrissi.

Niet omdat Idrissi niet goed is maar Sinisterra is gewoon beter.
Feyenoord kan zijn salaris niet overnemen.
Weet ik stiekem ook wel maar ja hij wil weg bij Leeds geeft aan dat hij erachter gekomen dat dit NIET de stap vooruit was
Nee maar er is genoeg interesse van clubs. Dus komt wel goed voor hen.
En we hebben doorverkoopperc toch.
Dus hopen op verkoop en weer wat geld binnenharken
en dat het nieuwe bericht lezen hier op 1908.nl hahaha ik ben het eens hoog salaris en flinke afkoopsom lijkt me maar god wat ik deze jonge graag weer in ons shirt terug zien
Heb jij ook het bericht erna gelezen?
@Paixao10Ivanusec, bedoel je dat bericht over huur niet meer mogelijk? En kopen enige optie is en er een terugkoop regeling is opgenomen
Natuurlijk Mikos begint weer over dat Slot Til wilt. Daar kun je toch niet de CL in. En weer die twijfel over Ivanusec in de podcast.
Als Slot Til ook wil gaan toevoegen dan kan hij van mij echt de #€% krijgen. Wat een beleid zeg..
Je voelt gewoon aan alles dat dit gaat gebeuren. Til en Idrissi. Je mag echt hopen dat Zagreb ons niet naast.
Ik zie liever ook andere spelers komen, maar kan de gedachtengang voor het aantrekken van deze twee spelers volgen.

Idrissi is een echte linksbuiten die heeft bewezen voor Feyenoord van waarde te kunnen zijn. Passeeractie, schot, dreiging. Verzaakt niet bij meeverdedigen.

Hetzelfde geldt voor Til, een lopende werker, die goed en veel afjaagt en ook behoorlijk wat scorend vermogen meebrengt.
Dat is zo. Alleen Ajax en zeker PSV gaan zeker beter voor de dag komen dit jaar. En wij gaan er in kwaliteit op achteruit ter vergelijking met vorige jaar. Til en Idrissi verhogen de kwaliteit natuurlijk niet.
Ja de concurrentie lijkt sterker, vanuit Eindhoven althans. Bij Ajax zie ik dat niet zo. Alle sterkhouders op Kudus na zijn vertrokken.

En wat betreft Idrissi en Til, deze spelers passen niet per se in de lijn omhoog, maar tegelijkertijd ook wel, omdat de selectie in de breedte een steeds hoger niveau heeft.

Al die jaren waarin we zeker wisten dat een elftal na een wissel of drie minder goed zou functioneren lijken verleden tijd.
Gisteren was echt dramatisch. Dit willen wij nooit meer zien.
Het was echt heel slecht. Ik vond timber op 10 ook echt een hele rare keuze ipv Stengs.
Paixao op rechts en Sauer op links. Zo moeilijk is het allemaal niet. Stengs gewoon op de 10. Ging prima tegen Psv. Beter dan gisteren iig.
Al is het alireza op rechts deze 3 op het middenveld kan gewoon echt niet.
@FTM heeft Dynamo wel al gereageerd op het laatste bod van Feyenoord?
Stuk goed lezen:

Eerder wisten Feyenoord en GNK Dinamo Zagreb al een principe-akkoord te bewerkstelligen; nu is er ook een individueel convenant bereikt met de speler in kwestie. Die overeenstemming zal Ivanušec tot medio 2028 verbinden aan de Rotterdamse club.
Zal nog meer nodig zijn om weer n goed seizoen tedraaien.Gisteren was van kkd niveau
Is wel omdat je met en Wieffer en Zerrouki en Timber op middenveld speelde
Wieffer geeft dit zelf aan dat hij door deze opstelling een beetje de weg op het veld kwijt is.
Als je zo knullig steeds n bal verspeelt en niet naar de juiste kleur kan spelen is dat niet best.Het maakt niet uit welke plek je staat je maat dat overal kunnen.Vond gisteren alleen bijlow hancko paixao goed.De rest zwaar onder de maat.Ze moeten giminez ff 2 week op vakantie sturen die jongen is bek af
Oplossing is volgens mij: 6 is Zerrouki of Wieffer (niet samen), 8 is Timber en 10 Stengs als hij fitter is of een nieuwe speler.
Dit moet onderhand de verlosser van Feyenoord worden 🙄
We kunnen idd wel stellen dat er een hoop druk op de schouders van die jongen ligt
Ik ben er pas gerust op als hij daadwerkelijk officieel gepresenteerd is in een Feyenoordshirt.

