inv20229174-5618-114481

VK Sportphoto

Nieuws

“Er zitten belangrijke wedstrijden aan te komen"

Van de redactie

Orkun Kökcü ziet januari als het moment van de waarheid. Ook kijkt de middenvelder uit naar de Klassieker van aankomende zondag, zo vertelt hij aan Feyenoord TV.

"Er zitten belangrijke wedstrijden aan te komen. Het is de maand waarin het moet gebeuren. Hierna weet je hoe we ervoor staan en of we ons verder kunnen focussen op ons doel”, aldus Kokcu die het woord ‘kampioenschap’ niet in de mond wilde nemen.

De aanvoerder heeft zin in de Klassieker die voor het eerst sinds jaren weer in een volle Kuip wordt gespeeld. “Ik heb het nog nooit meegemaakt in De Kuip met publiek. Ik heb één keer op de bank gezeten, toen met die 6-2. Dat was prachtig. Als zeventienjarige jongen zat ik toen op de bank en heb ik zitten genieten. Nu kijk ik er naar uit om met het publiek achter ons die wedstrijd in te gaan”.

Kokcu denkt dat de wedstrijd wel eens op een goed moment kan komen. “Wij spelen niet altijd even goed, maar we pakken wel gewoon punten waar het moet. Aan de andere kant heeft Ajax het moeilijk. Dus voor ons is het perfecte moment om ze tegen te komen. Vooral bij ons in De Kuip.”  

Delen

Reacties

..tegen 'hun' is alles geoorloofd...tegen 'hun' gooien we alles uit de kast.. tegen 'hun' pakken we 3 punten..tegen 'hun' is het oorlog op het gras...
Tegen 'hun' klom ik over hekken.. en riep 'hamas.. hamas...' Tegen 'hun' laat ik zien..horen..voelen..ruiken...proeven dat ik FEYENOORD leef forever!!!