zerrouki

Foto: VK Sportphoto

Nieuws

Streuer: "Feyenoord moet flink over de brug komen"

Van de redactie

Het interview van Ramiz Zerrouki donderdagavond na de wedstrijd van FC Twente - Cukaricki waarin de middenvelder aangaf te willen vertrekken heeft voor opschudding gezorgd bij de Tukkers. Supporters, trainer Ron Jans en technisch directeur Jan Streuer van FC Twente waren niet blij met de woorden van de Algerijns international.

Jans begrijpt dat elke voetballer ambities heeft, maar baalt ervan dat hij bij de start van het seizoen één van zijn belangrijkste spelers dreigt kwijt te raken. “Zelfs als we de hoofdprijs voor hem krijgen, verliezen we nog. We hebben geen vervanger in de paskamer klaar staan.”

Jan Streuer zegt tegenover Tubantia het volgende over de situatie: “Een speler is vrij om te zeggen wat hij wil, daar heb ik geen enkele moeite mee. Maar een speler met een doorlopend contract kan niet zelf bepalen of hij vertrekt.” Streuer wees naar verluidt eerder in de week het eerste bod van Feyenoord af. “Het zou ook wel gek zijn als je met de eerste aanbieding akkoord gaat.” Exacte bedragen wil hij niet noemen. “Dat doe ik nooit. Maar als Feyenoord zaken wil doen, moeten ze flink over de brug komen.”

Delen

Reacties

@Rutgher wat is jouw bedoeling om een negatieve stemming te creëren rond Zerrouki?
De meeste reactie zijn gebaseerd op de negatieve mening van @ftm. Ramiz Zerrouki is gewoon een goede speler met veel potentie.
Feyenoord zal in dubio zijn. Gaan we voor de top 2 dit jaar en zodoende de groepsfase van de Champions League bereiken....of gaan we bouwen en op deze manier op de lange termijn geld generen?
Ik zou voor Mannsverk kiezen. Er is nog geen peil op te trekken wat Feyenoord dit seizoen gaat doen.
Jonge talenten kopen voelt veel beter aan.
Zerrouki moet voor FC Twente en Streuer voor de hoofdprijs weg.
Toedeledoki zeg ik dan.
@FTM Welk bedrag vraagt Molde voor Mannsverk? Dat zal toch ook wel richting 5m gaan met zo'n langdurig contract en het stempel toptalent.
Ik vind Zerrouki zeker één van de betere spelers van Twente en daarom een goede kandidaat Feyenoorder. Maar die Streuer heeft dollartekens in zijn ogen, want meer dan 5 miljoen is op dit moment een te grote gok voor hem.
Daar moeten we dus nooit aan toegeven. Jammer dan, zou ik zeggen, er zijn vast clubs die een type Zerrouki voor een paar miljoen minder dan geldwolf Streuer zouden verkopen.
Ik weet dat niemand het met me eens is, maar als je het profiel van Aursnes langs spelers in de eredivisie legt kom ik niet uit op Zerrouki maar op Clasie. Haast dezelfde speelstijl.
Idioot bestuur heeft Twente zeg ***
Die man moet naar buiten ook doen of hij tot het uiterste gegaan is. En niet op het eerste de beste bod is ingegaan.

