Varkenoord

Nieuws

'Elia, Afellay en Saidi lopen stage bij Academy'

Moreno

Sinds vandaag lopen Eljero Elia, Ibrahim Afellay en Karim Saidi mee bij de Feyenoord Academy. Dit doen zij in het kader van hun UEFA C-trainerscursus, zo meldt RTV Rijnmond.

De drie oud-profs, van wie Elia en Saidi een verleden hebben bij Feyenoord, lopen mee in de middenbouw van de jeugdopleiding van de Rotterdammers. Saidi loopt stage bij de Onder 14, Elia bij de Onder 15 en Afellay bij de Onder 16.

De meest bekende naam bij Feyenoord is Eljero Elia. De nieuwe stagetrainer van de Onder 15 had een belangrijk aandeel in het kampioenschap van het seizoen 2016/17. Karim Saidi speelde tussen 2004 en 2008 in het shirt van Feyenoord en kwam daarin tot 54 duels. 

Delen

Reacties

Gek dat Afellay niet een stage bij PSV kan fixen.
Karim Saidi, destijds veel te snel en makkelijk afscheid van genomen.
Dat gevoel had/heb ik ook. Al geeft zijn latere carrière nou ook weer geen aanleiding om te veronderstellen dat het echt zo is/was. Zijn eerste indrukken destijds waren iig prima: goede harde maar niet unfaire verdediger. Kwam volgens mij toen Ruud Gullit trainer-coach was en ja dan ben je als speler natuurlijk 'niet te benijden'....😉
Ja gek eigenlijk he dat hij dan na Feyenoord nooit echt een stap omhoog heeft kunnen maken.
Misschien leek hij beter dan hij was destijds.
Maar dat is al gauw met Cory Gibbs naast je 🤣
Dit is gewoon leuk nieuws. Twee spelers met een nogal verschillend Feyenoord-verleden en Afellay als sympathieke verstekeling. Met Van Persie vast bij de -16 worden de talentjes daar nu wel heel goed omkaderd.