viering-overwinning-op-aartsrivaal-26

Jim Breeman Sport photography

Nieuws

Feyenoord bedankt supporters voor onthaal

Van de redactie

Feyenoord heeft op social media de supporters bedankt voor het ontvangst van de selectie. Gisteravond werd de spelersbus door duizenden mensen onthaald met gejuich, gezang en vuurwerk.

“Feyenoorders, bedankt voor het onthaal in Rotterdam”, zo schrijft de club op Twitter. Het bericht wordt omlijst met foto’s en een video van het moment dat de spelersbus arriveert. Feyenoord spreekt daarmee waardering uit aan de fans die de ploeg door dik en dun steunen.

Al snel naar de heroïsche winst in de Johan Cruijff Arena (2-3) deden supporters een oproep om de mannen van Arne Slot bij trainingscomplex 1908 te ontvangen. Duizenden supporters gaven hier gehoor aan, met een waar volksfeest tot gevolg. 

Delen

Reacties

Met verbazing dat stukje proza van Hugo Borst gelezen. Wat een misselijk makend stukje heeft deze kwal geschreven over Feyenoord. Dat hij een Sparta supporter is dat weet iedereen, maar een Feyenoord hater dat wist ik niet. Hij lijkt wel een soort landverrader. Nogmaals wat een kwal is dat.
Als mijn hond er zo uit zou zien als Hugo Borst, dan scheerde ik z'n kont kaal en leerde hem achteruit lopen.
Hugo Borst,
Ontzettend naar, lelijk stuk onderkruipsel dat je bent. Ben je echt zo gefrustreerd dat je in het weekend waar het er ECHT om ging nergens je misselijk makend commentaar kon spuien, omdat geen enkel, zich zelf respecterend tv programma, op jou bullshit zit te wachten? En dan probeert onze super trainer(!!) naar dat clubje uit Noord-Holland probeert te lullen, om zo je gefrustreerde ego nog iets kan kietelen door te hopen dat je zo onrust kan veroorzaken. Help je club door ze te steunen, en niet door olie op het vuur te gooien bij de tegenstander. Misbaksel met dat rare kabouterbaartje van je.