rijen-de-kuip-gele-zijde-az

Nieuws

Extra poorten vanaf NS Station Rotterdam Stadion

Nigel

Voor de tickethouders van de groene zijde zijn er bij de wedstrijd Feyenoord- AS Roma 4 extra toegangspoorten. De poorten op het NS station die normaal gesproken beschikbaar zijn voor de bezoekende partij worden donderdag ingezet om de toegang aan de groene zijde te versnellen.

De supporters die een kaart hebben op groene zijde kunnen vanaf het treinstation direct naar de toegangspoort lopen. Hierdoor hoopt Feyenoord de doorstroming te kunnen versnellen bij de ingangen van het stadion aan de groene zijde. Het is voor het eerst dat Feyenoordsupporters door de bekende tunnelbuis kunnen lopen, waar normaal gesproken de uitsupporters doorheen lopen. 

Kom op tijd

Feyenoord roept op om op tijd te komen. De Kuip is volledig uitverkocht en het tijdstip van 18:45 zorgt ervoor dat het enorm druk kan worden rondom Rotterdam. Vanaf 16:45 gaan de stadionpoorten open. 

nskaart
Foto: Feyenoord.nl

Delen

Reacties

gelukkig gaat het op de gele zijde altijd lekker vlotjes...
Op tijd komen is makkelijker gezegd dan gedaan als die pot om 18:45 begint...
Weer eens wat anders dan een uitje naar een museum.
18:45 is ook echt een verschrikkelijke tijd. Super druk in en rondom Rotterdam en voor supporters zoals ik uit het zuiden van het land is het sowieso haast onmogelijk om te komen zonder vrij te nemen.
Ze moeten eens wat doen aan de gele zijde, is altijd drama