VK Sportphoto - Blessure Quinten Timber FC Emmen thuis benefietwedstrijd benefiet charity duel

Foto: VK Sportphoto | Tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Timber opnieuw uit de roulatie

Ference

Quinten Timber heeft een knieblessure opgelopen. De middenvelder zal hierdoor naar verwachting geruime tijd niet in actie kunnen komen.

Timber liep de blessure op ongelukkige wijze op tijdens de training in aanloop naar de wedstrijd tegen Fortuna Sittard van aankomende zondag. De 21-jarige middenvelder speelde dit seizoen tot nu toe 20 officiële wedstrijden voor Feyenoord.

Delen

Reacties

Toch wel veel negativiteit over Timber. Voor z'n blessure gewoon prima, laatste weken niet eens heel slecht, behalve z'n afwerken natuurlijk. Afgelopen zaterdag wel een beetje treurig natuurlijk dat Taabouni een versterking bleek tov Timber, maar een keer een off-day mag. Ik ga hem dus wel gewoon missen en hoop wederom heel erg op Bullaude!
Gewoon Wieffer, Kokcu, Bullaude.

Taabouni en Dilrosun moet je nooit meer op 10 zetten, heb je helemaal niks aan.
Geertruida heeft laten zien dat hij niet op het middenveld hoort, die doet het centraal achterin fantastisch dus lekker laten staan.
Konden we net niet gebruiken. Jammer dat er in de O21 niemand echt overtuigd op CM/CVM, Dermane en co komen te kort. Taabouni gaat nu wel z'n minuten maken, al is hij fysiek ook wat licht en meer geschikt aanvallend.
misschien middenveld kokcu wieffer geertruida, trauner kan dan ook weer een plek in de selectie krijgen
Met alle respect maar beter Timber dan Kokcu/ Wieffer etc. Hopen dat hij er volgend jaar gaat staan. Nu erg slordig bij eindfase aanval
Kunnen we niet gewoon Dermane Karim naar het 1e team halen?
Dat kunnen we niet doen. Arne Slot zou dat wel kunnen maar het zou me verbazen als hij dat doet. Dermane is redelijk getalenteerd maar bepaald geen steady uitblinker bij de -21.
Wat is het toch met al die blessures???
Dat zou nog een optie zijn. Dilrosun heeft niet het overzicht, Taabouni is een lichtgewicht en het vertrouwen in Bullaude ontbreekt blijkbaar. Ik zou Jahanbakhsh daar ook wel eens willen zien spelen. Die lijkt me daar geschikter voor dan dilrosun.
Is op zich gewoon goede speler, maar speelt de laatste tijd niet goed. Misschien gewoon al tijden niet fit. Ik zou deze speler zeker niet opgeven.
Dat is wel een flinke tegenvaller. Nu breekt het weer op dat er geen middenvelder bij is gekomen tijdens de winterstop. Timber is nog niet zo bepalend als bij Utrecht, maar het zegt wel wat dat Slot hem voortdurend opstelt. Zoveel goede alternatieven zijn er niet, zeker als er nog een speler uitvalt. Hopelijk krijgt bullaude een keer een kans. Als die zelfs tegen Fortuna geen minuten mag maken ziet Slot het echt helemaal niet in hem zitten. Taabouni staat nog hoger in de pikorde.
Precies Damaschin, gewoon Bullaude een kans geven.
Miskoop. Helaas. Komt voetballend tekort op basis van techniek en spelintelligentie.

Valt al uit de toon tegen een gemmmidelde Eredivisie ploeg dus stel je voor als we volgend jaar groepsfase tegen de echte Europese top moeten.

Kan me niet voorstellen dat hij volgend jaar basisspeler is.
Wat een negativiteit. Deed het voor z'n blessure best aardig, daarna wat minder. Is pas 21, geef m ff de tijd. Juist prima techniek, kan het af en toe wel wat simpeler houden. Veels te vroeg om hem af te schrijven.
Jammer, maar ik weet niet of hij een basisplek verdiend gezien zijn spel. Maar op de bank kun je hem er wel bij hebben. Wel duur voor de bank...
We hebben vrij weinig op de bank om er in plaats van hem in te zetten momenteel, dat is het voornaamste probleem.
Pfff. Is niet zijn seizoen. Speelt matig en blessures spelen ook een rol.
Idee hoelang Wålemark nog gaat duren?