Primeur Bevestigd
varkenoord-feyenoordnl

Jeugd

Feyenoord beloont jeugdinternational Roovers met eerste contract

FeyenoordYouthWatcher

Feyenoord is erin geslaagd om de boomlange centrale verdediger Sam Roovers (15) voor de komende jaren vast te leggen. De jeugdinternational van Oranje O15 ondertekent binnenkort zijn eerste profcontract, zo weet Feyenoord Youth Watcher dinsdag te melden.

Roovers sloot twee seizoenen geleden bij Feyenoord O14. De fysiek sterke verdediger, die sterk is in de opbouw en goed onder druk kan uitspelen, werd gescout op relatief laag niveau bij FC Oegstgeest, waar hij op dat moment in de hoofdklasse speelde. Toch wist hij al snel een basisplaats te bemachtigen.

De ontwikkeling van Roovers verloopt bijzonder. In het afgelopen seizoen kwam hij ook in beeld bij de KNVB en speelde hij zijn eerste interland met Oranje O15 tegen Duitsland. Roovers versloeg met een vijf andere Feyenoorders in de basis Duitsland.

Roovers komt aankomend seizoen uit voor Feyenoord O16. Hij is het vierde talent van'generatie 2008' dat een profcontract ondertekent bij Feyenoord. De talentvolle Kelvin Neijenhuis, Ayoub Ouarghi en Matthew Mparaganda

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Fijn dat er weer een talent is vastgelegd.
Tip:
Gooi die tekst eens door chatgtp.
Dan komt er vast een betere uitrollen.
Ivanusec hattrick is ie nog haalbaar😂
@ FTM kan het dat Toulouse nog terug komt voor Alireza en Chaïbi in de deal betrokken wordt? houden we het aantal buitenspelers wat we nu hebben en gaan we er in kwaliteit op vooruit