Primeur Bevestigd
idrissi-feyenoordweb

VK Sportphoto | Edit 1908.nl

Transfers

Feyenoord en Sevilla in contact over Idrissi

FeyenoordTM

Feyenoord heeft zich bij Sevilla gemeld voor Oussama Idrissi. De technische staf van de Rotterdamse club wenst langer gebruik te maken van de Marokkaans international, die in het kampioensseizoen door Sevilla werd uitgeleend.

De Rotterdammers willen Idrissi uit handen houden van het kapitaalkrachtige Damac FC. De club uit de Saudi Premier League heeft een lucratief voorstel klaarliggen voor Idrissi, die zich voor vijf seizoenen kan verbinden aan de club uit Saudi-Arabië.

De linksbuiten kwam vorig seizoen op huurbasis al eerder uit voor Feyenoord en kwam in het kampioensjaar tot achtendertig optredens. Daarin scoorde hij zeven goals en leverde hij acht assists af. Eerder in de window werd duidelijk dat een nieuwe uitleenbeurt bespreekbaar is voor de Rotterdamse club.

Het is vooralsnog onduidelijk waar Idrissi's toekomst ligt, maar het hoofdstuk Sevilla lijkt gesloten te worden. Idrissi ontbreekt namelijk vrijdagavond in de selectie van de Spaanse club, wat het thuis tegen Valencia opneemt voor de eerste speelronde van het nieuwe La Liga-seizoen.

De mogelijke komst van Oussama Idrissi staat los van de komst van Luka Ivanušec. Idrissi prefereert een sportieve stap te maken.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Meer en meer worden er hatelijke comments geplaatst gericht aan het adres van mensen, met name Rutger, die de achterban van betrouwbare informatie voorzien. Iedereen zit op hete kolen en wil maar al te graag hun mening laten horen. Belangrijk om erbij te vermelden: compleet in de anonimiteit.
Eindelijk is er een gratis platform beschikbaar waar alle primeurs, of je het er mee eens bent of niet, van onze mooie club gedeeld. De waardering blijft uit en dit is volkomen onterecht.

Doe er allen mee wat je wil, maar laten we respect hebben en dankbaar zijn dat mensen achter 1908.nl dit VRIJWILLIG en uit CLUBLIEFDE doen voor ons medesupporters.

Slaaplekker allemaal en succes morgen! Hopelijk allen steunend naar onze jongens!
Helemaal eens. Erger me kapot aan dat gescheld op elkaar. Rutger doet het ook nog eens vrijwillig voor ons. Hij is niet degene die de aankopen doet. Hij houdt ons gewoon op de hoogte van nieuwtjes. En ja, soms is een ander hem voor. Lekker belangrijk. Steun je club en elkaar en reageer gewoon normaal aub.
Wat doet de beste man verkeerd dan.ze moeten dankbaar zijn dat die hier tijd insteekt.Tetriest hier zitten sws mensen met n kort lontje.
Helemaal mee eens, het respect is ver te zoeken
Volkomen mee eens! Ik ben ook ongeduldig, maar daar kunnen de mensen van 1908 en Rutger niets aan doen. Kun je mensen schelden en vloeken niet verwijderen?
Geweldige reactie, helemaal mee eens
Zou het enorm waarderen als iedereen hier een beetje meer respect voor anderen en hun mening zou kunnen opbrengen. Dat gescheld begint enorm storend te worden zo langzamerhand.
Helemaal eens! Begint vervelend te worden. Merk dat ik bijna geen commentaren meer lees. Alleen maar gezeik. Bord op schoot scouting, directie slaapt, wordt nooit wat, bla bla bla. En dadelijk wordt Ivanusec gekocht en zijn we weer 180 graden gedraaid...
Dat ook, maar ik heb het vooral over elkaar voor van alles en nog wat uitmaken. Lijkt wel of sommigen hier niet doorhebben dat we allemaal voor dezelfde club zijn.
Ik lees de hele tijd dat er iets is gezegd over een krullenkop? Is het dan toch Wijnaldum die komt? Dat zou toch echt geweldig. Idrissi, Ivanovic en Wijnaldum en de selectie is breed en kwalitatief top..
Ben al blij als er überhaupt nog iemand komt 😂
Geen wijnaldum die ken het niveau niet meer aan.
@FTM, Krijgen we überhaupt nog een primeur vandaag of anders morgen? Ik waardeer je werk maar ik kan er echt niet tegen wanneer er beloftes niet worden nagekomen hahah.
Niet de eerste keer dat hij z'n woord niet na komt dus zou niet verrast zijn.
Het is ook allemaal exacte wetenschap he pffff....
Het aan je woord houden richting mede-supporters is natuurlijk ook vele malen belangrijker dan het eventueel verpesten van een transfer door te vroeg info naar buiten te brengen he..
Als er in het Maasgebouw nu niets gebeurd valt er ook niet veel te melden. Persoonlijk krijg ik liever echt nieuws als al die paniekerige berichtjes waarbij van ieder gerucht een artikel geschreven wordt.
Voor de zekerheid Willem, ik was natuurlijk sarcastisch haha :)
Begrijp ik, was ook meer te aanvulling bedoeld 😜
Zei gister al dat er misschien vandaag nieuws zou komen, maar sowieso dit weekend. Dus waar heb je het over?
Gaat hier met de reacties steeds meet op fr12 lijken. Best jammer.
@FTM waar blijft het “hete weekend” nieuws…het is wel erg stil…
Ondertussen heeft PSV met Schouten de volgende goede middenvelder binnen gehaald binnen een week en blijft het bij ons oorverdovend stil.
Ja die gaan weer flink uitgeven aan een goeie speler
Ik word daar totaal niet bang van. Wat moeten ze nou met Schouten én Veerman in de basis 11.

