Primeur Bevestigd
diemers

VK Sportphoto

Transfers

FC Emmen wil Feyenoord verlossen van Mark Diemers

FeyenoordTM

FC Emmen is in de markt gekomen voor Mark Diemers. Dat melden goed ingevoerde bronnen uit Drenthe aan 1908.nl. 

Diemers verkeert in zijn laatste contractjaar bij Feyenoord. Desondanks is het de bedoeling dat Diemers middels een huurconstructie de overstap naar De Oude Meerdijk maakt. 

Ook Fortuna Sittard werd vorige week concreet voor Mark Diemers. Welke keuze de middenvelder ook gaat maken: Feyenoord zal niets overhouden aan de transfer van Mark Diemers. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Vanaf 22 juli zijn er al geruchten. Eerst vitesse nu weer een andere club. Waarom duurt het zolang. Hij mag transfervrij weg. Misschien is het salaris iets te hoog. Als hij maar aan het spelen komt. Succes Diemers!
@Admin kunt u de titel veranderen aub. A small step for a administrator, a giant leap for de kameraden!
Zeer negatieve titel. Feyenoord onwaardig.
Eens!
Nee Diemers was niet goed genoeg voor Feyenoord maar daar kan die jongen weinig aan doen. Man ik had ook ja gezegd en een krabbel gezet als Feyenoord mij een contract zou aanbieden. Maar hoe hij hier behandeld wordt is buiten proporties. Ik heb ook lopen vloeken op z’n draaien en kappen maar kom op , het gaat echt te ver in vele gevallen
Diemers is prima voor een club als fortuna, Emmen, sparta etc. Daar kan hij wekelijks uitblinken.
Voor Feyenoord komt hij tekort. Ben je dan een slecht mens? Nee.
Wel als je willens en wetens iemand kapot wil maken. Feyenoord onwaardig gedrag.
Ach, ik vind het wel meevallen.
Feyenoord probeert al een tijdje hem aan te bieden ; hij moet van de loonlijst. Het is hier gelukkig nog geen fr12, al komt er steeds meer daarvandaan gekropen helaas
20 miljoen anders hoeven ze nooit meer te komen. Feyenoord Superstar.
Beetje jammer van de titel. Ik dacht dat de bedoeling was feitelijk te blijven?
Emmen heeft interesse in Diemers, verder niks.
Er gaan nu twee geruchten over Senesi: 1. Bournmouth en West Ham gaan tegen elkaar bieden. 2. Er speelt niks conctreets….3. Ze zeggen gewoon niks en volgende week is hij weg…..
Volgens mij komt er gewoon geen info vrij betreft Senesi…niet dat ik het erg vind. Houden ze volgens mij erg goed stil
Had het gezegd hè, voor het einde van de week is de it’s happening
Ja hij is er bijna, na het weekend 2 uitgaande en denk dat pedersen ook nog vertrekt
zijn vriendin blijft wel in NL toch?!
Toch maar ff een shirtje bestellen van FC Emmen dan
Wanneer komt het nieuwe uitshirt uit? Is daar al iets over bekend?
@FTM je kunt als nieuwtje meldden dan hartman weer fit is!
https://br.bolavip.com/futebol/Coritiba-e-convencido-pelo-Feyenoord-e-abre-mao-de-R-10-milhoes-para-vender-Igor-Paixao-Coxa-pode-lucrar-mais-no-futuro-20220805-0024.html
Klopt, ik zie dat of FR12 een verkeerde vertaling staat van dit artikel. Zoals hun vermelden ´zijn de zaken verhit´ maar ´esquentada´ betekend in dit artikel dat de onderhandelingen in een stroomversnelling zijn geraakt en dat de laatste plooien worden glad gestreken op dit moment. 21 jaar woonachtig in Brazilie en kan je zeggen dat Paixão (=liefde) een uitstekende aankoop word. Zaten verschillende grote clubs uit Brazilie, o.al Palmeiras, achter hem aan.
Wat mij opviel is zijn voorzet. Vele ballen komen aan en weet mensen te bereiken in de 16. Laten we hopen dat onze Mexicaan koelbloedig is en die voorzetten afmaakt! Kan je meer vertellen over de speler?
@FTM Is Mannsverk een optie als vervanger? Of is dit met de kost van Zerrouki uitgesloten?
Jaaaa Emmen en Fortuna tegen elkaar laten opbieden!
Wat moeten ze dan bieden. Is puur Aan hem wat hij wil. Hij wordt er niet slechter van Feyenoord betaal deel salaris door.
Fortuna biedt ; niks, wees blij dattie op.....rd
FC Emmen ; tientje!!
Gewogen en te licht bevonden.
Feyenoord is een maatje te groot, het ga je goed Mark! Zsm afscheid nemen van hem
Neeeee hebben we een goede vervanger voor Aursnes al in huis gaan we hem weg doen aan Emmen 😮‍💨🤭
Gewoon weg doen, geen verhuur constructie waar we nog een deel van salaris moeten doorbetalen.
"Gewoon weg doen" is niet zo makkelijk als je denkt.

