Bevestigd
schermafbeelding-2024-01-11-om-173620

Foto en tekst: Feyenoord.nl

Transfers

Feyenoord bevestigt inkomende transfer Netten

FeyenoordTM

Feyenoord Onder 21 zal per direct versterkt worden met Luc Netten. De 19-jarige verdediger komt transfervrij over van N.E.C. en tekende donderdagmiddag een contract in De Kuip. Feyenoord en Netten zijn een verbintenis overeengekomen tot medio 2025, met een eenzijdige optie voor nog een jaar.

‘In de zoektocht naar versterkingen voor Feyenoord Onder 21 stond de naam van Luc hoog op ons lijstje,’ zegt Rini Coolen, Head of Academy van Feyenoord. ‘Luc kan zowel in de achterhoede als op het middenveld acteren en is daardoor multifunctioneel. Hij valt op door zijn opbouwende kwaliteiten en is daarnaast sterk in de duels en zeer leergierig.’

Voor Netten voelt de overgang naar Rotterdam als een mooie vervolgstap in zijn voetbalcarrière. ‘Feyenoord is een prachtige club met tevens een grote en trouwe aanhang. Ik hoop me hier verder door te ontwikkelen, belangrijk te zijn voor Onder 21 en ooit de stap naar De Kuip te maken.’

De in Oss geboren Netten zette zijn eerste stappen op het voetbalveld van s.v. O.S.S.'20. Na de jeugdopleiding van PSV doorlopen te hebben kwam de verdediger sinds de zomer van 2022 uit voor N.E.C. Bij de Nijmegenaren maakte Netten op 1 september 2023 zijn profdebuut in de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam (1-1) en speelde hij veelal zijn wedstrijden in het beloftenelftal.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Vraag het anders nog 10 keer, verdeeld over 8 topics..
Jeroen wordt nerveus omdat de window Bijma gesloten is. Er gaat niemand bijkomen en er gaat ook geen uitgaande transfers plaatsvinden , ook al blijf je tot vervelends toe dezelfde vragen stellen. Een blind paard ziet dat nog aankomen.
@FeyenoordTM klopt het dat west ham 35 miljoen op Gimenez geboden heeft?
Mag hopen van niet want dat zou een belediging zijn
Onjuist, hebben ons nieuws uit afgelopen zomer gerecycled in Engeland

https://1908.nl/artikelen/whu-aast-op-gimenez
Meunier is nooit concreet geweest. Gil zeker wel, Tottenham probeert wat te vertragen en hoopt op een (qua salaris) beter huurvoorstel van Feyenoord. Feyenoord gaat daar vooralsnog niet in mee, wetende dat ze GIl het ideale platform kunnen bieden.
@FeyenoordTM denk je dat te kloese zijn record kan verbreken deze Window. Of is het allemaal erg ingewikkeld qua de juiste spelers halen ben benieuwd hoe slot en te kloese hier in staan?
Te kloese heeft vorig jaar in de winter één speler gehaald dus als hij twee spelers haalt deze winter dan heeft hij zijn record te pakken beetje cynisch. Maar ik wacht op aanwinsten en hou deze site in de gaten waarneer ik een telegram krijg no worries.
Hoe kan het dat we deze jongen transfervrij over kunnen nemen?
Waarschijnlijk omdat NEC niet met hem door wilde en Feyenoord het ziet als buitenkansje voor het 2e
@FeyenoordTM klopt het onderstaande ;

Feyenoord is in de race voor Sheffield United-spits Daniel Jebbison.
De Rotterdammers krijgen wel flink wat concurrentie in de strijd om de twintigjarige spits. Zo zouden Bayer Leverkusen, Borussia Dortmund, RB Leipzig, Juventus, Napoli, Atalanta, Lazio, Genoa, AS Monaco, Olympique Lyon, OGC Nice, Girona en Sevilla zouden interesse hebben in Jebbison. (HITC Football).
@Rutger, de geruchtenmedia hebben het over Daniel Jebbison, spits Sheffield, 20jr. Is dit in jouw wandelgangen ook te horen?
Zit je wat dwars kameraad laatste keer dat ik checkte is de markt nog lang geopend en is het zoiezo traag bij alle clubs hou geduld de ketchupfles kan te allen tijde nog uitkomen. Je reageert alleen dit wie weet is het straks ineens stormloop qua transfers.
Nee hoor. Ik vind het prima zo. Er komt niemand en dat is prima
Maak er nog wel transferchecks over, komt goed (wel even tijd vinden, ben wat drukjes)
Hopen dat ze deze winter écht door gaan pakken voor O21. Dan zullen er nog een stuk of 3 versterkingen bij moeten. Lijkt me cruciaal om de najaarscompetitie te gaan winnen.
Ze moeten vooral wekelijks de sterkste 11 opstellen en sauer, milambo en zechiel niet sparen omdat ze op zondag, zonder in te vallen, op de bank zitten bij het eerste
Dat is vooraf natuurlijk nooit in te schatten dat ze niet in gaan vallen
Alleen wil je die het liefst in 1 hebben. Dat is het hele punt van je opleiding. Opleiden voor het eerste. De rest, zoals de O21, is een hulpmiddel.
Ieder jaar komen er best wat versterkingen en wordt er gezegd dat er wordt doorgepakt maar ze vallen vaak allemaal tegen. Torset Jonhsen, Skogen, Amyn, Toure, V/D Sluis, Essanoussi, Kroessen, Sanyang allemaal gehaald de laatste jaren. Denk dat een niveautje hoger helemaal niet wil komen zonder garantie op het eerste.