Bevestigd
Vina & Lopez (web)

Transfers

Update linksback targets Feyenoord

FeyenoordTM

Afgelopen werkweek kwam 1908.nl met de primeurs over linksbacks Matías Viña en Marcos López. Feyenoord wil beide talenten graag vastleggen. 1908.nl kreeg afgelopen dagen veel vragen over de huidige status van beide vleugelverdedigers en wil de Feyenoordsupporters doormiddel van dit artikel graag op de hoogte stellen.

Matías Viña bivakkeert momenteel met AS Roma in Israël. Daar speelde de winnaar van de UEFA Conference League finale zaterdagavond een oefenduel tegen Tottenham Hotspur, en kwam als winnaar uit de strijd: 0-1. Het beoogde target van Feyenoord kwam niet in actie. Het is bij Feyenoord al langere tijd duidelijk dat Viña niet hoeft te rekenen op veel speeltijd onder coach José Mourinho. De huidig Uruguayaans international wil zicht houden op speeltijd bij Feyenoord en, uiteraard, 'gewoon' meegaan naar het WK in Qatar. Hij ziet een uitleenperiode naar de Rotterdammers dan ook zitten. Feyenoord weet dus wat het moet doen om slagvaardig te worden voor de huur mét koopoptie op de linksback en lijkt na zijn terugkomst uit Israel zijn slag te kunnen gaan slaan.

Feyenoord maakt daarbuiten flink werk van de komst van Marcos López. Sinds de berichtgeving van 1908.nl naar buiten kwam, is er dit weekend behoorlijk spel op de wagen gekomen: Feyenoord is momenteel in onderhandeling met de San Jose Earthquakes om de Peruaans international in te lijven. De Rotterdammers maken een behoorlijke kans op zijn komst: López loopt over exact 5 maanden uit contractbij The Quakes. Het uitgestippelde pad voor López in Rotterdam spreekt de speler aan. Het is dan ook aannemelijk dat Feyenoord en de nummer dertien van de MLS (Western Conference) er snel uit gaan komen.

Meespelen in de eerste officiële wedstrijd van het seizoen, volgende week (zondag 7 augustus - 14:30) is vooralsnog uiterst onzeker voor beide nieuwkomelingen. Waar eerst eventuele deals gesealed moeten worden, moeten -net als bij de komst van Santiago Giménez- visums in orde gesteld worden voor beide Zuid-Amerikanen. Zoals het nu staat, gaat vooralsnog alleen Quilindschy Hartman als pure linksback zijn opwachting maken voor Feyenoord in de uitwedstrijd in het GelreDome.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Bij Rijnmond gaf Slot aan een Linksback te willen die gelijk inzetbaar is dat zijn deze 2 niet.
Haal nou gewoon Murkin als backup back. Echt een prima back met indrukwekkende statistieken.
Kijtip, nu op ESPN3 SanJosé Earthquakes mét Marcos Lopes.
Misschien een raar praatje maar hoe zit het nou met Hancko? Die zie ik liever komen dan die Vina.

En komt er nog een linksbuiten? Met Idrissi de competitie in gaan is een uitermate zwaktebod, dat moet je niet willen.
Hoe zit het met Gnonto waar eerst veel over te doen was en waar je uiteindelijk niets meer over hoort? Dat lijk me een ideale vervanger van Sinisterra.
Vina komt voor de linksback en Hancko komt denk ik alleen als Senesi wordt verkocht. En volgens FTM komt er ook nog een linksbuiten maar weet niet wanneer.
Ik dacht dat Hancko juist voor de linksback positie zou worden gehaald en niet als eventuele vervanger van Senesi.
Die Silva hoef je niet enthousiast van te worden, die staat niet voor niets 4e in de pikorde bij Roma en valt enkel op door irritaties.
Hancko is veel beter als centrale verdediger. Een echte sterke verdediger beetje vergelijkbaar met Geertruida wellicht. Zou dan ook liever niet twee van zulke spelers op de back positie hebben. Hoorde trouwens ook dat hij een verotte knie zou hebben maar kijkend naar zijn blessure geschiedenis en hoeveel hij de afgelopen jaren heeft gespeeld lijkt dat een beetje onzin te zijn.