Zelfde probleem als wat wij hebben eigenlijk met Zerrouki en Wieffer.
Veerman is echt beter in de opbouw als wat wij hebben lopen
Zet m onder druk en Joey veranderd in een simpele middenvelder..
Hebben we geprobeerd in de JC schaal wedstrijd, werkte niet helemaal volgens mij.
Als je het goed doet wel.natuurlijk
Had hem er anders graag bij gehad, met Wieffer Zerrouki en Timber heb je echt een middenveld zonder creativiteit,zonder doelpunten en zonder dynamiek. Wij zijn momenteel volledig afhankelijk van Stengs in de opbouw
Schouten maakt geen goals en ook geen assist. Scouten is ook niet echt creatief.is dezelfde speler als wieffer en zerouki
Wat Ik me dan afvraag. Zouden ze Schouten ook niet willen hebben? Die 12 miljoen kunnen wij ook wel aftikken al had je dan ergens anders iets moeten laten schieten waarschijnlijk.
We hebben zerrouki en wieffer al op die positie daarnaast kan milambo daar ook spelen als het nodig is of timber
Dit was toch allemaal al bekend?
@FTM het is je al wel vaak gevraagd maar is sini een optie om een jaar te huren?
Nee, niet Idrissi halen. Geen goed idee, liever Ivanusec
Al maandenlang roepen we dat we goede buitenspelers moeten halen. Morgen begint de competitie voor ons en moeten we het doen met concrete interesse voor Idrissi. Als namen zoals Ivanusec, Diallo en Isaksen voorbij komen en je staat er dan zo voor op dit moment, is dat gewoon triest. Desalniettemin moeten we onze club steunen, maar ik ben hier echt wel kritisch op.
Als al die jongens voorlopig gewoon te duur zijn en je het nog een jaar met buitenkansjes als Ivanusec moet doen (áls dat al lukt), moet je gewoon concluderen dat je voldoende moet nemen met de kwaliteit waarmee je kampioen werd. Individueel waren die jongens niet altijd goed genoeg, maar je kunt er nog steeds vijf wisselen en dat deed Arne steeds heel goed. Persoonlijk vind ik het nog steeds het meest bijzonder dat, ingegeven de nog steeds niet super rooskleurige financiele situatie, Sauer niet gewoon volwaardig selectielid is.
Te veel zesjes gehaald voor best grote bedragen, in mijn ogen beter meer uitgeven voor een acht
We hebben nog drie weken, de rest vd selectie is rond, maak je niet druk. Goede kans dat je over twee weken er twee buitenspelers bij hebt en daarbij ook nog Minteh.
Ivanusec 10 Stengs 8 Idrissi Links paxiao rechts
Spits santi
Nou geef die een kans.zerouki kan zkr van waarde zijn.Dacht eerst dat schouten beter was maar die komt bij n laagvlieger weg.
Nee mischien zerrouki net iets voor de verdediging of wieffer gewoon hetzelfde als vorig jaar
Denk je dat hij komt ftm of gaat naar saudi
Hij wilde voor sportief gaan.denk dat die wel wil
Wat statistieken van Idrissi vorig seizoen in de Eredivisie voor mensen die op de zaterdagmiddag al de azijn van de lokale buurtsupermarkt hebben opgedronken:
Top 1% in progressive carries
Top 3% in attacking touches
Top 1% in progressive passes received
Top 3% in shot-creating actions
Top 4% in assists
Top 4% in tackles (!)

