img-5280

Vrouwen

Feyenoord V1 oefent tegen MSV Duisburg

Rinus

Na een succesvol trainingskamp in Spanje is de selectie van Feyenoord V1 bezig met de laatste loodjes van de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. In die voorbereiding treft Feyenoord aanstaande zaterdag het Duitse MSV Duisburg, de huidige nummer tien van de Bundesliga.

MSV Duisburg hervat de competitie een week later dan Feyenoord en staat net boven de streep in Duitsland. De Bundesliga bestaat uit twaalf teams en kent twee directe degradanten. Met zes punten voorsprong op Werder Bremen is er veel aan gelegen voor de Duitse vrouwen om goed uit de winterstop te komen. 

Voor Feyenoord geldt dat de wedstrijd tegen MSV Duisburg de laatste serieuze test is richting de hervatting van de Azerion Vrouwen Eredivisie. De hervatting op 29 januari is direct een belangrijke confrontatie met Fortuna Sittard. De nieuwkomer in de Eredivisie werd eerder in Sittard met 0-1 verslagen, maar heeft sindsdien de weg omhoog gevonden. Achter Ajax en FC Twente zijn ze met drie punten voorsprong op Feyenoord "best of the rest". Dit gat kan Feyenoord direct dichten door de punten op Varkenoord te houden.

De wedstrijd tussen Feyenoord en MSV Duisburg start om 14:30 uur en wordt gespeeld op Varkenoord. De toegang is gratis.

Delen

Reacties

Nog geen reacties