Betrouwbaar
zerrouki

VK Sportphoto

Transfers

‘Feyenoord betaalt ruim 7- tot 8 miljoen voor Zerrouki’

FeyenoordTM

Feyenoord betaalt naar verluidt 8.000.000 euro voor de diensten van Ramiz Zerrouki. 

Dat meldt Leon ten Voorde, clubwatcher van FC Twente, vrijdagmorgen.

Update 11:07: De Telegraaf maakt melding van een transferfee van 'ruim 7.000.000 euro'

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Gewoon een prima aankoop voor het komende drukke jaar. Kan er direct staan. De prijs, als deze al klopt, is misschien hoog maar tegenwoordig betaal je gewoon dit soort bedragen voor de betere spelers uit de Eredivisie. Ben benieuwd op welke posities er nog versterkingen komen.
Ik vind het een te hoog bedrag voor deze controlerende middenvelder. Hij heeft best aardige statistieken, maar ik zie hem nauwelijks uitblinken in topwedstrijden en heb sterk mijn twijfels of hij een hoger niveau aankan. Daarnaast vraag ik me af of hij veel restwaarde heeft. Volgens mij waren er betere (jongere) opties. Hoop dat Arne Slot dan blijft, dat zou de aankoopprijs verzachten.

Los daarvan hoop ik dat we vanaf nu weer inzetten op spelers uit de scoutingslijst, in plaats van de one season wonders uit de Nederlandse eredivisie die op 'voorspraak van' komen. Met oog voor factoren als potentie, restwaarde, mentaliteit en prijs/kwaliteit verhouding.
Die laatste alinea slaat werkelijk nergens op. Zerrouki singelen one season wonder en stond gewoon de scoutingslijst. Denk je nou werkelijk dat ze bij hem niet naar potentie en/of mentaliteit hebben gekeken? 24 is een hele mooie leeftijd.
Waar blijft Federico je zoon?
@FTM lekker berichten gaan liken waarin Zerrouki een t y f u s nietsnut wordt genoemd en waarbij iemand jankt over andere posities voor volgend jaar terwijl het huidige seizoen amper is afgelopen.

