te-kloese

In beeld

Te Kloese: "Trots dat wij qua transfers een stap vooruit hebben gemaakt"

Stan

De transfermarkt is sinds dit weekend gesloten. Voor Feyenoord was het wederom een drukke periode waarin een groot aantal speler werd binnengehaald of juist vertrok. In gesprek met Rijnmond Sport gaat algemeen- en technisch directeur Dennis te Kloese in op de transferperiode van de Rotterdammers en de huidige situatie bij Feyenoord. 

Bekijk hieronder het interview van Dennis te Kloese met Rijnmond Sport:

Delen

Reacties

🚨🚨 🚨🚨 Attention to all international clubs, we are excited to introduce Javairô Dilrosun, a standout talent who is now available for transfer. Don't miss out on this incredible opportunity, submit your bids promptly, and you'll discover just how valuable he can be to your team. You won't be disappointed!
Ja daar zit ik al tijd op te wachten, had nog hoop dat hij misschien naar club in België ging, maar ziet het niet gebeuren. Jammer ook voor hem zelf, moet weer ook aan spelen toekomen.
Is bij Feyenoord wel over.
Kan tevreden zijn en straalt dat ook uit. VI artikel zelfde verhaal. Jammer dat de journalisten niet ff doorvragen: niet om super kritisch te zijn maar om wat meer van zijn afwegingen te begrijpen. Wij pennen een hele zomer deze site vol en dan is het mooi om zijn visie te horen of hoe het nou echt zit
Ik hoop vooral dat hij voor de lange termijn blijft om Feyenoord structureel naar een hoger niveau te tillen, waar het hoort. ❤️🤍🖤
Ik ben blij mwt deze groei. Nu dit jaar 1ste of 2de worden en we lopen echt binnen. Dan kunnennwe ons langzaam aan weer financieel matchen met onze grote vrienden club Ajakes.
Het lijkt erop dat Ajax een groot gedeelte van zijn winst richting aandeelhouders ziet gaan. Wat een raar aankoopbeleid.
Te Kloese , daar komen we verder mee !
Ik heb afgelopen weken hier echt ook andere dingen gelezen over Dennis. Maar eind goed al goed!
Wij van WC eend adviseren WC eend
Nou Sjord en sjimmie, leg eens uit .
Jij hoort vanzelfsprekend liever je maatje rutger