Primeur Bevestigd
hendriks-utrechtweb

VK Sportphoto | Edit 1908.nl

Transfers

FC Utrecht concreet voor Hendriks

FeyenoordTM

FC Utrecht heeft zich officieel bij Feyenoord gemeld voor Ramon Hendriks (22). De linker centrale verdediger staat tot medio 2025 onder contract in Rotterdam.

De Domstedelingen dienen nog dit weekend een aanbieding bij de Rotterdamse clubleiding, waardoor Hendriks een definitieve overstap naar de Galgenwaard kan maken. De waarde van de linkspoot wordt door Transfermarkt ingeschat op 650.000 euro.

Hendriks geniet echter meer belangstelling uit de Eredivisie; ook SC Heerenveen en FC Twente toonden deze zomer hun belangstelling bij de Rotterdamse clubleiding. Vooralsnog pakt alleen FC Utrecht concreet door met een goed verhaal.

Eerder deze zomer, na afloop van het oefenduel tegen Club Brugge, zag het er niet naar uit dat Hendriks Feyenoord zou verlaten. "Het plan is dat ik nu bij Feyenoord blijf. We hebben niet gesproken of ik wegga of niet, maar gewoon dat ik erbij blijf."

De verdediger kan nu alsnog op een vertrouwd nest terugkeren. In het afgelopen seizoen kwam de mandekker ook op huurbasis uit voor FC Utrecht, maar kwam door blessureleed niet verder dan vier officiële optredens.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Niet verkopen, goede stand-in voor Hancko
Zou liever zien dat Slot hem voorbereid om Hancko op te vormen. Anders terugkoopclausule opnemen. Kan anders zomaar gevalletje Nieuwkoop worden.
Hendriks niet verkopen, maar houden!
Ik zou hem niet weg doen als Hanco geblesseerd is hebben ze geen linkspoot om hem te vervangen.
Ik twijfel of we verstandig aan doen om Hendriks te verkopen. We hebben nog weinig van hem kunnen zien, maar ik krijg de indruk dat hij veel in zijn mars heeft. Tegelijkertijd is hij al 22 jaar. Maar mogelijk kan hij ons enorm gaan verrassen door een jaar mee te draaien in Feyenoord 1 en kost ons geen geld. Instappen in Champions League wedstrijden is denk ik wel hele grote stap, maar misschien overstijgt hij zichzelf. Ik zie liever Kasanwirjo vertrekken.
@FTM: Krijgt Feyenoord nog iets voor Hamertje? Die gaat voor 17M naar de PL.

(Worden er opleidingsvergoedingen uitgekeerd voor binnenlandse transfers?)
Die opleidingsvergoeding is sinds vorig jaar ook voor binnenlandse transfers.
Hoe zit het eigenlijk met het derde en vierde shirt, dit is toch een wanprestatie van Castore?
@ftm, ik neem aan dat geertruda nog verkocht gaat worden, is er nog een club die hem nu wil overnemen? Hij gaat niet meer verlengen en zijn waarde zal over 1 jaar gedwaald zijn.
Zie je die boom? Daar kunnen ze in!
Prima voor die jongen. Die minuten in de voorbereiding, zijn schijnbaar goed geweest om weer interesse te wekken. Hij heeft Slot dus kennelijk ook de 2e keer niet kunnen overtuigen, een absolute meerwaarde te zijn, want dan zouden ze hem wel houden. Hij moet meer gaan spelen nu.
Dat Utrecht interesse heeft wil toch niet zeggen dat hij Slot niet heeft kunnen overtuigen en zomaar weg mag? Vreemde conclusie
Ok jij je zin Prutser. Hij heeft Slot overtuigt om hem erbij te houden. Feyenoord heeft vertrouwen in hem, en volgend jaar mag hij het voor de 3e keer gaan proberen. Zo goed Pruts? ;-)
No way!! Is back up voor Hancko. Niet laten gaan. Wordt een goede lcv!
Let op die faker hè, in de comments. Nogmaals: Fantastisch voor de bezoekersaantallen, je zal maar zo'n obsessie hebben. Geweldig.

Ivanusec-update volgt nog!
Dan nogmaals

Hoe zit t met Bullaude en zijn opvolger voor 10?

Wat te denken van Spertsyan Wijnaldum of Ziyech mocht die niet naar 020 gaan?
Het is wel erg stil rond Wijnaldum…. Wie weet dat zijn naam opeens opduikt.
Ziyech zou high level zijn op 10, maar lijkt me onmogelijk…
Niet geschoten is altijd mis. Hij had eerder al bijna voor ons gekozen.
Ziyech die naar Moskou reist om Promes te bezoeken? Nee bedankt
Met komst Tillman lijkt psv iig niet voor Gini te gaan. Ik denk dat hij nog stuk beter is dan een hoop mensen denken. En als hij transfervrij weg mag kunnen we hem wel een aardig salaris geven (moet hij wel flink willen zakken tov psg salaris)
Die komt toch na het nieuws vandaag te horen volgens jou bronnen ook ongeveer 😉 ftm
Weet je al wie het is dan?en waar herkennen we hem aan
Gewoon verhuren misschien ontwikkeld hij zich heel goed en heb je voor volgend jaar een waardige basisspeler er bij.
Niet verkopen voor zn fooi.
Kun je een speler verhuren met optie dat ie elk moment terug gehaald kan worden?
Kan. Maar daar gaat de tegenpartij 9 van de 10 keer niet in mee.
Gewoon niet doen hendriks kan alleen maar beter worden met John de wolf als trainer en top verdedigers als trauner hancko Geertruida
Je kan wel een zooi topverdedigers om je heen hebben, als je het niet in je heb zal je het niet krijgen ook.
Talent wordt aangeboren, niet aangeleerd.

