Bevestigd
geertruida

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord bekijkt mogelijkheid om contract Geertruida te verlengen

Stan

Nu Lutsharel Geertruida sowieso tot de volgende transferperiode bij Feyenoord blijft, bekijkt de club de mogelijkheid om zijn contract open te breken en te verlengen. Dat meldt Dennis van Eersel van Rijnmond Sport maandag op X

Geertruida leek afgelopen transferperiode heel dicht bij een overstap naar het Duitse RB Leipzig. Uiteindelijk ketste die deal af en bleef de vice-aanvoerder van Feyenoord toch in De Kuip. Dennis te Kloese heeft laten weten dat de Rotterdammers nu bezig zijn met het bekijken van de mogelijkheid om het contract van de verdediger, dat vorig seizoen al werd verlengd tot 2025, wederom te verlengen. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Denk niet dat hij daar heel erg voor open staat,hoop het
Dat hij een echte Feyenoorder is,is duidelijk,maar nu stond de transfersom toch een beetje zijn transfer in de weg
Lijkt mij prima keuze. Gozer van de club. Mooie transfer gunnen welke voor hem en de club goed is.
😂 Dat lijkt me een goede zaak. 🤣
Als Mislintat gewoon een beetje naar Maurice Steijn had geluisterd, dan was hij voor 87 miljoen euro klaar geweest. Nu voor 112,8 miljoen euro, zónder bonussen. Dus hij had Sutalo nog kunnen halen naast alle spelers die ik al genoemd heb, en dan was hij voor 107,5 miljoen euro klaar geweest", besluit de journalist. "Zonder Sutalo hadden ze nog 25 miljoen euro overgehouden voor extra salaris en hier en daar wat tekengeld."

LOL 112 miljoen euro uitgegeven aan spelers waarvan nog maar moet blijken of het wat wordt. Wat dat betreft hebben ze het in Rotterdam echt wel goed gedaan voor wat was het? 1/3 van dat wat Ajax heeft uitgegeven. Nou hebben ze natuurlijk wel meer gekregen voor hun spelers die ze verkocht hebben maar goeiendag even. Als Feyenoord de helft van dat bedrag had kunnen uitgeven waren we met 2 vingers in de neus kampioen geworden.

Wordt een interesante pot straks in Amsterdam over een paar weken.
Ik heb de afgelopen periode heel vaak voorbij zien komen dat wij geen TD hebben. We doen het zo slecht in de transfer window. Na gisteren in Utrecht hoor ik daar niks meer over. Arne zegt zelfs ik heb Feyenoord nog nooit zo goed zien spelemn
Gisteren tweede helft vooral was het een genot om naar te kijken, en bij mij is het glas half vol, dus dat was niet alleen omdat Utrecht zo slecht was.
Blijf het alleen jammer vinden dat die vierde goal niet in z’n geheel in de samenvatting zat, het ging over meer dan 20 schijven, ze zonden alleen de laatste 5 balcontacten uit voor de goal viel.
Een glas dat half vol is, is ook altijd half leeg. Zelfs als er halfvolle melk in het glas zit. 😉
De waarheid was volgens mij dat Feyenoord in staat was bij vlagen (maar wel meerdere langdurige vlagen) zeer god voetbal te spelen, maar dat dat tegen dit FC Utrecht ook niet zo heel moeilijk was: Zeer pover centrum van de defensie en een controlerende middenvelder die geen idee had waar hij moest lopen, laat staan wat hij moest doen: Dan wordt het wel heel makkelijk voetballen.
Maar het in sommige ogen nu ineens favoriete PSV haalde de punten nou ook niet echt tegen geheide 'linkerrijtje clubs', dus hoeven we ons goede spel ook weer niet heel erg te relativeren.
Klopt helemaal. Al die betweters, pseudo experts, wijsneuzen hoog van de toren blazen en zeiken over geen TD etc…een hele lange 🤥en mond houden voor de komende tijd 😡
Cliché, maar wordt weer een wedstrijd op zich en we hebben daar nog nooit makkelijk gewonnen. De timing is op papier fijn ja, maar laten niet zo hoog van de toren blazen zoals zij dat normaal gesproken doen.
Zou fantastisch zijn en waarom niet? Als iedereen er beter van wordt?
Proberen kan altijd, maar Geertruida wil naar een andere competitie en was daar al dichtbij, zijn vorige verlenging duurde bijna een jaar, kan me niet voorstellen dat hij dat nu weer gaat doen, al een groot wonder dat hij nog bij Feyenoord speelt.
Hij zal het wel doen, maar zullen vast duidelijke afspraken en een bedrag in zijn contract staan voor wat hij weg mag!
Ligt uiteraard aan bedrag, maar alles onder de 30m voor deze alleskunner.
Ik zie wat er bij Man Utd loopt....
Als we overwinteren in de Champions League zie ik hem het jaar nog wel vol maken
Ik vertrouw op zijn Rood Witte hart. En dat hij ook de club het beste gunt. Hij is niet te pakken genomen door Feyenoord. Leipzig schakelde door en München werd niet echt concreet.