Over Gnonto is al genoeg gepraat. Het is een talentvolle speler maar steekt er in de Zwitserse competitie nou niet uit. Om dan iemand als Sinisterra te moeten vervangen.. Wel grappig dat je zegt dat Idrissi een zwaktebod is terwijl hij al heeft bewezen het niveau in de eredivisie aan te kunnen en sinds januari 'gewoon' 13 volledige wedstrijden in la liga heeft meegespeeld.
Juist, de voorhoede is goed bezet en einde van Augustus kun je een mooi talent halen voor stukken minder dan nu. Ze gaan enkel nog snel 2 backs presenteren en die buitenspeler word een marktconform ‘buitenkansje’.
Aub hou eens op over gnoto bankzitter bij Zürich.
Ik ben gewoon nieuwsgierig hoe het daarmee zit. Eerst staat vrijwel het hele land in rep en roer omdat die naar Feyenoord zou komen en vervolgens is het doodstil rondom hem.
Precies ik zou eerder kijken naar een Thiago Borbas ofzo voor een prikkie op te halen in Zuid Amerika
Want jij schat Gnonto, die nog amper iets heeft laten zien op het hoogste niveau, hoger in dan Idrissi?
Vina heb ik niet zien spelen, dus geen idee wat zijn kwaliteiten zijn. Vorig seizoen was hij tijdens eerste seizoenshelft basisspeler bij AS Roma en hij heeft toch al aardig wat interlands voor uruquay gespeeld. Dan is het neem ik aan toch geen totale koekenbakker. Als hij nu vierde keus is, is hij wel snel afgezakt. Dat hij in de pikorde achter spinazola staat, lijkt me niet raar. Idrissi was jarenlang een van de beste linksbuitens van de eredivisie, kent de speelwijze van Slot en was afgelopen tweede seizoenshelft vaak basisspeler bij Cadiz. Ik kijk er niet raar van op dat ze hem hebben gehaal. Nog een linksbuiten erbij lijkt me wel een goed plan voor de breedte van de selectie. De door 1908 genoemde ramazani scoorde 8 keer op het tweede niveau van Spanje, maar had maar 1 assist. Ik ben wel bang dat zijn overzicht te wensen overlaat. Dan heb ik meer vertrouwen in idrissi.
Als beide heren komen vind het ik het wel ontzetten nadelig dat je 3 spelers nog niet in kan zetten.. vanaf wanneer mag dat dan wel half aug?
Een werkvergunning etc duurt zo'n 2 / 3 weken, Geminez zal waarschijnlijk de 2e competitie duel wel halen.
Maar die andere 2 zal je op zijn vroegst bij de 3e competitieduel pas kunnen inzetten.

Daarom dat ik het zo absurd vind dat men niet direct doorgepakt heb.
Malacia en Sinisterra zijn al ruim 4 weken weg, ze hadden al veel eerder kunnen doorschakelen.

