Bevestigd
Sebaoui contractverlenging

VK Sportphoto

Transfers

Feyenoord bevestigt contractverlenging Sebaoui

Bombarda

Ilias Sebaoui heeft zijn contract bij Feyenoord verlengd. De 22-jarige aanvaller, die zich afgelopen seizoen als huurling bij FC Dordrecht positief onderscheidde, zette vandaag in De Kuip zijn handtekening onder een overeenkomst tot medio 2026, met een optie voor nog een jaar.

‘Vorig seizoen heb ik veel geleerd bij FC Dordrecht’, aldus Sebaoui. ‘Dat ik nu bij mag tekenen bij Feyenoord zie ik als een beloning voor de groei die ik heb doorgemaakt, maar ook als een aanmoediging om gretig te blijven. Ik ben er trots op dat ik in de voorbereiding een kans krijg om me te laten zien bij het eerste elftal, dus ik kijk enorm uit naar de komende weken.’

Sebaoui, die in België is geboren maar internationaal voor Marokko uitkomt, is een product uit de jeugdopleiding van Koninklijke Beerschot Voetbalclub Antwerpen. De rechtsbenige vleugelspeler stapte vorige zomer over naar Feyenoord, dat hem direct verhuurde aan FC Dordrecht.

In de Keuken Kampioen Divisie groeide Sebaoui als behendige dribbelaar vrijwel direct uit tot een van de smaakmakers en had hij met 11 goals en 7 assists een belangrijk aandeel in de vierde plek van FC Dordrecht in de competitie.

Tekst via Feyenoord.nl

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@Bombarda komt er vanavond nog iets of stel je het uit naar morgen?
Dat nieuwtje over de middenvelder komt vandaag maar effe rustig afwachten
@Bombarda Trauner bewijst - ondanks geringe speeltijd - dit EK toch maar weer waarom wij nog héél veel aan hem kunnen hebben. Door de stormachtige ontwikkeling van Beelen zijn we dat misschien wel een beetje vergeten.

Wordt er binnen Feyenoord wel eens gesproken over het spelen met Trauner én Beelen? Beelen dan als linker centrale óf juist op 6? Of komt er sowieso een vervanger van de mogelijk vertrekkende Hancko?
Komt sowieso een vervanger want Trauner is blessuregevoelig
Als Hancko weggaat komen er zeker 2 spelers.
Vervanger trauner hebben wij al met Beelen, denk dat we ook 2 linksbenige linkercentraleverdedigers moeten halen mocht Hancko vertrekken
Hancko en Geertruida moeten worden opgevangen.
Beelen op 6 man man..

Daar heeft hij zowel de handelingssnelheid als de inspeelpass niet voor
Beelen heeft bij Zwolle in de jeugd op 6 gestaan totdat die naar de selectie doorschoof. Maar niet voor niets een linie naar achter gezet, is daar een topper in de maak.
Ik vind een aantal jaar geleden en een groot verschil qua niveau niet zo relevant. Zoals je zegt; niet voor niets een linie naar achter gezet. Heeft echt helemaal niets van een middenvelder.
@Bombarda hoe groot schat je de kans dat Gimenez deze zomer vertrekt en aan welk bedrag moet je dan ongeveer denken? Ben benieuwd welk kaliber clubs concreet voor hem gaan worden.
Mensen die erover zeiken vind ik nog vermoeiender
Omdat jij een vermoeiend persoon bent.
Denk je dat hij aan tafel zit bij alle technische directies van alle clubs in Europa? Alsof hij weet wie Gimenez allemaal volgen en wat zij bereid zijn om te bieden..
Ik vraag toch om zijn mening? Ik snap ook wel dat hij niet alle kennis in huis heeft maar ik ben nieuwsgierig naar wat hij denkt.
Brazhko of Tessmann incoming als vervanger Wieffer. We gaan het zien na 8 juli. Worden mooie weken!
Is Brazhko niet joh. Gaat om urbansky
Kan ik me niet voorstellen, echt een totaal ander type.
Brazhko is ook echt een totaal ander type dan Wieffer, dynamo en oekraine spelen ook voetbal wat totaal onvergelijkbaar met ons is
Als het goed is, gaat Feyenoord pas in de week van 8 juli verder concreet worden voor inkomend materiaal
Dan gaan de nieuwe spelers dus het grootste deel van de voorbereiding missen niet slim als je ingespeeld wilt raken
Beetje logisch nadenken, dan weet je dat er eerst sterkhouders verkocht moeten worden om dergelijke aankopen te doen, koop je ze toch en er gaat toch niemand zit je met veel te veel spelers en veel te hoog salarishuis. Komt bij zo gaat het altijd dus niks om over te zeuren
@Bombarda ben benieuwd of het Brazhko is wat de meesten hier denken. Klinkt veelbelovend gezien jouw enthousiasme!
@Bombarda gaat Paixao weg? ik snap de intresse in Driouch niet vind Sauer beter en Sebaoui gaat ook de kans krijgen
Er is geen interesse in Driouech
Behendige dribbelaar, een jonge die veel wilt leren en voor zijn kansen wilt gaan.
Wie weet zit hij binnenkort bij het eerste.
Veel vertrouwen in hem, maar dat heb ik met meerdere jongens.
Pas als iets zeker is melden. Ging tot nu toe ook prima.
@Bombarda wachten ze met Wieffer tot 1 juli of zijn de clubs er gewoon nog niet uit?
Mijn hoop is stiekem dat hij naar een mooiere club dan BHA gaat en dat ze daarom afhouden. Mats werd eerder aan AC Milan gelinkt. Vind ik een veel mooiere match.
Milan is een mooiere club maar die gaan never nooit 30 miljoen neerleggen voor hem, een club als brighton doet dat wel
En vanaf BHA in de toekomst nog een stap zetten naar de top wellicht, wat nog wat geld in het laatje brengt met een leuk doorverkoop percentage.
Wat maakt het uit waar hij heen gaat als hij zelf wel naar Brighton wil? Ik wil vooral dat hij naar de hoogste betaler wil. Al zou dat Saudi Arabië zijn.

