Bevestigd
denzel-hall-bron-scheerenveen

SC Heerenveen

Transfers

Denzel Hall gepresenteerd bij SC Heerenveen

FeyenoordTM

Denzel Hall is speler van sc Heerenveen. De rechtsback komt over van Feyenoord en tekent in Friesland een contract voor vier seizoenen. De 22-jarige verdediger gaat spelen met rugnummer 2.

Hall maakte in januari 2022 zijn debuut in het profvoetbal namens Feyenoord. Afgelopen seizoen werd de verdediger verhuurd aan ADO Den Haag. Daar kwam de geboren Rotterdammer tot 32 competitieduels in de Keuken Kampioen Divisie.

"Na het vertrek van Milan (Van Ewijk red.) hebben we snel kunnen doorschakelen", vertelt algemeen directeur Ferry de Haan. "Denzel is een rechter vleugelverdediger maar kan ook op andere posities in de verdediging uit de voeten. Het is een speler met veel snelheid en drive. Bovendien wil hij graag in zichzelf investeren om hier een betere voetballer te worden. We denken dat hij zich hier de komende seizoenen uitstekend verder kan ontwikkelen."

Tekst via SC Heerenveen

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Profiteert feyenoord nog van de transfer van Dylan vente?
Ik hoop dat we ze een miljoen hebben laten betalen. Want iedere keer als wij daar de koffiejuffrouw willen weghalen draaien ze je een poot uit. Zelfde verhaal met Twente en Utrecht. Wat mij betreft geen jongens die hier afvallen naar die clubs, behalve als er fors wordt betaald of er bonussen / doorverkooppercentages worden kwijtgescholden van spelers die wij daar halen
Grote verschil: Wij willen hun beste speler, en die willen zij het liefst niet kwijt. Dan betaal je de hoofdprijs. Wij willen die afvallende jongens liever kwijt, dan heeft het toch geen zin om vast te houden aan de hoofdprijs? Anders gaan die clubs verder kijken, en zitten wij vast aan ontevreden, afvallende spelers.
Denk dat Heerenveen hier in prima vervanger voor van Ewijk heeft, houden nog wat geld over ook.
Elke ronde dat ze verder komen.
Zal de prijs van de speler stijgen. En zal er meer animo komen voor de speler.
Ik denk dat je deze speler uit je hoofd kan zetten!
@FTM gekke vraag maar het halen van Ueda kan dat eventueel de interesse in Nakamura weer doen opleven? Dan heb je een taal koppeltje van 2 spelers die de selectie beter maken en elkaar waarschijnlijk ook. Ueda schijnt nog niet goed Engels te spreken.
Nakamura is te duur is benoemd in de space dat hij niet gaat komen
Misschien weegt de commerciële waarde wel op als je twee Japanners in je team hebt. Dan kan je misschien wel meer geld uitgeven daardoor.
Als ivanusec niet doorgaat wellicht maar als die komt ga je niet nog een 3e flankspeler halen die eigenlijk in de basis hoort. Die luxe heeft feyenoord finsncieel nog niet
Je kan toch wel langzaam gaan concluderen dat Ivanusec een lastig verhaal gaat worden. Als hij moet blijven tot na de kwalificatie kom je in een onmogelijk deel van de transfermarkt terecht. Dan gaan clubs in paniek Feyenoord aftroeven. Daarnaast kan je zelf het risico op mislopen niet nemen.
Hoe ken je die space zien zonder dat je Twitter account hebt
Voorlopig niet , kan nog weken gaan duren....
Heeft iemand toevallig een korte samenvatting van de space? Ik heb deze helaas gemist en ben erg benieuwd.
@FTM weet je al of je de Ivanusec update vandaag kunt publiceren?
Hij is vandaag " gewoon " meegereisd met de selectie van Zagreb voor de return tegen Astana a.s. woensdag.....zolang FTM geen go krijgt van zijn bronnen , kan / mag hij niets melden. Houdt er maar stevig rekening mee , dat de deal pas in de laatste week van augustus wordt beklonken...
Laatste week van augustus? Dat lijkt me sterk als de comp al een maand is begonnen
Sterker nog : als dinano verveld wil zijn , dan kunnen ze het nog tot aan de winter transferwindow gaan rekken. Er zitten een hoop haken en ogen aan deze deal en Dinamo is een zeer lastige onderhandelings partner : meerdere malen benoemd in de laatste space....
Tot de winter window? Dan moet je lekker doorschakelen en een ander halen
Dinamo wil zich plaatsen voor CL en daardoor moet alles wijken ... ook transfers. Die cv die 020 wil, mag ook niet weg hierdoor.
Levert hun ook 25mljn plus op
Zou toch van het weekend zijn?
@FTM Is Zakharyan weer een optie nu de deal met Lazio is afgeketst?
We hebben Stengs vorige week gepresenteerd, daarnaast zal onze Kroaat ook binnenkort gepresenteerd worden. Zakharyan zal daarmee niet meer nodig zijn.
Dat lijkt me ook maar misschien zien ze Stengs meer als een rechtsbuiten en dan zou je nog een middenvelder kunnen gebruiken
Ik vind het geen gek idee hoor.
Aansluitende diepgaande 10 is ander type dan meer de passer. Bovendien kan hij ook hangend op de vleugel iets naar binnen

Timber kan alleen als je verkapt 442 speelt.
Ben benieuwd wat feyenoord voor hem gevangen hebben en of ze een doorverkoop percentage hebben bedongen in de deal.
@FTM mag timber bij een goed bod vertrekken? Gezien hij niet als back wil spelen en op t middenveld tekort komt kan ik me zo voorstellen dat Feyenoord hem voor iets biven aankoopwaarde wel wil verkopen?
Timber blijft gewoon. Jahanbakhsh en dilrosun zijn wel aangeboden voor een vertrek in de zgn " transferroom " meldde r*tger in de space die hij enkele dagen geleden heeft gedaan op twitter
Wanneer word Ayase Ueda gepresenteerd @FTM?
Opmerkelijk dat je ook niets over een medische keuring hoort. Lag toch erg in de verwachting dat dat vandaag zou zijn geweest. We hebben gewoon maar geduld…..