Primeur Bevestigd
ivanusec-feyenoordweb3 [bron: vecernji]

vecernji | Edit 1908.nl

Transfers

Vijfjarig contract voor Ivanušec

FeyenoordTM

Feyenoord is nog altijd volop bezig met de komst van Kroatisch international Luka Ivanušec. De club trekt de linksbuiten annex aanvallende middenvelder over de streep met een contract dat tot medio 2028 doorloopt.

Ivanušec moet echter nog wel even wachten met zijn antwoord en op zijn overstap. Dinamo Zagreb wil medewerking verlenen aan een transfer waarmee een vaste som van 8.5 miljoen euro gemoeid gaat, maar geeft voor nu de prioriteit aan de tweede leg in de tweede voorrondes van de Champions League. De winnaar uit deze voorronde speelt komend seizoen gegarandeerd zes groepsfase-duels in Europees verband.

De directie van Dinamo Zagreb is maandag met de selectie van de club mee afgereisd naar Kazachstan voor de tweede leg tegen Astana. De Kroaten verdedigen in Centraal-Azië een 4-0 voorsprong — die mede opgebouwd is door een hattrick van Ivanušec. Een ronde verder treft de club AEK Athene. De Grieken toonden eerder deze zomer belangstelling voor Feyenoord-verdediger Neraysho Kasanwirjo, maar pakte vooralsnog niet door op zijn komst.

De derde aanbieding van Feyenoord op Ivanušec is nog niet geaccepteerd, maar ook niet genegeerd door de Kroatische clubleiding: na het Europese treffen met Astana steken de directie van Dinamo en Feyenoord de hoofden weer bij elkaar om tot een done-deal te komen.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

https://1908.nl/artikelen/lazio-concreet-voor-feyenoord-target-isaksen

Gaat een moeilijk verhaal worden met deze club als concurent.
Vergeet deze man! Ik wil die Brugs van het vrouwenelftal op links!!!
https://www.tportal.hr/sport/clanak/dinamo-je-za-pet-milijuna-eura-kupio-dva-lokosa-petkovic-i-ivanusec-odlaze-20230801

Positief
M'n Kroatisch is ietwat roestig. Wat staat er?
Vertaling op mijn iPad

Hoewel de deal nog niet officieel is bevestigd, 'schoonde' Dinamo de gelederen van Lokomotiv schoon en kocht twee van de beste spelers van het team van Kajzerica - Lukas Kačavenda (20) en Luka Stojković (19) voor vijf miljoen euro. Dit is ook een zeker teken dat Luka Ivanušec en Bruno Petković deze zomer Maksimir gaan verlaten
Dat Dinamo twee jonge spelers koopt voor zo'n 5 miljoen en dat dit betekent dat Ivanusek en Petkovic verkocht zijn/gaan worden. Feyenoord zou flink 'pressen' om deze week de deal af te ronden. Deal Ivanusek lijkt al zeker, Petkovic nog niet helemaal.
Vooral de laatste alinea (volgens Google translate) :
..."Deze transfer betekent definitief dat Dinamo heeft besloten om aanbiedingen te accepteren, dus Maksimir zal binnenkort Luka Ivanušec (Feyenoord) en hoogstwaarschijnlijk Bruno Petković (Trabzonspor) verlaten. In Dinamo hopen ze dat Ivanušec en Petković pas vertrekken nadat ze wedstrijden hebben gespeeld tegen het Griekse AEK in de 3e voorronde van de Champions League (de eerste wedstrijd staat gepland voor 8 of 9 augustus in Athene, en de terugwedstrijd een week later) , maar Feyenoord en Trabzon zijn gevaarlijk 'persend', ze willen deze transfers zo snel mogelijk afronden."...
Hoe groot is de kans dat Luka daadwerkelijk komt?

Je leest allemaal (spook) verhalen, Dinamo wacht tot na plaatsing CL, Dinamo verhoogd vraagprijs.
De winnaar uit deze voorronde speelt komend seizoen gegarandeerd zes groepsfase-duels in Europees verband.

De directie van Dinamo Zagreb is maandag met de selectie van de club mee afgereisd naar Kazachstan voor de tweede leg tegen Astana. De Kroaten verdedigen in Centraal-Azië een 4-0 voorsprong — die mede opgebouwd is door een hattrick van Ivanušec. Een ronde verder treft de club AEK Athene.


Als Zagreb Astana uitschakeld, is het dus geplaatst voor de groepsfase? Waar is die ronde tegen Athene dan voor? Of lees ik het nu compleet verkeerd
Bij uitschakeling conference league en bij uitschakeling in derde ronde europa league dus gegarandeerd in Europees verband.
Beste man ,

De 4e ronden is de kwalificatie ronde voor de groepsfase CL .