Ik ben voor Feyenoord en gun de club het beste. Voetballers zijn passanten. Neemt niet weg dat ik hem een mooie en goede carrière toewens natuurlijk. Maar ik ben echt niet bezig met het volgen van clubs waar voormalige Feyenoorders spelen.
Is wel degelijk van belang dat spelers die bij ons vandaag komen het halen na hun volgende stap omhoog. Een club als Benfica is zover dat ze dik betaald krijgen voor spelers die toe zijn aan een stap. En die competitie staat nota bene onder ons op de coëfficiëntenlijst.

Voorlopig kopen zij onze spelers weg en troeven ons af door Rodriguez achtige spelers op te halen wat voor ons nog niet haalbaar was. Hopelijk komt daar verandering in.
Ik ben altijd van mening dat het verdere verloop van een voetbalcarrière ná Feyenoord minstens zo belangrijk is als de hoogte van de transfersom. Hoe een oud speler van Feyenoord uiteindelijk een trede hoger rendeert, doet ook wat voor (of met) het imago van onze club. En dat imago vormt nu precies het verschil tussen €25 miljoen voor Kokcu en €90 miljoen voor Antony. Of beter nog: het verschil tussen €35 miljoen voor Wieffer en €50 miljoen voor Alvarez. Natuurlijk, grip op de toekomst heeft niemand, maar ik zie Mats makkelijker slagen in de top van Italië dan in de middenmoot van de Premier League. Net zoals Kokcu voor de top van Portugal kiest in plaats van degradatievoetbal in Engeland. Een club als AC Milan vind ik persoonlijk een betere fit voor Mats. Bovendien zie ik in Wieffer een toekomstige basisklant voor Oranje en blijft hij in de top van Italië makkelijker op de Oranje-radar staan. Dat kun je over Veltman niet zeggen. Speelt basis bij BHA, maar is nooit in beeld geweest voor het EK deze zomer. Saudi-Arabië lijkt me iig een absolute doodzonde. Die betalen nu misschien €15 miljoen extra, maar daarna is iedereen Wieffer vergeten.
Ben ik het absoluit mee eens. Nog steeds praat men over bijv. Kuyt en Van Persie. Dat heeft dan toch aantrekkingskracht bij nw.spelers. Waarschijnlijk zal de naam Kalou ook wel besproken zijm door Chris Nadje etcetera.
weet je nog de route van Wijnaldum??
Zeker! Prachtig voorbeeld van carrièreplanning. Maar Wijnaldum was een ander soort middenvelder en had ik toen ook niet bij de Italiaanse competitie gematcht. Nu nog steeds niet.
Volodymyr Brazhko staat die op het lijstje? Geweldige speler, maar onhaalbaar lijkt me.

