trauner-almere-city

Nieuws

'Trauner onzeker voor duel tegen Frankrijk na gemiste training'

Stan

Het is nog niet zeker of Gernot Trauner maandagavond met Oostenrijk zal aantreden tegen Frankrijk. De Feyenoord-verdediger moest de training van vrijdag verstek laten gaan en is daarom een twijfelgeval voor de openingswedstrijd van de Oostenrijkers, zo meldt Kicker. 

Nadat Trauner aan het einde van het seizoen bij Feyenoord terugkeerde van blessureleed, kampte hij de afgelopen weken toch weer met wat fitheidsproblemen. Zo liet hij tijdens de voorbereiding van Oostenrijk op het EK drie trainingen en de oefenwedstrijd tegen Servië aan zich voorbijgaan. Bondscoach Ralf Rangnick nam de Feyenoord-aanvoerder desondanks op in zijn definitieve selectie voor het eindtoernooi.

Vorige week zaterdag speelde Trauner ruim een uur mee in het uitzwaaiduel van Oostenrijk tegen Zwitserland, dat in 1-1 eindigde. Achterin de verdediging van de poulegenoot van het Nederlands elftal presteerde de Der General na behoren, maar het is dus nog niet zeker of hij in staat is tegen Frankrijk weer speelminuten te maken. Mogelijk begint Rangnick in dat duel met Kevin Danso en Maximilian Wöber in de achterhoede. Oostenrijk - Frankrijk wordt maandag 17 juli om 21:00 afgetrapt in Düsseldorf. 

Delen

Reacties

Hij komt nogal gammel over de laatste tijd. Als ik hem soms zie lopen, beginnen mijn eigen spieren spontaan zeer te doen. Die had meer gehad aan vakantie nu.
Wanneer kunnen we iets verwachten omtrent de nieuwe shirts? Duurt altijd zo lang bij Feyenoord…
Thuis en uit zijn al bekend. Mooie shirts!
Wen er maar aan. Met dit drukke programma, spelers die kris kras de wereld overvliegen, geen rust krijgen.
En dan ook nog eens wisselende trainers, dus wisselende trainingsstof, spelers gaan tot het randje en vaak eroverheen. Ze moeten wel, maar de rekening wordt betaald en menigeen betaalt al. Kijk even naar de uitvallers alleen bij oranje al, maar ook bij andere clubs / landen.

't Geeft niet want de klant wil voetbal kijken 24/7
Geweldig gedaan de afgelopen 3 seizoenen, maar het is tijd om door te selecteren. Als Beelen geblesseerd raakt heb je een probleem als Trauner de back up is, want die kan geen 2/3 wedstrijden in de week spelen.
Wordt wel lastig, want je moet maar is een talentvolle gast zien te vinden die tevreden is met een back up rol en ook nog eens het gewenste niveau is.
no more sentiment. Feyenoord should not rely on this footballer. Nice lad, nice character, but we need healthy footballers for the long term, not for a while.