Dus AEK is 3e ronde en daarna de 4e ronden , ik weet niet of al geloot is wie dan tegen wie speelt .

Daarom wordt hier ook meerdere malen gesuggereerd , dat 29/30 augustus een dag voor de deadline de knoop wordt doorgehakt en knopen moeten worden doorgehakt.
Ik kan niet inschatten of Dinamo beter is dan AEK , maar ik vrees voor ons , dat dit nog best eens zo zou kunnen zijn , en dan wordt het dus 29/30 augustus . Narigheid is dat ALS ze dat ook nog winnen , Ivanusec helemaal niet gaat komen , want wat is dan het verschil nog CL met Dinamo of CL met Feyenoord . beiden zijn ( nog) geen topclubs , die zomaar de laatst 16 halen , ook F niet, Dta is de realiteit, alhoewel als alle aankopen voor ons goed uitpakken en doorgaan en r niet nog splers worden weggetrokken , zoals hartman bv , dan kunnen we als toevallige ( dat wel) Pot 1 club best een kans maken om te overwinteren in de CL.
Er is weldegelijk een verschil tussen Feyenoord en Zagreb wat het voor Ivanusec aantrekkelijk maakt een overstap te maken. Feyenoord zit in pot 1, Zagreb zou bij plaatsing voor de Champoions Leaugue in pot 4 komen. Tevens moet Zagreb als kampioen van Kroatie ieder jaar deze hele rits voorrondes zien door te komen om slechts in pot 4 te belanden. In Nederland ben je vanaf komend seizoen als kampioen en als nr 2 direct geplaats voor Champions League. En beland je per definitie in een pot hoger dan pot 4. Hij heeft een aantal kapitaalkrachtigere clubs die een hoger salaris bieden dan Feyenoord afgezegd omdat hij Champions League wil spelen. Olympique Marseille heeft hij ook verstek laten gaan omdat die net als Zagreb zich nog maar moeten zien te plaatsen middels voorrondes. Ook onze komende Japanse goalgetter heeft om deze reden kapitaalkrachtigere clubs verstek laten gaan. Het is even wennen maar Feyenoord is momenteel een aantrekkelijke club omdat wij niet alleen Champions League kunnen bieden maar zelfs pot 1, en de komende jaren gewoon echt veel kans op Champions League voetbal blijven maken. Ajax heeft een probleem, zelfs als die zich nog flink willen versterken voor de miljoenen die binnen gaan komen voor Kudus en Alvarez zullen dit soort goede voetballers van boven de 10 miljoen euro Ajax niet zo interessant vinden. Die spelen voorronde UEFA CUP. En er is nou niet echt uitzicht dat ze na komen seizoen wel Champions League halen.
Dacht dat de presentatie morgen zou zijn. Maar hoor verhalen dat hij vandaag gepresenteerd wordt.
naar ik aanneem worden persconferentie ( waar presentaties worden gedaan ) , van te voren officieel aangekondigd .
Dat valt niet uit de lucht.

Dus geruchten van vandaag zijn m.i. dan onzin

het zou commercieel best op een Japanse tijd kunnen gebeuren ,
het , tijdsverschil is 7 uur , het is daar nu avond . dus vandaag gebuerd het niet meer
Als het voor beide landen dus overdag plaatsvind , is dat bv morgen ochtend om 09.00u ned tijd en 16.00u japanse tijd of 12.00u ned en 19.00u japanse tijd , dat is teveel detail , maar goed.
Morgen dan. Was volgens mij al gecommuniceerd ergens.
Hoe zou het met die Berghuis gaan?
Eigenlijk moet Feyenoord gewoon een bod van 1 miljoen ofzo op hem uitbrengen, puur om te zieken!
Niet doen , kan die nog zomaar komen . Bod is dan wel 4 miljoen meenemen op zijn blote knietjes.
Die zit aapjes te kijken in de Apenheul in zijn hometown Apenheul
Om Wilders aan te halen : 'Huilie , Huilie." Wilde voor de prijzen gaan destijds, zie hier het resultaat. Toch een beetje leedvermaak om hem nu zo te horen klagen. .
Ik heb het idee dat 1908 zijn bronnen is kwijt geraakt. Laatste paar keer wordt 1908 afgetroefd door andere media met nieuwtjes…
Heb je voorbeelden? En vergeet ook niet: hobbyjournalist vs team van full-time journalisten.
Stengs en Ueda werden beiden volgens mij eerder door andere media opgepakt.
Maar hé, lekker belangrijk wie er eerst mee kwam. Staan genoeg andere primeurs en andere leuke dingen op deze site
En waarom zou dat uit moeten maken? 1908.nl is heerlijk overzichtelijk en up-to-date, lekker belangrijk wie er eerder is.
Nou misschien kan je helpen? Altijd makkelijk zulke kritiek.
En ik heb het idee dat jij het heel erg belangrijk vindt om naar deze site komen om het te vermelden. Kinderachtig gedoe.
En wat is de meerwaarde om dat hier te vertellen?
Mocht Ivanusec niet komen heb ik nog een verrassend alternatief: wat denkt men van Berghuis?! Heb gehoord dat hij CL en echt voor prijzen wil gaan spelen. Daarom open staat voor andere clubs....

