Primeur Bevestigd
Aaron-Feyenoord

Pro Shots | Edit 1908.nl

Transfers

Feyenoord aast concreet op Ciammaglichella

Bombarda

Feyenoord is concreet in gesprek om Aaron Ciammaglichella los te weken uit Italië. De negentien jaar oude speler staat op dit moment nog onder contract bij Torino, maar zou volgens ingewijden wel oren hebben naar een transfer richting Rotterdam. Het spel is op de wagen.

Ciammaglichella kan zowel centraal als aanvallend op het middenveld opgesteld worden, maar ook als flankspeler of als valse spits. In Turijn doorliep hij de jeugdopleiding van de Serie A-club, waar hij één stap verwijderd lijkt van zijn debuut voor het eerste team. De Italiaanse krullenbol komt nu uit voor Torino onder-19, waarvoor hij al 85 wedstrijden heeft gespeeld. Hierin maakte hij 14 goals en leverde hij 9 assists af.

Op Transfermarkt vertegenwoordigt Ciammaglichella nog geen ingeschatte marktwaarde, maar hij maakt wel onderdeel uit van het Italiaanse onder-19 elftal. Feyenoord wil toeslaan met de komst van Ciammaglichella, die roots heeft in Ethiopië. Voor Ciammaglichella zien de Rotterdammers aanvankelijk een plaats weggelegd bij Pascals Bosschaart’s onder-21 team, met serieuze doorgroeimogelijkheden naar het eerste.

Feyenoord hoopt de mogelijke deal vóór medio juli af te ronden, wanneer Italië onder-19 het Europees Kampioenschap aftrapt tegen de leeftijdsgenoten van Noorwegen. 

Haalbaarheid: hoog

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@Bombarda Hier nog nieuws over? Redelijk stil rondom hem geworden.
Vanuit Italië veel nieuws rond hem, lichte ontwikkelingen maar nog geen witte rook
Dat onder 21, lijkt wel een hele sterke ploeg te worden komend seizoen. Overigens wel de wereld op zijn kop, dat wij tegenwoordig spelers in Italie scouten. Als je een lijstje maakt met spelers die bij ons zijn weggeplukt (Zirkzee, Ake, Chong, Summerville, Hamer etc.) dan trek je wit weg. Goed dat talenten eerder worden vastgelegd. Volgens mij is Feyenoord heel goed bezig zo!
Summerville en Hamer heeft Feyenoord gewoon zelf (voor veel te weinig) laten gaan.
Ja tig jaren geleden en toen kennelijk onvoldoende..het blijft koffiedik kijken en achteraf praten met de wetenschap van nu
De info die je zoekt staat gewoon in de tekst? En is ook nog eens gratis aangeboden..
Erg benieuwd hoe het middenveld van o21 er uit komt te zien. Je hebt sowieso Rais, Van der Heijden en Zaal nog onder contract staan. Gok dat Hokke wel wordt verhuurd.

