rtv-rijnmond-tattoo-feyenoord-kampioen

RTV Rijnmond

In beeld

Eerste tattoo 'Feyenoord kampioen 2022-2023' gezet

Stan

Na de overwinning op Sparta van zondagmiddag is het geloof in een kampioenschap bij de Feyenoord-supporters nog meer gegroeid. Sommige fans weten het zelfs al zeker: het team van Arne Slot gaat de titel pakken. Een daarvan is Mark Wagner die onder toeziend oog van RTV Rijnmond alvast een kampioenstattoo liet zetten. 

Wagner had na de overwinning op Ajax aan zijn 7-jarige dochter een belofte gemaakt. Als Feyenoord óók van Sparta zou winnen liet hij een tatoeage met de tekst 'Feyenoord kampioen 2023-2023' op zijn arm zetten. De Rotterdamse derby werd gewonnen en dus bracht Wagner een bezoekje aan de Rotterdamse tattoo-shop 'Tattoo Bob'. 

Ralph Moelker, medewerker bij Tattoo Bob, vertelt niet verrast te zijn over het verzoek. "Het lijkt wel een soort traditie aan het worden, dat elke keer wanneer Feyenoord bijna kampioen gaat worden de fans een mailtje sturen of even bellen om hier een kampioenstattoo te laten plaatsen." Ondanks dat een plakplaatje niet altijd een voorbode is  gebleken op een daadwerkelijk kampioenschap van de Rotterdammers is er nog niemand teruggekomen. "We hebben er wel een keer onder getatoeëerd 'We waren het bijna'", bekent Moelker. 

Als het aan Mark Wagner ligt zal dat dit keer zeker niet nodig zijn. Feyenoord gaat de titel pakken en dan gaan vader en dochter de fontein in, zo vertelt hij. 

Bekijk hieronder de video van RTV Rijnmond: 

Delen

Reacties

Mark Wagner is een aandachtshoer.
Hij wil gewoon aandacht , hij wist als hij snel tattoo zou zetten op tv zou komen , zulke figuren brengen slecht karma voor Feyenoord, waarom niet wachten tot we echt kampioen worden
Binnenkort kan hij er misschien nog 2 bij laten zetten ;-)
Besloten laatste training morgen?
Lekker man. Waarom niet wachten tot het daadwerkelijk zo is??? Dit is de goden verzoeken…
Jezus Christus wat mensen zich toch mismaken met die lelijke tattoos. Mode schapen.
Het zijn over het algemeen simpele figuren die dit soort tatoeages op voorhand laten zitten. Dit filmpje is daar geen uitzondering op.
Maakt niet uit welke tattoo. Het zijn allemaal simpele zielen die die mode volgen