Bevestigd
dani-slory

Feyenoord.nl

Jeugd

Feyenoord bevestigt contractueel vastleggen Dani Slory

FeyenoordTM

Feyenoord heeft Dani Slory zojuist officieel gepresenteerd. Het jongere broertje van jeugdexponent Jaden komt de jeugdopleiding van de Rotterdammers versterken. De 15-jarige ondertekent een driejarig contract.

Dani Slory heeft maandag in het Perscentrum van De Kuip een contract getekend bij Feyenoord. De vijftienjarige jeugdinternational komt na het huidige seizoen over van NAC Breda en zal tot medio 2027 aan de club verbonden zijn. Slory sluit na de zomerstop aan bij Feyenoord Onder 17.

Voor Slory betekent de overgang naar Feyenoord een terugkeer bij de club waar hij eerder al tussen 2019 en 2021 actief was. Afgelopen drie seizoenen kwam de verdediger uit voor NAC Breda en zag hij zijn goede ontwikkeling tevens beloond worden met zijn debuut voor het Nederlands Elftal voor spelers onder de 16 jaar.

"Ik ben dankbaar dat ik onder toeziend oog van mijn familie en vrienden een driejarig contract bij Feyenoord heb mogen tekenen", aldus Slory. "Het voelt goed om weer terug te keren bij de club waar ik in het verleden al een aantal seizoenen heb mogen spelen. Ik wil me op Varkenoord de komende jaren verder ontwikkelen tot een nog completere verdediger."

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

I've just read we are intrested in a striker from the Spanish 3rd division.... We are a big club we should be aiming higher than this....
Don't believe everything you read
@feyenoordtm is er iets bekend over de blessure van tsoungui? En wordt hij gezien als materiaal voor feyenoord 1
@FeyenoordTM Verwacht jij nog veel beweging bij Feyenoord O21? Een groot gedeelte loopt namelijk uit contract.
Candelaria waren ze mee bezig als het goed is, verder zijn de spelers met talent allemaal al verlengd, of zie ik er een over het hoofd?
Valk, Blok en Husselin lopen volgens mij uit contract en zag de clubopties van een jaar bij Sluis, Essanoussi en Pusic over het hoofd!
Valk is ondertussen 22 die gaat het helaas niet meer redden, transfervrij naar bijvoorbeeld Dordrecht laten gaan en als die zich goed ontwikkelt kan die altijd terugkeren, Blok zijn ze mee bezig had ik in een eerder artikel gelezen en wat Husselin betreft, we hebben net Ka verlengd dus denk dat Husselin tekort komt.
Ik denk dat ze Husselin nog wel willen verlengen. Stond altijd hoog aangeschreven en is nog steeds wel een groot keeperstalent samen met Haksteeg. Prima concurrentie zo met z'n drieën en dan maar zien wie er stappen blijft maken. In de lichting van Troost, Jansen, Koorevaar, was Jansen ook altijd 3e keuze en speelde amper. Hij staat er nu van de 3 het beste voor. Idem bijvoorbeeld bij jeugdelftallen van oranje waarbij Bart Verbruggen ook altijd 3e keuze was achter Troost en Raatsie. Zodra een speler of keeper potentie heeft, zal ik niet te snel doorselecteren. De laatste stap richting senioren kunnen soms bijzonder snel lopen.
Helemaal off topic, Bogarde mag weg bij Aston Villa, was bij ons een groot talent in de jeugd, deze terughalen en uitlenen aan Dordrecht? Zou dat iets kunnen zijn?
Heel ver weg blijven van familie Bogarde en de zaakwaarnemer.
Snap wat je bedoelt met de familie, maar die jongen had echt talent in onze jeugd, hoop gewoon dat er nog wat uit te halen valt...
Oudere broer Melayro die openlijk de jeugdopleiding bekritiseerde en clainde dat het in Hoffenheim zoveel beter was (Mag nu transfervrij weg btw, na hele slechte uitleenbeurten bij Groningen en PEC) en de zaakwaarnemer die elk Feyenoord talent weg probeert te krijgen naar een andere club (onder andere Summerville bijv.). Nogmaals, ver weg blijven van die gasten. Azen alleen op geld.
@FeyenoordTM Komt Jaden Slory in aanmerking om verhuurd te worden aan Dordrecht komend seizoen?
Zou heel verstandig zijn, en als ze slim zijn sturen ze er meerdere heen: Groen, Hokke en Candelaria bijvoorbeeld. En misschien ook nog wel Hartjes als die weer fit is.