(...sst, was een grapje)
😂😂😂😂 dat is en blijft toch echt goud of niet?!
De kop is erg suggestief, maar de kern is dit

....maar geeft voor nu de prioriteit aan de tweede leg in de tweede voorrondes van de Champions League. De winnaar uit deze voorronde speelt komend seizoen gegarandeerd zes groepsfase-duels in Europees verband....

....na het Europese treffen met Astana steken de directie van Dinamo en Feyenoord de hoofden weer bij elkaar om tot een done-deal te komen..,

en dan klopt de kop wel!
Is toch ook logisch plaatsing eufa of cl is min 10miljoen en je spelers worden meer waard.

Goede middenweg als ze AEK overleven dan hebben ze europees
Die komt dus niet, dit duurt te lang.
Feyenoord komt straks gewoon weer met Idrissi uit de hoge hoed.
Slot, onze beleidsbepaler, blijft zeer gecharmeerd van Idrissi
Hoe vaak blijf je je onderbuikgevoel met ons delen?
Tot die tijd is het dus geen feit, maar gewoon jouw persoonlijke veronderstelling.
Breng het dan ook niet als een feit.
Je zal vast ooit een keer in je leven gelijk krijgen, als je alles 33 duizend keer opnieuw verteld...
Jij bent zo Negatief he. Brn jij wel een fan van Feyenoord?
Ik ben zeer bang voor een Gnonto scenario…
Wekenlang heet gemaakt worden met Gnonto om vervolgens Idrissi binnen te hengelen.

Idrissi moet weg bij Sevilla en traint momenteel voor zichzelf in Nederland dus de geschiedenis kan zich zomaar herhalen
Je bent wel hardleers he? Feyenoord is nooit concreet geweest voor Gnonto. Dat was biet meer dan een hype op Fr12.nl.

Het is veel meer te vergelijken met Senesi, Giménez en Hancko. Nieuwtje: die kwamen allemaal.
Volgens mij is gewoon bevestigd dat Feyenoord wel degelijk zeer concreet was voor Gnonto.
Helemaal niet. Concreet is wanneer een club een bod doet op een speler. Feyenoord heeft nooit een bod gedaan op Gnonto. Slot was niet overtuigd.