@Bombarda
Land is in oorlog, ik zou het niet doen.
Als ze te weinig soldaten hebben dan worden ook voetballers verplicht te dienen.
Vraag me af welke buitenspelers feijenoord 1 halen/afnallen: Stengs, Ivanusec, Sauer, Seboui, Paixao, Slory of die jongen van vitesse die we gekocht hebben.
Kan nog wel even duren voor we iets reppen over vervanger Wieffer, maar artikel staat klaar en kan snel gaan!
Lekker achterwege laten. Clubbelang boven het belang van alle ego’s hier.
@Mitchell clubbelang zeker bovenop. Maar Bombarda gaf in een eerdere comment aan van dat hij t wel kon posten. Maar idd geen haast, alleen volgensmij is de naam al geraden.
In eenzelfde stadium brachten we Carranza en die staat ook op de stoep
@Bombarda vandaag toch niet meer? Groot gelijk overigens, lekker voetbal kijken!
@Bombarda hoe staat het met Wieffer en Brighton, dichtbij dus?
Als dat zo was had Feyenoord denk ik wel z’n eerste bod uitgebracht, dus gok dat het nog niet veel verder is. Kan wel gewoon snel gaan.
Is het die Brahzko? Dat lijkt me een fantastische speler met zoveel potentie.
Aangezien je wel al groen licht hebt van Feyenoord zelf.
Betekent dit dat Wieffer naar Brighton (of andere club) in afrondende fase is?
Anders zou Feyenoord geen groen licht geven voor publicatie toch?
Nou, iedereen binnen de club verwacht dat Wieffer gaat
Bombarda, aan de ene kant zeg je, kan nog wel even duren ... en aan de andere kant kan snel gaan. Hoe bedoel je dat?
Deze zaterdag vervanger beoogde Wieffer droppen? Toenadering met speler/management heeft al plaatsgevonden. In de gesprekken is aangegeven dat hij het moet worden. Moeilijk verhaal, wel haalbaar. Doen?
Alleen bij groen licht vanuit de club uiteraard
Heb ik, maar moeten nog wel een bod gaan indienen. De toenadering (positief!) met de speler ligt er al even. Ik vind het echt een geweldige, onderschatte maar bovenal goede speler!
Zal deze jongen er gelijk staan? En is het een niveautje hoger dan onze vriend zerrouki?
Het antwoord op de vraag is dat de speler in kwestie beter is dan Zerrouki. Dus nee geen Proper.
Zo denken wij ook altijd, maar toch gaat belang club boven alles!
laat je niet gek maken, pikkebaas!!
Ben echt lyrisch over deze speler, vooral omdat hij echt enorm onderschat wordt. Hij heeft de dynamiek, jonger dan Wieffer, valt niet op nu. Hij is top, top, top. Wil dat hij komt 😃 Europe was sleeping on him...
@Bombarda tuurlijk!! Maar wat bedoel je met moeilijk verhaal eigenlijk?
Bedoel je dan met de club eruit komen?
Dat Feyenoord niet per definitie een stap vooruit is. Ook moet er een forse som op tafel komen, schatten wij in
Hoeveel procent kans van slagen @Bombarda en zijn en heb je het dan over buitensporige bedragen of binnen feyenoord principes
Jij vindt van Kiev naar de Kuip geen stap vooruit?
Misschien gaat het wel niet om club vergelijking maar salarishuis wat hij nu nog verdiend😉
Kunnen wij uiteindelijk toch in de toekomst terugverdienen toch?
@Bombarda uit deze reactie lijkt het dus alsof deze speler uit een top 5 competitie of topclub uit Portugal komt 🤔... hierbij denk ik dan aan een sporting of porto.
Als het salaris wat hij wil binnen het huidige salaris gebouw past zou die forse som toch moeten kunnen?
Hoe moeilijk is een moeilijk verhaal? Speler wil wel,maar lastige onderhandelingen met zijn club? Of club en salaris wensen speler allebei moeilijk?
@Bombarda op dit moment is het toch nog niets meer dan vergaande interesse omdat eerst Wieffer rond moet zijn? Dan zou ik het lekker houden zo.
Doe pas als Wieffer daadwerkelijk weg is of echt alleen maar z'n koffers hoeft te pakken ofzo. Zeker als het zo'n moeilijk verhaal is.