Het lijkt wel of de prioriteit lag op nietszeggende breedteaankopen als Idrissi, Rasmussen en Dilrsosun en dat lijk me toch de verkeerde prioriteit.
Dit gaat je straks dure punten kosten.
Viña heeft al een Europese werkvergunning, die is direct inzetbaar.
Als Tonny echt weg mag, idee om hem te polsen als linksback? Een de trage voetballer voor middenveld, maar lijkt mij meer dan prima back.
Huh, op de back moet je juist sneller zijn dan op het middenveld. Lijkt me geen goed idee. Hij heeft daar weinig goede wedstrijden gespeeld.
Hij bedoelt qua handelingssnelheid.
Dat ben ik dan eens met EKW1994. Alleen ik zie liever iemand met meer (fysieke) snelheid op de backpositie voor de overlap, daarin schiet Vilhena tekort mijns inziens.
Ik lees verhalen dat Angelino weg mag bij RBL, die huren met een optie tot koop?
Wie weet staan ze open voor huur met een redelijk hoge optie tot koop? 8 miljoen? Dat zijn de bedragen die we een beetje gaan uitgeven zo lijkt het, en denk wel een redelijk normaal bedrag voor Angelino, ik suggereer maar een naam he ;) hoog inzetten
Marktwaarde 30 miljoen. Niet dat iemand dat gaat betalen of dat die dat waard is, maar lijkt mij onhaalbaar.
Haha ja voor een enorm bedrag ja.
In het Engels is het "seal the deal" oftewel in het Nederlands "deal bezegelen", maar "deals gesealed" lijkt mij meer soort Jenglish. Verder ontbreekt er hier en daar een spatie, maar voor de rest een aardig artikel hoor...
Gelukkig dat het toch je goedkeuring mag verdragen
Als je nou een gevat wilt reageren, doe het dan tenminste foutloos. Het is "goedkeuring mag wegdragen".
Ik zou een goede linksback kopen die er meteen staat en hartman erachter om te rijpen.
Daarnaast vilhena halen als backup voor 6 positie aangezien aursnes weg gaat
Zou ie daar niet - net als boetius - wat te veel salaris voor gewend zijn? Zou wel een mooie optie zijn
Die Vina vind ik een slechte optie. Is gekocht voor 13 miljoen door Roma. Als ie presteert moet je er minstens 10 miljoen voor betalen. Kan je niet zelf scouten in Argentinië, Mexico of Uruguay? Ben je veel minder geld kwijt.
Ik las ergens dat Angelino weg moet bij Leipzig. Die zou ook perfect in het systeem passen.
Marktwaarde van 30 miljoen beetje te duur
Hmm,.
Tony mag weg.
Deze zie ik wel zitten, indien niet teveel salaris...