Dus heel kort, jaartje erbij, en centjes erbij. Iedereen blij
Heb in eerste instantie niet het idee dat dit gaat gebeuren, maar als je hem nu ruim een half miljoen tot een miljoen extra geeft en afspreekt dat hij volgend jaar voor 30M weg mag, dan verdient hij dit jaar meer en gaat hij alsnog z'n stap maken. Feyenoord op z'n beurt pakt weer 10M+ extra ten opzichte van de situatie als hij niet bijtekent. Zou je als win-win kunnen zien.
50 miljoen afspreken. Voor Engeland is dat wisselgeld.....daar kan hij ook prima mee
In deze heb je toch ook nog kamp-Geertruida. Als je 50M in zijn contract zet, is er de mogelijkheid dat deze niet wordt afgekocht en zit hij nog langer bij Feyenoord. Lijkt me dus onrealistisch dat hij dat in zijn contract laat opnemen.
Kijk, dit is informatie van Rijnmond Sport waar we wat aan hebben.
Zal me benieuwen of Geertje ( en vooral zijn zaakwaarnemers ) open staan om het contract te verlengen.
De laatste keer ging het ook niet echt soepel.
Die zetten alles op een transfer, want dat levert hun geld op.
Maar wellicht, een goeie salarisverhoging en een gelimiteerde transfersom van 40 miljoen, ingaand 2025 , trekt hem misschien over de streep.
Dan is ie 25 en komen z'n beste jaren er normaliter aan.
En ook heel fatsoenlijk, dat ie niet refereert aan het besluit van de familie Kokcu in maart/april toen pa en ma Kokcu naar Benfica-Internazionale waren , daar al de beslissing is genomen, dat Kokcu enkel naar Benfica zou gaan en geen enkele andere club.
Tenminste, dat heeft Orrie letterlijk gezegd in juni.
Kortom, met Te Kloese komt Feyenoord veel verder en Arne is pro Feyenoord.
Ingaand 2025 is niet reëel. Je kan er wel vanuit gaan dat hij aanstaande winter- of zomerwindow weg wilt én gaat.
In de winter kost ie 50 miljoen en niemand gaat dat betalen
Het is geen onmogelijk scenario met het oog op de CL. En 50 mil zal het niet zijn met nog 1,5 jaar contract. Als verlengen niet lukt dan is as winter de laatste mogelijkheid om nog wat te vangen voor hem
In de winter zijn prijzen het dubbele
In de winter zijn europese spelers inderdaad duurder, niet heel gek. Als hij opvalt in CL en er is een club die 40M biedt is hij gewoon weg hoor. Daarnaast is beoogde vervanger Nino in de winter goedkoper ivm eindigen competitie daar
Lijkt me vanuit clubbelang logisch. Had het raar gevonden als ze dat niet zouden doen. Ik heb begrepen dat Luts een groot clubhart heeft. Hopende dat hij over de eerste teleurstelling heen is, verwacht ik wel dat ie er voor in is. Voor beide partijen goed.
Hij verdient het om een van de best betaalde spelers worden, hoop dat ie bijtekent
Ben er ook bang voor. Die jongen wil gewoon weg en volgende zomer voor 15 a 20 miljoen is die kans toch aanzienlijk groter.
Dat "niet te houden zijn" is relatief. Als we ons volgend jaar plaatsen voor Champions League voetbal en als we dit seizoen overwinteren is Feyenoord sportief gezien weer een heel aantrekkelijke werkgever. Daarnaast kun je, je sterren (waar Geertruida natuurlijk bijhoort) dan heel behoorlijk betalen.