Zijn geschatte waarde voor Feyenoord was zo'n €10.500.000 dus als je hem voor 3-4 miljoen kunt halen moet je het altijd doen. 15G/A in 38 wedstrijden is zeker niet verkeerd voor een buitenspeler die niet altijd basis stond
Ten opzichte van andere vleugelspelers of van de hele competitie inclusief de keepers en verdedigers? En hoe scoort Dilrosun? En scoren op balverlies?

Statistieken zeggen pas iets als de tegenwaardes er ook zijn. Dus 1% van wat?
Ten opzichte van andere vleugelspelers
En hoe scoorde Dilrosun? Want op meerdere sites scoren die statisch akelig dichtbij elkaar.
Hier een overzicht van enkele belangrijkste stats van Idrissi vs Dilrosun per 90 minuten:
xG: 0.25 vs 0.24
xA: 0.42 vs 0.27
Goal involvements: 0.63 vs 0.48
Shot accuracy: 71.88% vs 43.59%
Key passes: 2.80 vs 1.88
Passpercentage: 85.22% vs 84.26%
Geslaagde dribbels: 2.28 vs 2.26
Tackles: 2.41 vs 0.99
Duels gewonnen: 5.80 vs 4.80
Onderscheppingen: 0.26 vs 0.66
Om en nabij aardig hetzelfde dus. Dan is de vraag waarom een Idrissi als je Dilrosun hebt? Puur om de arbeid dan? Al onderschept Dilrosun weer meer dan? Het is maar minimaal beter. Shot accuracy is op goal dus niet perse een doelpunt.
Allemaal leuk dit. Maar inleveren van ballen zonder onder druk te staat staat die ook mijlen ver bovenaan.
Mislukte acties al helemaal bovenaan niemand die zover in de buurt komt. Ook de negatieve statistieken tonen dan als je met statistieken komt.
Zie mijn reactie hierboven. Valt allemaal nogal mee wat je zegt
Je statistieken tonen aan waarom Idrissi afgelopen seizoen een basisspeler was. Als je hem voor een bescheiden bedrag kunt huren of kopen en daarnaast Ivanusec kan halen ben je spekkoper. Extra voordeel is dat Paixao zich dan vooral op de rechterflank kan richten waardoor die flank ook een boost krijgt.
Dat kan niet. 6 miljoen is al geboden door Darmac?
Maar jenkan hem niet voor 3 miljoen halen. Want Darmac heeft al 6 miljoen geboden.
Heeft al aangegeven dat die naar Feyenoord wilt.
Bedoel naar de zandbak.

Als hij niet wil, zegt die 6 miljoen niet zoveel.
Hij komt en voor 6 miljoen. Misschien 4 + 2 bonus.
Ben er ook bang voor. Heel de zomer al.
Echt *** eh. We zijn te lekker gemaakt met andere namen helaas.
Wie zegt dat een ander vleugelspeler het beter gaat doen
Wat feitelijke onderbouwing, top. Zoiets ook wel eens gelezen op vi.nl, is dat toevallig je bron? Als je een andere hebt, benieuwd welke dat is.
Voor 3 of 4 miljoen misschien wel, maar ik zou graag meer kwaliteit ipv kwantiteit zien
Dus er wordt helemaal geen echte nummer 10 gehaald? Ik mag hopen dat er dan ook nog een buitenspeler vertrekt als Idrissi komt. Oké Feyenoord komt van ver maar het is toch wel apart dat zelfs een Stade Reims al vleugelspelers haalt van 12 mil.
Stel je voor je had Nakamura en Ueda dan heb je pas echt heel Japan voor goed in je zak. En zo'n Nakamura heeft veel rest waarde, of wordt er dan nu puur naar de balans van leeftijden gekeken?
Gezien de bedragen die Reims plotseling uitgeeft ga ik ervan uit dat daar ook weer een miljardair of investeringsmaatschappij is ingestapt. Als Feyenoord 12 miljoen aan een linksbuiten uitgeeft heeft dat ook gevolgen voor het budget dat er voor andere posities beschikbaar is. Het lijkt erop dat Feyenoord vooral kiest voor een kwalitatief brede selectie met veel gelijkwaardige spelers met wat minder echte uitschieters onder de aankopen. Gezien de intensieve speelstijl van Feyenoord en het zware programma valt daar ook wat voor te zeggen.
Ja eens, ik vind ook dat ze in de breedte echt versterkt zijn. Maar als die buitenspelers weer te veel verzaken zoals vorig jaar ga je er niet echt veel meer van profiteren. En zonder een echte 10 erbij is toch ook wel een risico? Voor de rest heb ik er wel vertrouwen in, Ajax en PSV gaan volgens mij echt niet gelijk een heel constant jaar draaien.
Als Ivanusec komt heb je een speler erbij die in een vrije rol vanaf linksbuiten of rechtsbuiten kan spelen en ook een optie is op 10. Dus dan wordt je er, zeker als Idrissi ook komt en Paixao nog een stap zet, wel sterker dan vorig seizoen op de flanken. Op 10 speelt in principe Stengs die dat bij Antwerp ook geregeld deed. Het zou wel mooi zijn als je er nog een goede nummer 10 bij krijgt en ervoor kunt kiezen om Stengs op 8 te zetten. Als er te weinig geld voor een goede nummer 10 is zou ik zelfs Til (die ik een klasse minder vind dan Szymanski) een nuttige aanvulling vinden voor de breedte. In wedstrijden waar er wat meer ruimte is kan hij dan als lopende nummer 10 de balletjes krijgen van Ivanusec en Stengs. Tegen tegenstanders die zich ingraven zou ik hem niet opstellen. Overigens nog ff een naam voor de nummer 10 positie: Rodriguinho. FTM had het erover dat Feyenoord interesse heeft in een jonge Latijns Amerikaan. Dit is een nummer 10 waar PSV ook interesse had in juni. Zal een tijd moeten wennen, maar je ziet op de beelden wel dat het echt een technisch begaafde speler is die je nu waarschijnlijk nog voor een enigszins betaalbare som kunt binnenhalen.
Dat is dan weer jammer 😉 Maar de krullenbol zal vast niet de enige optie zijn, mocht het een nummer 10 zijn.
Dan maar liever ietsjes minder spelers,maar wel een paar betere
Stengs wordt onze nr. 10, kan ie prima.
Zijn we nog in de markt voor een 8/10? En is dat ook een breedtespeler of een topper?
Zal geen topper zijn selectie staat inmiddels wellicht een backup voor stengs maar daar ga je niet nog een aankoop van vele miljoenen voor halen
Gouka bevestigt de twijfels die DtK zelf heeft over de komst van Ivanusec. Idrissi komt dus in plaats van hem.
Dan raad ik je aan om dat artikel nogmaals te lezen, maar nu goed
Goed idee: 1) we worden aan het lijntje gehouden (in een artikel over komst Idrissi, maw: we hebben een alternatief nodig voor geval dat... 2) we rekenen erop dat het doorgaat (maar weten dat niet zeker.