Opbouwende LB, die ook eventueel op 6 zou kunnen..
Is vergeleken bij de andere aankopen meer ervaren, NL en multifunctioneel...
Ik zou eerder voor Bazoer kiezen.
Bazoer heeft een kud karakter
Is veels te langzaam voor een linksback
Maar kan zowel in de verdediging als op het middenveld. Brengt broodnodige creativiteit. Dat zie ik Vilhena niet doen.
Maar Lopez kan je voor minder krijgen
Tippie voor te Kloese/Slot:
Vina ruilen voor Senesi. Beide spelers zijn ongeveer hetzelfde waard. Kun je een beetje spelen met getalletjes. Scheelt weer een miljoentje terug betalen aan San Lorenzo.
Nee Feyenoord moet er ook aan verdienen he
Als je Senesi niet verkoopt, loopt ie volgend jaar gratis naar buiten.
Gaat nog verkocht worden…ben ik vrijwel zeker van
Wat een onzin. Ruilen plus 10 miljoen zal je bedoelen vina is niet meer dan 6 miljoen waard.
Dank voor de uitgebreide update. Denk dat wij maandag meer nieuws ontvangen? Wel een te gekke transfer window💪🏻💪🏻
Ik neem aan dat vina als eerste linksback wordt gehaald en dat Lopez een jaartje de tijd krijgt om te wennen. Lopez ben ik nog niet zo van onder de indruk als ik de filmpjes moet beoordelen. Felle speler, maar weinig voorzetten. Terwijl dat toch van belang is bij de speelwijze van Feyenoord. Aan de andere kant is hij nog jong en zal hij vast nog beter worden. Hopelijk heeft hij het overzicht wel in zich. Beetje zelfde verhaal voor ramazani waar ze interesse in schijnen te hebben. Snel en aardige techniek, maar hij had vorig seizoen maar 1 assist. Heeft hij wel genoeg overzicht of haal je een soort wamberto binnen? Ik hoop tegen beter weten nog altijd op gnonto voor aanvallende posities. Timber lijkt me binnengehaald als vervanger van aursnes. Zullen ze wel iets anders gaan spelen op het middenveld. Een extra nummer 6 zal wel eerder een back up zijn. Wieffer heeft waarschijnlijk wel een tijdje nodig om aan te haken en toornstra is op zijn retour. Ik zou harroui een logische optie vinden als back up/concurrent op het middenveld. Tweebenig, scoorde altijd goed in de lijstjes met balveroveringen en dribbels, nog jong en waarschijnlijk haalbaar.
Mee eens, Viña is ook een meer gelouterde speler. Zie uit naar zijn komst 🇺🇾👊🏼
Het is in het gecomprimeerde seizoen (met soms veel wedstrijden op elkaar) nooit teveel om 3 linksbacks te hebben. Hartman verdiend iig de strijd om een back-up plaats. Viña, López en Hartman zullen wellicht allen aan speeltijd gaan komen, de 1 (veel) meer dan de ander. concurrentie scherpt elkaar, en houd elkaar fris. Maar het vooruitzicht op Zuid Amerikaans gif en grinta op linksachter zou voor elk van onze tegenstanders geen cakewalk moeten zijn en daar verheug ik me op. In het uiterste geval (als hij blijft) een hele zuid-amerikaanse linkerkant met Senesi - Viña (López / Hartman) en potentieel beton over de gehele linie: Geertruida, Trauner, Senesi, Viña
Lees net dat hartman een hamstring blessure heeft?
Blijkt niet al te ernstig te zijn, gelukkig maar. Wel balen….
Laten we het hopen voor die jongen
Jammer dat hij niet kan spelen. Dat schiet op zo.
Effe Darami huren met optie tot koop en klaar is klara.
Misschien een idee om ook duimpjes naar beneden te geven op deze site. 👎👎👎
alleen omdat het een neus op de bank is? Die gozer werd begeerd door iedere topclub en misschien nu wel haalbaar voor ons.
Omdat die zelfs bij jong 020 geen speler passeert
Die bakt er geen pepernoot van
goedkoop idd, mooie speler voor huur met optie tot koop.
Als die Peruaan kan worden gekocht zou dat goed zijn. Vraag is of die andere dan nog nodig is. Je hebt Hartman achter de hand. Die zal vandaag misschien wel spelen. Eens kijken hoe hij het gaat doen.
Eens hoor, die Hartman speelt de voorbereiding echt niet slecht. Ben benieuwd of Slot hem een kans wil geven als 1e of 2e keuze.
Viña is een klasse speler. Hartman is het gewoon net niet en de Peruaan word gezien als back-up. Hij zou dan kunnen uitgroeien tot basisspeler. Dus haal maar gewoon allebei
Hartman kreeg pas later deze voorbereiding de kans. Dat voor een 20-jarige back terwijl we er niet eens 1 hebben. Komt meer als nood over. Lijkt meer geluk te hebben dat het de enigste echte linksback is.
Lees net dat Hartman eruit ligt met een hamstring blessure..meld feyenoord youth watcher op twitter.
Ik weet dat hij langdurig geblesseerd is geweest maar gaat mij er meer om dat hij niet mee ging naar Oostenrijk terwijl we zonder linksbacks zaten. Of hij moet toen ook geblesseerd zijn of Feyenoord heeft geen hoge pet van hem op en is hij echt een noodgeval.
Hartman = een man van glas. Moet je als 3e back up houden
Is er ook een update over eventuele vleugelaanvallers??
Kunnen jullie niet eens update geven over onze zwarte parel Gnonto?
Er zijn binnen de organisatie van Feyenoord mensen die het mandaat van Arnesen jr bij een eventuele overgang naar eredivisie vervelend vinden.
Zal paar dagen later vast nog hetzelfde zijn.
@FTM: Is Vilheena een optie dat hij terugkomt? Hij wil graag weg bij Espagnol en die club gaat niet moeilijk doen.
Zou ook links in de zone achterin kunnen ballen
Lijkt me sterk hij heeft namelijk net een contract daar getekend
Ne Espanyol heeft de optie tot koop gelicht om Shaktar een hak te zetten. Vilhena mag voor een zachte prijs vertrekken daar. En dat vind Vilhena zelf ook niet erg.
Blijf het grappig vinden dat sommigen denken dat FTM werkelijk alles weet, alsof ze in de directie zitten….. Er zijn fantastische nieuwtjes, maar bij bepaalde zaken zal het net zo speculeren zijn als dat wij zelf doen…
Vilhena ook een optie voor linksback? Multifunctioneel, Nederlands en heeft kwaliteiten. Is eerder ook interesse voor geweest. Lijkt mij ook een zelfde type back als Malacia, goed in de duels.
Ik zit nu naar één van onze target te kijken Marcos Lopez aanvallend is het allemaal leuk maar verdedigend vind ik het allemaal niet zo best.
kan je allemaal nog bijspijkeren
Fijn artikel, alles bij elkaar best bizar dat liefhebbers die naast hun baan dit (veel) beter doen dan betaalde 'clubwatchers'. Keep it up guys!
De betaalde clubwatchers krijgen geld voor de onzin die ze verspreiden idd, 9 vd 10x klopt het niet eens. Website is goed, nog een paar kleine updates zoals notificaties en een app. En snachts wat meer mensen online.
Een 1908 app zou echt goud zijn!
Prima voor er bij, maar zou van mij niet eens hoeven. De site werkt op m’n iPad fantastisch, zelden gezien hoe bloedsnel de site ververst wordt.
Als het allebei lukt heb je prima uitgangspositie volgend jaar.. Lopez is van ons dus die heb je. Is Bijna aanmerkelijk beter moeten we die proberen te kopen. Zo niet lekker terugsturen als candelari of Hartman voldoende niveau hebben naast Lopez.
Vilhena wil weg bij Espanyol en heeft toestemming gekregen. Lekker wegblijven, net als Boetius niet meer aan beginnen. Leuke tijd gehad toen en daar moet het bij blijven
Precies, van Vilhena en Boëtius worden we niet beter man. En hoe staat het ervoor met die Paixao? Ik las een nieuwtje over hem bij ene 'Kantoona' van Twitter via de Instagram van Feyenoordpublic en Superlegioen, verricht 'Kantoona' nou echt betrouwbaar nieuws? Ik lees gemengde reacties
Ik las dat Vilhena erg mag bij Espanol, ze schijnen bereid zijn om schappelijk te zijn als er een club is die zich meldt voor Vilhena.