Nu dat geregeld is, snel handtekening onder transfer zetten en afronden die hap.
Feyenoord moet vooral lekker de aandacht verleggen naar een andere speler. Zodat Streuer lekker terug zijn hok in kan nadenken hoe hij deze deal verknald heeft.
Eerst ging die streuert hoog in de boom zitten, nu moet Fr weer flink over de brug komen....de man denkt dat als hij iets wilt dat iedereen in de houding springt.
Ik zeg, had lekker hoog in die boom blijven zitten en er op een mooi moment uitgeflikkerd !
Het is je goed recht, net als het blijven zitten met een ontevreden speler je goed recht is.
Neemt niet weg, bij MvG was fe speler nu al in de koopjeshoek geplaatst. Beleid Streuer is logischer.
Geef eens een voorbeeld welke jonge talentvolle basisspeler als koopje wegging met nog meerjarig contract en een optie toen er vlak voor de competitie een andere club interesse toonde?
Streuer moet en mag dan wat het beste is voor zijn club, prima. Maar dan schakelt Feyenoord hopelijk door naar een andere optie.
Ik denk dat die Streuer te veel Amsterdamse ontbijtkoek heeft gegeten :D Die vindt Zerouki [24] blijkbaar veeeel beter dan Joey Veerman - € 6,5 miljoen of Timber [21] - € 7,5 miljoen ex bonus ....? Als ik Feyenoord was zou ik verklaren om nooit meer zaken te willen doen met Twente zolang deze mafketels [Streuer/Jans] daar aan het roer staan! Ik roep op andere media al 2 jaar dat dit 'n prima speler is voor Feyenoord maar niet voor meer dan € 5 miljoen INCL. bonus. En anders misschien toch maar Wieffer 'n kans geven op die plek.
Hahahaha volgens mij zat er ook rum in die ontbijtkoek van die Streuer. Maar ik denk toch dat Feyenoord gaat doorzetten voor Zerrouki..
Wieffer sowieso de kans geven wanneer hij het ook op de training laat zien.
Heb vorig seizoen op Woudestein een aantal wedstrijden gezien. Hij viel op, de op FR12 bewierookte Azarkan niet.
Wieffer kan echt een prima speler voor Feyenoord worden.
Volgend Braziliaanse bron heeft Feyenoord 6 miljoen geboden op Paixao. Club wil 8. Nu wordt het waarschijnlijk 6 plus doorverkoop percentage.
https://br.bolavip.com/futebol/Coritiba-e-convencido-pelo-Feyenoord-e-abre-mao-de-R-10-milhoes-para-vender-Igor-Paixao-Coxa-pode-lucrar-mais-no-futuro-20220805-0024.html
Werd oom geschreven tot dit moeizaam verliep dus of dit goed komt moet blijken
Ik weet het niet, het is hun goed recht om selectie bij elkaar te houden. Dus moet Feyenoord gewoon doorschakelen naar een andere speler.
Er zal toch wel ergens een redelijk ervaren speler lopen die wel te betalen is.
Over 1 of 1 jaar staat dermane er.
klopt, echt gigantische motor. moet nog wel wat voetbalslimheid ontwikkelen maar heeft echt enorm veel loopvermogen en kan ook gewoon goed met de bal overweg. misschien zou een uitleenbeurt hem goed doen
"""""Jan Streuer zegt tegenover Tubantia het volgende over de situatie: “Een speler is vrij om te zeggen wat hij wil, daar heb ik geen enkele moeite mee. Maar een speler met een doorlopend contract kan niet zelf bepalen of hij vertrekt.”""""

Als Jan ff nog een keer het interview zelf bekijkt ipv alleen af te gaan op de koppen van journalisten zal hij hem ook niet direct horen zeggen dat hij weg wil en dat hij daar zelf geen invloed op heeft.
De beste man leeft boven zijn stand, net zoals heel die kutclub. Nu raakt hij in paniek omdat Zerrouki aangeeft graag naar het grote Feyenoord te willen. Dus zoekt hij zijn maatje van de Tubantia weer op om publiekelijk de onderhandelingen te beïnvloeden. Zielige man. Max 6.5 en anders kijken we verder. En niet naar die Mansverk maar graag naar een speler die er direct kan staan op die belangrijke positie. Talent is goed maar er moet altijd een speler voor dezelfde positie zijn die zijn waarde al bewezen heeft.
Max 6.5??!! 🤯 ik vind 5 al te veel. Feyenoord moet gewoon lekker verder gaan kijken.
Zoals ik al eerder zei bij een topic over Zerrouki: Ik denk dat Twente niet snel van plan is om deze speler te laten gaan. Ze vroegen al ene onmogelijk hoog bedrag (6 miljoen) voor Hilgers toen we informeerden. Ook nu gaan ze erg hoog in de boom zitten.

Sentiment losgelaten of je het wel of geen goede speler vindt, blijven de bedragen die Twente vraagt voor hun spelers ten opzichte van hun kwaliteit buiten proportie (naar mijn mening), en zou ik echt hopen dat Feyenoord naar andere, goedkopere opties kijkt.

