Primeur Bevestigd
Jaden Slory (VK)

Jeugd

Excelsior en Dordrecht melden zich voor 5 Feyenoord-talenten

FeyenoordYouthWatcher

Diverse Feyenoord-talenten kunnen rekenen op belangstelling van clubs voor een verhuurperiode aankomend seizoen. FC Dordrecht en Excelsior hebben zich volgens Feyenoord Youth Watcher gemeld met interesse voor in totaal vijf spelers.

Guus Baars (19),  Shiloh 't Zand (19) en Leo Sauer (17) genieten belangstelling van Dordrecht.  Excelsior, dat zich momenteel nog volop in een degradatiestrijd begeeft, zou interesse hebben voor Antoni Milambo (18) en Jaden Slory (17).

De gesprekken bevinden zich nog in een opstartende fase. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Goed dat spelers speelminuten maken. Voorheen zaten ze vaak lang bij het eerste en alleen op de bank/tribune. Deze jongens moeten zich ontwikkelen en dus spelen. Goede oplossing voor de verkeerde keuze die van Geel in het verleden maakte.
Het is niet alleen van belang wat de clubs willen, de wens van de betrokken spelers is ook van belang. Het is mede bepalend voor hun carrière, een uitleen periode kan heel positief zijn voor een jonge speler, heeft zo'n jongen geen goed gevoel bij een uitleen periode dan moeten de clubs dat niet perse doordrukken. Ik kan me voorstellen dat een speler niet enthousiast wordt van een seizoen spelen op het kunstgras van Excelsior.
Ik zou Sauer bij een betere club plaatsen, die heeft zich in de winterstop voorbereiding al bewezen op niveau. Kan al prima de eredivisie aan in mijn ogen.
Precies, dit talent moet je niet verkloten op de kunstgras...
Laat ze maar ergens anders shoppen, vooral doe engnek Dijkhuizen...
Dordt speel niet meer op kunst gras.
Die hebben zo een hybride grasveld wat meer natuur is dan kunstgras.
Ik had het over Excelsior😉 vandaar mijn verwijzing naar Marinus Dijkhuizen de trainer van Excelsior.
Prima om deze jongens te verhuren maar dan wel aan een team dat veel op de helft van de tegenstander speelt. Bij een club met de kont in eigen 16 hebben deze jongens niks aan. Beter in de top van de kkd dan aan een Excelsior hebben we gisteren kunnen zien.
Is Feyenoord met een speler bezig waarvan we de naam niet kennen en buitenlands is? En die best wel een verrassing kan zijn?
Excelsior ff lekker in hun sop gaar laten koken nadat die trainer zich zo bizar uitlaat.
Dat zou heel kortzichtig zijn, als Feyenoord zelf belang heeft bij het laten spelen van deze talenten bij Excelsior.
Ik snap je sentiment. Maar we hebben het hier wel over de ontwikkeling van 2 talenten.

En ergens vind ik het wel mooi, hoe hij zijn nek uit wilde steken voor een minifeestje voor Mats. (Al snap ik het standpunt van Arne ook).
Heeft iemand een idee hoe de ontwikkeling is van Karim en wat de plannen zijn voor hem?
Slory gaat naar Exc was afg winter al afgesproken maar Fey wilde toch proberen piramide te bereiken. Zijn vader is een groot voorstander van een stap naar zijn oude club.
Ik hoop dat Excelsior in de Eredivisie blijft, zodat Slory en Milambo samen op Eredivisieniveau aan de slag kunnen. Ik denk dat ze beide een aanwinst zijn. En wellicht ook nog wel andere. Als hun goalie van Gassel gaat, is Thijs Jansen bijvoorbeeld een goede.

Vanuit u21 naar FC Dordrecht zijn er meer interessante namen. Jongens als Kleijn, Hokke, Groen, Zechiel en Amyn zullen ook aanwinsten zijn voor fc Dordrecht. Ik ben benieuwd waar de keuze op gaat vallen, maar met deze 2 clubs hebben we wel goede opties. Fc Dordrecht moet ook gedragen worden richting het linker rijtje. Dat lijkt me een prima klus voor bovenstaande namen.

Verder zou ik kijken in welke teams er veel voetbal zit. Een fc Groningen met Lukkien kan ook een interessante zijn voor verhuur met een extra druk om te promoveren en op Eredivisie niveau is dat het pec van Dick Schreuder.
Voor het huidige u21 team moet dan wel meer worden gescout. Er moet nog wel wat overblijven voor dat team ;)
Helemaal mee eens.
Met alle respect 3 aanwinsten is niet genoeg.
Dermane Karim en Younes Amyn als daar voor Feyenoord 1 geen plannen voor zijn,
kunnen deze in de etalage en dan kan er door beide clubs aan verdiend (Percentage) worden.
Dit zou echt een gemiste kans zijn.
Buiten het feit dat er O21 spelers te oud worden bijvoorbeeld Sem Valk.
Deze Sem is zeker goed genoeg voor FC Dordrecht. Maar achter Gernot Trauner komt hij te kort.
Zeker Sauer en Slory zouden weleens wildcards kunnen zijn voor volgend seizoen, mits Slot ze daadwerkelijk zou gebruiken. Milambo lijkt me een prima speler, die momenteel fysiek meters moet maken. Verhuren binnen de Eredivisie zou voor hem perfect zijn. Zie zeker toekomst in met name deze drie jongens.
Sauer en Slory komen momenteel fysiek ook tekort voor het eerste. Misschien met zijn drieën naar die sportschool van Orkun sturen.
Mocht Excelsior zich nog steeds weten blijven te handhaven in eredivisie mogen hoop ik dat deze 5 jongens mits slot ze .
Dit seizoen niet nodig mocht hebben dan een verhuur aan Excelsior op het hoogste niveau verhuren zou dan prima zijn .
Eredivisie is altijd beter dan de KKD om te ontwikkelen.
Top KKD lijkt me misschien wel beter voor hun ontwikkeling dan onderin de eredivisie.