Conclusie: er is twijfel. Begrijpend lezen is niet superingewikkeld.


''Feyenoord krijgt soms het gevoel een beetje aan het lijntje gehouden te worden door de Kroaten, terwijl algemeen én technisch directeur Dennis te Kloese al weken geleden aanklopte voor de international," schrijft journalist Mikos Gouka. Desondanks rekenen de Rotterdammers erop dat de gemaakte afspraken worden nagekomen. Afgelopen week hebben beide clubs een principeakkoord bereikt.
Soms is de betere keuze om niet te reageren op dit soort reacties. Stay calm!
Staat er überhaupt niet.. hier heb je de tekst en lees het eens rustig door dan kun je zien dat Feyenoord ervanuit gaat dat de afspraken nagekomen worden en het principe akkoord daar is. Wat een drama maken mensen


De mogelijke komst van de buitenspeler moet los gezien worden van de ontwikkelingen rondom Luka Ivanusec. De Kroaat moet nog altijd de overstap naar Rotterdam maken, maar afspraken maken met Dinamo Zagreb gaat moeizaam.

''Feyenoord krijgt soms het gevoel een beetje aan het lijntje gehouden te worden door de Kroaten, terwijl algemeen én technisch directeur Dennis te Kloese al weken geleden aanklopte voor de international," schrijft journalist Mikos Gouka. Desondanks rekenen de Rotterdammers erop dat de gemaakte afspraken worden nagekomen. Afgelopen week hebben beide clubs een principeakkoord bereikt.
Ik hoop echt dat er nog een top speler bijkomt ipv Idrissi. Ivanusec kan dit zijn maar daar blijft het redelijk stil. Hopelijk tovert dtk iets uit de hoed.
We hebben heel veel aanvallers, maar je al heel eerlijk bent zijn de meeste gewoon niet goed genoeg, wij hebben daar echt een groot probleem. Dilrosun, Ali en Walemark zijn al drie opties die alle drie niet goed genoeg zijn voor het niveau van Feyenoord, maar wij komen er van geen enkele vanaf. Tel daarbij op wellicht Idrissi en je hebt gewoon veel te veel middelmaat rondlopen.
Het hele aankoop beleid van dit jaar snap ik gewoon niet.
Het lijkt wel of ze zich meer druk maken over de breedte dan kwaliteit.
Zerrouki, Stengs, Idrissi, van der Belt, van Beelen en nieuwkoop niemand daarvan is nou een echt een kwaliteits impuls.
Het huren van een 18 jarige speler die er nog lang niet staat, terwijl je al 4 buitenspelers hebt.
9 miljoen betalen voor een tweede spits maar voor je basis niet meer dan 6 miljoen voor een speler.
Ik hoop echt dat goed uitpakt maar ik krijg er steeds meer een hard hoofd in.
Wat een onzin. We hebben een prima selectie. Ook Slot zegt dat. Niet zo hoog in de bol krijgen
Slot wisselde elke keer praktisch alle vier aanvallende spelers, waardoor we aan het einde vaak nog konden scoren. Dus acht stuks komen wel aan spelen.
We gaan zo wel erg veel aanvallers krijgen, toch wel te hopen dat er ook wat weggaat.
PSV neemt behoorlijk wat risico volgens mij om CL te halen volgend seizoen.
Als het misgaat zijn ze financieel de sjaak
Pedersen voor 7 miljoen naar Torino 🥳🍾🚀
Daarom geen paniek
Eerst afwachten tot 1 september
Het huis staat al, nu alleen afromen aan de onderkant en bijplussen aan de bovenkant

