karim-el-ahmadi

VK Sportphoto

Nieuws

"Ik ben wel benieuwd hoe hij gaat spelen tegen Ajax"

Van de redactie

Mats Wieffer lijkt zijn kans te grijpen. De middenvelder maakte indruk tegen PEC Zwolle en FC Groningen, zo zag ook Karim El Ahmadi. De oud-Feyenoorder is wel benieuwd hoe hij zich gaat houden in grotere wedstrijden, zo vertelt hij bij ESPN.

Met Wieffer loopt de opvolger van Aursnes mogelijk al in De Kuip denkt El Ahmadi. “Het is een speler waar ze echt naar op zoek waren. Een nummer zes die kan voetballen en in positie blijft staan. Wat Aursnes ook veel deed”. 

Volgens King Karim brengt Wieffer toegevoegde waarde op het middenveld. "Hij is elke keer rustig aan de bal, kijkt vooruit en blijft ook voor zijn verdediging staan. Dat is iets wat ze missen bij Feyenoord en wat Kökcü en Timber niet beheersen. En hij is voetballend goed”. 

El Ahmadi snapt dat Feyenoord pogingen heeft ondernomen om Ramiz Zerrouki te halen als vervanger van Quinten Timber, maar zou nu Wieffer de kans geven. "De zes-positie is waar de eerste zes maanden echt iemand ontbrak. Maar Wieffer maakt in zijn eerste twee wedstrijden op mij echt een goede indruk. Als je een speler haalt die je niet goed kent, staat die er misschien niet gelijk. Misschien moet je nu Wieffer het vertrouwen geven de aankomende wedstrijden en kijken hoe hij het doet. Als hij wat meer wedstrijdritme heeft, denk ik dat het alleen nog maar beter gaat, dat hij nog makkelijker in het niveau meegaat."

Ondanks alle lofzang voor de middenvelder vind El Ahmadi dat het grote examen nog moet komen. “Ik ben wel benieuwd hoe hij gaat spelen tegen Ajax, als hij meer onder druk komt te staan. Tegen PEC en Groningen had hij het wat makkelijker."

Delen

Reacties

Ik hoop dat het goed gaat, maar wordt wel moeilijk vrees ik. Ik gok op 2-1.
...no shit...voorspelling...5-1...am*dam scoort in minuut 90+2...FLR World Wide..