Helaas is de realiteit ook dat Slot waarschijnlijk Nederlandse/Eredivisie spelers zoekt omdat die er gewoon sneller staan en een kleiner risico vormen. Mogelijk ook iets met groepscohesie? Dat is toch een erg kleine vijver waar je dan in moet gaan vissen. Dat zorgt nu ook voor de hogere prijskaartjes voor spelers die anders voor beduidend minder zouden gaan. Clubs als Twente weten dat Feyenoord weinig keuzes heeft op dat gebied.
Het record willen ze serieus verbreken voor zo’n *** speler als dit? Om te janken
Binnenlandse transfers heb ik vaak zien mislukken bij feyenoord. Afgelopen seizoen hebben we een fantastisch elftal kunnen zien door een aantal onbekende aankopen zoals Pedersen, Trauner, Aursnes, Nelson etc. Waarom zou je dan nu een speler van twente halen, terwijl de scouting juist zo goed bezig was vorig jaar met de spelers uit andere landen?
Ik zie mensen op deze site regelmatig Nelson noemen in een rijtje van geslaagde spelers. Ik vond het eigenlijk helemaal geen succes. Bracht veel te weinig. Of heb ik dan ****** in m'n ogen gehad?
Feyenoord moet helemaal niet over de brug komen, Feyenoord moet gewoon een bijl aanschaffen en die Streuer uit een boom hakken, Jezus wat zit ie hoog zeg, uilenbal....
Wat een vervelende kwast is die TD zeg
Lees veel reacties dat Mannsverk beter kan komen ipv Zerrouki, volgens mij heeft bijna niemand Mannsverk ooit zien spelen, is een beetje lastig bepalen of hij op dit moment goed genoeg is lijkt me.

Als Aursnes weg gaat heb je niet veel aan een erg jonge speler die voor het eerst buiten Noorwegen voetbalt op zo’n cruciale positie als de nr6, net zoals bij bijv Wålemark duurt dat wennen vaak even, uitzonderingen uitgesloten.

Zeg niet dat Zerrouki de missing link is hoor, ben ook nog niet overtuigt, maar als Zerrouki niet onze man is, wil dat nog niet zeggen dat Mannsverk dat automatisch wel is.
Als Slot bij de directie heeft aangegeven dat hij deze speler er graag bij heeft dan moeten ze hem gewoon halen. Dan is het aan de speler om zijn meerwaarde te laten zien. Voordeel hij hoeft zich niet aan te passen speelt en woont al in Nederland.
Als de aanloop naar de Timbertransfer door een soortgelijk proces zou zijn gegaan als het Zerroukiverhaal nu, dan zou iedereen op z’n achterste pootjes hebben gestaan over zijn afkomst en hoge transfersom en geouwehoerd hebben over Utrecht en middelmaat. Maar nee, opeens was ie er en het blijkt passende kwaliteit te zijn. Het is simpel: ook Zerrouki gaat ons beter maken.
Ik vind nog steeds dat we voor Timber te veel betaald hebben. Maar nu hij eenmaal binnen is moeten we de transfersom m.i. snel vergeten en hem beoordelen op wat hij op het veld laat zien.
Met Zerrouki idem. We mogen best kritisch zijn op wat hij moet kosten, maar moeten hem ook eerlijk beoordelen op wat hij toevoegt aan het elftal. En mocht hij komen, beoordelen op wat hij op het veld laat zien. Mocht hij komen betekent dat dat Slot, te Kloeze (en Arnesen?) vinden dat hij het bedrag waard is, dat zou voor ons supporters voldoende moeten zijn.
Het is vrij simpel (of dat zou het moeten zijn), als Twente de hoofdprijs vraagt halen we iemand anders. Zerrouki is een leuke speler, maar echt niet uniek.
Zerrouki is gewoon niet goed genoeg. En zeker voor dat geld niet. Helemaal niks geleerd van de afgelopen jaren
Als de scouting dit wel vindt dan vertrouw ik daar 100% op… Wij kunnen wel alles roepen maar voorlopig zitten we in deze luxe positie doordat de scouting de afgelopen periode uitstekend werk heeft afgeleverd.
Ik vind alles boven de €5miljoen te veel voor Zerrouki. Zie hem liever sowieso niet komen, maar zal hem uiteraard meer dan welkom heten en steunen als hij bij onze club tekent.

