Primeur Bevestigd
sinisterra-feyenoordweb

@LUFC | Edit 1908.nl

Transfers

Feyenoord gaat voor waanzinnige comeback Sinisterra

FeyenoordTM

Feyenoord is druk bezig om Luis Sinisterra over te halen voor een nieuw Rotterdams verblijf. De club staat in direct contact met Leeds United over een transfer.

De hernieuwde belangstelling is afgelopen weekend tot stand gekomen. Sinisterra ontbrak in de selectie van Leeds United in het uitduel bij Birmingham City. De speler zou volgens de officiële lezing 'geblesseerd' zijn.

Daniel Farke, de trainer van Leeds, verklaarde zich nader over de afwezigheid van zijn speler: "Sinisterra is niet beschikbaar. Er komt nog een tijd dat we over zijn situatie gaan praten. Ik vel geen oordelen en ik ga er nu niks meer over vertellen."

Wanneer Sinisterra uiteindelijk terug te halen blijkt voor Feyenoord, laat de club de belangstelling voor Oussama Idrissi voorlopig even varen. Een huurperiode van de 24-jarige Colombiaan lijkt het plan wat de Rotterdammers voor ogen hebben.

Sinisterra maakte in de zomer van 2022 voor 25 miljoen euro de overstap van Feyenoord naar Leeds United. Daar tekende de linksbuiten een contract tot medio 2027. Na 113 duels, 35 goals en 29 assists in het shirt van Feyenoord kwam hij afgelopen seizoen bij Leeds tot 24 duels, 7 goals en 1 assist.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Er komen echt nog wel goede huur spelers vrij, vlak voor September.
Al die goede spelers wachten nu natuurlijk af hoe hun kansen zijn bij hun huidige club.
Wordt spannend in de laatste week.
@FeyenoordTM
Is dit überhaupt een haalbare optie geweest?
Of doet Feyenoord dit om andere clubs te prikkelen zodat zij een bedrag aan Leeds betalen en Feyenoord als nog het doorverkoop percentage krijgt van Sinisterra?
Dat is alleen boven de 25 miljoen, jij verwacht dat dit gaat gebeuren? Als hij voor minder gaat, wat zeker lijkt, dan zijn wij die clausule sowieso kwijt. Dus Feyenoord zal zeker niet prikkelen om te verkopen…
Lijkt me een broodje aap verhaal om Sevilla inschikkelijker te maken
Een nieuwe samenwerking met Oussama Idrissi is een kwestie van tijd, rondom Luka Ivanusec staat alles vast, Guus Til is op dit moment geen thema, en Luis Sinisterra wordt een lastig verhaal.

Feyenoord is momenteel concreet in gesprek met Sevilla over een nieuwe samenwerking met Idrissi. De 27-jarige buitenspeler staat open voor een rentree in De Kuip, en ook de Spaanse club wil meewerken aan een nieuwe verhuurperiode. Trainer Arne Slot ziet de komst van Idrissi zitten, en er wordt snel een akkoord verwacht.

Mijn blijdschap was van korte duur....blij gemaakt worden met Sini en uiteindelijk met Idrissi opgescheept worden zonder hem te kort te doen.
Dan zal Ivanusec ook enkelt voor het geld gaan bij Feyenoord. Hij laat een gespreid bed achter, misschien.
Lijkt me to good to be true

Hebben we wel echt nodig. Die individuele kwaliteit om een wedstrijd te kunnen beslissen.

Vorig seizoen natuurlijk vaak zat door het oog vd naald gekropen. Wedstrijd in 020 had natuurlijk ook makkelijk de andere kant op kunnen vallen. Dus met wegvallen van twee sterkste individuele spelers zou dit een mooie oplossing zijn (+ luca)
@FTM hoe groot schat jij de kans dat dit echt gaat gebeuren? Zou echt een zieke stunt zijn.