Zekovic is gehaald en dan komt Ciammaglichella er misschien nog bij. Vanuit de o18 worden er misschien ook wel spelers doorgeschoven (Kraaijeveld?, Ouarghi?, Rudisill?)
Van Der Heijden meer flankspeler toch?Ook op de flanken gaat daar veel gebeuren. Lijkt me sterk dat Sauer en Slory daar nog te zien zijn. Genoeg te doen dus daar.
Dat is inderdaad ook een optie. Van de o18 zie ik alleen Sliti doorschuiven als buitenspeler (of misschien Cruz, maar ik weet niet of die goed genoeg is). Inderdaad dus nog genoeg te doen daar.
Volgens mij gaat Cruz vertrekken bij Feyenoord
@tafkairvdaperv, hij heeft volgens transfermarkt nog een contract tot en met 2025. Wordt dat ontbonden?
@Bombarda Mocht Ciammaglichella komen en Lingr vertekken, krijgt Milambo dan meer zicht op speeltijd of verwacht je eerder dat er dan een nieuwe 10 komt? Dan zou Ciammaglichella de rol van Milambo van afgelopen seizoen kunnen invullen (Spelen in o21 en wellicht paar invalbeurten bij 1).
Valt nu niets over te zeggen, laat eerst de voorbereiding maar op gang komen onder Priske
Sommige mensen lezen BabaVanga ipv Bombarda volgens mij 😆
@Bombarda Stel dat Hancko vertrekt, dan is Smal toch nu de enige linksback? Is Feyenoord dan van plan om nog een linksback te kopen of eventueel te huren? (Hartman geblesseerd voor de rest van het jaar en ervan uitgaande dat Lopez vertrekt.)
Willen nog een jonge linksback halen
Hoelang ligt Hartman ernog uit?
Mogelijk tot start 2e helft competitie
Of 2 linker centrale verdedigers die beiden ook als linksback uit de voeten kunnen. Al zal dat niet eenvoudig worden
Verassende naam nog nooit van gehoord ! Ben trouwens wel benieuwd of Feyenoord Veljko Birmančević en Lukáš Haraslín volgen @Bombarda ?
Is Feyenoord nog geïnteresseerd in Brian Gil van Tottenham?
Misschien een separaat transfer topic openen ?
Kan het bij de geplaatste artikelen gewoon over het betreffende onderwerp gaan.
Steeds hetzelfde gezever onder ieder artikel … tis maar een idee he …
Ja! Deze speler volg ik al een tijdje… zie ik graag komen
Wat ik wel bijzonder vind is dat er zo vaak wordt gezegd dat er geen namen gegeven worden om concurrentie niet in de kaart te spelen maar nu schijnt dat geen probleem te zijn.
Waar zit hem dat onderscheid? In het feit dat dit al algemeen bekend is? Of omdat het een speler voor o21 wordt?
Melden pas iets als het concreet wordt, easy. Of medium A, B of C het dan meldt, maakt voor supporters niet meer uit. Het komt toch wel uit
Sommigen hier moet je de meest vanzelfsprekende zaken zelfs nog uitleggen.
Vooral frappant dat men het verschil tussen ‘interesse’ en ‘concreet’ nog altijd niet kent, na die wildgroei van transfernieuws op het internet. Hier alleen concrete en logische zaken :)
Je kunt toch ook concreet zijn zonder dat de informatie op het internet wordt gezet? Als het voor 15-7 niet rond komt en andere clubs krijgen er lucht van, heb je sneller kans op mislukken van de transfer.
Ik schrijf dit zodat jouw intelligentie beter uit de verf komt.
Dan moet je harder je best doen, lijkt me 😄
Even terzijde: is Bombarda nu de nieuwe naam van FTM of is het een andere persoon?
Rutger zit privé omhoog, ik val in. Hebben contact, in fungeer slechts als doorgeefluik. Al heb ik ook een bescheiden netwerkje
Ooh maar hij kan wel op transferwatch van àlles plaatsen
Onjuist, dat wordt gerund door andere enthousiastelingen
Hanchko, onze beste speler, is helaas niet meer te houden. Hoop echt dat Feyenoord zijn poot stijf houdt en hem niet voor een belachelijk lage prijs laat weggaan. 40-45 miljoen zeg ik. Ben er wel een beetje bang voor dat we de 4 niet gaan zien.
Gezien de uitspraken van Hancko zelf weet hij dat er de hoofdprijs voor hem gevraagd gaat worden. Het zo mij heel erg verbazen als er geen 4 voor komt te staan. Anders zo er minimaal een dubbele 3 moeten komen een voor de transfersom en een voor het %
mijn gevoel zegt dat hij Slot achterna gaat!
Lekker bezig, krijg het gevoel dat we echt een goeie transferzomer gaan hebben, als we dit tempo aanhouden.
Twee rechtsbuitens en Moussa verhuren
Moussa verhuren?
Priske zal hem toch eerst wel willen testen in de oefenduels?
Dan ziet ‘ie gauw genoeg.. :)
Is moussa gehaald om te verhuren? Wat is dat voor onzin
Wat Newcastle met Minteh deed 😆👍🏻
Gewoon kijken hoe hij zich het best fysiek kan ontwikkelen. Dat lijkt me het pijnpunt. Kan met een uitleenbeurt, maar kan ook nog door mee te trainen met 1. Je ziet dat talenten uit eigen opleiding juist door met het eerste mee te trainen fysiek mooie stappen zetten. Hij heeft wel een jaartje nodig denk ik om en verdedigend arbeid te kunnen leveren en dan zijn acties te koppelen aan rendement.
Welke transfermarkt waarde zitten we dan met sie opties?
Waarom moussa kopen en verhuren? Heeft niet de leeftijd van een talent
Waarschijnlijk een aankoop van Slot en stiekem vinden ze hem helemaal niet goed. Zagen hetzelfde met Antonucci gebeuren.
Er zijn maar weinig mensen binnen Feyenoord die de transfer van Moussa kunnen verklaren
Zijn dat namen waar we veel van mogen verwachten?
En Slory dan? Altijd roepen dat jeugd kans moet krijgen maar ondertussen alleen maar concurrenten halen. Je kan toch even afwachten op Moussa en Slory in de voorbereiding en dan pas beslissen? Daarnaast kan je Paixao en Stengs op rechts zetten, geeft weer ruimte op het middenveld en Luka en Sauer op links. Als je zo graag 3 spitsen wil, kan de vervanger van Santi bijv. Multifuctioneel zijn en ook op rechts kunnen. In hoeverre is 2 rechtsbuitens ECHT nodig. Dit neigt weer naar kopen om te kopen. 1 directe versterking kan best genoeg zijn.
Moussa heeft in de laatste maanden bij Vitesse al laten zien dat er nog behoorlijk wat geschaafd moet worden
Goede strategie van Feyenoord. Je haalt wat jong talent gratis / kleine vergoeding op en geeft hen wat opleiding mee. Sommigen zijn een versterking voor het eerste elftal en anderen worden simpel gezegd handelswaar zoals die jongen die aan een Portugese club is verkocht met winst.
“Atletico gaat vol voor Hanchko”