Feyenoord heeft al 3 x een bod gedaan op Ivanušec.
Zo gedraagd hij zich ook op fr12 hoor. Daar word hij ook uitgekotst.Het maakt hem overigens niet uit of Ivanusec wel of niet komt want hij leeft voor het zeiken. Als hij wel komt is het een miskoop en als hij niet komt heeft Feyenoord te lang getreuzeld. Die reactie kan ik je nu al garanderen
Van de wedstrijden die ik heb gezien van Ivanusec, die maken mij anders zeer enthousiast dat ik hem graag zie komen.
Als het achteraf een miskoop blijkt mag je dat gewoon aangeven toch, al ga ik daar niet vanuit.
Nou vind ik je vaak behoorlijk negatief, maar in dit geval kan je zeker gelijk krijgen. Slot is erg gecharmeerd van Idrissi. Ten Kloese wil deze deal echt gaan afronden, maar Zagreb is ook niet gek.
Kan maar zo een betere aanbieding voor hem komen. En voor de goede orde, van mij hoeft Idrissi ook niet.
Doemdenker, Paixao deal vergeten vorig Seizoen?? Eind augustus is ook nog prima genoeg mogelijkheden voorin
Die komt vast wel... zijn echt wel afspraken gemaakt... anders hadden ze wel doorgeschakeld
Idrissi moet weg bij Sevilla en Slot is zeer gecharmeerd van hem dus doorschakelen is zo gebeurt
Leuke kop.
Voor mij ligt ook een vijf jarig contract klaar en ik kom ook niet dat is dezelfd onzin al ligt er een 20 jarig contract klaar allemaal niet relevant als hij niet komt.. En ik ok van de japanner nog geen bevestiging heel veel praat weinig actie
De kop is misleidend, ouderwetse *********.
Als je een beetje tussen regels door leest komt het op mij over dat er gewoon een persoonlijk akkoord is met Ivanusec hoor
Als ik lees dat het 3e bod van Feyenoord nog niet geaccepteerd is door Dinamo Zagreb maar ook niet genegeerd dan is de transfer van Ivanusec dus helemaal nog niet zo dichtbij als al weken wordt voorgesteld volgens mij.
Want dan zou het heel goed kunnen dat ze na aanstaande woensdag weer om de tafel gaan zitten en dat Zagreb alsnog zegt dat ze 12 miljoen willen bijvoorbeeld. Of dat er zich een club meldt die zonder blikken of blozen 15 miljoen op tafel legt, ik noem maar wat.
Precies dit. Feyenoord zit achter een buitenkansje aan en dat is logisch want die jonge is heel goed. Maar komt hij na woensdag niet moet je gewoon doorschakelen. Als hij het tegen AEK ook goed doet ben je kansloos en is het 31/8.
Denk dat we "iets" meer vertrouwen moeten hebben in DtK & co.
Blijkt dat deze man de afgelopen jaren niet onder een steen geleefd heeft, en er zullen best afspraken gemaakt zijn waar wij niet van weten.
En mocht er onverhoopt een kink in de kabel ontstaan, schakelen we door naar Isakson(?!). Ook geen straf hoor, deze man.
Ben normaal niet zo kritisch als sommigen hier, maar er staat in artikel bod is niet geaccepteerd, maar ook niet genegeerd. Dat zegt dus niks, dat er een meeting komt geeft wel enige hoop.
Ik hoop dat deze speler gaat komen en er wordt alles aan gedaan, maar Zagreb heeft nog alles in eigen hand. En dat men Champons wil halen lijkt me logisch.
Ze willen het totdat ze de CL binnen hebben rekken. Dat is pas 30/8.
Als dat zo is kan je alsnog nu de deal proberen te maken en die datum in het contract laten opnemen lijkt me. Dan hebben beiden partijen zekerheid.
@ftm, hier klopt iets niet
Waarom pas een deal na Astana uit terwijl ze daar een 4-0 voorsprong verdedigen?
Lijkt me dat ze dit willen tillen over het tweeluik tegen AEK.
Dat word waarschijnlijk na 15 Augustus dan.
Tik... tik.... vol verwachting. Geduld hebben is lastig.
Voor jou of voor iedereen op deze dite ?
Hopelijk gaan ze de wedstrijd tegen AEK niet ook nog afwachten
En als ze doorkomen wachten ze de kwalificatie ronde ook nog af laatse wedstrijden op 29 en 30 Augustus
Ze spelen nu de tweede voorronde en dan is AEK toch de laatste voorronde?
Nee er is na de 3e ook nog een kwalificatie ronde laatste wedstrijden op 29 en 30 augustus
Het wordt zo wel spannend gemaakt. Leukste tijd van het jaar met al het gespeculeer ( buiten het behalen van een kampioenschap, uiteraard...)
Beter dan de tijd dat Kuyt vervangen werd door Charisteas
Terwijl op Twitter rond ging dat vangner love zou komen. Mooie tijden.
Blij als deze soap voorbij is en hij getekend heeft.
Ik hoop dat ik er naast zit, maar ik weet niet of die Ivanusec al die miljoenen waard is.
Haha deze comment ook echt.

Tijd om te slapen.
Je zult als voetbalclub moeten investeren in spelers. Feyenoord voert een duidelijk beleid, heeft een goed scoutingsapparaat en werkt obv data. Lijkt me voldoende om een juiste afweging te maken.
Dan snap je er echt geen houtje touwtje van. Dit is echt een jongen met ongekende potentie, je zou kunnen beargumenteren dat hij direct de beste in de selectie zou zijn
Ik zal het Feyenoord scouting team en de hele technische staf even inlichten dat dn1908 het niet ziet zitten in deze kroaat.
Hoop is voor zwakkelingen. Scheer je weg.
@FTM denk je dat ueda bij de selectie zit vrijdag voor de jc schaal ?
Gaat helaas nooit lukken met tewerkstellingsvergunning, medische keuringen en het papierwerk dat nog gedaan moet worden.
Deze soap duurt langer als die van Senesi. Al was dat een mooier verhaal dat hij na de wedstrijd in de auto gestopt is en gelijk het vliegtuig in.
Ja klopt, maar zulke transfers duren altijd lang. Met Hancko waren ze de hele zomer ook bezig.
Heeft dat meespelen in die wedstrijd geen gevolgen voor het meespelen met Feyenoord in de CL
Volgens mij , heeft het geen gevolgen omdat het voorrondes zijn , poulefase is ander verhaal. Duimen dat hij komt .anders isaksen.
Jerdy Schouten naar PSV.