Hoe vind jezelf dat het gaat? Heb je nou echt niet door hoe sneu je bezig bent?
Waar blijft Federico je zoon?
Gaan ze nog echt werk maken van: Branco van den boomen? Ik begrijp dat het een echte vrije trap specialist is, dat zou toch wel is fijn zijn en een mooi extra wapen. Of een andere speler daarvoor?
Het is natuurlijk een prima speler maar 7 á 8 miljoen is wel heel veel. N.B. Ongeveer het bedrag dat voor Timber is afgetikt vorige zomeren de vraag is of die een grotere versterking is/was dan Wieffer waarvoor nog niet 10% van dit bedrag is betaald. Een jaar eerder kwam Aursnes voor een vergelijkbaar bedrag als Wieffer.
De weg van het slimme scouten wordt zo steeds meer verlaten en of dat verstandig is, moet nog blijken. Natuurlijk liggen de ronkende teksten over Champions League-deelname en dubbele bezetting voor het oprapen, maar met het Feyenoordbudget koop je hoe dan ook geen gegarandeerde overwintering op dat niveau. Maar het is dus wel een prima speler; een verbeterde versie van El Ahmadi eigenlijk.
Ik ben het met je eens dat het ook met wat meer geld in kas (maar nog steeds veel minder dan Ajax) belangrijk is om creatief te blijven scouten. Met Van den Belt hopen ze wat dat betreft ook weer voor weinig geld een pareltje binnen te hebben gehaald. Punt is wel dat je niet altijd voor een dubbeltje op de eerste rang kunt zitten. Meestal kost kwaliteit nou eenmaal geld. Ik hoop wel dat er voldoende geld overblijft voor het aantrekken van o.a. Szymanski, een goede buitenspeler, een vervanger van Rasmussen en een opvolger van Kokcu. Timber en van den Belt zijn goede spelers, maar ik betwijfel of ze direct de rol van spelbepaler en aanjager kunnen overnemen.
Ajax koopt Bassey voor 23 miljoen terwijl wij Hancko - die veel beter is - voor veel een lager bedrag kopen. Daarnaast zetten wij op links Hartman neer terwijl Ajax Wijndal koopt. In Jong Oranje is men lyrisch over Hartman. Lijkt mij niet zo moeilijk te bepalen wie beter is.
Klopt. Maar Hancko is wel een van de duurste aankopen die Feyenoord heeft gedaan. Voor Feyenoord begrippen is hij dus een grote investering die zijn geld waard is gebleken. Hartman komt uit de eigen jeugd en is dus een ander geval. Valkuil is wel als je meer geld binnenkrijgt dat je een pure koopclub wordt en de doorstroom van de eigen jeugd verwaarloosd. Natuurlijk moet je altijd een afweging maken welk beschikbaar bedrag je aan welke speler spendeert. Voor Hancko vind ik het begrijpelijk dat ze (voor Feyenoord) diep in de buidel hebben getast omdat het lastig is een goede LCV binnen te halen en het de aanvoerder van Sparta Praag is. Je kon verwachten dat hij voor Feyenoord direct veel waarde heeft. Zerrouki is een prima speler en iemand die er direct staat. Op voorhand vind ik het echter wel wat veel geld om te investeren op de 6 positie omdat Feyenoord Wieffer al heeft en op het middenveld vooral een opvolger voor Kokcu en het vastleggen van Szymanski, of een vervanger daarvan, nodig is. Maar goed, laten we het verloop van de transferzomer afwachten. Als er ook nog een goede nummer 8 en 10 bijkomen, dan hoor je mij niet klagen.
Ja, je hebt gelijk. Denk wel dat het middenveld sterk moet zijn. Mijns inziens moeten we op de vleugels sterkere spelers hebben. Vertrouwen in Paixao. Maar moet Idrissi en Jahanbahks niet beter? Daarnaast een goede spits naast Danilo nodig. Denk dat hij tekort komt.
Mee eens. Er moet zeker nog een buitenspeler bij. Maar dat zijn wel de moeilijkste posities om echte verschilmakers te vinden. Sahraoui van Heerenveen en Isaksen van Mydtjyland waren goede haalbare buitenspelers die ik bij tegenstanders heb zien spelen. Maar die maken op het niveau van de CL ook niet direct verschil. Paixao wordt wel steeds beter en kan ook op rechts spelen. Idrissi, Dilrosun en Jahanbakhsh vind ik twijfelgevallen. Walemark kunnen we na 2 jaar denk ik wel een keer verkopen of verhuren. Danilo is het net niet, zeker op CL niveau. Dat is een leuke spits voor twente of Utrecht. Ik ben benieuwd of Feyenoord nog meer alternatieven heeft voor de spits behalve Pepi. Binnen de Eredivisie is Douvikas misschien interessant. Verder moet we voor spitsen al gauw buiten de Eredivisie kijken. Bij AZ zijn er meerdere goede spelers, maar die kan Feyenoord (nog) niet halen.
Dit soort bedragen zijn inmiddels wel normaal, het nieuwe 5 miljoen zeg maar, de markt verandert in rap tempo.
6x niks,nooit wat gepresteerd in eredivisie
Heb je het nou over jezelf? Want het kan niet over Zerrouki gaan.
Ik snap niet waarom mensen zo negatief zijn over het huidig beleid van Feyenoord. Zerrouki heeft de beste statistieken van een nr6 afgelopen seizoen , ik ben zeer tevreden over de aankopen van Feyenoord. Nog 2 fatsoenlijke buitenspelers erbij en we doen volgend jaar weer volop mee
Prima speler voor ons . Stemming makerij van Rutger bij Zerrouki elke keer is een beetje triest. Maakt mij het nou uit of er 6 of 8 betaald wordt . Als die het dalijk maar op het veld laat zien .
Wat ik nooit snap dat A mensen keihard gaan roepen 8 miljoen .terwijl ze er zelf niet bij zijn geweest..B dat het betaalde teveel is . Ze weten precies hoeveel teveel of genoeg is. Blijkbaar bestaat er een ranglijst..waarop je precies kam lezen hoeveel iemand waard is. Kijk voor mij is het geen spectaculaire speler ..persoonlijk vindt ik Wieffer beter maar goed als straks ons middenveld voor natuurlijk veel te weinig word verkocht moet er weleens staan.