Atlético Madrid gaat deze zomer vol voor een transfer van David Hancko. Met dat nieuws pakt MARCA zondag uit.
De La Liga-topclub verwacht een akkoord te kunnen sluiten met Feyenoord over de Slowaakse international.
Volgens mij wil Hancko alleen naar de absolute top en ik betwijfel of hij die club als absolute top kwalificeert.
Absolute top is in mijn ogen Real Madrid, Bayern Munchen, Man. City, Arsenal , PSG .
Atletico Madrid gaat ook geen ca. 50 miljoen betalen voor een verdediger en dat zal toch wel ongeveer de prijs zijn die DtK in z'n hoofd heeft.
Die gasten denken ook Wieffer voor ongeveer 20 mil. op te kunnen pikken, dat is ook kansloos.
Ze hebben geld genoeg , die Simeone krijgt een jaarsalaris van ongeveer 35 miljoen
U21 gaat gewoon leeglopen en je wil weer kampioen worden. 2x het liefst. En dat wordt echt een grote klus. Jongens als Hokke, Slory, Zechiel, Sauer en Milambo zullen er geen/zelden minuten meer in gaan maken, vang dat maar eens op. Er moet gewoon wat bij en vooral op het middenveld en voorin.
Prima beleid volgens mij om talenten op tijd en betaalbaar te halen. Ja 7 van de 10 worden geen spelers in het eerste die daarna voor miljoenen weggekocht worden. Maar die enkele welke dat wel doen maken dat ruimschoots goed.

In andere sporten gebeurd dit ook, als je weet hoeveel jeugdcoureurs F1 teams hebben dan kan je een elftal van opstellen. Slechts enkele komen door.