Alleen nieuwkoop is mjah, pedersen vervangen door nieuwkoop +5miljoen is top

Zo ook idrissi. Alleen idrissi mjah ( max 3 miljoen voor betalen), maar idrissi met ivanusec en een toptalent op 10 is top
Ik snap niet waarom de champagne bij jou open knalt. Wie wordt dan de back-up achter Nieuwkoop? Kasanwirjo? Geertruida gaat nog vertrekken, zo niet dan speelt hij op zeker centraal achterin.
Kasanwirjo prima voor eredivisie.
Bij blessure (dat heeftchij afgelopen twee jaar niet gehad) kan je schuiven met geertruida en timber

Rechtsback maak ik me geen zorgen.
Besteed het geld ergens anders aan namelijk en 10 toptalent van 20-22
Geertruida vertrekt denk ik nog. Timber wilt niet op RB spelen. En Kasanwirjo... mij nog niet overtuigd. De noodzaak om Pedersen te verkopen is er niet. Maar wat mee kan spelen is dat Feyenoord geld nodig heeft voor het kopen van een aanvallende middenvelder.
Kasanwirjo wellicht ook nog vertrekken.
Ik kijk het wel aan
Ik hoop dat Kasanwirjo vertrekt
Pedersen voor 7M naar Torino? Dan hebben we dus Bart als eerste optie en erachter Kasanwirjo.
Als Geert blijft is hij gewoon RB of denk je dat de aanvoerder ernaast staat?
Trauner is 1e aanvoerder.

Maar kan zijn dat Slot met Geertruida RCV speelt en Nieuwkoop rechtsback (bij afwezigheid van Trauner sowieso).
Als Feyenoord net zo concreet voor Idrissi is als voor Van Hooijdonk Nakamura, Isaksen, Araujo, Castelleto, Summerville en Boadu vind ik het helemaal prima.
PSV haalt gewoon Schouten terug uit Italie en wij komen an met Idrissi........zoek de verschillen
Middenvelder-aanvaller Nederlander-Marokaan 26 jaar-27 jaar geen eredivisietitel/wel eredivisietitel
Vraag me ook af waar ze het van doen
Vorig seizoen je beste speler verkopen omdat je zoveel schuld had en nu groeien de bomen daar weer tot de hemel
En haal je spelers van rond de 15 miljoen zonder problemen
Nou dat is precies mijn gedachte nemen ze daar in Eindhoven zoveel risico voor plek 2 of is er een geldschieter binnen gewandeld anders kan dit toch allemaal niet
Feyenoord kaapt Schouten weg voor de neus van psv. . Hoe vind je die....
Gaan ze totaal niet kunnen betalen, Milan bied veel meer
Alleen wil hij zelf niet naar Milan
Zegt Voetbalprimeur, dat is hetzelfde als "het staat op Facebook"