Benitez
Teze , Ramalho , Bosvaqli , v.Aanholt
Schouten(Sangare), Til , Veerman
Bakayoko , De Jong , Lang

Op welke positie is psv sterker dan Feyenoord?
Bijna geen 1 en bank van feyenoord maakt ook verschil want jullie doen altijd zo dat Dilrosun zo slecht is maar ik zie el ghazi ook geen potten breken en Dilrosun nog wel
Denk dat bakayoko wat meer beweeglijker is dan ali
Ja maar misschien komt daar paixao en ivanušec links stengs 10 of andersom ivanušec 10 stengs rechtsbuiten paixao links maakt effe niet uit maar bakayoko is wel beter dan ali maar niet dan de 3 bovenste
Denk dat bakayoko wat meer beweeglijker is dan ali
Ik vind persoonlijk Benitez, Teze, Veerman en Bakayoko beter dan Bijlow, Pedersen, Zerrouki en Ali.
Over Benitez en Bijlow valt over te discussiëren, de rest ben ik van overtuigd. Eerlijk is eerlijk.
Bijlow is duidelijk beter, daarnaast speelt geert op de back als trauner dr is, 10x beter dan teze. Veerman zeker beter dan zerrouki, en als zometeen paixao rb speelt is die duidelijk beter dan bakayoko
Dat weet ik ook wel maar ik vergelijk de teams die we vrijdag waarschijnlijk tegen elkaar gaan zien.
Bijlow is een matige keeper, je ziet hem zelde echt moeilijke ballen pakken. Wellenreuter daarintegen wel, hoop dat hij z'n kans krijgt dit seizoen.
Wellenreuther stond 10 wedstrijden te schutteren tot hij tegen Ajax ineens een onmogelijke bal pakte, daarna was hij prima, niet meer dan dat. Dat je dat zegt over Bijlow kan ik met mn verstand niet bij.
Wellenreuther had al een jaar geen wedstrijd meer gespeeld en vooral bij een doelman is wedstrijdritme heel belangrijk. Maar toen hij nou eenmaal op gang kwam pakte hij veel belangrijke ballen. En wat je zegt is echt pure onzin. Want Wellenreuter pakte meerde moeilijke ballen. Niet alleen die redding tegen ajax. Heb je überhaupt wel zijn wedstrijden gekeken als je zo iets idioots zegt!?
Die bijlow is wel goed met voorzetten en corners inschatten maar je ziet hem nooit een bal uit de hoek tikken omdat ie altijd te laat reageert. Daarnaast is zijn positionering in de 1 tegen 1 wat onbesuisd.
Ook in de voorbereiding gaf Wellenreuther een veel betere indruk dan Bijlow. Hoevaak gaan we bijlow nog de kans geven als Wellenreuther keer op keer beter presteert. Wellenreuther begon inderdaad slecht afgelopen seizoen maar z'n laatste wedstrijden liet hij een uitstekende indruk achter! Dus wat je zegt is totaal onjuist.
We moeten Zerrouki ook nog wel ff de tijd geven hoor
Ik snap Veerman > Zerrouki als het gaat om de '8-positie'. Verder kan ik me hier niet in vinden
Denk je dat Ali en Pedersen basis staan dan? Persoonlijk vond ik Nikola Jokic de echte MVP.
Dit is een uitspraak die is niet ok veerman leuk aan de bal maar verdedigend gewoon slecht. Teze vind ik persoonlijk zeker niet beter dan onze centrale mannen Bakayoko goede speler maar heeft gewoon een snelle diepgang maar leuk voor hartman. Zerrouki dat komt wel goed heeft ff tijd nodig Ali harde werker maar wel onrustig. Maar feyenoord heeft betere spelers
Schouten naar PSV is nergens bevestigd, dus zou die niet meenemen hierin.
Veerman en Lang zijn beter dan de spelers die wij hebben rondlopen. Verder niemand.
PSV heeft interesse in Schouten en De Ketelaere. Dat is heel wat anders als dat die ook daadwerkelijk komen. Schouten en De Ketelaere (als die zijn niveau van Brugge haalt) zouden natuurlijk absolute topmiddenvelders zijn in de Eredivisie. Maar op dit moment heeft het geen enkele zin vergelijkingen te doen. Dan kunnen we beter wachten tot 1 september.
Middenveld gelijkwaardig, aanval is van PSV nog beter, onze verdediging is (veel) beter. Onze keeper ook.

Echter krijgen zij nog een goede nummer 10 en wij nog een goede links- en hopelijk rechtsbuiten.

Overigens is Schouten nog niet rond met PSV.
Wij zijn toch gewoon een stuk verder als PSV?de verdediging was al slecht en daar is de beste verdediger van weggegaan(Braithwaite)en de aanval is heel leuk dat ze Lang hebben gehaald en Pepi voor op de bank.
Maar daar hadden ze eerst Simons,Gakpo en Madueke lopen en toen kwamen ze ook al tekort😉