Lekker man, goeie speler met een lekkere trap!
Kan zo zijn, maar scoren doet hij dan weer niet met die trap.......Als hij Kökcu moet vervangen, ontbreken er wel wat doelpunten dus.
Zullen ze hem gehaald hebben, om slot tevreden te houden. Zodat hij nog 1jaar blijft
@FTM, wat is jouw eerlijke mening over deze transfer? Ik vind het een aardig flink bedrag, echter wanneer Azarkan die kant op gaat voor +-2mil ben ik tevreden over de transfer.
De transferzomer wordt zo wel een heel stuk minder interessant als Feyenoord op tijd zijn zaakjes op orde heeft :).
Ik ben wel blij dat ze transfers afronden voordat er grote uitgaande transfers zijn. Als je geld hebt wordt alles nóg duurder.
En dat 8mln veel geld is klopt, maar je moet het wel in perspectief zien natuurlijk. Alle prijzen gaan omhoog en we willen ook veel geld ontvangen als clubs bij ons aankloppen. Dan zou het raar zijn als prijzen van binnenlandse transfers niet zouden stijgen.
Plus dat je met deze investeringen ook de kans vergroot dat Slot blijft, want hem wordt perspectief geboden met woord en daad.
Transferzomer duurt nu gewoon iets langer....:):)
Ben benieuwd welke buitenspelers er op het lijstje staan, dit zijn naar mijn mening de belangrijkste posities waar versterking nodig is. Is hier al meer over bekend?
Eens! Er moeten 2 toppers aan buitenspelers komen en een scorende tweede spits.
Een buitenspeler voor rechts kan je denken aan Noslin van Fortuna Sittard, en voor links Hanson van Heracles Almelo. Zijn niet te duur.
Dit zijn leuke talenten, maar zoals JBN zegt, we gaan CL spelen. Er zullen dus buitenspelers op niveau gehaald moeten worden. Tegen Roma werd ook al duidelijk dat Idrissi en Alireza tekort kwamen, waardoor er ook geen goede aanvoer was voor Santi.
Als we het trouwens over talenten hebben (voor de breedte), dan zou ik Sahraoui van Heerenveen ook nog wel een interessantie optie vinden.
Als je 40 miljoen wil voor Kokcu, dan moet je niet piepen en dit bedrag gewoon betalen.
Een goede aankoop maar vind het bedrag veel te hoog
Hij is niet minder als Timber en als Slot blijft komend jaar en ze hem naar de sportschool van Kokcu sturen gaat ie na één seizoen voor minimaal het dubbele weg.
Voor een speler waar geen interesse voor was, dat psv verhaal geloof ik niet, veel geld.
Maar ik ben niet geheel objectief in deze, want ben er niet kapot van deze speler.
De 6 positie is zo meer dan goed bezet met Wieffer, Zerrouki, terwijl van den Belt er ook kan spelen. Ik vind de 8 positie wel een beetje een vraagteken. Met Timber en Van den Belt heb je daar 2 vrij onervaren spelers die niet direct de leidersrol van Kokcu kunnen overnemen. Van den Boomen zou met zijn traptechniek een goede aanvulling zijn. En misschien is die krejci van Sparta Praag een goede aanwinst. Is als linkspoot omgeturnd van middenvelder naar LCV dit seizoen. Zo'n multifunctionele speler kan zowel als concurrent/opvolger van Hancko uit de voeten als op het middenveld worden ingezet.
Ik denk dat we toch wel echt blij kunnen zijn met deze transfer. Deze jongen doet het nu al 2 jaar heel goed bij Twente, ik heb er wel vertrouwen in. Het bedrag is misschien iets wat hoog, maar dat is ook niet meer dan normaal denk ik. Niet alleen feyenoord zit in de lift de laatse tijd, maar de gehele eredivisie ook. Dan kunnen de subtoppers dit soort bedragen gewoon vragen. Ik ben alleen maar blij dat we nu dit soort jongens kunnen kopen en kunnen behouden in de eredivisie, tot een paar jaar geleden gingen die allemaal naar het buitenland of Amsterdam. Bij veerman werd ook veel geroepen dat hij veel te veel zou kosten want het is maar heereveen en kijk hem nu, daar gaan ze makkelijk op verdienen. Wij krijgen immers nu ook bedragen waar we tot een paar jaar geleden alleen maar van konden dromen, dan kunnen we toch niet echt verwachten dat we overal maar de spelers spotgoedkoop kunnen oppikken.
Ook word er wel eens benoemd dat hij geen restwaarde zou hebben, maar dat denk ik echt niet. Als hij het 2 jaar goed doet bij ons kan je hem op zijn 27e echt nog met dikke winst verkopen hoor. Kijk hoeveel interesse spiering, vd boomen nu hebben op hun 27e en aursnes vorig jaar nog op zijn 26e.
Helemaal met je eens.
Spelers hebben hun beste jaren tussen de 26 en 30
Wat een wanbeleid en weggegooid geld
Het gaat al 2 jaar fantastisch en dan komt er 1 speler die misschien te duur is of waar jij het persoonlijk niet in ziet zitten en dan is het gelijk "wanbeleid"..?! Wat een overspannen reactie zeg...
Hij wil iig graag voor ons spelen, Slot kan hem beter maken. Bovendien is de scouting de laatste jaren prima voor elkaar.Beetje vertrouwen kan geen kwaad
Azarkan voor een paar miljoen die kant op en je komt onder de streep uit op ongeveer 5 miljoen...
Dat is voor een speler van 24 die dus ook nog restwaarde heeft redelijk...
Feyenoord kennende krijgen we maximaal 7 ton voor Azarkan
Lees net in het artikel over Azarkan dat Zerrouki 6 miljoen was geweest in combideal Azarkan...
Nu betaal je 7 tot 8 voor Zerrouki los...
Dan zou het echt heel dom zijn als je voor Azarkan niet minimaal het verschil tussen die 2 bedragen vraagt...
Teveel voor betaalt…is mijn mening.
Ik heb hem in de grote wedstrijden dit seizoen niet gezien.