Clubs van het caliber Feyenoord willen hem niet hebben en clubs die wel geïnteresseerd zijn kunnen zijn nog een jaar lopende Feyenoordsalaris niet betalen.

Dus is een huurconsrructie logischerwijs de enige optie. Of een deal waar ze Diemers de zak geven kan ook, maar daar schiet je dus weinig mee op in financieel opzicht
Verlossen, dat is wel het goede woord ja
Maar ook gewoon feitelijk gehouden met die woordkeuze, haha. Feyenoord zit met de situatie opgezadeld, maar Diemers ook. Mooi dat hij zich gewoon kan blijven gelden in de eredivisie.
Diemers is transfervrij, hij heeft 3 opties. Ik begrijp niet waarom het zo lang moet duren. Of is hij niet in de 3 clubs geïnteresseerd en wacht hij op iets anders/beters?
Hij is niet transfervrij. Heeft nog een jaar een contract tegen een goed salaris. Daarom wil Emmen ook huren, zodat wij nog een deel van zijn salaris betalen.
Feyenoord zal niets overhouden aan de transfer.
Laatst heeft in een post gestaan dat hij transfervrij mag vertrekken. Daarom zou ik als Feyenoord zijnde niet meewerken aan een huurconstructie. Nu kost hij je een jaar lang alsnog geld
"Mag transfervrij vertrekken" van Feyenoord. Alleen dan gaat Diemers er in salaris op achteruit, dus dat zal hij niet willen. Anders was het contract al in goed overleg ontbonden
West-Ham biedt 15 miljoen plus bonussen op Senesi.
Beter wordt het 15 zonder de bonussen
Waarom plaats je oud nieuws onder een volledig ander onderwerp?! Heeft West Ham ook interesse in Diemers? Is de situatie van Diemers anders na het vertrek van Senesi? Willen ze ook 15 miljoen bieden op Diemers? Als het allemaal nee is kan je ook gewoon niet posten. Ze zijn hier snel genoeg met de updates wanneer deze bevestigd kunnen worden.
Gezellig Forum wordt dit langzamerhand.
Toch wel zonde dat we niets hieraan verdienen. Al zou het maar gaan om een paar ton. Mocht hij weggaan, besparen we toch weer (gedeeltelijk) op salaris, kunnen we dat weer aan Zerrouki besteden......
Ben benieuwd hoeveel salaris hij in wilt leveren. Zal toch een flinke achteruitgang zijn t.o.v bij Feyenoord.
Ergens ook een beetje medelijden met Diemers.
Hij is niet het niveau dat we willen nastreven, maar heeft wel altijd zn best gedaan. Kan die gozer verder weinig aan doen maar we hadden hem gewoon nooit moeten halen
Het is meer het schrijnend gebrek aan zelfreflectie wat mateloos irriteert.
En het geknuffel in de kuip met ene Steven B.
Nergens voor nodig, dat medelijden. Heeft gewoon een heel seizoen bij ons gespeeld en heeft gewoon een mooi contract getekend. Nu gaan we door als club en mag hij kijken naar een volgend avontuur.
Diemers neemt wel zijn tijd. Stelt hij zulk hoge slariseisen? Op basis van een verkeerde inschatting van Advocaat?
Een speler die zich altijd heeft ingezet voor de club maar helaas (net) te kort kwam voor ons. Mist helaas een stukje zelfreflectie waarom hij het niet heeft gered maar verder een jongen die er gewoon stond en altijd inzet heeft getoond. Bedankt voor je inzet en het beste gewenst
Enige jammere: had dan nog even met Hannover overlegd en hem voor een zacht prijsje over laten gaan. Of wat mij betreft transfervrij.

Leuker einde geweest voor alle partijen
Zolang hij met zijn Temptation Island-kop buiten de kadastrale grenzen van 1908/De Kuip blijft dan houden we er wel degelijk iets aan over wat mij betreft
Diemers gaat wel weg, maar lees ook graag dat Hendrix weg gaat.
Ach ja, voor die jongen zelf is het ook niet geworden wat hij er van had gehoopt. Het is niet anders. Ik hoop voor hem dat hij ergens anders weer snel aan spelen toe komt en beide partijen dit boek kunnen sluiten.
Houden we wel degelijk iets aan over .. Diemers is dan weg
Wat begrijp je niet aan "NIETS OVERHOUDEN"
Dat bedoel ik juist met wij willen geld zien: klote transfer