Gerucht
hartman

VK Sportphoto

Transfers

'West Ham houdt Hartman in de gaten'

Stan

Quilindschy Hartman wordt door West Ham United gezien als mogelijke verdedigende versterking, zo meldt het Engelse Daily Mail. De linksback brak afgelopen seizoen door bij Feyenoord en zijn ontwikkeling is ook in het internationale voetbal niet onopgemerkt gebleven. Hartman is voor de Hammers echter niet de eerste keuze op de linksachter-positie. 

De Daily Mail schrijft dat Hartman, evenals Cameron Pring van Bristol City, worden bekeken door West Ham. Ook naar oud-Feyenoord jeugdspeler Ian Maatsen werd geïnformeerd. De club uit Londen wordt echter vooral in verband gebracht met een andere linksback: de 21-jarige Adrien Truffert van Stade Rennais. Naar verwachting zal West Ham zich de komende dagen officieel melden voor de Frans-Belgische vleugelverdediger. 

Een transfer van Hartman naar Engeland lijkt dan ook (nog) niet aan de orde. De doorgebroken jeugdspeler zit pas één seizoen bij het eerste van Feyenoord en kwam daarin tot 33 wedstrijden. Na een geweldig seizoen in Rotterdam-Zuid, wordt de transferwaarde van de Feyenoorder geschat op 10.000.000 euro. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Banken bij Westham. Niet echt ideaal.
West Ham moet vooral verder kijken. Hartman gaat nooit naar west Ham. Hij gaat alleen voor een duidelijk stap omhoog en West Ham is dat niet.
Houdt maar in de gaten..
Hartman kennende, is geen jongen die gekke dingen doet, die is nog niet klaar bij Feyenoord..