Als hij ook maar enigszins het talent had gehad dan had je nu wel moeten merken
Dat zeiden ze over Jaap Stam ook.
Hoe wil je dat merken dan? Hij kan toch moeilijk Hancko even uit de basis spelen.
Ik zeg behouden! Zeer goede speler voor de toekomst! "Engeland" of Napoli komt Hancko toch een keer ophalen. Als hij goed oplet kan hij er wat van leren....
Vorig jaar huurde ze Hendriks met optie tot koop.
Hij raakte geblesseerd en alles werd geschrapt. Lullig voor alle partijen, maar dit keer moet het een transfer worden of helemaal niks.
Persoonlijk zou ik hem liever een jaartje verhuur bij Heerenveen zien. Die spelen in een goed gesloten systeem waar verdedigers moeten verdedigen. Bij Utrecht is het kamikaze voetbal.
Ivanusec komt aankomende week al las ik. Laten we het hopen
Op basis van dubbele bezetting zou ik hem behouden en de focus meer op Pedersen en Kasanwirjo houden

Die zijn nu in overschot als je het mij vraagt

Wellicht dat Dilrosun of Jahanbakhsh ook een nieuwe club kunnen vinden want dat zijn de plaatsen die nu te veel bezetting hebben en waarvoor je best iemand kan verkopen om met dat geld jezelf te versterken op 10!!!

