fer-serrano-ajax

Instagram Fer Serrano

Nieuws

Fer Serrano aanwezig op Vak S tijdens Feyenoord - Vitesse

Stan

Fer Serrano, de verloofde van Feyenoord-spits Santiago Giménez, bekijkt de wedstrijd in De Kuip tegen Vitesse vanuit het fanatieke Vak S. De mateloos populaire Mexicaanse zal daar samen met Noor Omrani, de vriendin van Marcus Pedersen, en de aanhang van de Rotterdammers de wedstrijd ervaren. 

Serrano heeft sinds haar komst naar Nederland de harten van de Feyenoord-supporters veroverd. Samen met Santiago Giménez genieten ze een ongekende populariteit, mede door haar enthousiasme op de tribune voor Feyenoord en voor Santi. Zo reisde ze dit seizoen ook al af naar Amsterdam om in de Arena de Klassieker te bekijken die door Slot en zijn mannen met 2-3 gewonnen werd.

Eerder dit seizoen gaf Serrano al aan graag eens een keer een wedstrijd op Vak S te willen ervaren. Vandaag, tijdens de laatse speelronde van de Eredivisie, is het zover. Samen met de fanatieke aanhang van Feyenoord zal de wedstrijd tegen Vitesse bekijken. Ook Noor Omrani, die een relatie heeft met Pedersen, is vandaag aanwezig in Vak S. De rechtsback zal zelf ook de wedstrijd vanaf het vak bekijken.

 

Fer Serrano en Noor Omrani zijn gespot op Vak S (Foto: Jim Breeman Sports Photography): 

fer-en-noor-vak-s

Delen