excelsior

VK Sportphoto

Nieuws

Excelsior neemt extra maatregelen voor zondag tegen Feyenoord

Van de redactie

Kaarten voor de wedstrijd van aankomende zondag tussen Excelsior en Feyenoord staan voor honderden euro's op marktplaats en andere verkoopsites. Theo Melgert geeft namens de supportersvereniging van de Kralingers aan in gesprek met het Algemeen Dagblad niet blij te zijn met deze zwarthandel.

"Ik kan natuurlijk niet in de portemonnee van die mensen kijken, maar hoe groot is je clubliefde dan? Onze club strijdt nog tegen degradatie en heeft de steun van het eigen publiek nodig", aldus Melgert. De club heeft aangekondigd mystery guests in te huren die achterhalen wie hun kaarten op Marktplaats aanbieden, zegt Melgert. "Die worden dan geblokkeerd."

Excelsior geeft het volgende aan in een statement op de clubwebsite:

Aanstaande zondag staat de stadsderby tussen Excelsior Rotterdam en Feyenoord op het programma. De aftrap in ons Van Donge & De Roo Stadion is om 14:30 uur. Omdat het voor beide ploegen een belangrijke wedstrijd is en het stadion volledig is uitverkocht, geldt voor deze middag een aantal maatregelen en aandachtspunten. Met elkaar gaan we er een prachtig voetbalfeest van maken!

Aangescherpte maatregelen
Omdat het duel tussen Excelsior en Feyenoord mogelijk de kampioenswedstrijd van Feyenoord zal zijn, worden er in en rond het stadion waarschijnlijk aangescherpte veiligheidsmaatregelen genomen. Hoe dit er definitief uit gaat zien, wordt binnenkort besloten door de Veiligheidsregio. Wij zullen jullie dan hierover informeren

Tickets + ID-controle
Alle tickets moeten op naam staan van degene die het ticket gebruikt. De tickets worden bij de poort gecontroleerd, net als het ID-bewijs van de bezoekers. Geen ID-bewijs betekent ook geen toegang en er wordt dan ook geen restitutie verleend van de kosten van het ticket!
Staat jouw ticket nog niet op de juiste naam? Geef dit dan uiterlijk vrijdag 17:00 uur aan ons door via ticketing@excelsiorrotterdam.nl. Daarna kunnen wij dit niet meer aanpassen.

Fouillering
Alle bezoekers van het Van Donge & De Roo Stadion zullen worden gefouilleerd. Het is onder meer verboden om vuurwerk (met daarbij ook fakkels of rookpotten) mee naar binnen te nemen. Indien bij de fouillering vuurwerk wordt aangetroffen, zal de betreffende persoon geen toegang worden verleend tot het stadion en wordt geen restitutie verleend van de kosten van het ticket!

Wij gaan ervan uit dat alle bezoekers er zondag net als wij een feestje van willen maken. Wij zijn trots op de gemoedelijkheid en gezellige sfeer die altijd heerst in ons stadion, en zullen dit strak bewaken. We dragen hierin een gezamenlijke verantwoordelijkheid! Dus op naar een mooie Rotterdamse voetbalmiddag!

Delen

Reacties

Keurige reactie van Exc beter dan van bv Heerenveen. Laat de punten maar aan Exc en vlg week groot feest in de Kuip
Als psv gewoon wint en wij verliezen van excelsior dan kan het zijn dat we vlg week gewoon npg geen kampioen zijn. Dus niks verliezen v excelsior. Gewoon winnen.
Uitstekend, de aangekondigde maatregelen van Excelsior. Hopelijk werken ze.
je valt in herhaling....je valt in herhaling
Uitstekend, de aangekondigde maatregelen van Excelsior. Hopelijk werken ze.