Dat is nu echt de MEEST cruciale positie binnen het elftal aangezien ik Timber echt een 8 vindt en Dilrosun het ook niet kan op 10 maar überhaupt niet levert in algemene zin
De 386e selectiespeler van Utrecht?
Ik zou deze jongen behouden jaartje meedraaien als goede backup. Er komen zoveel wedstrijden die hij mee kan maken
nooit weg doen haal maar eens een vervanger voor 650.000 , stuur die kasanwirjo er maar heen daar heb je toch geen klote aan
Deze jongen verhuren. Niet verkopen.
ook niet verhuren , laat hem maar rijpen achter hancko , word hij nooit slechter van zeker niet met slot als coach
Vind ik ook prima. Zolang ze hem maar niet in de verkoop gooien. Hij heeft wat mij betreft een veelbelovende voorbereiding gehad.
Stojkovic en Kacavenda van Lokomotiva voor 5,6 miljoen naar Dinamo Zagreb. Deuren wagenwijd opgezet voor een definitieve transfer van Ivanusec🧘‍♂️
Enige echte backup voor Hancko
Zou niet snel iemand weten die voor dat zelfde geld gehaald kan worden als wat Heerenveen gaat betalen
Hilgers zit een veel te hoog prijskaartje aan en is niet perse beter dan Hendriks
Je hebt met Hancko, Geertruida, Trauner, Beelen en Kasanwirjo alsnog vijf centrale verdedigers. Waarom zou je Hilgers dan halen?
Omdat geen 1 van deze spelers linksbenig is🤗
En Hilgers wel? Vind het sowieso geen vereiste, zeker niet voor een back up. Zie Matip - Van Dijk of Upamecano - De Ligt.
Hancko en kasanwirjo is twee benig 1
😀
Dan moet je je afvragen of je voor dat geld een waardige vervanger halen, die wel nodig is
Meer dan adequate vervanger van Rasmussen. Alsjeblieft laat m blijven. Voor dit geld kom op zeg.
Gozer is keus nummer 6 en men wilt hem houden? Hij gaat nooit spelen hier, laat hem lekker bij Utrecht minuten maken. Terugkoopclausule afdwingen zoals je vorig jaar deed en je hebt een prima deal.
Keuze nummer 2 op links centraal. De enige linkspoot na Hancko....
Jij denkt dat als Hancko geblesseerd is, Trauner, Beelen, Kasanwirjo allemaal op de bank zitten ten opzichte van Hendriks? Dat is wel erg naief. Die gaan gewoon veel eerder lcv spelen, wat de meeste rechtspoten ook gewoon kunnen.
Ach, wees maar zo goedgelovig. Gozer heeft totaal geen perspectief.
Heeft toch helemaal niks met goedgelovigheid te maken.
Ik zie potentie in hem, jij niet. Verschil in mening, mag het?
Vind het een zeer talentvolle jongen.voorbeeld minteh o wat vinden ze die goed nou die kan er pas geen zak van.Ik zeg houd deze jongen binnen boort
Potentie heeft hier helemaal niks mee te maken, want ik zie ook potentie in hem. Het gaat erom dat ie geen perspectief heeft, maar jij doet alsof hij hoog in de pikorde staat wat helemaal niet klopt.
Je hebt het mis, niet erg. Maar de discussie houdt natuurlijk wel op nu ;-)
Voor de positie LCV zal Hendriks zeker de voorkeur krijgen t.o.v. Beelen en Kasanwirjo. Als Trauner fit is, zal Slot bij een blessure van Hancko voor het duo Trauner en Geertruida centraal achterin kiezen. Ik denk dat hij derde keus is. Dat zijn er achterin meer. In wezen Beelen en Kasanwirjo ook, nu de ervaren Nieuwkoop net is aangetrokken.
Denk het niet, misschien boven Kasanwirjo maar niet Beelen lijkt mij. En 3de keus is ook al een slecht perspectief voor hem. Laatste keer dat ie fatsoenlijk speelde was bij NAC een halfjaartje. Het is voor hem tijd om echt even minuten te maken.
Keuze 6 ja?
Gewoon de 1e optie achter Hancko hoor.
Net als 2 jaar geleden eerste keus achter Senesi..oh wacht toen speelde Geertruida, als rechtspoot op lcv. Zoals veel vaker gebeurd.
Omdat Hendriks geblesseerd was.
Vorig seizoen was het Rasmussen die mocht spelen als Hancko geblesseerd was of gespaard werd.
En die is in niks beter dan Hendriks, misschien enkel op het punt na dat hij meer ervaring had.
2 jaar geleden zat ie op de bank, het hele jaar, achter Senesi en Geertruida kreeg altijd de voorkeur als Senesi er niet was. Hancko werd nooit gespaard en is nooit gebleseerd geweest. Je haalt dingen door elkaar met niet kloppende feiten.
Ja, ik ben degene die feiten doorelkaar haalt..... weet je het heel zeker?
Gozer, je kraamt onzin uit. Maar goed, als je het maar niet wil inzien is het jouw probleem.
Ja prima hoor, dikke vette punt erachter.
Jij staat blijkbaar niet open voor andersdenkenden. En noemt het liever onzin.
Dan houdt het op he.
Dat denk ik niet, eerder Geert en Trauner centraal wanneer Hancko afwezig is. Verkopen met terugkoop optie lijkt me de beste optie.
Als je hem al wegdoet.... verhuren zonder koopoptie.
Dan moet je ook verlengen met nog maar een tweejarig contract. Heb niet het idee dat hij zo dicht tegen de basis aanzit dat Feyenoord daar op aanstuurt.
Hij hoeft toch momenteel helemaal niet dicht tegen de basis aan te zitten? Anders heb je namelijk ook geen reden hem te verhuren cq. verkopen.
Helemaal gelijk deze jongen komt alles tekort voor wat feyenoord zou moeten nastreven maar goed.
Grote onzin, heb je hem wel eens zien spelen? Denk ‘t niet!
Behouden voor de club, is back up voor Hancko.
Ik denk vaker dan jou eerlijk gezegd. Komt gewoon tekort moet spelen en dat gaat ie bij feyenoord niet doen gewoon verkopen met een terug koop is een prima oplossing.
Je hebt er verbazingwekkend weinig kijk op maar dat geeft niet. Let maar op, hij blijft gewoon bij Feyenoord.
Niet laten gaan tot er een andere backup voor Hancko is.
Trauner, Geertruida en Beelen kunnen gerust wel een potje links centraal spelen.
@FTM Kunnen we die Booth niet betrekken in deze deal?
Wat moeten we daarmee?
Dan liever die Bozdogan.
*** prijs goeie doorverkooppercentage hopelijk erbij
Ik schat zijn waarde tocht wel wat hoger in gezien hoe hij de laatste tijd speelde. Ik zou hem houden mooi achter Hancko en verlengen
Als we er maar een beter bedrag voor vangen dan voor Azarkan. Mag wel nadat ze ons hebben opgelicht voor Timber
Houden! Jongen heeft veel te veel potentie om te laten gaan. Eventueel verhuur zonder koopoptie.
Gewoon behouden! Perfecte alternatief voor hancko (en evt Hartman als lopez niet speelt).
@FTM komt de update van ivanusec vandaag nog of een andere dag?
Helemaal geen update. Zagreb en feyenoord laten niks meer los
Kijk telegram groep “verwacht later vandaag meer nieuws over ivanusec”
Je hebt gelijk. Telegraaf om 16.15 gemeld dat Ivanusec volgende week na AEK naar Feyenoord komt, return op zaterdag speelt hij al niet meer
Ik kan dat (met premium) niet terugvinden bij de Telegraaf. Maar misschien zoek ik niet goed….
Het artikel van de telegraaf staat ook op fr12
Als het nieuws is wat al naar buiten gebracht was door de telegraaf begin van de middag dan meld ie zich volgende week. Maar laten we afwachten.