Szymanski was ook persoonlijk akkoord bijvoorbeeld. Geertruida ook met Leipzig, dus er kan altijd op het laatste moment nog iets veranderen in de voetbalwereld.
Ik deel jouw mening.
Verschil was wel dat er in beide andere gevallen geen principe akkoord tussen de clubs was.
Andere kant is wel dat zo'n principe akkoord vrij weinig zegt.
Jullie geven al aan dat het niet rechtsgeldig is
Eigenlijk is der nog helemaal niks
Als hij het de komende wedstrijden goed doet daar, komen ze weer met andere eisen en kunnen kapitaal krachtige clubs ook weer meedoen
Dan weet je de uitkomst al
Met Idrissy is al een voorschot genomen
Gnonto was ook al maanden persoonlijk rond met Feyenoord en we weten hoe dat afliep
Hoop dat ze een echt goed alternatief klaar hebben voor Ivanusec, want die gaat echt NIET naar Feyenoord 🤗🤔
Een principe akkoord zegt zeker wel wat; namelijk dat ze het eens zijn over de prijs en (zeer waarschijnlijk) over het moment dat hij over komt. Daarnaast is de speler nu zelf rond met Feyenoord, wat nog niet het geval was. Goede ontwikkelingen dus. Het is dus gewoon een kwestie van tijd, maar je kan ook lekker pessimistisch blijven als je daar zin in hebt.
Heeft niets met pessimistisch te maken
Maar hele zogenaamde overeenkomst stelt helaas niks voor.
Ze kunnen nog alle kanten op🤗
Dat heeft zeker wel met pessimistisch te maken want jij denkt dat de deal om een of andere reden niet meer door gaat, dat is pessimistisch denken, want hij komt gewoon volgende week ;)
Als je daar van uit gaat ben je een positifo 👍
Ik denk dat je super naïef bent🤗Denk dat je dat diep van binnen ook wel weet
Neemt niet weg dat ook ik hoopt dat die naar Feyenoord komt, maar zie het echt niet gebeuren 🤗
Bijna alles klopt in je antwoord alleen is er met Gnonto (en dat is wel echt al heeeeeeel vaak gezegd) nooit een akkoord geweest omdat er geen omdat er twijfels waren.

Ja zijn familie is in stadion geweest enzo dat zal allemaal maar voor zover de informatie klopt en daar ga ik hier wel vanuit is er verder geen echte toenadering geweest
Dat moet die Ivanusec maar eens gaan laten zien dat hij ballen heeft. Dat ze zo niet met hem kunnen omgaan.
Kapitaalvernietiging!

Wieffer heeft zich vorig seizoen zo monsterlijk ontwikkeld op de nummer 6 positie. En dan vragen mensen zich af waarom hij niet de Wieffer is van vorig seizoen.. Maar Slot wou per se Zerrouki hebben..

Door deze dure transfer moet Wieffer zich nu focussen op de positie 8 wat gewoon niet zijn positie is..

Door deze beslissing moet Timber zich gaan focussen op de 10 positie wat ook gewoon niet zijn positie is..

Nu gewoon de ballen hebben en in de kleine wedstrijden Zerrouki laten banken want dat gaat hem samen met Wieffer niet worden!

Wieffer is geen 8 maar een 6!
Timber is geen 10 maar een 8!
Zerrouki is een 6! Zolang Wieffer speelt Zerrouki bank!

