celtic-feyenoord-2-1jim-breeman-sports-photography-16

Jim Breeman Sports Photography

Nieuws

Feyenoord beboet voor uitwedstrijd tegen Celtic

Twan

Feyenoord is door de UEFA beboet voor 'het gooien van voorwerpen' tijdens het uitduel tegen Celtic. Het is de achtste boete die Feyenoord opgelegd kreeg tijdens de Champions League-campagne. 

De boete is terug te vinden in een statement dat UEFA aan het eind van de maand uitbracht. De organisatie specificeert niet om welke voorwerpen het zou gaan. Het over te maken bedrag bedraagt 16.500 euro. Feyenoord kan nog in beroep gaan tegen deze boete. 

Het totaalbedrag van de boetes die Feyenoord dit seizoen aan de UEFA over heeft moeten maken komt uit op 128.750 euro. De andere boetes kwamen allemaal voort uit de drie thuiswedstrijden in de groepsfase van de Champions League. 

Delen

Reacties

De indruk is wel dat de UEFA het heeft voorzien op Feyenoord. Geef dan aan welke voorwerpen:(
OK dank je. Daar moeten de supporters ook met hun klauwen vanaf blijven. Ik hoop dat de schade op deze lui kan worden verhaald.
Zo onnodig al deze boetes. Je kan toch ook een leuke wedstrijd beleven/fanatiek zijn zonder de regels te overtreden?
Mees010 heb jij wat kunnen zien op tv dan? Of ben jij er live bij geweest? Het is een feit dat ze de pik hebben op Feyenoord. Ik ben bij verschillende wedstrijden aanwezig geweest waar onze club werd beboet...........ik heb het niet gezien waarom????? En ik ben een "normale fanatieke: supporter!
Voorbeeld......opblaas attributen🤔 ludieke actie, word niemand kwaad mee gedaan. Maar toch een boete......nu mag jij mij vertellen waarom????????
Dat klopt, maar boetes voor vuurwerk enzo zijn nogal onnodig
Kan je toch weer een jeugdspeler een contract van aanbieden, zondegeld dus...