Als we een Rodriguez eerder hadden opgepikt hadden we hem praktisch gratis op kunnen halen.
Vanuit Spanje wordt gemeld dat Atletico Madrid vol voor Hancko gaat. Ik zou het jammer vinden. Ik zeg minimaal 45 miljoen.....
Feyenoord hoeft nuet te verkopen.
Atletico betaalt nooit de hoofdprijs.
Alleen een Duittse (top) of Engelse club misschien..
De rovers verzieken de sport weer. Het fundament van het succes staat weer op instorten.
Peter Houtman zal ook denken godverdomme wat flikken ze mij nou weer.
Dat dus ,ons voor 25 m beroven van spelers die ze eerst de kop gek gemaakt hebben en daarna zelf voor 3x dat bedrag weer verkopen. Dacht trouwens dat onze competitie boven die van Portugal stond , maar vreemd genoeg kunnen zij wel spelers voor 100m + verkopen terwijl wij alleen kruimels krijgen
Ik bedoelde houtman onze stadion speaker met zijn problemen met moeilijke namen haha
Snap ik ,was ook niet als reactie op jouw opmerking bedoeld 🫣😂
Volgens mij willen ze 021 naar de KKD laten promoveren
Je bent dan afhankelijk van de twee Jong ploegen die buiten top 9 moeten eindigen. Dit jaar werden ze ook kampioen, maar was voor niks, omdat Jong Almere en Jong Sparta allebei bij top 9 staan.
Almere jong is dus precies het voorbeeld dat het wel kan, die speelde een paar jaar terug ook een trede lager. We hebben meerdere kansen gemist en ik ben blij ze O21 nu serieuzer lijken te nemen.
Gods onmogelijke opgave, kijk naar dit seizoen... algemeen kampioen plus de beker gewonnen... geen promotie.systheem is ruk en we zijn geweldig genaaid door van Geel
Stel je was in 2016 de technisch directeur vab Feyenoord geweest. Je club zit krap bij kas en je moet een keuze maken uit:
1. Investeren in Jong Feyenoord door toe te treden in de Eerste Divisie.
2. Jørgensen kopen en Berghuis huren om meer doelpunten te maken en een goede kans te maken op het kampioenschap en dus plaatsing Champions League.

Ik had ook voor optie 2 gekozen. Door dat besluit is CL bereikt en is met dat geld 1908 en een nieuw Varkenoord gebouwd met de modernste faciliteiten, diverse malen ook geprezen door Arne Slot.

Ik ben Van Geel dankbaar voor die keuze. Dat Jong Feyenoord geen Eerste Divisie speelt, is meer Peter Bosz, Onno Jacobs en Peter Vogelzang aan te rekenen. Wat in de zomer van 2007 is gebeurd, heeft een financiële krater geslagen.
Dat was helemaal niet de keuze destijds, dit is een verdraaiing van de feiten. Had Martin van Geel een paar spelers van het kaliber Vejinovic minder gehaald dan was het wel mogelijk geweest. Daarnaast was het ook niet de enige keer dat het werd aangeboden aan Feyenoord.

Je kan beter Peter Bosz bedanken, de visie van Wim Jansen en Bosz op het jeugdbeleid, is later de redding gebleken. Alle grote verkopen van Van Geel kwamen uit de jeugd, zonder hen had van Geel een mega verlies geleden (en dan te denken dat van Geel telkens liever allerlei eredivisie middelmaat verzamelde dan structureel in te zetten op talentvolle jeugd!). Bovendien waren er al lang financiële problemen in 2007 dankzij ene grote kale leider die de club opzadelde met schulden en een zeer wankele financiële basis.