Ik hoop nog steeds op een goede vervanger van Kökçü..!!
Dat kan je wel roepen over wieffer, die heeft het natuurlijk fantastisch gedaan vorig seizoen, maar het feit dat hij een bal over 5meter niet eens meer naar de juiste kleur krijgt heeft niet te maken met zerrouki of dat die op “8” staat. Is het gewoon helemaal kwijt en dat is die al de hele voorbereiding.
Zetten we hem gewoon hele seizoen bank ja? Of beter doen we hem transfervrij weg. Heeft maar een marktwaarde van 15 miljoen. Jij weet dat het puur aan hem ligt dan aan de positie. 2de helft speelde die gewoon prima zonder Zerrouki.
Jij slaat door net als alle huppelkutjes hier, ik heb nergens gezegd dat die moet banken of transfervrij weg moet, maar van iemand die waarschijnlijk niet ouder dan 16 is kan ik ook wel begrijpen dat je er de ballen verstand van heb.
Wieffer was in de voorbereiding, tegen psv en gister geen schim van zichzelf, als je dat niet ziet zou ik je adviseren om naar de opticien te gaan.
Dat een bal over 5meter niet lukt, heeft niks met zijn positie te maken of dat zerrouki op t veld naast hem staat, wat hier nog wel eens word geroepen.

Fijne dag verder
Ok held. Ik wist niet dat jij de kenner was.
Je zegt het zelf alleen als hij echt op zes speelde zoals gisteren na rust dan zie je de oude Wieffer weer. Sterker: Zerouki had NOOIT GEHAALD MOETEN WORDEN< ook als je Zechiel hebt in de jeugd!!!!
Op "8" wordt er wel meer aanvallend gevraagd en dat heeft Wieffer niet is een echte DCM en als je in het spel dat Slot altijd gespeeld heeft met Feyenoord aanvallende druk wil zetten op tegenstander moet je niet met 2 goede DCM's gaan spelen en een Timber ervoor die eigenlijk ook nog beter op diezelfde "6" positie zou staan.

Er moet idd wel iets meer komen met creatieve ideeën en vooruit-spelende middenvelder

Ik zou graag zien dat we Sinisterra desnoods huren ofzo
Volledig eens

En dat is niet erg want Wieffer zal best wel eens geblesseerd of geschorst kunnen zijn maar dan snap ik vd Belt weer niet of zet die dan op 8 in strijd met Timber maar dat is ook een 6 ipv een 8
Inderdaad dat rope ik al vanaf het begin. Kijk de voorbereidingswedstrijden er maar op na,. Wieffer OF Zerouki op zes!!
Zerrouki werd er na de rode kaart eruit gehaald. Ik hoorde anderen zeggen dat dat Wieffer had moeten zijn. Verleden jaar was Slot overigens ook asn het hannesen met het middenveld.
Kijk dit is precies hoe het zit dank je wel
Grotendeels mee eens, alleen vraag ik me af of Wieffer in deze vorm beter is als Zerrouki. Moet Slot maar beoordelen
Bijlow
Nieuwkoop Geertruida Hancko Hartman
Wieffer Stengs
Aankoop
Paixao Gimenez Ivanusec
Bijlow
Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman
Wieffer, Stengs, Ivanusec
Paixao, Gimenez, Idrissi.