Sinisterra - Gimenez - Paixao
Ivanusec

Dit zou zo lijp zijn.
Ik vrees te lijp. Maar ik laat me zo graag verrassen voor 1 september...
@FTM Martijn Krabbendam zegt dat Leeds United Sinestera niet wil verhuren?
Goede speler en heeft veel betekend voor Feyenoord. Maar leggen DTK en Arne nu de focus op het ophalen van oudgedienden? Eerst Nieuwkoop, Stengs nu alweer interesse in Sini Natuurlijk weten ze ( heel toepasselijk ) wat voor vlees ze in de Kuip halen.
Hij is afgelopen seizoen behoorlijk veel geblesseerd geweest. Ja is 100% beter dan Idrissi. Kan uit het niks scoren (ook bewezen in de PL), maar zijn blessuregevoeligheid is wel erg groot.
@FTM is Sini de krullebol waar je het over had?
@ftm is Feyenoord geïnteresseerd in Luka Stojkovic?
Ik zag het op twitter via Kantoona dus ik dacht ik vraag het even lol.
hoeveel moet hij kosten hij heeft toch een clausule bij degradatie ?
Te veel. En als je hem al kan kopen is z'n salaris die hii bij Leeds krijgt te gortig. Dus een overname is uitgesloten. Het kan alleen om een huurdeal gaan
Ik had echt gehoopt dat we na het kampioenschap een stap omhoog zouden zetten en spelers zoals Hancko, Paixiao en Gimenez zouden kunnen halen maar dan in een iets hogere prijsklasse zodat we een champions league waardig elftal zouden neerzetten en de titel prolongeren. Op Ueda en mogelijk Ivanusec na zijn we geen niveau omhoog gegaan. Wel jammer om te zien hoe de concurrentie wel de ene na de andere kwaliteits impulsen krijgen. Maar we blijven onze clubbie steunen en ja in Slot we trust.
Ze hebben niet geleerd van het kampioenschap ervoor Wanbeleid in dat dwaasgebouw daar zit het kwaadaardige gezwel
Nee JIJ.
WIJ hebben een nummer 10 nodig en geen 3 linksbuitens.
Of ben je er net zo eentje als te Kloese?
Paixao kan overal spelen die gast is 1 bonk voetbal
Paixao zal plaats moeten maken voor Stengs, hoe goed hij ook is
en jij noemt zich Feyenoordsupp,ga je schamen
Misschien dat door t huidige spel de ogen open zijn.Dit was van kkd niveau.Maar misschien hadden ze dit nodig om nieuwe versterkingen tehalen.Komt vast allemaal goed.
Sorry ik begrijp je frustratie na de laatste twee wedstrijden maar er zijn echt wel betere aankopen dit keer en misschien idd ook een paar twijfelgevallen maar Slot gaat dit heus wel aan de praat krijgen. Bovendien is zijn spelsysteem en de hele staf echt sterker dan dat van giovanni toen
Zerrouki vind ik ook een versterking, heb vertrouwen in zijn proces die gaat echt stappen maken, wellenreuther die ergens gwn eerste keeper zou zijn is een top reserve doelman (jaren terug was dat veel minder), nieuwkoop gwn beter als pedersen ik denk dat als trauner fit is geertruida gwn rb gaat. Of nieuwkoop moet het zo goed doen dat geertruida cb blijft.
Daarvoor zijn kokcu en szymandko idrissi weggegaan, kokcu rol word opgevangen door wat er nu is (zerouki stengs timber) szymanski word opgevangen door stengs timber ivanusec of ueda vergeet ook dilrosun niet, en idrissi word opgevangen door hopelijk sini rn anders heb je altijd nog ivanusec dilrosun/paixao of nog een andere huuroptie. Je bent in de breedte enorm erop vooruitgegaan denk ik allesn ben je je sterspeler kwijt. Er zal iemand anders moeten gaan opstaan binnen nu en een paar weken maar in slot we trust!!
Ik denk dat dtk ook is geschrokken van het niveau gister. Die gaat deze week zeker wat doen op de transfermarkt.
Niet te hopen nog meer middelmaat
Dus Beelen viel gister slecht in?
Die is goed maar de rest vergeet je gemakshalve 🤣🤣🤣
Was de azijn weer eens in de aanbieding? Ben je vergeten hoe we vorig jaar thuis begonnen? We stonden in oktober 8 punten achter, dit zegt allemaal nog niks over de rest van het seizoen.
Ik begrijp dat echt niet mensen die dat beweren op fr12 en hier zijn echt blind. Deze gast wordt alleen maar beter. Comfortabele voetballende verdediger. Maar al je vind dat het hele technische beleid een ramp is en alvast voorsorteert op het bezoeken van Slot’s voortuin dan is het logisch dat je alles wat er onder hem gebeurt en binnenkomt neer wordt gesabeld. Dit soort ‘supporters’ zijn de achilleshiel van elke club en zeker ook van Feyenoord. Beelen is een kanjer in wording!
PSV ook in de markt voor Sini schijnbaar
Die hebben toch Lang. Denk dat je ook echt dat Sini naar PSV zou gaan?
Indien het klopt dat Leeds maar 7 spelers mag verhuren, zal Feyenoord dat toch ook weten. De afkoopsom zal te hoog zijn. Zal een absolute aanwinst zijn voor ons, maar de kans is vrij klein lijkt me...
Kopen voor 4 met een terugkoopoptie voor 3. Is het geen huur. Moet sini alleen wel salaris inleveren en veel ook.
Op zo'n soort constructie kom je dan inderdaad al snel uit. Laten we het afwachten, zou top zijn voor Feyenoord en Luis zelf.
@FeyenoordTM
Gouka zei dat clubs 7 spelers mogen verhuren maar het is toch zo dat clubs 8 spelers mogen verhuren?