Niet dat Bosz en die andere namen zo kundig waren, het was hetzelfde onprofessionele laken en pak als daarvoor (en Bosz is natuurlijk gewoon een trainer en geen TD), maar stellen dat zij de oorzaak van alle ellende waren is een incompleet verhaal. Net zoals de rest van je betoog.
Iedere technisch directeur haalt miskopen binnen. Vejinovic was er zo een bij Van Geel. De bewierrookte Arnesen heeft in korte tijd ook heel wat miskopen op zijn naam weten te zetten.
Van den Herik heeft te veel ingezet op de peperdure satellietclubs. Toen hij ernstig ziek werd en het vertrouwen gaf aan het duo Gullit / Wotte, stonden er in de zomer van 2005 opeens 60 spelers onder contract. Met name Wim Jansen heeft toen op de achtergrond flink meegeholpen met saneren en het van de hand doen van derderangs spelers. De financiële situatie was slecht maar werd door Peter Bosz echt erbarmelijk door het halen van peperdure uitgebluste oude spelers zonder restwaarde.
Toen Van Geel kwam, was Feyenoord bijna failliet. Door verkoop van jeugdspelers is het inderdaad gelukt om langzaamaan uit de financiële malaise te komen met ook de hulp van de Vrienden. Het transferresultaat op o.a. Janmaat en Pellè (gehaald onder verantwoordelijkheid van Van Geel) heeft ook meegeholpen.

In 2017 haalde Van Geel St. Juste en Amrabat die weinig toevoegden aan Feyenoord maar elders wel snel veel waard werden. Fout van Van Geel? Nee, van Gio.

Zo, nu is mijn verhaal een stuk completer.

Feyenoord had echt onvoldoende middelen om in te stromen in de eerste divisie. Van Geel moest wel zo handelen. Het is tot Slot financiële malaise geweest.
Wie wil er nou in die competitie onder 21 spelen.. geen hond toch..
And great. Feyenoord = youth, future. Even if we sell players for 100 million, I hope we invest in youth and buy only, max 2 players above 10 million.
Wat is het perspectief voor die jongen. Van het jeugdteam van Torino naar het jeugdteam van Feyenoord 🤨

Naja zou goed zijn voor 021 maar het zou me wel verbazen als hij dat zou doen
Serieuze geruchten mbt Wieffer Stengs en nu Hancko..deze jongen lijkt een groot talent, maar ben bang dat er ook wel spelers gehaald moeten worden die een directe versterking zijn
Nee, en meer artikelen als alleen hier op de site. Conclusie is voor mij simpel.Heel blij met de scouting en alle talentvolle spelers die ze vinden, maar alleen daarmee ga je het niet redden. En ondanks dat Feyenoord het godzijdank niet begroot heeft is CL voetbal halen wel heel belangrijk om te kunnen blijven concureren om de titel en om AZ en Twente verder af te schudden
Deze is voor onder-21. De directe versterkingen komen pas als Feyenoord spelers gaat verkopen.
Waarom? Er is nog geen basisspeler weg, de noodzaak is er niet.
Als er niemand gaat hoef je ook niet veel te halen, maar er worden wel erg veel spelers gelinkt aan vertrek dus ik hoop dat de plannen voorzien in de opvang van dit kwaliteitsverlies mocht het zover zijn.
@Kuipvrees ik ben het met je eens , ik denk alleen dat we op rechtsbuiten nog echt wel wat nodig hebben nu minteh weg is.
This is the way.
Blijven investeren dan komt promotie vanzelf en extra inkomsten
Hierbij wens ik Peter Houtman enorm veel sterkte met het uitspreken van deze naam mits hij het eerste haalt..🤪
DtK luister behoorlijk goed naar de scouting zeg!
Football manager wonderkid dit hoor.