We moeten gewoon lekker naar onszelf kijken en vertrouwen hebben.We worden dit jaar gewoon weer kampioen omdat we het beste team hebben en ook veruit de beste trainer😊
Op de flanken zie ik wel soortgelijk niveau. Vind Lang wel een betere LV dan wat Feyenoord momenteel op die plek kan positioneren (maar wordt vast snel opgelost met Ivanusec). Verder zit Feyenoord goed.
Lang had je zeer goed kunnen gebruiken, past ook heel goed bij Feyenoord.
Hier heeft Feyenoord toch liggen slapen ben ik van mening
Feyenoord gaat geen 12 miljoen (vast) betalen voor 1 speler...
Word jij niet vreselijk moe van jezelf?
Dan heb jij lopen slapen, want Lang zal nooit meer voor Feyenoord willen spelen, omdat hij een teringhekel heeft aan onze club en supporters…
Is dat rond? Had Feyenoord ook interese in op 6 maar niet gelukt.
De lampjes kunnen heel Schouten niet betalen
feyenoord heeft zich bij dortmund gemeld voor huur reyna !! Wordt concreet bij verkoop van Ali of dilorsun
Onzin. Japie heeft een hersenbeschadiging.
Tuurlijk joh lekker al die trollen blijven geloven.
Kan vanaf links spelen
Geloof er geen klote van maar stel je voor

60min Reyna, Minteh, Ueda en Isaksen inbrengen....
Lijkt me geen realistische optie.
Lijkt toch erg overdreven met een 4-0 voorsprong op zak hem er perse bij te willen hebben. Nu maar hopen dat Zagreb de transfer niet over de matches met AEK heen willen tillen.
Sterker nog tot de laatste snik 29 en 30 Augustus gaan ze hem behouden gok ik zo maar op
Die willen hem persee behouden tot tweeluik AEK
Dat zou nog te begrijpen zijn. Die wedstrijd van vanavond gaat nergens meer over.
Je krijgt bijna last van zelfvertrouwen voor het nieuwe seizoen. Hoe rooskleurig het er nu uit ziet, past eigenlijk niet bij deze club. Mijn zoon van 9 gaat het straks normaal vinden dat Feyenoord bovenaan staat. Hou toch mijn hart vast of de bepalende spelers blijven/ geen blessures oplopen en we niet de meest achterlijke goals tegen krijgen of 4 x tegen de lat schieten. Of zou echt het tij gekeerd zijn ?
Het leuke is dat iedereen wilt melden dat het zover is maar helaas , het zagreb wil hem nig niet vrijgeven. Duurt zeker nog twee volle weken
Precies die komt pas na de tweeluik met AEK na 28 augustus dus
zelfde met de speler die Ajax op het oog heeft
Goed bezig Dennis !

✅ Ueda is rond
✅ Ivanusec komt rond
✅ Zerrouki
✅ Stengs
✅ Van den Belt
✅ Beelen
✅ Minteh

@FTM, komt er nog 1 of 2 namen bij ??
Alleen als er kansen zich voordoen (Isaksen) en/of er spelers vertrekken (Geertruida, Jahanbakhsh).

Zo'n Jahanbakhsh moet in principe verkocht worden als Isaksen gecontracteerd kan worden.
Is alleen 1 dingetje met Alirezq, tot op heden weigert hij om te vertrekken…
Ik gok toch eerder op die Mexicaanse rechtsback waar DtK net mee heeft gesproken? Voorin lijkt mij na Ivanusec klaar. Isaksen later (winterstop) proberen te halen als de prijs ook gezakt is.
Dit is wel echt heel knap gedaan!
Ueda is rond
Ivanusec is bijna rond.
Isaksen komt in augustus rond.....
Wat is er sinds de komst van Arnesen (inmiddels weg) Slot en Te Kloese onwijs veel veranderd bij ons Cluppie.
Feyenoord is weer Hot.
Ik denk ook van niet. Jammer maar alsnog een aardige window tot dusver. Als hij niet komt zou Wijnaldum dan nog als laatste wapenfeit komen in de laatste week? Dan zetten ze Stengs gewoon op rechts waarschijnlijk.
Wijnaldum komt sowieso niet.

Maar zou er graag nog een rechtsbuiten of nummer 10 bij zien inderdaad.
Herinner mij nog veel gezeur over het feit dat DtK de transfers blijft doen. Gaat prima zo.
Maar hoeveel duidelijker wil je het hebben voor wat betreft deze speler??

