de-kuip

VK Sportphoto

Nieuws

Eredivisie • Feyenoord ziet zowel Ajax als FC Twente punten morsen 

Van de redactie

Feyenoord speelt morgen tegen FC Groningen. De koploper gaat voor de zestiende speelronde in de Eredivisie op bezoek in de Euroborg.

Waar de Rotterdammers morgen in actie komen, speelden drie andere titelkandidaten vanavond al. 

Ajax en FC Twente gingen in de Johan Cruijff Arena met elkaar de strijd aan. De Tukkers speelden ruim een uur met een man meer, na een rode kaart van Rensch. FC Twente wist de numerieke meerderheid alleen niet in de score uit te drukken (0-0). Door zijn rode kaart mist Rensch volgende week de Klassieker vanwege een schorsing.

Door het gelijkspel in Amsterdam heeft AZ nu de tweede plek op de ranglijst overgenomen van Ajax. De Alkmaarders deden goede zaken door de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen te winnen (0-2). FC Twente schiet weinig op met een punt en staat vijfde. 

Delen

Reacties

Nou moet Feyenoord doorpakken! Hopen dat psv ook punten laat schieten.
En zo geschiedde… :)
Alleen AZ pakt wel volle pond, en zien er ook wel goed uit moet ik zeggen. Volwassen ploeg.
Maar 0-2 voor in Groningen mensen, ziet er goed uit!
Het stomme is dat het nu weer typisch Feyenoord zou zijn om ook nu punten te laten liggen net als vorig weekend tegen die komedianten van Utrecht, laat het nu eindelijk eens gebeuren dat we afstand nemen, als dat gebeurt zie ik ons nog kampioen worden ook
Pijnlijk maar waar. Feyenoord heeft er patent op om punten te laten liggen als ze meer afstand kunnen nemen van hun rivalen. We zagen vanavond geen titelkandidaten. En volgende week wordt weer een ouderwetse vervelende partij met irritant gedrag van Tadic/Klassen en Alvarez. Laten we hopen dat wij dan er toch als titelkandidaat staan.