Als je naar de kampioen van Italië kan met dito salaris wat beduidend hoger zal zijn gaat niemand terug naar de Eredivisie
Gaat die naar napoli dan.je zei toch ac milan
Volgens de laatste berichten wat jij dan Facebook noemt heeft Psv Schouten toch zo goed als binnen..............
Dat schouten een middenvelder is en idrissi linksbuiten, bovendien heeft psv schouten nog niet binnen, zit groot gat tussen vraag en aanbod
Wat een armoede, gewoon weggegooid geld. Ga je nooit meer terugverdienen. Was er al bang voor. Snap niet wat mensen zien in deze middelmatige speler. Op rechts staat ook nog een aantal van dit type, dacht dat we van dat niveau af wilden.
Hoe hun je nu zo negatief zijn ? Afgeven op je eigen spelers en je eigen club. We zijn vorig jaar kampioen geworden. Was je daarbij en was je toen wel positief? Als dat zo is snap ik het niet. Over niveau gesproken .Er is nog geen wedstrijd gespeeld. Geef het even de tijd.
Los van of de vraagprijs waar is, niet op elke speler hoeft geld te worden verdiend. Een Idrissi die drie jaar een grote sportieve waarde heeft is ook veel waard voor je club.
Echt dat mensen blij kunnen zijn dat we 6 miljoen gaan neerleggen voor Idrissi🤣
Ik ben blij met Idrissi zoals ik al eerder postte. Alleen: hoe weet je dat hij 6 miljoen kost?
Damac heeft al 6 miljoen geboden. Denk niet dat Sevilla hem dan voor 3 aan ons wegdoen?
En wordt ook gewoon een Stengs salaris.
O, vandaar noemde je 6 miljoen. Dat is wel een heel bedrag ja.

De vraag blijft dan nog waar je voor 6 miljoen een betere linker vleugelspeler vandaan haalt.
Ha, dat zou gaaf zijn! Maar dat jij er zoveel ziet die beter zijn dan Idrissi is omdat je Idrisse anders waardeert dan ik. In het Slotbal vind ik hem een erg nuttige kracht, al zal hij straks minder spelen als Ivanusec komt, wat er wel naar uit ziet. Sauer kan dan ook geweldig spelen, tenminste: in balbezit. Verdedigend heb je dan toch ook de power van Idrissi nodig.
Wzijn we ooit een keer kampioen mee geworden. Ben je dat alweer vergeten?
6 miljoen + 2 mol bruto salaris vind jij prima prijs. Ik totaal niet maar goed.
We zijn ook kampioen geworden met Bilal Başacıkoğlu.
Betekend niet meteen dat je goed genoeg bent.
Heel frappant weer. Maanden de tijd gehad om een speler te vinden, om vervolgens bij Idrissi uit te komen. Ik snap het beleid gewoon niet meer. Met Ivanusec haal je een speler die 25-jaar is, het is een ervaren jongen die best gaat toevoegen aan Feyenoord. Dan zou je denken dan halen wij er achter een talent die wat jonger is maar heel veel potentieel heeft, dan kom je aanzetten met Idrissi die dit seizoen 28 wordt.

Hele rare keuze en ik vind dit geen enkele vorm van beleid hebben.
Idrissi heeft altijd gesluimerd op de achtergrond, feyenoord heeft gewacht op het moment dat duidelijk werd dat hij niet bij sevilla aan de bak kwam
@FTM is die Balikwisha van Antwerp een optie voor Feyenoord, kan vanaf linksbuiten, rechtsbuiten en vanaf het middenveld.
Veel domme praat hier over 2017. De mensen die nu nog niet in staat zijn om duidelijk beleid te herkennen... Er komt stapsgewijs steeds meer kwaliteit in de selectie. Posities dubbel bezet, met nog altijd spelers die op meerdere posities uit de voeten kunnen. Er wordt zeer gericht gescout en ingekocht.

Mensen die zelf nog geen strandbal weten te raken.......effe je muil dichthouden nou.
Veel posities zijn inderdaad dubbel bezet. Dat is goed geregeld. Dat we ondertussen 4 opties voor rechtsachter hebben, en geen een echte controlerende middenvelder, is wat minder.
Op de zijkanten heb je nog steeds alleen Paixao die echt het gewenste niveau heeft, en de komst van Idrissi veranderd dat niet. Wel zijn er dan al 6 spelers voor die 2 posities. Dus zal er ook wat verkocht moeten worden.