Dan wordt Geertruida of gehaald door een A ploeg die zich ook geplaatst, wat een echte sportieve verbetering kan zijn, of er zijn wannabe ploegen geïnteresseerd. Stel dat Chelsea of de Spurs komen, ploegen waar iedere week een ander trainer zit, weet je dan echt waar je in stapt? Dat is sportief toch geen verbetering? En als het een A ploeg is, dan is de transfersom waar het nu op klapte ook geen punt.

De reden om te verlengen (en te verhogen neem ik aan) is om de waardering uit te spreken voor alles Geertruida brengt en wat we verwachten dat hij weer gaat brengen.
Bij Red Bull zou hij 3x zo veel verdienen. En dat is nog maar een voorbeeld.
Champions league of niet dat is voor Feyenoord niet te betalen.
Die schuiven dan ook hard richting A ploeg, sportief en financieel een verbetering.
Rutger gaf eerder aan dat Geertruida 100% niet gaat verlengen.

Wellicht dat hij nu spijt heeft van deze opmerking, geen idee.
Rutger gaf ook aan dat Stengs niet zou komen.
Geertruida wilde deze zomer een transfer maken, dat is niet gelukt omdat er slechts 1 club aangeklopt heeft. Feyenoord was meewerkend, maar kon er niks aan doen dat het niet doorging.
Wellicht staat Geertruida nu anders in de wedstrijd en wil hij best verlengen onder bepaalde voorwaarden om Feyenoord wel een fatsoenlijk transferbedrag te gunnen
Laten we het hopen. Maar dan wel zonder clausule.
Denk dat het bijna wel met clausule moet om hem over de streep te trekken.
Zolang die 35 of meer miljoen is, dan is dat best prima denk ik
Haha, ben jij van ongehoord Nederland of zo, met dat fakenews?
Heb alleen gezegd dat er eerder niets concreets speelde rond Stengs
Jouw bronnen belden jouw op om te vragen of Stengs kwam en wij moesten het van buitenlandse media vernemen. Geeft niks, je kan niet altijd 6 gooien.
Maar hoe zit het met Geertruida? Waarom dacht je 100% zeker dat hij niet gaat verlengen? Is dat nog steeds 100% zeker?
Wacht ff. Hij heeft ook niet verlengd dus had Rutger gelijk toch? Als Geertruida er nu anders over denkt kan Rutger daar toch niks aan doen?
Nee, Rutger vertelde dat het uitgesloten is dat Geertruida verlengt, ook als hij zou blijven.
Hij snijdt zich zelf in de vingers als hij niet bij tekent, want ze willen het open breken en dat betekent dat ook zijn salaris omhoog gaat.
Na een teleurstelling zal een flinke opslag wel helpen
3/4mil per jaar salaris bieden, zonder enige afspraken dat die voor een bepaald bedrag weg mag.
Als die zich laat zien in de cl gaat die misschien in de winter al voor 50mil+
Dat is wel heel onverantwoord stel hij scheurt alles af en komt terug en komt nooit meer terug op ze oude niveau dan zit je tot 2026 met een speler die 3/4 miljoen per jaar verdient
Zonder de zekerheid dat je elk jaar champions league hebt of spelers verkoopt aan miljoenen vieder jaar

