maxresdefault-2

In beeld

Stories • Openingswedstrijd Feyenoord - Benfica

Van de redactie

Afgelopen zondag vond de traditionele openingswedstrijd plaats in De Kuip. Op een mooie, emotionele dag, met onder andere de terugkeer van Orkun Kökcü en Fredrik Aursnes in Rotterdam, wist Feyenoord ook nog eens van SL Benfica te winnen. Dat en meer zie je allemaal van dichtbij in deze nieuwe STORIES-video.

Delen

Reacties

Weer een geweldige video. Jezus, wat ben ik deze aanloop blij en positief zeg! Het ziet er gewoon fakking goed uit in de aanloop. Zelfs Orkun was in de nabeschouwing verbaasd omdat hij de patronen kende maar er niets mee kon.

Nu de twee grote aankopen nog op 1908 en ik denk dat we los kunnen in de competitie en CL en we hoeven daar zeer zeker geen modderfiguur te slaan.

Wat ik oprecht jammer vond is dat afgelopen weekend de site geen reacties toestond om de blijdschap te uiten. Ik begrijp @FTM gezien de teneur die heerste op het forum. Veel zuignappen, zeuren, **********, en zeiken.

Misschien maak ik me hiermee niet geliefd. Maar luister. Wanneer er iets te melden valt gaan we het krijgen op het moment dat het tijd is om te melden. Wanneer er niets is moeten wij niet 9875434 vragen stellen of er wat komt. Het is er niet of het is niet handig om het te melden. Ik heb al eerder gezegd dat je een broedende kip niet moet storen. Dus stop aub met zuigen.

We krijgen het wanneer we eraan toe zijn.

Dit wilde ik even kwijt. En ga me verder verheugen op een geweldig nieuw seizoen. En dat gaat er komen!
Heb ik ook gevraagd maar dat een bug in het systeem! Maar gelukkig weer op gelost
Ueda rijdt in zijn achteruit vanuit Brugge, scheelt benzine. Is er volgende week.
Kleine update over onze Kroatische vriend zo welkom zijn 😉🔥
lees bovenstaand. gaan we weer. hij komt echwel
Mooi! En vliegt Ueda van België eerst naar Japan ofzo? Meer dan 24 uur geleden akkoord en nog geen presentatie. Zou fijn zijn als hij morgen op het veld staat. Wat is de reden dat dit zo lang moet duren?
Wees gerust, er zijn clubs waar de zaken momenteel veel langer duren.