Dinamo wil mee werken aan ene transfer
Ivanusec wil erg graag naar Feyenoord
Dinamo wil eerst groepsfase in EUROPA veiligstellen
Bod is niet genegeerd

Oftewel nadat de wedstrijd is gespeeld, komende woensdag dus is alles klaar om Donderdag akkoord te gaan, nu maar hopen dat hij heel blijft.
Als iemand 12 bied volgende week us hij weg
Komt goed 1908 zegt toch niet voor niks de deal is van a tot z te volgen en we zijn nu bij y laatste zetje nog en hartman volgt hem niet voor niets die denkt niet ineens o die volg ik effe nee woensdag avond done deal want ze spelen al om 4 uur zagreb woensdag dus een hele avond de tijd voor done deal
Denk het niet. Speler wil niet voor niets voor Feyenoord. Heeft meerdere clubs afgezegd. Imo soortgelijk verhaal als Hancko vorig jaar.
Je vergeet dat Zagreb darana nog tweeluik heeft met AEK ...
Wat staat er naar onder dit bericht na astana gaan ze weer bij elkaar komen voor done deal?
Ja dat vind jij als je krabby gelooft dan ja denk je dat ftm dat voor ze lol het heeft toegevoegd aan het bericht we gaan kijken ftm trekt aan het langste eind
Is het niet, groepsfase van een Europees toernooi word pas veilig gesteld na 3e voorronde. Dus dan gaat het nog minimaal 2 weken duren.
ze hebben toch sws groepsfase europa league als ze door gaan tegen astana? of zit ik mis
Nee hebben ze pas als ze tegen AEK doorkomen
Mede-Feyenoorders, wat een heerlijk vooruitzicht. Deze week gaan we de eerste prijs van het seizoen pakken, wordt Ueda gepresenteerd en komt de Ivanusec deal waarschijnlijk rond. Volgende week beginnen we eindelijk weer met de competitie waar we met deze selectie zeker grote kans maken wederom kampioen te worden, al helemaal als je naar onze concurrenten kijkt. Daarnaast zie ik ons zomaar stunten in de CL dit jaar. En als kers op de taart kan eind augustus zomaar Isaksen nog bij onze selectie worden gevoegd. Onze spelers, nu al gevolgd door diverse Europese topclubs, worden alleen maar meer waard door een goede CL campagne dit seizoen en daarnaast ontvangen we 70 mil aan startpremie CL als we dit jaar bij de eerste 2 eindigen. Wat een tijd om Feyenoorder te zijn!
PSV gaat een goede selectie krijgen. Zeker met Schouten, Vranckx, De Ketelaere en een verdediger erbij. Dan hebben ze minimaal zo'n sterk elftal als dat van ons.

Als Ajax er 4 versterkingen bij krijgt, doen ze ook mee.
Ik snap je maar ik hoor overal als en bij ons staat het eral en psv heeft echt het geld niet voor vranckx schouten en de keteleare en ajax moet meer dan 4 aankopen halen en zeker in de verdediging salah edine wijndal rensch meme
En dan vergeet ik er nog een paar sanchez klaasen zwakt af Taylor niet best brobbey mag blij zijn als hij op ze poten staat
Daarom afwachten tot 1 juli en niet te vroeg juichen.
We zitten al een maand over 1 juli heen 🤔
Aanpassen kan helaas niet. Zou een verbeterpuntje van deze site zijn. ;-)
Zover is het alleen nog lang niet.
En wij feyenoord dus hebben gewoon echt een goed elftal staan en az en twente ga ik niet eens als concurrent noemen met mees de wit op linksback slaaplekker az
Psv heeft dat geld niet. Als ze Sangare verkopen kunnen ze misschien Ketelaetere halen.
Ajax idem. Zitten in een financiële reorganisatie. Dus minder middelen dan voorheen.
Die spelers die je noemt voor PSV gaan echt niet allemaal komen joh. En bij Ajax is het een grote bende.
Moeten ze eerst de grond nogmaals verkopen
Wanneer dat gebeurt dan is dat waar. Al zal er ook nog een geheel van moeten worden gemaakt, een gelopen race is het dan zeker niet.
Ik hoop het dat het rond komt maar ben er niet gerust op
Als er een betere club komt die iets meer biedt dan feyenoord, en met een beter contract komt dan is hij alsnog niet van Feyenoord.

Zie Stengs bijv.

Zolang de deal niet gedaan is kunnen er altijd kapers om de hoek komen.

1 voordeel. Psv heeft Lang al 😅 maar wij krijgen hopelijk voor minder geld een betere met een betere kop erop.
Lang is een top speler voor de Eredivisie. Die scoort er 15+.