We moeten nou geen gekke dingen doen
Denk dat 2 mil de max is voor ze salaris en dan volgend jaar 30/35+ mil voor hem vangen als die ze volgende stap wil zetten

Dat is voor beide partijen een goede deal.
Ik hoop dat feyenoord dan ook geen bedrag boven de 2miljoen gaat bieden
Kan je hem geen percentage aanbieden van de verkoopsom boven X bedrag?
Dit vind ik wel een goede gedachten
Stel hij vertrekt voor 40 miljoen en je laat in het contract opnemen dat hij 5% of 10% krijgt van het transfer bedrag (excl de bonussen)

Dan verdient die zelf ook nog wat mee aan de transfer stel hij gaat voor 50 krijgt hij ook meer en de club ook
Lijkt me een goede deal
Je zult er dan waarschijnlijk een vertrekclausule in moeten zetten die voor Geertruida aanvaardbaar is en Feyenoord meer oplevert dan verkoop bij een eenjarig contract. Gezien de inflatie in transfersommen 25-30 miljoen ofzo.
Nou nou, ook met een eenjarig contract kan je daar nog wel meer uit slepen hoor
Nu hadden ze hem ook bijna voor dik 30 miljoen verkocht. Maar goed, als er wordt verlengd zal uiteindelijk wel bekend worden onder welke voorwaarden.
@FTM is dit de speler van wie jij in de twitter space laatst ook al aangaf dat ze het contract wilden verlengen?
Zolang ze maar niet afspreken dat hij voor een bepaald bedrag op te halen is....
Juist wel, anders loopt hij volgendjaar voor niks weg
En in de zomer nog maar 1 jaar, dan mag je van geluk spreken als je er nog 20 voor krijgt.
Naar mijn weten had die neus timber ook nog maar een 1 jarig contract en die leverde 40 op. Nou dan ben ik niet bang dat onze geert dit niet kan overtreffen
Die lag tot 2025 vast. Zelfde als Geertje nu
Goede zaak als dat mocht lukken op dezelfde voorwaarden.

Maar ben bang dat Geertruida er zelf niet zo heel happig op is omdat Feyenoord dan weer kan vragen wat ze willen en de noodzaak om te verkopen ook kleiner is.

Of hij wil er zelf evt.een clausule inzetten wat voor ons weer niet zo gunstig zou zijn.(mits die minimaal het bedrag is wat we nu wilde vangen)

Maat laten we van het positieve uitgaan en hopen dat het lukt.
Gewoon afspraken maken met die jongen, hij is na dit jaar niet meer te houden. Dus jaartje verlengen met de afspraak dat je meewerkt aan een transfer volgende zomer. en met die verlenging kan Feyenoord een mooi bedrag vragen iedereen blij!
Zeker 1 of twee jaar verlengen. Met clausule in contract over vaste transfer bedrag.
Een vast bedrag moet je nooit doen. Als hij 2 wedstrijden goed speelt in de CL is hij zo 50 miljoen waard
Oh.ja z'n contract loopt tot einde seizoen natuurlijk 😔
Op de laatste training voor de klassieker komt hij het veld op met een shirt met 2026 erop.
En een dag later scoort dan uiteraard weer de winnende.
Contract + Clausule 50mil incl bonussen aanbieden.
Kun je doen🤣maar Geert wilde zelf weg en met zon bedrag gaat hij nooit accoord natuurlijk!Kans weer heel dat hij dan wegkomt.

Als rond het bedrag ligt wat we nu wilde hebben en hij weer meer gaat verdienen lukt het misschien wel.
Dat zou echt geweldig zijn. Denk dat er dan wel een contract met een clausule op tafel komt. Als dat een vergelijkbaar bedrag wat ze nu voor hem in gedachten hadden, is dat natuurlijk helemaal prima.