yv20221113yv20221113a1b03607

VK Sportphoto

Nieuws

"Er is geen kandidaat technisch manager die in het profiel past"

Moreno

Dat algemeen directeur Dennis te Kloese nog altijd verantwoordelijk is voor het technisch beleid binnen Feyenoord, is omdat de club nog altijd geen opvolger heeft voor de in september 2022 vertrokken Frank Arnesen. Waar Te Kloese eerder aangaf dat er voor de jaarwisseling een technisch manager aangesteld zou worden, slaagde hij daar nog niet in.

Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher van Voetbal International, sprak hierover met de algemeen directeur. "Ik heb Te Kloese gevraagd naar een mogelijke nieuwe technisch manager, maar er is tot nu toe geen kandidaat die in het profiel past. Ik heb ook niet het idee dat Feyenoord haast maakt. Op dat vlak is het rustig bij Feyenoord."

Een eventuele terugkeer van Arnesen is ook niet aan de orde. "Nee. Ik heb hem onlangs nog gesproken. Hij zit lekker in Marbella", aldus de Feyenoord-watcher. "Het gaat goed met zijn gezondheid. Hij is helemaal hersteld. Het is toch apart hoe het gegaan is. Arnesen zei: 'wacht even tot september, want het gaat de goede kant op met mijn knie.' Maar Feyenoord had liever dat hij stopte. Arnesen heeft geweldig werk gedaan bij Feyenoord", is de conclusie van Krabbendam.

Ook het aanstellen van een nieuwe commercieel directeur staat hoog op het prioriteitenlijstje in het Maasgebouw, maar ook hier slaagde Feyenoord nog niet in. De club is wel nadrukkelijk op zoek naar een opvolger van de vertrokken Joris van Dijk. Krabbendam: "Ik hoorde een paar weken geleden dat Arno de Jong, de man van TOTO, in beeld zou zijn om commercieel directeur te worden. Maar daar heb ik verder niks over gehoord."

Delen

Reacties

Laat Dennis nou gewoon Algemeen directeur zijn met een technisch kantje. Haal voor de algemene zaken dan een hulpje. Als je in Mexico en VS goed zaken kan doen heb je al een plus.
Het is niet goed als er (te)veel macht bij 1 persoon ligt, dat geldt voor elke organisatie.
Blijf erbij dat Robin van Persie de ideale man zou zijn.
Prima werk van Te Kloese... Gewoon zo door blijven gaan.
Arnesen heeft zeker goede dingen, maar qua spelers halen heeft die aardig wat missers bij zitten. Hij is nu weg en we kunnen nou niet zeggen dat te Kloese slechte spelers heeft gehaald.
Er zal heus wel wat gebeurt zijn, maar men is op goede manier uit elkaar gegaan.
Wie weet komt er nog eens wat naar buiten, maar laten we maar naar de toekomst kijken.
Technisch manager komt er heus wel.
Nauwelijks verrassend want iemand met echte kwaliteiten (De Haan, De Condé, Allach desnoods), gaat natuurlijk niet als boodschappenjongen van de Algemeen Directeur aan de slag. En daarbij wil Te Kloese overduidelijk ook op voetbalgebied de baas zijn.
In plaats van zich echt in de materie te verdiepen, heeft Krabby weer een obligaat gesprekje en krijgen we niet de informatie die er echt toe doet. Waarom wilde Feyenoord zo nadrukkelijk van Arnesen af? Waarom was er geen chemie met Joris van Dijk en de RvC. Daar moet die zweetsok uit Vlaardingen achteraan. Dit geneuzel kunnen we zelf ook wel bedenken.
Tot nu toe ook niet echt iets waar we Te Kloese op kunnen afrekenen qua technisch beleid toch? Als het nou allemaal mis was gegaan en hij stelt niemand aan was de kritiek meer terecht in mijn optiek. Ik vind dat er nu wel een gezonde balans is tussen scouting, directie en de staf. Prima gescout deze zomer en Te Kloese haalt ze allemaal binnen, en dan af en toe een wens van de trainer die wel of niet ingewilligd wordt.
Tja...... Ligt het aan de kandidaten of het profiel........
@FTM: was die man van TOTO ook de persoon waar jij het over had? Die graaf wilde, maar ook zijn gezin akkoord moest gaan ofzo(in je podcast)?!
Daar wilden ze (v. Bodegom? Te Kloese?) duidelijk vanaf. Na de komst van Te Kloese duurde het eerst al heel lang voor het contract van Arnesen werd verlengd, toen was de verlenging er maar voor één jaar en toen de gezondheid van Arnesen even niet in orde was, wist ze bij Feyenoord niet hoe snel ze die gelegenheid moesten aangrijpen om alsnog van hem af te komen.
Ik heb het idee dat Te Kloese niet zo hard zoekt naar een technisch directeur, omdat hij dit werk zelf erg leuk vindt..
Ik wil niet salty doen

Voorlopig is hij nog niet getest. Dan kan je het ook niet fout doen. Ik vind het feit dat er zo geheimzinnig gedaan wordt over Arnesen een beetje ‘fishy’. Dat verhaal stinkt gewoon aan meerdere kanten.

Ik ben mede dankzij Arnesen de club Feyenoord interessanter gaan vinden, dit omdat er eindelijk structuur en overtuiging zit in het beleid. Leuke spelers werden gehaald, spelers met het idee van “dit kan weleens de goudvis zijn in onze competitie.” Tot op heden zijn er nog steeds veel van dat soort spelers, maar ik zal pas een oordeel vellen over DTK ‘als’ we weer wat klasbakken halen a la Gimenez.

Ik ben niet ontevreden, maar ik vind het echt jammer en betreurend dat een voetbalintellegentie als Arnesen er niet meer bij zit
Raad van Bestuur moet hem maar een wijzen op deze gaten in de directie. Het hangt nu teveel van 1 iemand af. Als hij morgen doodvalt, wat dan?