kokcu

Nieuws

Kökcü zondag niet inzetbaar tegen Vitesse, Dilrosun twijfelgeval

Van de redactie

Voor Orkun Kökcü komt de wedstrijd van aanstaande zondag tegen Vitesse te vroeg. Dat geeft trainer Arne Slot zojuist aan in de persconferentie.

Op de vraag over hoe de blessuregevallen van Kökcü, Trauner en Dilrosun ervoor staan antwoordde Slot het volgende: "Orkun gaat overmorgen niet halen. Gernot traint volledig mee. Javairô heeft vandaag ook weer meegetraind en zullen we moeten kijken hoe hij op de inspanning van vandaag reageert. Hij viel met een lichte hersenschudding uit. Dan moet je volledig klachtenvrij zijn en rustig opbouwen om te voorkomen dat hij op lange termijn klachten krijgt. Voor onszelf hebben we het wel duidelijk hoe we zondag gaan spelen." 

Santiago Giménez zit aanstaande zondag nog niet op de bank bij Feyenoord. "Ik verwacht dat hij dit weekend weer in Nederland is. Hij zal alleen moeten wachten op een 'fysiek pasje' voordat hij aan het werk mag. Ik verwacht niet dat hij maandag al traint met de groep," sprak de oefenmeester over de Mexicaanse spits.

Delen

Reacties

@FTM Waar blijft die Lopez nou? Was toch eergisteren al in Rotterdam of was dat gewoon slap gelul?
Was niet Lopez als je dat topic had gelezen had je begrepen dat het toch een oudere foto was van Danilo

Dat is tenminste wat ik er uit begrepen heb daarom is die foto ook weggehaald
Volgens de journalist, die vertaald is door Coxa News op Twitter, is het enige detail wat de overgang nog scheidt het doorverkooppercentage. Coritiba wil een percentage van 20%. Het is niet bekend wat het aanbod van Feyenoord is voor het doorverkooppercentage. Volgens Nicola is het bedrag wat Feyenoord op tafel wil leggen voor Paixao zes miljoen euro
Dat is vervelend van Kokcu, maar dan hebben we alsnog Aursnes, Symanski en Timber op het middenveld. Als Dilrosun niet speelt dan kan je ook nog Toornstra daar neerzetten. En als Trauner niet fit is schuift Geertruida door en Pedersen rechtsback. Hoe dan ook een beter team dan Vitesse.
Ik verwacht eigenlijk wel 'n ons aangenaam verrassende Danilo. Dit is namelijk misschien wel zijn voorlopig laatste kans om het 'ongelijk' van Feyenoord/Staf aan te tonen in de komende concurrentiestrijd met Santi Gimenes door er 2 in te knallen.
Weet niet of ik het hier kan plaatsen, maar het worden knotsgekke laatste transfer weken. Fasten your seatbelts!
Dan zal er voorin gestart worden met Idrissi Danilo en jahanbaksh of walemark.
Denk dat slot voor Alireza zal kiezen.
Of Idrissi - Danilo - Szymanski ...?
Ben benieuwd.. Vitesse is er gelukkig ook niet beter op geworden.
Als kleijn op linksback wordt gezet, is dat dan ook gelijk de jongste basis debutant ?
Mischien ook de klei(j)nste gelijk🤣🤣🤣
nou daarvoor hebben we een breed middenveld toch!