hendriks

VK Sportphoto

Nieuws

FC Utrecht met Feyenoord in gesprek over langer verblijf Ramon Hendriks

Van de redactie

FC Utrecht wil graag Feyenoord-huurling Ramon Hendriks langer in de Domstad houden. Technisch directeur Jordy Zuidam geeft in gesprek met ESPN aan dat de huidige nummer zeven van de Eredivisie de verdediger graag langer wil behouden of volledig over wil nemen van de aanstaande landskampioen.

Ramon Hendriks herstelt op dit moment opnieuw van een lange blessure. De 21-jarige verdediger werd afgelopen zomer verhuurd aan FC Utrecht, waar hij direct een ernstige knieblessure opliep. Na lang herstel kon de verdediger eind februari, maart en april weer wat minuten maken bij Utrecht. In de uitwedstrijd bij FC Groningen raakte Hendriks opnieuw geblesseerd, wat einde seizoen voor de jonge speler betekende. 

Ondanks de pech die Hendriks dit seizoen heeft willen de Domstedelingen graag verder met hem, zo geeft technisch directeur Jordy Zuidam aan. "Het is allereerst heel sneu voor hem en voor ons als team is het ook heel jammer. Deze speler willen we namelijk heel graag behouden voor volgend jaar en daarom moeten we kijken op welke manier dat mogelijk is. We zullen hierover met Feyenoord in gesprek gaan in de komende periode."

FC Utrecht bedong een optie tot koop bij de huurovereenkomst met Feyenoord voor Hendriks. "Het is in ieder geval een speler die een hele goede indruk heeft achtergelaten. Twee keer heel veel pech heeft gehad, maar wel een jongen waar we voor de toekomst naar kijken of het mogelijk is om dat nog te verlengen. Het is ontzettend jammer dat hij voor de tweede keer een blessure heeft opgelopen", aldus Zuidam.

Delen

Reacties

Ze kunnen toch de koopoptie lichten en dan hoeven ze helemaal niet met Feyenoord om tafel
Lowiekedevos
Inderdaad veel pech gehad. Ik denk een goede speler voor Utrecht volgend seizoen, mits hij fit blijft. Lijkt me een goede zaak om hem nog een jaar te verhuren, met optie tot koop en een leuk doorverkooppercentage.
BlankeSabel
Herstelt.