Er is nog veel werk aan de winkel, en dat mag gewoon benoemd worden. Sommigen vinden alles al snel hosanna, en die staan heel snel in de spreekwoordelijke tuin van de directie als het vervolgens niet goed draait.
Ik kijk er wat anders naar dan jij, maae begrijp je opmerking niet dat we geen controlerende middenvelder hebben. Met Wieffer en Zerrouki hebben we er daar toch twee van?
Excuses, ik bedoeld centrale middenvelders! Controlerende/verdedigende hebben we er inderdaad 2 van in de vorm van Wieffer en Zerrouki.
Het is inderdaad nog niet duidelijk wie daar gaat spelen. Slot en Van Hanegem zien zowel Wieffer als Zerrouki daar ook spelen. Ook Timber kan het wellicht en Stengs kan het zeker want die speelde bij Antwerp vooral op de 8-positie. Hoe het op het middenveld in elkaar gaat vallen, moet nog blijken. Vd Belt is ook nog voor die linie en wat mij betreft ook Zechiël.
Ja gelijk heb, zijn er niet zoveel die dit herkennen althans je hoort ze niet. Dat gebler over geen beleid, wat op dit moment gebeurd is ongekend bij de club, geld stroomt binnen als water. Eindelijk goed beleid en op weg naar een gezond en sterk Feyenoord
De fouten van 2017 worden doodleuk herhaald, en iedereen valt over elkaar heen om het goed te praten. De club betaald zich blauw aan spelers waar we in kwaliteit voorbij moeten, en kunnen groeien. Maar ze zijn bekend met de competitie, dus doen we het toch maar. Het resultaat zal niet veel anders zijn dan in 2017.
Dan mogen we aannemen dat Ivanušec niet direct voor de positie links voorin wordt gehaald, want met ook Paixão (mijn persoonlijke favoriet voor die plek) binnen boord zou het dan eerder overbezetting zijn dan dubbele bezetting. Paixão kan weliswaar ook op rechts uit de voeten maar ik zou Feyenoord nou wel eens een aantal wedstrijden op een rij en niet af en toe en bij uitzondering met een link- en een rechtspoot aan de zijkant voorin willen zien spelen. Zeker tegen meer verdedigend ingestelde tegenstanders kun je het veld voorin dan makkelijker breed houden en de verdediging 'uit elkaar' spelen.
Het is juist de bedoeling van de vleugelaanvallers dat ze ook de ruimte geven aan de overlappende vleugelverdediger. Met Nieuwkoop/ Pedersen en Hartman/ Lopez heb je juist backs met die kwaliteiten. Het is dan erg lastig te verdedigen voor de backs van de tegenstander.
Dat klop daarom is een linkspoot aan de rechterkant (Stengs, Dilrosun, Minteh, Wålemark) te prefereren boven een rechtspoot, zoals Paixão. Zij zullen aan de rechterkant eerder naar binnen komen en dus ruimte maken/laten aan een opkomende rechtsback.
Mij ging het er bij deze opmerking alleen om dat je met een links- en een rechtspoot aan de zijkanten voorin, ook met een klassieke bezetting (links/links & rechts/rechts) kunt spelen waardoor je het veld breed houdt in de defensie van de tegenstander. Dat werkt nl vaak goed als die veel spelers achter de bal houdt en de ruimtes heel klein worden, waardoor ze vaak makkelijker te verdedigen zijn en het (dus) moeilijker is om openingen te creëren.
Niet goed genoeg voor sevilla, ajax en cadiz, maar wij gaan 6 miljoen voor hem lappen.
Daar gaan we nooit meer op terug verdienen.
Probeer hem dalijk nog maar is te lozen als Slot weg is.
inderdaad , let op ze gaan ook nog voor die til , ook zo'n middelmaat
Scoorde 15x bij ons...jeetje wat een middelmaat????
Volgens mij betreft het een huur. Zo staat t ook in t artikel "een nieuwe huur is bespreekbaar". Die gaan echt geen 6 miljoen uitgeven aan Idrissi...
Ja een club uit het Midden Oosten wil zijn contract afkopen. Maar Sevilla denkt nee dat gaan we niet doen. We verhuren hem nog een jaar zodat we zijn salaris nog door kunnen betalen 🤣🤣. We gaan gewoon 6 miljoen aftikken.
Tja was te verwachten...
Ik moet wel zeggen dat ten opzichte van veel mensen hier ik Idrissi nog best wel een prima speler vind om erbij te hebben.
Was vorig seizoen een van de meest dreigende aanvallers.
En we missen nog wel een buitenspeler die echt meer de een op een zoekt.