Ik had er max €3M voor gegeven.

Nu maar hopen dat Feyenoord een goed bedrag voor Azarkhan krijgt, voor de omgekeerde weg.
De tijden dat je 24e jarige uitblinkers van de subtoppers voor 3 miljoen kan kopen zijn echt wel over denk ik. Hij doet het daar 2 jaar lang al echt goed. 6 a 7 was misschien iets beter maar 8 is ook niet erg slecht denk ik.
Ben dan ook wel benieuwd wat je azarkan waard vind als je zerrouki maar 3 mil waard vind
Was in de arena en thuis tegen psv de beste man van het veld maar ok.
Waar blijft Federico je zoon?
Goeie voetballer , mensen die zeggen middelmaat sporen niet
Ik was vorig jaar nog niet zo gecharmeerd van hem. Maar dit seizoen is ie toch wel weer heel erg goed. Beste speler van Twente in een niet aanvallende ploeg. Ben benieuwd wat ie bij Feyenoord laat zien. Ik denk dat hij echt gaat slagen bij Feyenoord. I am happy. Maar ja wie ben ik. Hahahaha
Er was eens een tijd dat een sterkhouder van ons naar Twente ging....
Aan ons is de glorie!
Oh en die Ten Voorde zat aan de onderhandelingstafel??? Man, man, man, wat een fakenews!
@FTM zit er nog een buitenspeler aan te komen?
We kunnen wel zeiken over de prijs, maar feit is dat het begin mei is en dat we al twee spelers voor volgend seizoen hebben gecontracteerd.
Dat is ook wel eens anders geweest.....
Klopt was het nog billen knijpen in augustus
We vinden 8 miljoen nu veel. Is het waarschijnlijk ook. Maar als je bedenkt dat Kökcü deze zomer voor rond 50 miljoen weggaat en er vast nog wel 2-3 spelers meer vertrekken zul je op 70-90 miljoen aan inkomsten uitkomen. Als je daarvan b.v. 8 mln voor Zerrouki en 10 mln voor Szymanski uitgeeft heb je (ook als je nog schulden wil aflossen) genoeg over om nog een aantal leuke spelers te halen en tegelijkertijd je eigen salarisplavond te verhogen.