Weet niet of hij in wil leveren voor Feyenoord, vanuitgaande dat hij een goed salaris heeft bij Espanol, maar om de strijd op het middenveld aan te gaan en als back up voor de linksback kan het een optie zijn.
Dacht dat Vilhena bij Oranje ook een paar keer linksback stond, en dat dat niet onverdienstelijk ging.
Ik zou het wel aandurven Vilhena als vaste linksback, de markt lijkt erg schaars met een linksback die er ook gelijk zal staan, met Tony weten we iniedergeval wat we in huis halen, iemand die voorop gaat in de strijd en ook nogsteeds een goede voetballer, voor op ons middenveld zie ik alleen geen plek voor hem.

Pedersen zou ik ook wegdoen en Benita achter Geert.


Bijlow
(Janssen)

Geertruida Trauner Vervanger Senesi Vilhena
( Benita Bazoer Rasmussen Hartman)

Timber
(Bazoer)

Kokcu Szymanski
(Toornstra Milambo/Hartjes/Dermane)

Dilrosun Gimenez Topaankoop
(Walemark Danilo Idrissi)

Zou persoonlijk zelf Bazoer nog halen voor eventuele schorsingen/blessures, kan zowel achterin als op het middenveld, mocht Aursnes blijven dan uiteraard niet. Voor linksbuiten zou ik graag nog 1 echte topper zien die Sini enigszins kan vervangen, al zal dat heel lastig worden.
Mooie opstelling waarmee je zeker een gooi naar de titel dient te doen.
Dat denk ik ook! Zou geweldig zijn als Slot er gelijk een kampioenselftal van weet te smeden.
Als je die Vina haalt met optie tot koop speelt hij zoiezo 2 jaar basis, die jongen uit Peru gaat toch niet 2 jaar op bankie zitten
Ja wel bijzonder om twee internationals van twee verschillende Latijns-Amerikaanse landen voor één positie te halen. Daarbij heb ik het gevoel dat Viña er direct moet staan en gehuurd wordt en Lopéz wordt gekocht en de tijd krijgt om zich te ontwikkelen.
hij heeft met Tapia gesproken toch..
Super zo'n artikel, weer helemaal bij.
Top gedaan jongens.
@ftm hoe ver staat Hartman in de pikorde als LB? Verdient toch eerder een kans als backup dan een LB uit de MLS. Scheelt ook geld en je hebt weer een homegrown in je selectie.
Dat vind ik ook. Viña is een huur target. En Lopez is kooptransfer.
Als het aan mij lag staat, waar mogelijk en redelijk, achter elke eerste 11 speler een jeugdspeler.

