robin van persie vanpersie vpersie feyenoord o16 u16 onder16 under16 onder 16 under 16 assistent assistenttrainer assistent-trainer

robin van persie vanpersie vpersie feyenoord o16 u16 onder16 under16 onder 16 under 16 assistent assistenttrainer assistent-trainer

Nieuws

“Erik wil tegen iedereen loten, behalve één team"

Van de redactie

Robin van Persie was de afgelopen dagen voor even terug bij Manchester United. De voormalig sterspeler van de Mancunians was op Old Trafford aanwezig bij de wedstrijd tegen FC Barcelona, waarin de thuisploeg zich wist te plaatsen voor de volgende ronde van de Europa League (2-1).

Na afloop was de jeugdtrainer van Feyenoord samen met Manchester United-trainer Erik ten Hag in gesprek met BT Sport.

Ten Hag hield zich op de vlakte over een eventuele gewenste volgende opponent in het toernooi. “Het maakt mij niet uit wie we loten. Ik focus me op Newcastle United, dat is het enige wat nu telt. Wie we loten maakt niet uit. Als je de Europa League wil winnen moet je iedereen verslaan. We zijn goed voorbereid en we geloven dat we de Europa League kunnen winnen”, aldus de oud-trainer van Ajax.

Robin van Persie reageert grappend op Ten Hag. “Ik denk dat Erik tegen iedereen wil loten, behalve één team. Welk team dat is? Feyenoord! Ik hoop dat ze aan elkaar gekoppeld worden”, zo zegt Van Persie. “Als dat zo is, dan klop ik bij jou aan voor informatie”, aldus Ten Hag met een kwinkslag.

Delen

Reacties

Laten we die koppeling maar uitstellen tot de finale! 😋