Dus blijf maar lekker kijken West Ham.. 👋🏼
Die komt niet meer, na het derde bod heeft feyenoord z'n kaarten id onderhandelingen dus op tafel gelegd en Zagreb reageert daar niet echt op. Ja, met mitsen en maren.. En misschientjes. Een contract van 5jr geeft aan wat Feyenoord van hem vindt maar als daar niet, of lauw op gereageert wordt, hmm.. Ik vrees dat we verder moeten kijken helaas..
Je hebt t over die Kroaat?
Die komt wel.
Lijkt me dat hij niet snel weggaat (ook gezien dat het slechts een gerucht is)
Maar is die Barco van Boca Jrs. geen mooie vervanger? Is van nature linksback, maar speelt op dit moment tijdelijk op de linksbuiten. Of is dit niet de vijver waaruit Feyenoord moet gaan en willen vissen?
Vautjuh.... Moest ergens anders staan. Tis ff wennen hier 😁
Hartman, Bijlow en Geertruida liggen allen nog slechts vast tot 2025. Mooi als ze dit jaar blijven maar wat is de kans ze nog bijtekenen of genieten we er nog 1 seizoen van en gaan ze volgend jaar voor een grijpstuiver weg omdat ze dan nog slechts 1 jaar vastliggen?
Nu verkopen is ook geen optie. We moeten zorgen dat we weer kampioen of anders tweede worden. Dan verdien je meer geld dan dat je nu zou verkopen.
Mee eens hoor al zullen we volgend jaar aardig wat geklaag lezen over een te lage transfersom. Maar goed ik heb vertrouwen in het huidige beleid en hoop dat ze zeker blijven. Toch hoop ik dat er nog wat centen apart gehouden zijn om hen een verbeterd contract voor te leggen en ze of nog langer blijven of over 1-2 jaar alsnog weg gaan tegen een markt conforme zak met duiten.
Of contract verlenging met afspraken die wij nooit te weten zullen komen
En dan als nog weg voor een transfer som waarvan wij hier zeggen veel te laag net zoals met orkun .
Toch ???
Zou jammer zijn als die gaat, kan mooie stappen maken dit jaar door zich goed te laten ontwikkelen in de champions league. Maar ja als die engelse dan komen verwacht ik dan ook een bedrag voor 40 miljoen of meer, aangezien die engelse toch geld zat hebben en voor een ***** als Bassie van jaccie voor 20+ betalen is die 40 miljoen wel mogelijk.
Ik ben bang dat Feyenoord bekend staat om goede spelers voor Aktieprijzen weg te doen.
Hoop dat het na aankomende CL gaat veranderen. We hebben dan ook nooit de plugging van de pers en TV mee gehad zoals die in 020 welke elke omhoog gevallen nono met zo'n shirt aan de wereld in prijsde.
En dat zullen ze altijd blijven doen. Bilversum lugt nu eenmaal niet bij ons naast de deur.
Q zal echt de laatste basisklant zijn die aan een vertrek denkt. Onbetwiste nummer 1 in het beste Feyenoord van de laatste 20 (?) Jaar. Nog een jaar CL en strijden om het kampioenschap en hij is de eerste keuze voor het aanstaande EK, en komt daarna als een grote meneer bij een grote club.
Hartman, Bijlow en Geertruida liggen allen nog slechts vast tot 2025. Mooi als ze dit jaar blijven maar wat is de kans ze nog bijtekenen of genieten we er nog 1 seizoen van en gaan ze volgend jaar voor een grijpstuiver weg omdat ze dan nog slechts 1 jaar vastliggen?
Bijlow en Q tekenen wel bij. Geert zie ik idd niet meer bijtekenen. Maar met Geert heb je daarentegen wel 2 posities op CL niveau gedekt. Als je hem verkoopt moet je wss zowel een RCV als een RB kopen. Dan heb je aan een bod van 20mil van Leipzig helemaal niets. Het is veel meer waard om goed voor de dag te komen in de CL (trauner kan dat niet aan) en CL veilig te stellen voor 2024/2025.
Ik hoop dat hij zegt ohh was ik niet jullie eerste keus nou dan kom ik helemaal niet
Dat zou een mooie zijn , maar ja tegen een salaris wat misschien vijf x meer is dan bij feyenoord wie zegt dan nee ?
25 miljoen + Dilrosun anders niet opnemen
Ik vind dat Dilrosun Bashen echt heel jammer van het eigen legioen. Los daarvan vind ik het een uitzonderlijk goede speler die helaas nog te weinig in zn kracht gekomen is zoals anderen dat wel halen onder Slot. Maar als
Je het nou zo’n drama vindt dan hoef je dat niet zo negatief te etaleren.
Ik vraag me dan altijd af: waarom slaagt deze uitzonderlijk goede speler dan nergens en wil nu niemand hemhebben?
Het gaat er niet om waarom hij niet slaagt. Hij is Feyenoorder, dus de vraag is, wat moeten of kunnen wij doen om te zorgen dat hij wel gaat slagen. En ik heb het idee dat aanmoediging beter gaat helpen…
En natuurlijk ben ik met je eens dat hij op z’n minst wisselvallig is. Zie je zijn invalbeurten laatste 4x dan zie je ook dat dit best eens het kantelpunt kan worden… in positieve zin.
Het wordt niks. Mocht Isaksen ook nog komen dan speelt hij geen minuut meer.
Hij schiet ons vanaf 25 meter de kwartfinale championsleague in. Als invaller, dat wel.
10 miljoen is een fooi. Q is beter dan Malacia.
Gewoon contract verlengen en blijven.
Wie bepaalt die transferwaardes? Heino?
Hartman zou knettergek zijn wanneer hij naar deze club zou gaan. Van de nummer 1 van Nederland naar de nummer 14 van de PL. Dat zou echt een degradatie zijn voor hem, maar misschien niet voor zijn beurs. Wat ik zo lees over hem gaat hij dit echt niet doen.

Ik vind het een super ventje! Begaan met Feyenoord. Dus zo redenerend KANSLOOS.
@FTM,Wanneer staat de presentatie van Ueda op het programma?
Ben ik ook nieuwsgierig naar misschien morgen?
Dat lees je op deze site wanneer het zover is is. Do chill man
Geen stemmingmakerij svp........ Dat doet FootballTransfers.com wel. Die zijn de Prive van de voetbalriool journaille.
Ja, eenvoudige remedie. Lees het dan niet. Scheelt een hoop gedoe.
Je zult eerst moeten lezen alvorens er een mening over te hebben.........
heb ik ooit gedaan. en daarna dus noooit meer.
Die heeft DTK niet bepaald. Dus niks aan de hand. De jackpot of blijven.
Lekker bij Feyenoord blijven of ze moeten 45 milj betalen
Is Zakharyan mogelijk nog een optie, nu dat Lazio is afgehaakt?
Of is dit sinds de komst van Stengs helemaal geen thema meer?
Als hij eerste te duur was dan nu helemaal nadat je stengs voor ruim 6 mil haalt en hij grootverdiener is…
Hartman staat ook op het lijstje, Hancko ook, Geertruida ook, Bijlow ook, Wieffer ook, Paixao ook, Gimenez ook, Ali ook, zo kan ik nog wel even doorgaan...
Driekwart Feyenoord leegverkoop, dat waren ze niet van plan. En niet inderdaad deze sensatiezucht. Nee dank.
Nog lekker blijven. CL spelen. Mooie uitdaging. Fantastische pass op Gimenez gisteren.
10 miljoen marktwaarde dan maar 11 miljoen vragen laat ze maar lekker overbieden
Lijkt me niet dat ze deze speler voor minder dan het dubbele van deze marktwaarde zullen laten vertrekken. Zelfs 20m is imo niet voldoende.
Voor de centen zou ik het begrijpen voor het niveau van voetbal zou ik lekker bij Feyenoord blijven. Vorig jaar vond ik hun voetbal en elftal erg zwak. AZ had gevoelsmatig moeten winnen in de halve finale van de Conference League.
Ik snap deze interesse heel goed. Hartman heeft nog aardig wat stappen te zetten, maar wordt een betere back dan Geertruida/Malacia/Pedersen zullen worden. Het is vrij uniek dat een speler zo goed is in de overlap, en ook nog aan de binnenkant kan spelen als inverted wingback. Dat hebben geen van die andere drie.

