img-5400-2

Feyenoord 018 wint met 4-1 van Royal FC Antwerp 018

Jim

Feyenoord 018 heeft haar eerste oefenwedstrijd van dit seizoen met 4-1 gewonnen.

In de eerste helft opende Zino Sneijer de score. In de tweede helft werd het 3-1 door een benutte strafschop van Fabiano Rust. Uiteindelijk zette debutant Marley Cruz de 4-1 op het scorebord.

Foto's: Jim Breeman/1908.nl. Deze foto's en meer zijn hier te verkrijgen.

img-4178-2
Feyenoord 018 speelde vandaag met een combinatieelftal van 018 en 017. Shaqueel van Persie mocht in de basis beginnen.
img-4331-2
Feyenoord begon meteen fel aan de wedstrijd.
img-4401-2
Het lukte hem hier nog niet om tot score te komen.
img-4608-2
Maar even later opent Zino Sneijer de score en zie op deze foto ook de doelpuntenmaker van het tweede doelpunt.Fuaaz is zijn naam.
img-4648-2
Aymen Sliti mocht ook meedoen en zijn tegenstander had zijn handen vol aan deze razendsnelle buitenspeler.
img-4794-2
Met een 2-0 voorsprong aan de thee.
img-4520-2
img-5299-2
In de tweede helft ging Feyenoord vrolijk door met aanvallen.
img-5329-2
img-5400-2

Nadat Fabiano Rust er vanaf 11 meter 3-1 van had gemaakt kopte debutant Marley Cruz die van ADO den Haag is overgekomen de 4-1 binnen. Dit is ook de eindstand van deze vriendschappelijke wedstrijd.