Over die rotkop heb je gelijk...
Geen teamspeler. Past mijn inziens niet bij Feyenoord. Want als hij gewisseld wordt is het mot.
Maar als dat zo is waarom heeft Ivanusec aanbiedingen uit Spanje en Engeland naast zich neergelegd dan??
Er kunnen kapers om de hoek komen. Maar de lof en waardering die Feyenoord tot op heden voor Ivanusec heeft uitgesproken zal hem niet zijn ontgaan. Ivanusec ziet vast ook waar Feyenoord mee bezig is. Bovendien is een positie op LV die hij kan invullen. Denk dat er voldoende redenen zijn waarom hij ook als er andere toonaangevende clubs om de hoek komen kijken alsnog voor Feyenoord kiest.
Omdat er nog geen akkoord is tussen de clubs
Er komt een middenweg.. koppen bij elkaar na Astana-uit, daar maken ze de deal ‘finaal’ en spreken af dat hij na AEK mag vertrekken.
Hoop niet dat ie pas komt na de return tegen Athene dus pas over 2 weken
Deze gaat wel komen. Zou me niets verbazen als deze deal al beklonken is, maar nog niet naar buiten is gebracht. Dit op verzoek van Zagreb om de rust in de hut te houden. Wij zijn het niet zo gewend, maar spelers willen graag naar ons komen. Spelers kijken namelijk ook gewoon andere wedstrijden op tv. Als ik speler was zou ik ook graag in een elftal spelen waar een ieder ondergeschikt is aan het systeem en waar de tegenstander bij de strot wordt gepakt en zo wordt gedwongen tot het maken van fouten.
Ja, dit scenario lijkt me zeer plausibel.
feyenoord heeft zich bij dortmund gemeld voor huur reyna !!
Nou dan zou een stunt zijn maar ben bang dat je een grapje maakt
Zou mooi zijn hij kent de club al
@ FTM mag timber bij een goed bod vertrekken? Gezien hij niet als back wil spelen en op t middenveld tekort komt kan ik me zo voorstellen dat Feyenoord hem voor iets biven aankoopwaarde wel wil verkopen? (Mogelijk in de space benoemd maar daar kon ik helaas niet bij zijn)
Hoezo komt Timber te kort? Hij heeft daar nog nauwelijks kunnen spelen. Vorig seizoen was hij lange tijd geblesseerd en toen hij terug kwam speelde hij zeer aardig. Nu is het seizoen nog niet eens begonnen?

Ik denk dat we nog veel plezier aan m gaan beleven en dan kan hij gewoon nog een prima transfer maken. ‘M nu al afschrijven is echt ontzettend overdreven en dom.
Hij speelde helemaal niet aardig na z'n blessure.
Er is maar één ding ‘ontzettend overdreven en dom’ en dat is zeggen dat Timber na zijn blessure ‘zeer aardig’ speelde. Was gewoon net zo slecht als voor zijn blessure.
Is het een idee om hem een kans te geven?
Iedereen fakkelt hem af. Heeft volop blessures gehad vorig jaar en kan nu, met het vertrek van Kökcu, echt uit die schaduw stappen.

Ze gaan de bijna-recordaankoop echt niet zomaar laten vertrekken. Het kan ook niet zo zijn dat hij er niks meer van kan. Vorig jaar hadden PSV, Ajax en andere buitenlandse clubs nog volop interesse.

Heb vertrouwen :)
020 had interesse in hem als rechtsback...dat was de reden dat hij naar ons wilde, omdat hij hier als middenvelder gehaald werd. Denk dat 020 het goed had gezien vorig jaar. Komt tekort als middenvelder in het spel dat Slot voorstaat. Denk dat een Milambo of Zechiël beter past, daar zit veel meer energie in.
@FTM, voor rest nog nieuwtjes klaar staan of is het even rustig met transfers?
Het is rustig. Alles wat speelt, ligt al op straat. Feyenoord is bijna klaar om zijn eerste prijs van het seizoen te pakken.
Zakharyan naar Lazio schijnt ook ‘collapsed’ te zijn. Wellicht nog nieuwe poging? Of met Stengs klaar voor die positie?
Je moet geen zaken doen met Rusland. Bovendien: Nederlandse journalisten zouden hem elke week vragen wat hij van de oorlog vindt, en van Poetin. Die zou binnen een maand afgefakkeld worden hier.
Ik word gek als het lukt om die jongen te halen.
Veel aanvallender dan stengs
Dan kan je tactisch zoveel variëren.
En waarom niet?

Bullaude wordt verhuurd, Timber kan (nog) niet op 10.
Ja maar alles wat er speelt komt daar vandaag wat naar buiten daarvan zoals bullaude gisteren ook niet aanwezig
'De winnaar uit deze voorronde speelt komend seizoen gegarandeerd zes groepsfase-duels in Europees verband.'

Dit klopt toch niet? Verderop staat dat de winnaar van deze voorronde AEK Athene treft in de volgende voorronde.
Uiteindelijk eindig je na deze ronde sowieso in de Conference League, als ze er uit vliegen tegen AEK. Als je die ronde overleeft, ga je naar de EL
Heb het ook 6x moeten lezen voor ik het begreep.
Zorgelijk is wel dat Zagreb nog geen reactie op het derde bod van Feyenoord heeft gegeven. Kan dus ook zo zijn dat ze na woensdag zeggen: 10 miljoen en geen cent minder. Hij speelt de laatste week wel erg sterk.
Zoals ik het interpreteer is er wel een reactie gekomen om dus na die wedstrijd met elkaar om de tafel te gaan zitten.