VK Sportphoto - Ramiz Zerrouki

VK Sportphoto

Nieuws

“Feyenoord deed een serieus bod, dat is absoluut waar"

Van de redactie

FC Twente verkocht Feyenoord afgelopen weken een ‘nee’ wat betreft een transfer van Ramiz Zerrouki. FC Twente directeur Jan Streuer leek wat getergd wanneer het over een mogelijke overgang van de middenvelder ging.

“Dat ben ik vrij snel, maar dat is niet altijd terecht", zo vertelt Streuer aan RTV Oost. "We hebben al twee keer gezegd dat we het niet doen en toch komen ze dan terug”. Het afwimpelen van de interesse had niet zozeer met het geboden bedrag te maken zegt de technisch directeur. “Feyenoord deed wel een serieus bod, dat is absoluut waar. Het was geen bod dat we absoluut niet konden weigeren, maar het was wel een serieus bod.”

FC Twente koos ervoor om Zerrouki pas in de zomer een transfer te gunnen. “We hebben met de speler besproken dat we deze zomer wel mee willen denken aan een transfer. Maar goed, er moet natuurlijk wel een goed bod komen. We gaan hem niet weggeven. Maar als er een goed bod komt, gaan we met hem meedenken”, aldus Streuer.

Streuer vindt dat FC Twente in deze fase voor de sportieve ambities moet gaan. “Ik denk dat wij geen andere keuze hadden. Als je heel voetbalkennend Nederland ziet, dan zeggen die mensen dat Twente gelijk heeft. Het zou raar zijn dat je een speler verkoopt in deze situatie. We hebben uitgesproken dat we ambitie hebben. Als je dan één van je beste spelers verkoopt aan een concurrent, dat komt natuurlijk heel slecht over".

Delen

Reacties

Is jan streuer misschien niet iets voor ons als nieuwe technische directeur? Dan haalt zoeizo altijd het onderste uit de kan
Alleen al dat concurrent 🙄. Kom op zeg, ze zijn wat omhoog gevallen, maar laten ze nu niet echt gaan denken aan de eerste 3 plaatsen.
Feyenoord moet een nieuwe poging in de zomer doen om hem te halen . Hij is de beste middenvelder tegen Ajax. Beter dan Schouten
Je zou bijna denken dat dit een Jan Steuer fansite is met hoe vaak het over hem gaat. Laat het los.
houd nou eens op met die gasten uit het oosten....verspilde ruimte op deze site
@ftm Ziet Jordy Schouten de overstap naar Feyenoord zitten?
Ja, op Twitter gaf FTM aan dat de speler er wel oren naar heeft.
Kunnen we stoppen met deze dementerende man?
Die gewoon meer dan prima gehandeld heeft als TD, dromen wij van.
Wat *** je nou onze ad/td heeft voor 69m verkocht dat is nooit eerder gebeurd niet bij Feyenoord en niet bij az intrigant aka stoker....
69 excl bonussen. En maar blijven janken idd..
Wat hij waarschijnlijk bedoeld is dat wij hetzelfde hadden moeten doen bij Aursnes.
Maar het is nu toch klaar dus waarom deze man weer citeren op een Feyenoord site