Ben wel bang dat Feyenoord echt een te hoge transfersom gaat betalen voor hem. Slecht voorgevoel bij, denk zomaar een miljoen of 8.
Jan Streuer komt op voor de belangen van zijn club, dat is niet vreemd.
Feyenoord moet zich niet gek laten maken en denken we hebben al zat verdiend.
Vind zelf 5 miljoen al te veel.
Schakel door op Manssverk of houdt Aursnes binnenboord.
Dit wordt een hoofdpijndossier en dat is zo’n stukje middelmaat niet waard.
Joh laat ze daar lekker het apelazerus krijgen. Lekker overschakelen naar een andere speler.
Triest om te zien dat sommige hem al afzeiken om niks, lees alleen maar dat we voor die noor moeten gaan op basis van wat eigenlijk? De prijzen zijn nou eenmaal hoog, als je kijkt naar de gehele markt op het moment zijn alle prijzen ontzettend hoog.
Ja op basis van een youtube filmpje en de stemmingmakerij door FTM.
Precies dit… We hebben lekker verdiend door een paar mooie uitgaande transfers. Men weet dat Feyenoord wat geld te besteden heeft en dat ze een CVM nodig hebben. Dit is het spelletje wat gespeeld moet worden bij iedere transfer bij iedere club om een zo goed mogelijke deal eruit te slepen voor beiden partijen… Daarnaast is het bijzonder om te lezen dat een jonge voetballer, international voor zijn land, niet meer dan 5M zou mogen kosten??? Wie dan wel? Ik vertrouw de scouting/coach/Td meer dan ooit.
Ja ik vind het ook wonderbaarlijk, heb het gevoel dat 85% van de mensen van de mensen nog nooit van hadden gehoord. En nu alleen wat highlights hebben gezien. Deze jongen speelde vorig jaar nog bij een subtopper op het tweede niveau van Noorwegen. Is dit een jongen die er echt gelijk kan staan, dan zie ik hem graag komen. Maar dan zal hij vast veel kosten. Als hij vooral voor de toekomst moet zijn zie ik liever iemand komen die er gelijk kan staan. Met wieffer, basset, milambo, klein, dermane en tabouni hebben we naar mijn mening wel genoeg middenvelders voor de toekomst.
Laat aub lekker zitten. Steek al dat geld dat ze willen in Mannsverk en Campos. Hou je nog wat over ook wat je kan gebruiken voor Paixao of Gnonto
Paixao en gnonto graag buitenspelers niet goed genoeg
Denk niet dat Idrissi voor niks is gehuurd. Dus t word denk Paixao, gnonto of een andere verassing.
Vorig seizoen was vrijwel iedere analist lyrisch over Zerrouki en das was terecht. Hij maakt Feyenoord sterker. Maar Mannsverk is ook al heel goed. Nog wel een niveautje minder, maar ook een paar niveautjes goedkoper. Ik zou dan misschien toch voor die Noor gaan. Voor mij 50/50.
Waar baseer je dat op dat hij een niveautje minder is?
Het feit dat Molde fans vinden dat een stap naar de eredivisie te vroeg komt. Mensen om hem heen zeggen dat ook. Dat zegt wel wat. Ik ben eerder benieuwd waardom hij denkt dat Mannsverk een paar niveautjes goedkoper is, want onder de 5 miljoen ga je die jongen niet krijgen. Denk dat veel fans verrast zullen zijn over de prijs en denken dat elke speler daar voor een paar ton op te halen is
Dat gevoel heb ik ook, volgens mij heeft iedereen dat gevoel door de aankopen van aursnes en pedersen. Maar er wordt vergeten dat aursnes nog maar een half jaar contract had en al een stuk ouder was en pedersen had ook nog maar 1,5 jaar een contract. Mannsverk heeft een contract voor nog 3,5 jaar en is er net een jaartje. Die gaan ze echt niet laten gaan voor een miljoen of 2.
In de afgelopen 8 seizoenen waren de meeste uitgaande transferd tussen de 0,5 en 2,5 miljoen euro. Op 2 uitschieters na van 3.2 en 8 miljoen. Daarom geloof ik niet dat Molde opeens 5 miljoen vraagt. Ik denk dat 2,5 a 3 voldoende is. En Twente laat Zerrouki echt niet gaan voor minder dan 6,5.
Je hebt Zerrouki toch zien spelen vorig jaar? Daar kan onze Noorse vriend nog niet aan tippen, denk ik!
Ach, Twente gebruikt de media om de prijs op te drijven, Zerrouki doet het tegengestelde. Uiteindelijk maakt dit in werkelijkheid allemaal niets uit, behalve dat sommige supporters hem nu niet willen omdat Twente veel geld vraagt, ondanks dat het minder is dan Timber waarschijnlijk. Slot ziet echt wel in dat hij de verdedigende middenvelder kan zijn die we nodig hebben. Maakt veel onderscheppingen en speelt goed vooruit. Deze jongen staat er direct in tegenstelling tot die Noor. Slot snapt dit ook. Snap de hetze tegen hem dus niet zo goed en ook niet waarom FeyenoordTM maar steeds blijft benoemen dat niemand op hem zit te wachten. Hetze creëren tegen een speler die hoogstwaarschijnlijk de clubkleuren van jouw club gaat dragen
Dus? Als hij graag bij onze club wil komen voetballen is hij welkom.
Wat kan hij eraan doen dat z’n wieg daar stond?
Inderdaad, zelden zo’n onzin gezien. Als hij zich inzet voor de club en ons vooruit helpt mag die overal vandaan komen. Timber verliet ons notabene voor Ajax, waar terecht geen probleem van wordt gemaakt, maar daar hoor je niemand over
Heb t hier eerder vermeld, maar het is totaal niet relevant dat Zerrouki uit Osdorp komt. Kun je wel een primeurjager zijn, maar als je dit soort nonsens in je journalistiek verweeft, heb je dus nog stappen te maken.
Als je zo ga redeneren over geboorteplaatsen wordt het wel erg simpel allemaal, al stond zijn wieg ergens op Mars, als je goed genoeg ben je wat mij betreft welkom.
Doorzetten Feyenoord dit is gewoon een kwaliteitsspeler die ons sterker maakt gezeik is gewoon weer omdat hij nou daarvandaan komt , hoe maak je jezelf toch klein als club
Dat dus! ;) Gezeik allemaal over geboortestad, afkomst, blablabla...
Hopelijk leest er iemand van Feyenoord de comments en kaart ff aan dat niemand echt op hem zit te wachten voor dat bedrag. Snap niet dat hij “zo graag” naar Rotterdam wil want hij zal ook wel meekrijgen wat er over hem bericht wordt.
Daar gaat Feyenoord over en niet hoolies op 1908
Zijn er genoeg, die hem graag zien komen. En terecht
Maar snap echt niet waarom dat we zo’n goede voetballer niet willen. Wie komt er met een betere optie? Dom lullen dat we hem niet moeten is heel makkelijk. Hij is wel de motor van Twente.
De schreeuwende minderheid geeft echt niet duidelijk weer wat de meeste supporters vinden
Gaat waarschijnlijk er wel gelijk kunnen staan en denk dat dat de belangrijkste voorwaarde voor Slot op dit moment is. Maar zou liever die Noor zien als nieuwe aanwinst.
Die gaat Twente halen als vervanger.
Pffff dat zou echt heeeeeel pijnlijk zijn
3.5 mil was voor mij de max.

