Bevestigd
zerrouki-feyenoord-web

Transfers

RAMIZ ZERROUKI • IT'S HAPPENING!

FeyenoordTM

FC Twente en Feyenoord zijn tot overeenstemming gekomen over een transfer van Ramiz Zerrouki komend seizoen naar de Rotterdamse club.

Nadat FC Twente en Feyenoord afgelopen zomer en in de winterstop geen akkoord bereikten, zijn beide clubs nu wel tot een overeenkomst gekomen.

De transfer van Ramiz Zerrouki naar Feyenoord wordt later definitief afgerond.

Ramiz Zerrouki speelt sinds 2016 voor FC Twente. De 24-jarige middenvelder debuteerde in september 2020 voor FC Twente en speelde tot dusver 91 competitiewedstrijden voor de club.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Is goed nieuws, spelers kiezen nu eerder voor feyenoord dan psv, kijk maar naar veerman.
Als arne blijft kunnen we mooie stappen gaan maken. Iedereen denkt maar dat Köcku weg gaat maar zou die ook niet denken ,jaartje Champions league spelen kan ook niet altijd en zeker niet in een kolkende kuip
Sorry 3x is een beetje overdreven
Als de grootmeester meneer Arne Slot blijft word volgend seizoen een feest in the champions league wat een tof nieuws geef arne ook gewoon een 5 jarig contact van 5M pj prima heeft arne allang verdiend!
Wat gaaf zerrouki hahaja doei neuzen en lampjes
Mag hopen dat hij niet meer dan 5 miljoen heeft gekost
Jaaa de window is lossss! Erg tevreden met deze transfer. Natuurlijk is er ergens op aarde wel een betere speler te vinden voor minder, maar soms moet je ook voor zekerheid gaan en dan is dit een erg betrouwbare transfer die je al vroeg in de window kan afronden zodat je daarna met een gerust hart verder kunt kijken naar transfers waarbij je wat meer risico moet nemen. 8 miljoen is veel geld, maar het voelt eerlijk gezegd wel heerlijk dat we het gewoon kunnen aftikken zonder dat er eerst verkocht hoeft te worden. Een statement transfer, en dan kunnen we nu door naar een goede buitenspeler!
Wieffer en Zerrouki hebben in de jeugd samen gespeeld, dus die weten elkaar wel te vinden. Ben echter benieuwd naar wie op 10 komt te spelen. Zeker niet Timber. Het is dat Timber zelf niet wilt, maar ik denk dat hij perfect is voor rechtsback. Veel loopvermogen, sterk aan de bal en met iets meer ruimte kan hij ook nog eens zijn goede traptechniek laten zien.
Je zou bijna ook kunnen zeggen dat hiermee een beetje wordt voorgesorteerd op een vertrek van Slot en komst van nieuwe trainer, met een ander speelsysteem. (4-2-3-1)...

Heb me lijstje met dergelijke trainers thuis liggen
Slot wil juist graag met een echte 6 spelen en is zelf de grootste voorstander van de komst van Zerrouki.
Vlgs mij wilde Slot hem begin afgelopen en halverwege afgelopen seizoen ook al graag halen. Je kan ook zeggen dat hij gehaald is om aan de wens van Slot te voldoen zodat er alles aangedaan wordt Slot ondanks alles te behouden voor Feyenoord. En idd, contract openbreken, jaar verlengen en salaris verdubbelen.

Arne Arne, we worden kampioen!!
Mijn zege hebben ze, wat heeft die man ze weer laten voetballen echt kicken gewoon.
Wat moet je met zoveel verdedigende en centrale middenvelders? Zonde dat hierdoor andere niet gaan spelen.
De vader van vd Boomen staat bekend als hardcore PSV supporter. Die is volgens mij door een hel gegaan toen Branco bij Ajax ging spelen. Verwacht dat hij nu voor PSV kiest.
Branco is inmiddels oud en wijs genoeg om zelf te kiezen waar die wilt gaan spelen denk ik
Branco heeft geen zin om te concurreren met Veerman denk ik. Misschien kan Ajax hem wel gebruiken.
Met interesse van: Villa, Leeds en OM verwacht ik eerder dat die daar heen gaat
Met het gevaar als "party-pooper" gezien te worden, ik heb toch mijn twijfels. Vindt Zerrouki met name in de topwedstrijden die Twente speelde tegen directe concurrenten :-) toch niet overtuigen. We gaan het zien. Hopelijk zit ik er compleet naast.
Nice. Dit is een echt goede versterking. Nu die Branco en Szymanski nog en dan staat het middenveld
Branco gaat naar Eindhoven, dus zet het maar uit je hoofd.
8 miljoen dus toch volgens Tubantia. Nog steeds van mening dat het 2 miljoen teveel is. Aardige speler, maar ik vraag mij af of hij nou echt van meerwaarde gaat zijn
3 goede wedstrijden in de Champions league en hij is het dubbele waard.
Dat geldt voor iedereen. Ik denk dat je voor 8mil ook andere opties kan hebben. Ik ben zelf niet kapot van zerrouki
@FTM Hoelang stond deze edit al klaar? Een jaartje🫣😂
Mooi, goeie speler om erbij te hebben!
Zat het stof nog op de foto zeker
Super deal, hopelijk voor 7-8 miljoen rond. Een van de beste middenvelders van de eredivisie. Nu kan wieffer ook weer op zijn natuurlijke positie staan met zerrouki op 6.
Ja en dan 2 middenvelders opstellen die gemiddelde bij elkaar opgeteld 3 goals per seizoen maken.
Het is ook niet alsof kokcu zo bizar veel scoorde. Heb liever twee middenvelders die het spel controleren en het spel verdelen en een die voorin gevaarlijk is dan andersom.
Ik vertrouw blind op Slot.
Hij wil Zerrouki, daar gaat ongetwijfeld weer een geweldig plan achter schuil.

Maar.... Dan moet Arne wel blijven natuurlijk.
In Slot we trust. Ik hoop dat deze aanwinst Slot overtuigt om het nog een jaartje met Feyenoord in de Champions League te doen.
Reiss Nelson zie ik ook graag terugkomen. (Kunnen wel een kwaliteitsinjectie op de flanken gebruiken namelijk.)
Maar die kan èn in Londen bijtekenen èn AC Milan heeft interesse.
Lijkt me een kansloze missie.
Top. Zoals FTM ook al aangaf denk/hoop ik dat Timber als rechtsback gebruikt kan worden in de rol van Geertruida als extra middenvelder.
Prima speler om.er bij te hebben