Om de ontwikkeling van jonge spelers te bevorderen en het verzamelen van spelers door clubs te verhinderen, besloot de FIFA vanaf 1 juli 2022 strenge regels in te stellen. Afgelopen seizoen mochten er namelijk nog maar acht spelers tegelijk gehuurd en acht spelers tegelijk verhuurd worden.
Vorig seizoen 8, dit seizoen 7 en volgend seizoen 6
Kans van slagen lijkt mij zeer klein. Hrt zou natuurlijk fantastisch zijn als het lukt
Respect voor R*tger en de crew van 1908, ik zou he-le-maal leip worden van al dat gejank en mensen die alles in twijfel trekken...
Oké maar het is toch ook gewoon terecht! Eerst mensen blijmaken met het terughalen van een absolute topper en dan 3 uur later bericht krijgen van iets wat je zelf al hand kunnen weten
En wat als ie zo wel komt? Stelletje opgefokte wijven.
Ja maar als Feyenoord met een speler bezig is, haalbaar of niet haalbaar, dan kan 1908 daar toch niet verantwoordelijk gesteld worden?
Slaat helemaal nergens op dit.
En he dat hele bericht van Gouka kan zo de prullenbak in he
Net als van mensen die hun berichtje zo lezenswaardig vinden, dat ze het maar onder meerdere topics plaatsen ;-)
En alsof je verplicht naar dit forum moet. Heb een beetje respect voor hoe sommige kameraden geen woorden maar daden en no sleep in de praktijk brengen. Niemand is zonder fouten maar petje af voor Rutger!
Wat *** je nou slap? Dat is tich juist precies de aard van het werk? Het product dat je levert is nieuws, dat is journalistiek. Het belangrijkste daarvan is dus dat het betrouwbaar is. Maar jij vindt dus dat we alles maar klakkeloos moeten geloven? Doe jij dat ook bij iedere facebook post die je leest? Man man man
Geen stres, voordat de selectie compleet en sterk genoeg is staan we al 7 punten achter op de concurrentie.
Als of de concurrentie zo stabiel bezig is psv doet paniekaankopen en ajax is een grote chaos moeten zoiezo een andere goalie hebben 1x verloren door dekkingsfouten van pedersen en 1x gelijk tegen een antivoetballend fortuna en men zit gelijk in de put beetje vertrouwen is na vorig jaar wel op zijn plaats
Welke paniek aankoop heeft psv precies gedaan? Alles wat ze binnen halen is gericht geweest. Vranckx is ook heel gericht, om voor te sorteren op een vertrek voor die Sangare. Die zijn helaas juist heel verstandig bezig op het moment...
dat valt dan mee, vorig jaar oktober stonden we 8 punten achter
Vorig seizoen stonden we in oktober ook 8 punten onder Ajax. Dus ik heb inderdaad geen stress.
@ftm mag je al de naam van die 10 waar Feyenoord concreet voor is onthullen?
Leeds wil hem niet verkopen maar moet van de payrol af.. Sini wil niet in Championship spelen. Dus top deal. Zou beter zijn dan Idrissi en dan Ivanusec op 10 laten spelen. Dat kan hij ook heel goed. Timber en Dilrosun dan snel proberen te verkopen.
Heb jij 25 miljoen leggen dan voor Feyenoord
Kan jij wel begrijpend lezen? Ik zeg duidelijk dat Leeds hem niet wil verkopen en dat hij daar van de loonlijst ( lees: payrol ) af moet....? Enne waar gaat dit stuk over? Oh ja....verhuur van Sini..
Stoer kneusje niet bepalen anders koekkie van eigen deeg
Haha. Met begrijpend schrijven heb je ook al moeite mee. Dus wie is hier nou een *****.. mazzel !!
Ben erg benieuwd naar de update van dit artikel nu huur helemaal niet mogelijk blijkt
Heel out of the box hoor. Wat als Leeds Sini verkoopt voor - pak hem beet - 5 miljoen, met contractueel vastgelegd terugkoop voor 5 miljoen. Zou dat mogen?
Ja maar dat is groot risico voor leeds. Wat als sini dan niet terug wilt, dan betekent die terugkoop optie niks
Bericht mag weer in de prullebak, leeds mag max 7 spelers verhuren en daar zit men al aan
Nope. 6 terwijl er 7 mogen naar het buitenland. 1 is naar Everton en dat telt hierin niet mee
We missen het gif van Kökcu, waarom niet eerst Vilhena bijvoorbeeld. Straks 10 buitenspelers en een middenveld wat niet klopt
Idd middenveld was tegen PSV en tegen Fortuna dramatisch!
En toch werd het tegen psv maar 0-1, als alles zo slecht is, is psv niet heel veel beter, toch?
Nee klopt PSV wordt omhoog geschreven omdat zij wel winnen. Maar hun middenveld is straks zonder Sangaré ook ***
Dit mag dus inderdaad niet volgens FIFA regelgeving. Je mag namelijk maar 7 spelers verhuren (eigen jeugd en spelers van 21 jaar of jonger tellen niet mee), en dat heeft Leeds al gedaan.
Dat is alleen binnen de UK. Buitenland telt niet mee..
Hoezo is dit een waanzinnige comeback? Weten we dan al hoe dat uitgaat pakken?

