Szymanski

VK Sportphoto

Nieuws

FC Volendam - Feyenoord • 0 - 2 [FT]

Ference

Feyenoord heeft het goede gevoel na afgelopen donderdag vast weten te houden. In en tegen Volendam werd vrij eenvoudig gewonnen. De doelpunten werden gemaakt in de 1ste helft door Danilo en Szymański. De Rotterdammers kunnen nu in alle rust het resultaat van Ajax-PSV (16:45 uur) afwachten. 

FC Volendam 0 - 2 Feyenoord [FT]:

16' 0-1 Danilo

43' 0-2 Szymański

 

Opstelling FC Volendam: Stankovic; Plat, Mbuyamba (71' Buur), Mirani (C), James (80' Payne); Benamar, Oristanio (80' Veerman), Eiting; Van Mieghem (64' Blom), Mühren (57' Zeefuik), El Kadiri (46' B. Ould-Chikh)

Wissels: Buur, Veerman, B. Ould-Chikh, Nazih, Van Oevelen, Lauwers, Zeefuik, Payne, W. Ould-Chikh en Blom. 

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman (61' Lopez); Timber (72' Wieffer), Kökcü (C), Szymański; Dilrosun, Danilo (71' Gimenez), Paixão (61' Wålemark). 

Wissels: Marciano, Wellenreuther, Pedersen, Benita, Rasmussen, Lopez, Taabouni, Wieffer, Bullaude, Gimenez, Wålemark en Jahanbakhsh. 


Scheidsrechter: Bas Nijhuis 

 

Houdt Feyenoord het goede gevoel vast na afgelopen donderdag Kameraden? Laat hieronder weten in de reacties hoeveel jij denkt dat het gaat worden vandaag! 

Delen

Reacties

Na-Europees een zakelijke overwinning zonder in problemen te komen in een uitwedstrijd met wind en regen op kunstgras.
Tuurlijk, het was erg slordig en je scoort veel te weinig, maar ik zie genoeg om nu even positief over te zijn!
Laatste 2 thuis wedstrijden pakken en dan met vertrouwen de break in!
En maar zeiken en maar zeiken maar voorlopig is dit toch wel een van de beste seizoen starts lang geleden, + overwinteren in de EL en nu tijd hebben om goed met elkaar in te spelen, Donderdag en Zondag winnen dan gaan ze een leuk 2023 tegemoet.
Eerste helft prima. Tweede helft enorm slordig. Grootste punt van kritiek is denk ik dat je slechts 0-2 wint, had makkelijk minimaal 0-5 kunnen (moeten?) zijn
1e 20 minuten prima. De rest was slordig.
Maar goed de punten zijn binnen en dat is na een Europese wedstrijd ook wel eens anders geweest
Eens, belangrijk dat we niet punten verspelen na een Europese pot. Maar mogen toch wel wat kritische noten gekraakt worden toch? Maar verder top dat we drie punten bijschrijven in een weekend waarin ajax, Twente en az punten inleveren
Absoluut.
Ik vond het bijzonder om te zien dat we na 20 minuten ineens niet meer in staat zijn om de veije man aan de zijkant te vinden.
Maar mowt gezegd. Je zag dat de ploeg niet helemaal dris was.
Nu 6 uit 2 pakken enndan heb je het prima gedaan voor de winterstop
Punten zijn binnen kameraden. Tweede helft saai en matig. Valt in ieder geval mee na de zware wedstrijd van afgelopen donderdag.
2 de helft erg matig, maar 3 punten zijn binnen.
Vorig jaar was het zo leuk om naar Feyenoord te kijken . Nu zie ik het toch vaak als een soort straf om ernaar te kijken .pfff
rot je toch op naar die club waar je naam bekend staat
Jammer dat je het zo ervaart.
Het heeft ook te maken met het verwachtingspatroon dat jezelf hebt.
Voorlopig laatste 16 EL en merr punten dan vorig seizoen.
Voetballend kan het alleen maar beter worden
Wat een ramp 2 de helft .. ze liggen op het plastic of leiden balverlies . Timber loopt als een totempaal naar de kant. Tempo .Werk aan je doelsaldo . Sorry hoor , wil graag positief zijn
Wij voelen de vermoeidheid van donderdag ook nog.......
Altijd gemakkelijk gezegd. Snap dat je het halve kracht uitspeelt.
We brengen ze gewoon weer in de wedstrijd.
Lekker mee gaan doen met lange halen. Blijf nou gewoon voetballem
Jammer van Gimenez i. Valt waarschijnlijk in de 2e helft in bij een gelijke stand om wat te forceren. Wordt gezien als kopie rol Dessers vorig seizoen voorlopig.door Arne.
Geen Gimenez opstellen is echt schandalig.
En Danilo scoort zijn 8ste Santi 4 wedstrijden begonnen 0 .
Onzin. Beiden hebben hun waarde en specifieke kwaliteiten. En als je wilt weten wat Danilo vooralsnog voor heeft op Gimenez, dan kijk de 2e goal nog maar eens terug. Hoe die bal bij Szymanski komt.
Staat dilrosun dan weer op 10 of veilig rechtsbuiten?