Beelen viel me gister echt positief op.
Dit is ook de opzet van Slot zoals 1908 gemeld heeft en dat is een prima opstelling al zal Stengs dan de 8 zijn en Ivanusec de 10
Had na rust wel Lopez verwacht, ant ook Hartman was niet in goede doen
Welcome Luka Ivanušec to Feyenoord Rotterdam.
Dan had je Bullaude niet moeten laten gaan
Precies. Wie moet er nu op die positie staan als Ivanusec geblesseerd of geschorst is?
Een nieuwe nummer tien. Kokcu wist iedereen bij Feyenoord dat hij zou vertrekken, maar zijn plek invullen homaar. Zerouki is geen Kokcu in de verste verte niet. Sorry Slot, maar je had de scouting zijn werk moeten laten doen
Prachtig natuurlijk, maar dit gaat niet alle problemen oplossen. Nog een echte vervanger van Kokcu en dan pas ben je klaar
laten we hopen , hij is erg hard nodig , nu nog een rechtsbuiten en een 10
aub geen Til , vorig seizoen waren we niet goed genoeg voor hem , nu hij mislukt moeten we maar blij zijn met hem , niet dus , is een loper maar aan de bal erg matig
Had niks te maken met ons te min vinden. Psv wilde hem definitief uit Rusland halen.
Was geblesseerd niet mislukt. Heeft Feyenoord door de voorrondes geholpen 2 jaar geleden. Maar ik zie hem ook liever niet meer terug. Feyenoord heeft nu echt een kwaliteitsinjectie nodig en geen middelmatige tobbers
15 x gescoord toen hij bij ons speelde
Ja we kunnen nog 12 miljoen aftikken naaste Ivanusec hahaah
Een paar dagen geleden zag ik FTM een raadselachtige reactie plaatsen. ‘GW10’, verwijzend naar Georginio Wijnaldum voor de 10 positie? 🧐
Wijnaldum niet in beeld en te duur gaf hij gisteren aan.
Oh, dat heb ik niet meegekregen
Oh, maar dat zegt niets.
Ueda was volgens hem ook te duur, Stengs zag hij helemaal niet aankomen, Slot had al getekend bij de Spurs...
Gini wacht rustig af totdat PSG eieren voor zijn geld kiest en dan slaan we toe...
Alsjeblieft geen Til..
Kom op man, totaal niet het niveau wat je na wilt streven.