Natuurlijk is niet elke jeugdspeler van het juiste niveau. Maar er wordt misschien te vroeg gehuurd. Kijk naar Wehrmann vorig jaar en Hendrix, die doen echt niet veel voor elkaar onder..
Nee beide zijn gewoon niet het niveau waar Feyenoord naar moet streven.
Gewoon Arne beslist. Duidelijk is dat hij de komende lichting niet klaar acht voor een serieuze invulling van 1e team! Kunnen we wat van vinden maar hij moet ermee werken en wordt daarop afgerekend door ons.. dus jullie🫵. Basta!
Ze zijn nu ook meer bezig om O21 is de kkd te krijgen dus zullen daar wel talenten aan moeten geven want anders kom je er niet makkelijk
@FTM ik hoor de naam Zerrouki in de wandelgangen... Tipje van de sluier wellicht? Of is dit bullshit
Die tukkers kennende vragen ze 10 miljoen. Gewoon z'n landgenoot bij Saint Etienne ophalen dan voor de helft
Twente heeft er veel aan gedaan hun elftal bij elkaar te houden. Als je nu in augustus aanklopt gaan ze hele gekke bedragen vragen. Die kans is nu wel verkeken
Dan is het maar goed dat juli 31 dagen heeft.... 😉
Zou een zeer goede vervanger zijn voor Aursnes, laten we hopen dat het concreet wordt
2 linksbacks ff in orde maken doorschakelen naar paixaoo of gnonto en adil auchice er bij en we zijn klaar
Niks concreets wel veel aanwijzingen, een Mexicaanse fan zegt dat hij niet welwillend stond tegenover een contractverlenging (contract tot 2024 op dit moment) Natuurlijk die berichten die hij liket, management wat feyenoord volgt en de laatste paar weken speelt hij uit het niets opeens matig. "Laat hem maar naar Nederland vertrekken" een fan zojuist op twitter. Lijkt dus wel echt wat te spelen. Maar wellicht alleen bij een verkoop.
Maar hoe goed is hij nou werkelijk? En 22, ondertussen. Een beetje over de leeftijd ‘talent’ heen.
Liever Gnonto, 18 en A international
Gnonto is A international omdat hij de kans kreeg terwijl de grote namen rust kregen. Speelt vooralsnog bij Zurich weinig klaar de laatste maanden. Igor Paixao is juist een van de beste buitenspelers in de Braziliaanse competitie, zag zelfs een statistiek eerder vandaag dat hij de beste dribbelaar is met de meest gewonnen duels tegen verdedigers. Op beeldmateriaal kan je wel van hem genieten.

Ook is hij wat ouder maar dat is niet heel bijzonder in brazilie waar talenten vaak lang voor o/21 o/23 etc elftallen spelen. Hij is de nu Braziliaanse competitie ontgroeid en opzoek naar een nieuwe stap terwijl zo een Gnonto in de Zwitserse competitie nog niet een van de betere spelers is. En met potentie heeft Feyenoord nu weinig, ze moeten iemand halen die er meteen staat en kapitaal vertegenwoordigd, en dat is die Igor op dit moment beide.
Thx voor de update! Beetje offtopic maar die Igor Paixao zoals altijd likete nu vlak voor zijn partij de post van Feyenoord waar je een shirt van Gimenez kan winnen.

Terwijl ik dit schrijf speelt hij een wedstrijd maar de reacties op twitter zien niet mals. "wat is er met Igor in de hand, lijkt met zijn hoofd ergens anders te zijn" "Die Igor zit met zijn hoofd al in europa" "Wat is er met Paixao de laatste paar wedstrijden gebeurt hij is niet zichzelf" En dan ook dat zandlopertje wat jullie bij de linksvoor positie plaatste in jullie squad depth van gisteren.. Ik ben benieuwd.
Ik heb nog steeds liever Gnonto.
Ikzelf snap die hype omtrent gnonto niet heel goed. Laten we eerlijk zijn dat komt vooral omdat hij 250 minuten voor het nationale elftal mocht meedoen en een goal meepikte wat bijzonder is op zijn leeftijd. Maar als je hem de laatste maanden bij Zurich ziet spelen is het echt niet best..