Maar daar tegenover we worden gek gemaakt met namen als Chaibi, Nakamura en nog wel wat meer namen waar toch wat meer potentie in lijkt te zitten.
Dan valt de naam Idrissi toch wel erg tegen.
Dus ondanks dat je hem er goed bij kan hebben had iedereen denk wel gehoopt op iemand met uiteindelijk wat meer potentie, want denk dat afgelopen seizoen ook wel gelijk de plafond was van Idrissi
Eigenlijk heeft slot vorig jaar het uiterste uit deze selectie gehaald
Nee hoor. Arne gaat het dit jaar hetzelfde flikken . Let maar op.
Nee hoor PSV wordt ons de baas....als je ziet wat zij (gaan) kopen
Gebaseerd op 1 wedstrijd? Psv wordt ons niet de baas. Aleen Feyenoord kan het zelf verkloten tegen de kleintjes. Enne als je 2e wordt en weer CL gaat spelen heb je het gewoon heel goed gedaan.
Deze selectie is veel verder als afgelopen jaar.
Gimenez en Paixao waren nog wissel en Hancko,Geertruida,Wieffer en Hartman zijn ook stukken verder.
Nu nog Ivanusec en nog een 10 en er staat een top selectie die weer vol voor het kampioenschap zal gaan.
Moet ook wel, want je hebt dit seizoen geen 2e lange voorbereiding zoals afgelopen seizoen vanwege de lange WK Winterstop.
Paixao word gewoon weer wissel als Idrissi komt hoor. Voor Idrissi laat Slot heel veel wijken
Heeft te Kloese / Slot ooit namen als Chaibi, Nakamura genoemd? Dan kun je het hen ook niet kwalijk nemen als ze bij Idrissi uitkomen.
We worden ge k gemaakt door deze site he, niet door Feyenoord…
Man man man. Sommige reacties zijn wel heel treurig hier. Neem aan dat niemand van de negeativelingen ook niet stond te juichen bij de de goal van Idrissi tegen Eagles.
Als je hem voor de breedte kan huren prima. Welke speler is nou goed genoeg voor Feyenoord binnen ons budget? Er zijn nu ook al mensen die Wiefer af staan te kraken na 1 mindere wedstrijd tegen PSV.

Die Japanner dat moet hem nu worden. Als hij even een minder periode gaat hebben wordt hij ook weer afgezeken door dezelfde personen. Trusten en op naar zondag.
Vind dat feyenoord nog een 10 moet halen die creatief is .
Webgaan 6 miljoen betalen voor Idrissi er blijft geen budget over hoor.
Zld idrissi komt ipv ivanusec dan vraag ik me n beetje af waar die scouts zijn.was het misschien beter dlot gewoon teksten gaan en toen voor bosz tegaan
zou zomaar Ivanusec kunnen worden
Dilrosun, Jahanbaksch, Minteh, Walemark, Sauer. Hoeveel buitenspelers heeft Feyenoord al voor de breedte. Je moet een eerste keuze halen of er geen halen.
Idrissi komt dan ook als eerste keuze, en niet voor de breedte
Je gaat hem niet huren begrijp dat nou. Je gaat 6 miljoen betalen.
Goede zet. Idrissi brengt mentaliteit met zich mee. Met Ivanusec, Paixao, Idrissi en Stengs heb je super bezetting. De overige buitenspelers weten dat ze op zoek kunnen naar een andere club. Behalve Sauer, die kan zich optrekken aan deze spelers.
Minteh en Ueda zijn zekere reserves, Sauer mag meetrainen, af en toe invallen en excelleren in de UEFA Youth League.
Werkelijk waardeloos.

We moeten echt af van dit soort middelmaat.
We hebben scouts in dienst genomen die over de hele wereld 🌎 vliegen en komen we weer bij Idrissi die te wisselvallig is en ons niet naar een hoger niveau brengt.
wtf waarom we hebben al 2 LB ? gaat Ivanusec niet door of halen ze die opeens voor 10? zoe liever dan RB
Paixao kan op rechts. Ivanušec kan op 10.

Slot gaat lekker rouleren. We hebben veel spelers nodig met zo'n druk programma. Concurrentie is alleen maar goed.
Ik denk dat Slot ziet dat wieffer en zerrouki niet altijd zal werken en dus voor volgende gaat: idrissi links, santi spits en paxiao recht, ivanusec op 10, wieffer op 6 en stengs naar 8 in rol van kockcu als creatieve speler. zoiets 🤔
idrissi en ali gewoon een probleem in zware wedstrijden.
Dan niet opstellen in die wedstrijden he
Ik heb idrissi in grote wedstrijden best aardig zien spelen hoor. Ali ook...gewoon vertrouwen hebben. Gaat niet om 1 of 2 spelers maar om hele team en staf. Beste collectief wint prijzen!
je vergeet dilrosen nog , deze jongens zijn niet goed genoeg en moet je lozen , hier kom je niet verder mee
Iedereen is zo negatief met psv Ajax betere selectie maar snappen niet hoe breder de selectie word hoe beter je spelers worden door concurrentie en hoe lekker is het als je in de 70e minuut nog zo’n speler er in kan zetten die tegen een moeiende tegenstander staat
Ja want bij Ajax en psv lopen maar 11 spelers rond?
Nee maar als je kijk naar dubbel bezetting bij psv is da mager al valt een speler geblesseerd weg is dat meteen een probleem en wij kunnen dat aardig goed opvangen
We zagen vrijdag inderdaad dat we een sterker collectief hebben dan psv ja.... Na de 70e minuut werden we keihard weggespeeld
Jaa want we hebben onze hele selectie natuurlijk al bij elkaar vgm was vorig seizoen juist onze sterke kracht de winnende maken in de laatste minuten