Jammer dat er op commercieel vlak geen nieuwe deals bijkomen die Feyenoord zouden kunnen helpen daarbij. Met regelmatig CL in het verschiet ( wat bij goed beleid echt moet kunnen) zou je eigenlijk veel meer uit sponsoring moeten kunnen halen.
8 miljoen voor een stukje middelmaat…

Compleet krankzinnig dat men meegaat in de obsessie van Slot. Absurd dit.
En daar moet je straks mee de CL in…
Wie verwacht je dat Feyenoord kan halen dan? Kimmich?
Er staan genoeg namen op de lijstjes die beter en goedkoper zijn dan Zerrouki…
Maar Slot heeft door zijn ziekelijke obsessie voor Zerrouki zijn komst erdoorheen gejaagd
Een Mexicaan en een Argentijn o.a.
Hahahaahah je weet helemaal niks jaarhelft de grootste muil. Zoek een leven sneuneus.
Je bedoelt Chavez? Wie zegt dat die goedkoper is? En wie zegt dat ze die niet alsnog proberen te halen?
Ah daar hebben we Kritisch onze randdebiel weer. Gewoon je domme bek houden, veel beter.
Veel te veel. Hebben die Duitsers nog hun gelijk gekregen ook....gewoon weigeren, want ze komen toch wel voor terug.
Prima aankoop. Kunnen we gaan muggenziften over een miljoentje meer of minder, maar dit is een speler die Slot graag wil hebben op een positie dit niet heel breed bezet is. In het hedendaagse voetbal zijn dit gewoon de prijzen die je moet neerleggen voor een speler van dit kaliber, en Feyenoord kan dat tegenwoordig ook gewoon.
Prima aankoop! Ben inmiddels wel erg benieuwd naar ons middenveld.
Inflatie slaat hard toe zeg
Als je 8 miljoen voor deze woestijnrat betaalt dan neem ik aan dat je Szymanski ook vast gaan leggen… dan is niks te gek meer
Dan ligt anders vanwege Rusland. Erg chic om een nieuwe speler ‘woestijnrat’ te noemen, *****.
Waar blijft Federico je zoon?
Ik zou niet zo zwaar tillen aan het woord “woestijnrat”. En mocht je dat tóch doen, dan zou ik liever een (ex-)Ajacied beledigen dan een medesupporter die week in week uit voor dezelfde club als jij juicht.
Redondo heeft gewoon gelijk. Gewoon normaal praten over mensen. De term die jij gebruikt is denigrerend en beledigend. Gewoon niet doen.
Jongen wil graag bij ons komen spelen, is dus straks een eigen speler. Die mag je best beoordelen op prestaties als ze voor ons spelen,maar vooraf afbranden doe je niet en beledigen al helemaal niet.
Erg veel, had op 6 miljoen gehoopt. Als dit klopt, willen we die gast iets te graag hebben. En had Twente groot gelijk om hem nog een half jaar te houden.

Hopelijk overdrijft Twente de prijs om goede sier te maken bij de eigen achterban. Zoekt FTM nog wel voor ons uit.
Wat is dit ook voor een signaal richting Wieffer? Die jongen doet het top op 6 en ze allebei opstellen lijkt me geen optie
Tuurlijk wel! Wieffer kan ook als CV, op 8 of zelfs 10.
Klopt hoewel op 10 in uiterste nood.
Het signaal naar wieffer is dat hij bij een top club zit en dus ook top concurrentie kam verwachten, als dat hem niet zint dat heeft hij bij feyenoord niks te zoeken. Maar ik denk dat hij dan ook er geen probleem mee heeft en alleen maar nog meer gefocust is op presteren en beter worden.
Ben benieuwd of ze ook bereid zijn dit neer te leggen voor szymanski?

Middenveld met wieffer, zerrouki, timber, vd belt, szymanski en bullaude is zeker niet slecht

Millambo en Karim als talenten voor er achter.
Gelukkig zegt Leon ten Voorde het en niet iemand met zn volle verstand
Dat is veel te veel. had je veel beter voor dat geld een buitenspeler kunnen halen.
Hahaha het seizoen is amper afgelopen. We hebben nog 4 maanden om buitenspelers vast te leggen.
ik bedoel ik weet niet hoeveel geld we hebben om uit te geven en 8 miljoen is veel geld, we hebben op het moment meer aan een nieuwe buitenspeler dan een 6.
Leon tikt alles kritiekloos over wat Twente hem zegt. Volgens mij is in de winter al duidelijk gezegd door Twente dat hij in de zomer voor veel minder weg mocht.
Dat is in ieder geval 10 procent minder waard dan van de winter.
@FTM dus door de namen van o.a. Spierings, Vetlessen en Mansverk kunnen een streep?