Heerlijk beleid!
Ook een naam vanuit de scouting neem ik aan?
Een soort Zechiël, maar dan slechter...
Zechiel is een 6, deze jongen is een 10... goeie vergelijking zeg sjonge jonge
Mooi, dan kan Zechiël doorschuiven en deze jongen ontwikkelen op 1908.
Filmpje is nu niet heel belovend.. Ach prima voor de O21 en dan even aankijken. Ben wel benieuwd of Feyenoord volledig op de buitenlandse tour gaat, anders gaat t wel steeds meer op een vreemdenlingenlegioen lijken
Gaan we nog voor die A internationaals? Wordt zo wel een kindercrèche 🙈
Transferwindow is amper geopend en het gezeur komt al... Je zult toch ook talenten binnen moeten halen en je onder 21 moeten versterken.
Klopt, en fijn dat dit nu al kan zonder eerst te verkopen en super dat de scouting allemaal pareltjes vindt voor ze onbetaalbaar worden. Goed scouten en winst maken op transfers is natuurlijk logisch beleid,maar ik krijg wel de kriebels van de grote hoeveelheid uitgaande transfer geruchten en het gebrek aan namen om deze spelers te vervangen. Je zit nu in een flow en dat stop moeten zetten om weer een heel team talenten op te leiden is een enge gedachte..Hoop dus op iig een aantal top aankopen of het beperken van het aantal spelers dat verkocht wordt.
DtK en staf hebben 100% al een uitgebreid plan met vervangende spelers klaarliggen. Of iedereen er direct zal staan is de vraag, maar anders moet je gewoon accepteren dat je weer een jaartje op moet bouwen. Het nadeel aan succes is dat er veel interesse komt zo gaat het nu eenmaal.
Jaartje opbouwen kost CL miljoenen en concurrentie die dichterbij komt. Ga met iig PSV wordt onoverbrugbaar. Dankzij de bondscoach staan hun spelers dit EK in de etalage en leveren straks veel meer op. Lange termijn kun je je dit niet meer veroorloven.
Ja maar je raakt deze zomer gewoon veel kwijt zo is het nu eenmaal, leuk of niet. Dus je moet toch weer opbouwen met nieuwe spelers en je moet maar gaan zien hoe dat gaat lopen. Er moeten wel een aantal spelers bijkomen die al op niveau gespeeld hebben dat zeker.
Jouw opmerkingen zijn net zo seniel als Willem zelf.. doe facking rustig..
spelers van PSV staan niet dankzij de bondscoach in de etalage.. Heeft lichtelijk te maken dat ons midden veld gebeseerd is 🙈😓
Markt is net open plus gaat pas opgang komen aan het Einde van het EK.. zijn jullie allemaal 16 en hebben jullie nooit een landen toernooi mee gemaakt of zo?
Is toch voor O21 of had je daarvoor een 40-jarige verwacht?
Dit voelt echt weer als de transferzomer van twee jaar terug :) Heel blij mee!
Die conclusie is rijkelijk vroeg. Dat kun je pas zeggen als er weinig sterkhouders vertrekken en spelers die al wat hebben bewezen zoals in 2022. Toen vertrokken alleen spelers die toch al niet konden aanhaken. Nu gaat waarschijnlijk een reeks van sterkhouders weg. Van de aankopen die er nu zijn kun je hooguit Carranza pakweg in de categorie Danilo plaatsen. De rest is het hopen dat het een nieuwe Wieffer wordt, maar dat weten we niet. De andere aankopen/huur die toen sterkhouders werden hadden allemaal een beduidend beter CV dan de aankopen tot nu toe. Gimenez: Mexicaans international, Szymanski, pools international en een van de beste spelers in de Russische competitie, Hancko, Slowaaks international en aanvoerder van Sparta Praag, Aursnes, Noors international en aanvoerder van Molde, Timber basisspeler bij Utrecht en speler van jong oranje, Wellenreuther had zich al bewezen als een prima Eredivisiekeeper.
Ik haal wel wat dingen door elkaar zie ik. Wijt het maar aan oranjebier😉 Er vertrokken wel degelijk een aantal sterkhouders waaronder juist Aursnes. Bij Aursnes, Malacia en Sinisterra kon je op dat moment aan de hand van het CV niet zeggen dat Wieffer, Hartman en Idrissi beter waren. Idrissi was dat ook niet denk ik. Van Hancko, Szymanski en Gimenez was dat al wel op voorhand duidelijk. Timber, Wellenreuther en Danilo waren misschien wel een beetje een vraagteken maar hadden zich al bewezen in de Eredivisie. Van de aankopen tot nu toe kun je dat alleen van Smal zeggen. Kortom: even afwachten wie er weggaan en wie er voor terugkomen. Veel van de beste aankopen van de afgelopen jaren hadden zich al wel degelijk bewezen op een heel behoorlijk niveau.
Krijgen steeds bijzondere namen 😆