We hebben behoefte aan creativiteit. Guus heeft veel, maar creativiteit is daar geen onderdeel van.
Huh.. Het artikel gaat over Ivanusec, toch niet over Til? 😦
Misschien zijn de mensen een beetje moe van die soap rond Ivanusec
Ivanusec en Stengs hebben creativiteit en kunnen passes geven, maar zijn spelers die in de bal komen. Dan is het handig om dat juist te combineren met een nummer 10 met veel diepgang. Ideaal zou zijn als die net als Szymanski ook nog technisch goed is, maar als zo'n speler niet haalbaar is, dan is Til een aardig alternatief. Hij is niet verfijnd maar rent, stoort, werkt zich het snot voor de ogen en heeft een aardig scorend vermogen. Maar nogmaals: aan (het type) Til heb je alleen iets als je twee creatieve spelers hebt die Til (of Ueda) Gimenez en Paixao bedienen.
Lopende speler is iig nodig..soort Til 2.0
Liefst wel. Als dat niet kan dan Til 1.0. Maar dan moet je er wel een speler als Ivanusec bij hebben die de ballen diep stuurt.
eens , zelfde geld voor idrissi , ze zeggen dat je geen ouwe koeien uit de sloot moet halen
Maar wel scorend vermogen, 15 x bij ons, en dat hebben we met Symanski en Kokcu zwaar ingeleverd. 180 minuten al geen goal kunnen scoren......
Vreemd, Stengs is van toch? Volgens analyses Ivan juist LA? Maar mooi nieuws!!
Ik zou het overigens niet zo erg vinden als (een type zoals) Til zou komen, zolang je ook een spelmaker als Ivanusec haalt. Til is een duidelijke achteruitgang ten opzichte van Szymanski, maar hij zou veel meer brengen dan Bullaude deed. Het gaat meer om het evenwicht in het team. Met Ivanusec in een vrije rol vanaf links en Stengs op 8 heb je vaak juist een loper op 10 nodig in plaats van iemand die ook weer in de bal komt. Til of Ueda zouden dat denk ik op hun eigen manier kunnen invullen. En als je wel een spelmaker op 10 nodig hebt tegen een tegenstander die zich ingraaft kun je daar Stengs of Ivanusec neerzetten.
Helemaal eens! Wij kopen een middenveld met wandel tempo zonder diepgang en scorend vermogen vervolgens laten wij Symanski gewoon lopen.
Weet je wat het ergste is? Iemand gisteren Hartjes zien spelen tegen een betere tegenstander als Fortuna??
Kan iemand mij uitleggen waarom Feyenoord Sebastian Szymański niet voor 9,75mil heeft gekocht? In principe hadden ze al een akkoord met hem. En hij was in huis. Zeker gezien de bedragen die zij nu voor de spelers betalen was dit een optie lijkt mij. Gemiste kans as je het aan mij vraagt.
Omdat die gozer 10!!! Miljoen tekengeld verlangde. Ben je dan een geldwolf.
Dat heeft hij echt niet gevraagd hoor. Bullshit.
Dan niet. Ben hier niet om jou te overtuigen.
Waar komt je frustratie vandaan Bart? Denk aan je hart hé.
Waar mijn frustratie vandaan komt?Feyenoord gezien vandaag? Puntverlies thuis tegen Fortuna meegekregen? Of heb je dat ook al gemist?
Oh dat heb ik gemist. Waar stond dat vermeld?
Gewoon in de space laatst gemeld.
Mensen die kritisch waren op szymanski komen er nu wel achter dat het echt een sleutelspeler was. Ik denk dat het te maken heeft dat Feyenoord hem dacht te kunnen huren en daarmee geld uit te sparen voor andere aankopen. Toen Dinamo op de lijst werd gezet van clubs waar je ook van mocht kopen was de koopoptie al vervallen. Daardoor kon Dinamo een veel hoger bedrag vragen en zag de entourage van Szymanski waarschijnlijk de kans schoon om hem naar een club te brengen waar ze er persoonlijk veel meer aan konden verdienen.
Szymanski wilde netto verdienen, wat Feyenoord bruto wilde betalen, wat hijzelf netto wilde. Hoewel het erop lijkt dat Szymanski zelf wel wilde blijven voor dat geld, hebben zijn zaakwaarnemers hem overtuigd om het niet te doen. Tja....
Beetje kromme eerste zin, komt omdat in eerste instantie de tekst die ik intikte, niet op scherm verscheen.
Toen de optie gold lag er een handelsverbod. Toen Feyenoord weer zaken mocht doen was de optie verlopen en vroeg Moskou 16 miljoen.
Ik steek pas een kaars aan als hij het shirt van Feyenoord draagt. Elk bericht over deze gozer neem ik na alle sh*t rondom deze soap met een korreltje zout
Kijk, dit konden we gebruiken. Naast deze jongen nog zo'n kwaliteitsimpuls en ik zie het weer zitten.
Zonder grappen
Met Guus haal je wel scorend vermogen terug..
Stengs heeft dit niet
En Santi heeft een loper nodig achter hem
Zonder grappen en dan over Guus Til beginnen. Oke..
Hij heeft wel gelijk in zijn analyse,al zou ik liever een technisch vaardiger speler met dezelfde eigenschappen als Til zien komen
Til zou echt schandalig zijn. Zet je weer geen stappen vooruit…
Buitenom dat. Til wilde toch zo graag naar Eindhoven..... Hoeveel moet hij wel niet kosten nu?
Lijkt me erg voor de hand gezien de relatie en het interview van slot. We komen uit bij spelers die in het verleden wat voor ons betekent hebben. Idrissi en Til.
Ja maar hij zegt ftm dat hij het op dit moment niet mag melden en til lijkt mij niet dat daar veel clubs achteraan zitten dus lijkt in mij opzicht een talentvolle jongen te zijn
Maar is van de concurrent dus ligt gevoelig.
Well interview heeft hij dat gezegd? Linkje?
''Ik geloof in ontwikkeling'', vertelt Slot na afloop van de wedstrijd op de persconferentie. ''Spelers gaan zich honderd procent zeker ontwikkelen in de komende maanden. Wellicht dat we dan weer een speler hebben die we in het verleden gehad hebben, die vanuit een bevlieging het verschil kan maken. Daar kan ik voorbeelden van noemen, maar die kun je zelf ook bedenken.''
Dat ging over de kwaliteit van een speler en niet om oude bekenden. Hij bedoelde dat we niet zulk niveau kunnen aantrekken, maar dat we met behulp van trainingen wel weer zo'n speler kunnen krijgen
Oke verkeerd geïnterpreteerd dan!
Doe hebben gewoon in huis. Sauer! Technisch vaardig, overzicht en scorend vermogen.
Goed nieuws. Nu maar hopen dat ie heel blijft tegen die Grieken...
  • 1
  • 2