Primeur Bevestigd
metropolitano-atletico-madrid

Jim Breeman Sports Photography

Nieuws

Feyenoord belegt dinsdag training in stadion Atlético

Stan

De selectie van Feyenoord zal zich dinsdagavond in Madrid voorbereiden op het Champions League-duel met Atlético. In het Estadio Cívitas Metropolitano, dat een dag later het decor is van het affiche in Poule E, zal de laatste voorbereidende training belegd worden. 

Voordat selectie en staf dinsdag het vliegtuig pakken naar de Spaanse hoofdstad, is er maandag ook nog een besloten training geweest op 1908. Om de spelers optimaal voor te bereiden op de omgeving en vooral de temperatuur waar woensdag in gespeeld zal worden, is er echter voor gekozen de laatste training in het stadion van Atlético te laten plaatsvinden. 

Arne Slot zal dinsdagmiddag in datzelfde stadion aanschuiven voor de officiële persconferentie. Hij wordt daarbij bijgestaan door een nog te bepalen selectiespeler. Evenals Atlético-trainer Diego Simeone dat later op de avond zal doen, zal Slot tijdens de persconferentie vooruitblikken op de wedstrijd met de Madrilenen, die woensdagavond om 18:45 zal worden afgetrapt. 

Onder 19
Ook de Onder 19 van Feyenoord, die het in de UEFA Youth League gaat opnemen tegen Atlético Madrid, vliegt dinsdag naar Spanje. De jeugdploeg zal woensdag om 14:00 spelen tegen de leeftijdsgenoten uit Madrid. Het duel is live te volgen via de website van Feyenoord of te zien voor abonnees van Ziggo Sport. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Nog geen reacties