Weinig journalistiek om dit soort bijvoeglijke naamwoorden te gebruiken.

Vind het zelf helemaal niet zo waanzinnig. Zie liever een echte 10 komen.
Klopt maar als je Dilrosun en Wålemark verkoopt voor een goede prijs is het chill om en hem te hebben en nog Stengs of Jahanbakhs in kan brengen. Over het woord waanzinnig heb je wel volkomen gelijk!
Verhuren kan niet....
Kopen ? Veel te duur waarschijnlijk.
Lees net dat Leeds alleen kan verkopen
Zie dit persoonlijk niet gebeuren, voornamelijk omdat hier voor Leeds geen meerwaarde in zit. Lijkt mij dat zij zo snel mogelijk willen gaan terugkeren in de Premier League en Sini hier zeker belangrijk in kan zijn voor ze.
Zeker wel sinisterra bouwt waarde op in cl dus word aantrekkelijk bij verkoop voor hun of hij word beter
Als promovendus naar de Premier League krijg je 180M. Sini heeft al een marktwaarde van 30-35M. Daar zal niet nog eens zo'n 20M bovenop komen door één goede run in de Champions League en dan nog levert dat minder op dan een promotie.
Leeds gaat alleen nooit promoveren iedereen wil weg of is weg.
Het is daar echt een zooitje.
Wat in dat geval nog meer reden geeft tot een langer verblijf van Sini toch?
Er zijn meerdere spelers waaronder sini die niet meer willen spelen.
Idd ik denk dat Sini zelf wel terug wil komen
Daarnaast wordt er gemakshalve altijd maar vanuit gegaan Feyenoord de sterren van de hemel gaat spelen in de CL en alle spelers per definitie meer waard gaan worden. Tegendeel kan ook als spelers door het ijs zakken Europees.
Waarom kreeg Ajax dan 40+ voor Timber en Alvarez, en 23 miljoen voor Bassey na zo'n slecht seizoen? Jouw beredenatie gaat niet altijd op.
Zou fantastisch zijn. Maar lijkt me helaas onhaalbaar.
Duurt allemaal zo lang... De competitie is al vol bezig en wederom is de selectie niet op orde
Klopt. Maar niet anders dan vorig jaar toch?
Daarom had ik juist gehoopt dat de selectie op orde was/is voor aanvang van de competitie... Kijk maar naar die Kroatische speler Ivanusec... echt engelen geduld hebben
Je kan vanalles willen, maar je blijft gewoon afhankelijk van de verkopende clubs.
Bij alle teams is er nog beweging.
Heel normaal hoor.
Zelfs in de PL. Echter zit daar gewoon bij de clubs met heel veel geld alleen nog de vraag wie er bijkomt.
Niet zo snel wie er weggaat.