Doe maar pas als er een bod is uitgebracht door feyenoord of als het echt concreet concreet is. Anders krijg je dagelijks te vraag: "hoe ver zijn ze met" (ook van mij) te horen.
Misschien een hele gekke vraag.. maar waarom maken we geen gebruik van het feit dat we hem langer kunnen vastleggen dan 2026+1?
Omdat hij misschien niet aan kan haken op het niveau van Feyenoord en je vervolgens een kostenpost hebt waar je wellicht niet vanaf komt
Klopt, maar dat kan je van een jong talent ook zeggen. 'T Zand is wel gewoon tot 2028 verlengd.
Ik snap wat je zegt, maar de (potentiële) marktwaarde van ‘t Zand ligt natuurlijk wel een stuk hoger. Tevens een jongen uit eigen jeugd, dus ik denk dat ze bij Feyenoord een beter beeld hebben wat hij op termijn zou kunnen bereiken.
't Zand gaat zich in de basis spelen, op zeker! ( was in de jeugd beter dan Kokcu)
Dat vond ik van niet. Daarnaast geven prestaties in de jeugd niet de juiste afspiegling van hoe het in het seniorenvoetbal gaat.
@Bombarda heeft feyenoord ook nog nederlandse spelers op de lijst staan, of zijn het alleen buitenlandse namen?
@Bombarda is Volodymyr Brazhko een naam die bekend is binnen het Maasgebouw? Hij lijkt me de perfecte vervanger van Wieffer. Ook tegen België vond ik hem weer sterk.
Hele leuke speler inderdaad, als je die onder de 10 miljoen kan halen een geweldige optie!
Ik denk dus dat dit de beoogde opvolger is. Het is hij of Emiliano Martínez van Midtjylland
Franculino is daar ook een hele leuke optie! Ik hoop dat we meer richting die markt gaan: Denemarken en Zweden.
@Bombarda die staat zeker op het lijstje aan je reactie te zien. Jonger dan Wieffer en al op niveau gespeeld.
Wat is er waar van de interesse in joly?
@Bombarda gaat Feyenoord snel concreet worden voor een target?
Zit Hansen daar nog als scout of is hij inmiddels weg??
Voorlopig is er nog niemand verkocht op Hendriks na, maar kan nog komen natuurlijk, de window is net open in Nederland.
De prijzen tot nu toe zijn bescheiden, tenminste bescheiden, de hoogste Maatsen voor 37,5 miljoen naar Aston Villa, maar die speelde Dortmund, CL finalist.
Dus vraag me af of Brighton 30 miljoen (Engelse Ponden ) voor Wieffer gaat betalen.
Zelfde geldt voor Hancko, dat Atletico is al ff bezig met Real Sociedad over le Normand, centrale verdediger, maar willen daar ook niet aan de vraagprijs van 40 miljoen voldoen.
Dat Atletico Madrid moet je helemaal geen zaken mee willen doen, die zijn overal spelers hun hoofd op hol aan het brengen en willen voor een dubbeltje eerste rang zitten ( of zoiets )
Morata heeft zich vandaag nog ff laten horen over zijn huidige club, nou niet fraai allemaal wat ie over Simeone zegt.
Spelers die het goed doen op EK worden vaak stuk meer waard en krijgen veel interesse, dus waarschijnlijk niet beste manier om geld te besteden.
Die jongen ligt ook nog vast tot 2028!
Wat is het plan met hem en Tsoungi? Las dat er wel eredivise clubs interesse hadden in Seboui
'Ik ben er trots op dat ik in de voorbereiding een kans krijg om me te laten zien bij het eerste elftal, dus ik kijk enorm uit naar de komende weken.’

Als dit niet blijkt te lopen, veel minder dan Ivanusec / Sauer dan zal hij wel verhuurd worden in de eredivisie, verkoop betwijfel ik, zelfde als met Tsoungui, of er moet echt een heel ultiem bod komen, maar dat is met elke speler zo
Lekker verhuren aan Heerenveen indien hij nòg niet voldoet. van Persie kan mooi voortborduren op de positieve ontwikkeling van vorig jaar. Nu middenmoot eredivisie. Stap naar oa CL niveau lijkt me nog iets te groot. Het zijn niet allemaal Wieffertjes lijkt me. Hadj Moussa moet ik ook nog maar zien.
Ik verwacht juist heel veel van hem