Primeur Bevestigd
schermafbeelding-2023-03-31-om-001327

VK Sportphoto

Nieuws

EuroParcs op pole-position voor verlenging hoofdsponsorschap

FeyenoordTM

EuroParcs doet er alles aan om ook volgend seizoen de hoofdsponsor van Feyenoord te zijn.  Dat melden ingewijden aan 1908.nl, nadat een mogelijke deal met T-Mobile in het water viel.

Feyenoord bood niet genoeg exposure terug om de deal met het telecombedrijf te realiseren. Het vertrek van de commercieel directeur (afgelopen januari, red.) heeft dan ook geen zoden aan de dijk gezet.

Feyenoord concentreert zich na dit seizoen op het binnenslepen van een grote Nederlandse sponsor, die met ingang van medio 2024 een meerjarig met de Rotterdammers aan kan gaan.

EuroParcs kan het huidige contract met één jaar verlengen. De deal staat nog niet op papier. Meer weten? Luister de Studio 1908 podcast.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Een internationale sponsor betaald altijd meer dan een Nederlandse,lijkt mij. Voor T Mobile ook een gemiste kans want cl volgend jaar. Al verdienen die waarschijnlijk genoeg door beltegoed te stellen van klanten. Hetgeen mij gebeurd is. Sponsor of niet, die komen er bij mij niet meer in.
Helemaal niet zo verkeerd om nog een jaar door te gaan met deze sponsor. Er gaat een nieuwe commerciële man komen, belangrijk is dat er nu voor volgend seizoen wat duidelijkheid is.
Feyenoord heeft mooie deal met nieuwe shirtsponsor, dat is ook belangrijk.
Is T-Mobile afgehaakt omdat de commercieel directeur is vertrokken? Omdat er te weinig van de kant van Feyenoord werd geboden? Omdat te weinig mensen binnen Feyenoord nu te veel dingen tegelijk moeten / willen doen? Dit is wel een gemiste kans.
Plaggehutpark.mooi zijn n internationale sponsor komt of elk geval grotere naam.vind dit n matige amateurclub sponsor
Mogen ze wel met het dubbele over de tafel komen nu ze de champignons league ingaan.