Betrouwbaar
Ramiz Zerrouki

Transfers

'Feyenoord en FC Twente op een haar na rond'

FeyenoordTM

Ramiz Zerrouki is bijna speler van Feyenoord. Dat meldt Voetbal International vrijdagochtend op Twitter.

De Algerijns-international gan FC Twente kan een meerjarig contract tekenen in De Kuip.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Iedereen zit te janken over zijn komst. Maar deed bij Twente gewoon goed. En tegen roma zag je dat we ook fysiek tekort kwamen en kan hij zeker in waarde zijn mits normaal bedrag wordt betaald voor hem
Prima voor op de bank, brede selectie!
Wieffer gaat hij er niet uit spelen en op de positie van Orrie lijkt hij mij niet het type voor
Wel een goede ontwikkeling dat we dit jaar al spelers kopen voordat de window begonnen is, en niet zoals vorig jaar extreem lang moeten wachten totdat de eerste transfers kwamen (en ja toen haalden we danilo al voor de transferperiode, dan ben ik toch iets blijer met vd belt en zerrouki)
Klopt, en dit zou wel een soort zekerheidje moeten zijn - voor de Eredivisie in ieder geval. Dus dan heb je ook meer tijd en focus voor andere transfers die gaan komen.
Prima aankoop, zolang er niet meer dan 8 miljoen is betaald. Hopelijk is azarkan nog in de deal betrokken, maar die kans lijkt me klein. @FTM Betekent dit dat feyenoord klaar is voor de nr 6 positie komende zomer of zullen ze nog een goedkoop jong talent willen halen als zijn back up?
@FTM kan je er nu vanuit gaan dat Slot sneller blijft met zerouki en Van den belt?
Nu snap ik je reactie van vanmorgen @ftm.
Ik mag hopen en aannemen voor minder dan € 8 miljoen
Maar deze jongen heeft toch totaal geen restwaarde? Hij is nu al 24 volgens mij
helaas begrijp je het begrip restwaarde niet, stel hij voetbalt 4 jaar bij ons dan is die 28, nog genoeg mogelijkheden om te verkopen en speler in z'n prime.
Wat een onzin. Casemiro was 31 toen er 100m voor werd betaald. Zo kan ik er nog tientallen opnoemen. Om wat realistischer te zijn, Soufyan Ambrabat verkocht voor 5m door Feyenoord, die gaat van de zomer voor 50m+ bij Fiorentina. Het is vooral belangrijk; wat betaald Feyenoord na deze hele soap. Normaliter is de situatie nu onhoudbaar waardoor Twente moet verkopen voor minder fee.
Dit bedoel ik er mee aan te geven, het ligt er helemaal aan wat feyenoord betaald
Goede voetballer, hopelijk niet te duur gehaald!