Tuurlijk is dat echt een matig elftal en tuurlijk heeft Gnonto potentie maar om zoveel miljoenen uit te geven voor iemand die er waarschijnlijk niet meteen gaat staan kan Feyenoord niet veroorloven. Die Paixao is wel een stuk verder en lijkt ook meteen een aanwinst te zijn. Maar zal ook met Gnonto tevreden zijn :)
ik zit toch liever ramazani komen is volgens nog steeds verder dan gnonto mag dan wel geen international zijn maar als promovendus van la liga en talent uit de man u school kan je echt wel wat
jaar jonger dan onze vriend igor paixao.
wel echt wennen dat feyenoord in dit pad zit normaliter was het een linksbuiten van rennes vitesse of anderlecht niet almeria zurich of coritiba .
en een linksback van twente heerenveen of rkc niet roma of quakes en dan ook nog een jongens uit peru en uruguay.
denk zelf dat feyenoord niet meer voor de jeugd international van ASSE gaat met de komst van timber en wieffer maar we zullen zien
Zal wat zijn als hij ook komt 👍
Fijn artikel! Dit verschaft ons allen een hoop duidelijkheid. Dank daarvoor.

Ik hoop dat beide backs komen, hoewel ik ook vertrouwen heb in Hartman. Benieuwd hoe dit afloopt.

Vraagje; Vilhena wil weg bij Espanyol. Is hij nog weleens onderwerp van gesprek in het Maasgebouw? Geen idee wat zijn niveau momenteel is en of hij wat toe kan voegen, maar kan me voorstellen dat er naar hem gekeken wordt als Aursnes weggaat.
Een maand geleden was het volgens @ftm een optie voor ons. Maar toen kwam de definitieve transfer naar Espanyol.
Dat was voor ons een moment waarop wij hem niet, volgens de UEFA regels, een jaar transfervrij konden tekenen. Maar voor hem een definitieve verlossing van Rusland.

Volgens AD vraagt Espanyol ‘alles behalve de hoofdprijs’. Wat de betreft denk ik dat hij weer interessant kan worden voor ons. Hij past zeker binnen het pressing voetbal van Slot.
Zijn er nog genoeg centen om de selectie rond te krijgen? Of hangt het nu af van evt. verkoop Aursnes?
Denk dat er alleen nog geld is voor een LB. En dat er alleen meer ruimte komt als Aursnes weggaat. Maar die start volgens mij in de basis vandaag, dus dan lijkt een transfer nog verweg...
Rustig afwachten dus, zag wel dat Paixao op dit moment speelt;-)
De puzzelstukjes beginnen in elkaar te vallen
Top, nu nog benieuwd naar de linksbuiten en we zijn helemaal ready
Goed nieuws, gaan er nog verrassingen komen of komt er alleen nog een linksbuiten bij ? @FTM
Moet ook nog een 6 bij na definitieve vertrek Aursnes, daarover later meer.
Waarom wil je niks kwijt over Gnonto🤔
In de podcast van laatst werd daar nog over gesproken. Blijkt wat intern bij feyenoord verdeeldheid. De zoon van Arnesen blijkt mandaat te hebben als hij naar de Eredivisie verkast
Daar wil Slot JP toch voor hebben?
Goede update! Ga zo door man 👌🏽
@FTM Vandaar dat ze waarschijnlijk ook Szymanski als hangende buiten uitproberen morgen zeker? Timber en kökcu worden dan de twee aanvaller en met een nummer 6 ga je dan toch met de punt naar achter spelen.
Dus er komen nog 2 linksbacks een linksbuiten (Paixão) nog een 6 en Aouchiche (hopelijk) of krijg ik het nu te hoog in me bol? @ftm
Jij denkt dat er nog 5 spelers komen?
Heb je het in je bol?
Hooguit 2
Zou Geert daar niet kunnen spelen? Pedersen was zeker in de eerste maanden een prima back..
Zou het fijner vinden als we gewoon Dermane of Hartjes een kans geven. En Geertruida kan toch ook als backup voor de 6. Als de backs door gaan is een linksbuiten er bij, dat is toch voldoende hebben we een prima selectie lijkt me.