Bevestigd
zekovic-presentatie-feyenoord

Feyenoord.nl

Transfers

Feyenoord bevestigt aantrekken Zeković

Van de redactie

Aleks Zeković heeft een contract getekend bij Feyenoord. De 17-jarige middenvelder komt transfervrij over van het Franse Angers SCO en zette in De Kuip zijn handtekening onder een verbintenis tot medio 2026, met een optie voor nog een jaar.

De geboren Fransman, die tevens over de Montenegrijnse nationaliteit beschikt, is blij dat hij bij Feyenoord zijn voetbalcarrière een vervolg kan geven. "Het voelt goed om hier te zijn. Ik ben onder de indruk geraakt van de faciliteiten die hier allemaal aanwezig zijn. Ik kijk ernaar uit om me hier de komende seizoenen verder te ontwikkelen."

Zeković begon zijn voetballoopbaan bij SO Cholet in het westen van Frankrijk. In de zomer van 2022 volgde een overstap naar Angers SCO, waar hij voornamelijk zijn wedstrijden in het Onder 19-team speelde. Afgelopen winter stroomde Zeković door naar het beloftenteam van de club uit de Franse Ligue 2 en wist hij ook daar een goede indruk achter te laten.

Tekst van Feyenoord.nl

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Leuk maatje voor Ivanusec mocht ie blijven.
Bouwen oo de scouting want wel behoorlijk uit de derde ring maar talent vind je overal. Een verassingspakketje voor ons.
Ivanusec is Kroatisch en hij is Servisch/Montegrijns heel verschil he.
Ik krijg hier Sebaoui vibes van in de positieve zin van het woord!
Ook weer een mooie primeur al op 27 april. Knap gedasn!
Ik zie dat sahin de nieuwe hoofdtrainer van Dortmund wordt , is dat de reden waarom hij het niet is geworden bii Feyenoord? @Bombarda
Lijkt me beetje voorbarig aangezien de hoofdtrainer van dortmund gister onverwachts zijn ontslag aankondigde
Misschien speelde er al wat achter de schermen, in de competitie ging het natuurlijk niet heel best met Dortmund.
En toch kwam het afscheid van terzic als een verrassing voor het bestuur dus denk niet dat het een rol heeft gespeeld.
Heeft natuurlijk al met al wel goed uitgepakt voor Sahin
Ik vind het opvallen dat bijna alle spelers die in de categorie onder 21 vallen enorm onder de indruk zijn van de faciliteiten. Het lijkt me dat daaruit de volgende conclusies te trekken zijn: 1) Prima beslissing geweest om de CL gelden van 2018 te investeren in het trainingscomplex 2) Wat is er voor nodig om deze voorsprong vast te houden?
Ja was een uitstekende beslissing maar niemand wil dat toegeven omdat Van Geel dat deed. De slechte dingen worden terecht benoemd, dan mag het andersom ook als het nodig is.
Ben ik het mee eens. Niet alles was bagger
Jonge middenvelder, prima lengte 1,85 dus in verdedigend opzicht best prima. Hij zegt zelf dat hij verdedigend sterk is omdat hij weinig ruimte geeft, dus meer een 1 op 1 verdediger. En verder is hij aanvallend aanwezig. In de jeugd afgelopen seizoen in 15 wedstrijden 3 goals van centraal middenveld. Hopelijk dus een beetje een jonge box to box of misschien meer ontwikkelend naar een 6.
Middenveld bij het eerste is wel vol. O21 of Dordt?