Maar dat is mijn mening
Gelukkig bepaal jij dat niet maar mensen die weten wat ze doen ,zoals een trainer en scouts
Hij lult gisteren zelf een paar miljoen van zijn vraagprijs af🤣🤣🤣
Zerrouki is gewoon een hele goede speler snap wel dat twente hem niet zomaar laat gaan. Wij zeggen ook continu dat we spelers niet voor weinig moeten laten gaan. Kunnen wij ook niet echt praten als twente hetzelfde doet
Probleem is wel dat tot dusver alleen Sinisterra echt een mooi bedrag opgeleverd heeft. De aankoop van Timber en Zerrouki samen kan zomaar eens een totaal van 16m+ worden. Dat is gewoon veel te veel voor jongens die eigenlijk pas een seizoen leuk spelen in de subtop eredivisie.

Malacia voor 15 (+2) blijft maar mijn mening echt te weinig. United heeft slim afgewacht op een deal met Lyon en is er iets boven gaan zitten.
Ben ik het 100% mee eens. Daarom gaat twente ook niet krijgen wat ze voor Zerrouki willen. Maar als wij nu twente gaan afbranden dat ze vooralsnog hoog inzetten zijn we hypocriet bezig.
Leuke speler maar als vervanger van ausnes ga je er zeker op achteruit. 6 mil is de max anders lekker doorschakelen naar anderen.
Dan niet he. Veel plezier met een ontevreden speler, Streuer!
Streuer brug op zijn muil....en anders lekker daar laten.
Moet er niet denken dat we dalijk slechts een miljoen of 10 aan de verkoop van Aursnes overhouden, om vervolgens 80% van die transfer te herinvesteren in Zerrouki.
Gaat niet gebeuren. Gaan echt wel 15 voor Aursnes krijgen. 6,5 max voor Zerrouki. 8 pure winst aangezien Fredrik maar 500k gekost heeft.
5 miljoen en geen cent meer anders lekker verder zoeken joejoe👍🏼
Je voelt gewoon aankomen dat Feyenoord teveel gaat betalen voor eredivisie middelmaat.

Een soort bewijzingsdrang wat onstaat binnen Feyenoord om iedereen ff te laten zien dat wij Zerrouki kunnen aantrekken, al moet daar teveel voor betaald worden.

Twente wil het niet, het gros van de supporters wil het niet, dus schakel door alsjeblieft. Zerrouki is niet de enige oplossing en zeker niet voor die bedragen.
Zit er meer in dat Feyenoord niet alleen maar buitenlandse spelers kan halen en dan zomaar verwachten dat het een ingespeeld elftal raakt zoals op fifa. De basis blijft Nederlands sprekende spelers die de competitie kennen
Deze gozer gaat 100% komen. Al kost hij 8 miljoen.
  • 1
  • 2