Maar in die positie zitten andere landen niet.
Dus heel normaal dat in NL nog alles in beweging is.

En nu ook weer niet doen alsof we een selectie voor het rechterrijtje hebben opeens.
Het "later meer" onderaan het artikel is al weggehaald. 🤔
Dit word de hele dag f4😂

Komt er vandaag al meer duidelijkheid over?
Dacht al het werkt niet😅 refresh wel op mn telefoon dat gaat wel goed
@ftm, is dat die krullenbol waar je op doelde?
Denk het eigenlijk niet omdat er staat dat de belangstelling van dit weekend is
Is dit ook met een mogelijke koopoptie of is dit niet haalbaar? Het is sowieso al topnieuws!
Zou leuk zijn. Aan de andere kant, het bouwen aan kapitaal lijkt een beetje losgelaten te zijn. Zonde.
Met 1 huurspeler? Dat valt wel mee toch.
wordt gezien als potentiele speler om over te nemen
Eens maar dat is meer een wisselspeler waarvan ik niet verwacht dat die andere speler "in de weg" zal staan
Mensen die denken dat huur geen goede oplossing is. Wij moeten dit seizoen in de top 2 eindigen, mocht dat gebeuren krijg je weer veel geld binnen en zo kan je deze jongen volgend jaar misschien wel kopen of andere aankopen doen. Dus dit seizoen is belangrijk en als je dan goeie spelers moet huren is het even niet anders
Eindelijk iemand die het snapt! Diepe buiging voor jou! Dit seizoen is zo belangrijk... aanhaken of afvallen! Daarom is die 0-0 zwaar ***...
Ben voorstander van zijn komst.

Wel een dikke kanttekening:
Hij heeft vorig seizoen 35(!) wedstrijden gemist bij Leeds, door blessureleed.
Das een boel. Bij ons ook met zijn knie.
Hij is nu wel fit. heeft de hele voorbereiding mee gedaan.
Klopt, maar dat gold ook voor vorig jaar zomer.
Al zijn (langdurige) blessures natuurlijk bij alle spelers mogelijk.
Als dit werkelijk gebeurd .. ben ik een blij mens sini is echt een wereld speler voor Feyenoord. Die kan dus echt met zijn ogen dicht mensen nog passeren
Iedereen moet eerst maar eens goed lezen in plaats van te denken dat hij komt
Hij moet sowieso 2 a 4 salaris inleveren en leeds zelf moet ook nog maar eens willen
Beetje open deur. Denk je echt dat mensen hier gek zijn en dat niet snappen? 🤔. De optelsom van buiten de selectie laten plus dat het hier vermeld wordt, maakt dat er minimaal een redelijke kans is.
Meeste reacties die je leest denken meteen al dat hij komt
Moet meer dan 15 miljoen + kosten komt niet of de enige mogelijkheid is gimenez constructie 8 nu volgend jaar 8 miljoen
Kansloos . Nieuwkoop was ook een succes .
Ja vergelijken Sinisterra anders even met Nieuwkoop 👍🏾
Wat is dat nou voor vergelijking man. 😂
Vond Nieuwkoop tot zn ongelukkige rode kaart best veel gevaar creëren anders
Rare vergelijking. en doe niet zo negatief. wacht tot 31 augustus kijken hoe we er dan voor staan!
Nee je hebt gelijk en stuur meteen even een brief naar de KNVB dat wat jou betreft alles assists en doelpunten die deze gast gaan maken niet mee mogen tellen omdat je anders ongelijk krijgt. Bart, blij dat je terugbent. Leer je les van die rode kaart en ga verder zoals in de eerste twintig minuten.
Ivanusec, Idrisi, Sinistera………..allemaal links buiten……wat klopt hier niet? Lekken nu zowel plan A en B en C uit of is het lekker lezers scoren?
Als Sinisterra komt, blijft Idrissi weg. Staat duidelijk innde tekst.

Daarnaast zal Slot Ivanusec op 10 willen gebruiken.