Hoe langer je naar hem kijkt, hoe beter hij ook wordt. Het duurde bijvoorbeeld even voor ik doorhad hoe goed hij was in koppen.
30 miljoen. Alle spelers bij ons vanaf 30 miljoen. Behalve Dilrosun. Die is op te halen tegen 3 tennisballen.
🤣🤣🤣🤣🤣👍 jij snap het hahahahah
Laat hem nog maar zeker een jaar blijven. Gozer wordt alleen maar beter.
In de gaten houden mag altijd 😂
@FTM hoe staat het met Ivanusec en houdt Feyenoord intern nog rekening met vertrek santi?
Het zijn allemaal kinderen van 8/9 jaar die continu dezelfde domme vragen stellen en denken dat iemand speciaal uit zijn bed kruipt om alleen hun te beantwoorden
1908 zei vanochtend wachten op groen licht van luka ivanušec en santi denken ze eigenlijk gewoon dat tie blijft behalve bij een niet te weigeren bod als die komt
Alles is te weigeren. Gaan we uiteraard niet doen bij 60-70m euro.
Ergens in de reacties bij een artikel… Je moet hier goed je huiswerk doen en alles lezen, hè… 😎
Dankje kon het zelf niet vinden. Maar het is gewoon afwachten eerst ueda afronden.
Jezus. Dat ga je horen hoor. Als de tijd daar is. GEDULD ff
Hopelijk verlengd hij zijn contract, daar waren ze eerder ook mee bezig toch?
Als hij zich zo blijft door ontwikkelen, gaan er volgende zomer echt grote clubs komen!
10 miljoen 😂😂 never nooit. Lekker blijven ontwikkelen bij onze mooie club.
TVW is 10 miljoen. Maar als West ham komt is het natuurlijk 30 mil
Hij heeft net lopen uitleggen, dat hij nog aan een paar puntjes moet gaat werken ;-)
Ja, dat geldt voor vrijwel iedere speler die Feyenoord eventueel nog gaat verkopen aankomende maand.
Dat klopt, maar die heb ik daar niets over horen zeggen vandaag.
10 miljoen is niks voor zo’n speler
Opzouten, basisspelers mogen niet weg, pas volgend seizoen weer! Eerst gaan we de CL winnen en landskampioen worden en dan zijn ze stuk voor stuk te koop voor 100 miljoen miljard!
Niet in paniek van dit bericht
3 redenen
West ham gaat al voor andere linksback
Bronze medaille
Hartman zelf al aangegeven super gelukkig te zijn bij feyenoord en dat hij de cl in wil
Zagen we met stengs en bronze medaille😉 zonder gekheid transfermarkt gaat nu los en clubs raken in paniek. Gaan nog hele drukken tijden worden
@ FTM mag timber bij een goed bod vertrekken? Gezien hij niet als back wil spelen en op t middenveld tekort komt kan ik me zo voorstellen dat Feyenoord hem voor iets biven aankoopwaarde wel wil verkopen?
Je kan die man wel willen verkopen maar kan me niet voorstellen dat er een club is die zo gek is om het bod neer te leggen wat Feyenoord voor ze betaald heeft.

Dit is als Crypto verkopen wat tot het dieptepunt gezakt is. Enige voordeel is wel dat je hun salaris ook kwijt bent.

Ik heb zelf overigens Timber niet afgeschreven
Niets zeggend bericht opvulling!!
Die blijft gewoon hier met het EK op komst.
Ik focus meer op Ariana Grande, die is nu ook op de markt en contractvrij
Nog wel, maar ik heb woensdag een medische keuring gepland staan met Ariana;)
Wat denken we gaan er nog veel uitgaande transfers komen??
West Ham ken de ****** krijgen 👋
Wilden die niet ook al Hancko? Met 100 miljoen komen ze een heel eind!